Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Dogee V20pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Engem nem kell követni, már számtalanszor írtam, minél kevesebben szeretnek, annál kevesebben kérnek szívességet, ami tökéletes. Azért fogalmazok mindig nyíltan és egyenesen, mert ha van valaki, aki kicsit is jobb képességű, akkor az a sok "hát én úgy gondolom" "szerintem" stb. között meg fogja találni azt, az egyértelmű választ, amit keres.
Amúgy tényleg igaza van emre-nek és le kéne szarnom az egészet, mert semmi értelme nincs bármit is írni ide, hiszen vagy jön egy okoska, aki mindent jobban "tud" 600WN-el, vagy folyamatosan azt olvasom, hogy 2-3 ember nem bírja ki kötekedés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest