Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Telepítettem az első programot, amivel *.swf file-okat lehet szerkeszteni. (A notepad++ nem volt jó).
A középső pötty szerkesztéséhez három file-t kellett majd megnyitni és módosítani. Ezek a crosshair_sniper, crosshair_panel_sniper és a crosshair_panel_arcade swf file-ok.
Kikerestem azt ami éppen be volt állítva (a kis fekete karika volt éppen, de itt a képen már az új van kiválasztva).
Ezt png-ként kell exportálni. Utána kerestem egy ingyenes online fotószerkesztőt. Ebben átszíneztem. Fontos, hogy transzparens png-ként mentsük a kész célzót (hogy ne olyan fehér keretes legyen, mint a korábbi hozzászólásba bedobott képen
)
Ezután vissza az swf szerkesztőbe, majd megint jobb gomb de most csere funkcióval bevisszük a szerkesztett png-t.
Ezt megcsináljuk a képek fülnél is:
Én a biztonság kedvéért a fehér és fekete pöttyös célzót is lecseréltem, de ezt nem kell csak nem volt kedvem keresgélni.
Végül a fenti mentés gombbal mentjük az swf-et és be is zárjuk:
Ugyan ezt megcsináljuk a másik két említett file-ban is és innentől e örö e bódottá.
Ezzel a módosítással csak a monitor közepén levő célkereszt lesz módosítva és az ágyú irányát jelző célkereszt érintetlen marad. Ha egybe ér a kettő, akkor az ágyús célkereszt elfedi a monitor közepén levőt és működik az átütés színjelzés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)