Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz MKLS #54691 üzenetére

    Minden attól függ, hogy milyen programokat használsz. Droidról jöttem, kezdetek óta az volt, de meguntam, egyszerűen nincsenek optimalizálva a dolgok, van egy jó hardverre alapuló telefon de rossz az optimalizáltság ill. fordítva.

    Mielőtt váltottam volna, párhuzamosan tudtam használni egy WP-s telefont, minden általam használt alkalmazást megtaláltam akár gyári akár más változatban, az árak meg nagyon hasonlóak, legalábbis 300-500Ft-okért vásároltam, mondjuk 3 alkalmazást vettem, a többi ingyenes.

    Mielőtt belevágtam volna, számomra sem volt túl bíztató, hogy nem tudok billentyűzetet cserélni, vagy csak áruházból tudok telepíteni, stb, de használat közben ezek a hiányosságok már nem voltak, billentyűzet számomra tökéletesen használható, áruházból minden egyszerűen telepíthető, levelezések, telefonszámok, egytől-egyig működnek mindenféle hókuszpókusz nélkül. Egyelőre nem tudok olyan kompromisszumról ami zavaró lenne, sőt semmilyenről nem tudok, minden úgy működik ahogy kell, nem laggol a rendszer, jók az alkalmazások, legalábbis amiket használok. Nem tudok rosszat mondani így 2 hónap használat után (Lumia 1320). Mobilnet kapcsolós dolgot nem értem, mondjuk nem foglakoztam vele, mert én nem kapcsolom, de szerintem kirakható valamelyik helyére, de megnézem.

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák