- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Minden attól függ, hogy milyen programokat használsz. Droidról jöttem, kezdetek óta az volt, de meguntam, egyszerűen nincsenek optimalizálva a dolgok, van egy jó hardverre alapuló telefon de rossz az optimalizáltság ill. fordítva.
Mielőtt váltottam volna, párhuzamosan tudtam használni egy WP-s telefont, minden általam használt alkalmazást megtaláltam akár gyári akár más változatban, az árak meg nagyon hasonlóak, legalábbis 300-500Ft-okért vásároltam, mondjuk 3 alkalmazást vettem, a többi ingyenes.
Mielőtt belevágtam volna, számomra sem volt túl bíztató, hogy nem tudok billentyűzetet cserélni, vagy csak áruházból tudok telepíteni, stb, de használat közben ezek a hiányosságok már nem voltak, billentyűzet számomra tökéletesen használható, áruházból minden egyszerűen telepíthető, levelezések, telefonszámok, egytől-egyig működnek mindenféle hókuszpókusz nélkül. Egyelőre nem tudok olyan kompromisszumról ami zavaró lenne, sőt semmilyenről nem tudok, minden úgy működik ahogy kell, nem laggol a rendszer, jók az alkalmazások, legalábbis amiket használok. Nem tudok rosszat mondani így 2 hónap használat után (Lumia 1320). Mobilnet kapcsolós dolgot nem értem, mondjuk nem foglakoztam vele, mert én nem kapcsolom, de szerintem kirakható valamelyik helyére, de megnézem.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest