- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy édesanyám Lumia 530-asán csináltam egy gyári visszaállítást, mert már nagyon ráfért. Viszont mikor az újraindulás után bejelentkeztem a microsoft fiókba, hogy frissítsem az alkalmazásokat meg párat visszategyek a régiekből, de az e-mail+fiókok résznél azt írja, hogy Frissítés szükséges (az MS fióknál). De sehogy sem tudom rávenni, hogy szinkronizáljon mert ezt dobja fel folyton:
Régen (több mint egy éve) volt Lumia-m, de nem emlékszek minden részletre (bár a bosszúságokra igen).
Esetleg megnézné valaki nekem, hogy az outlook kiszolgáló az másnál mi szerepel?
Hátha van olyan szerver az MS-nak, ami működik is.. talán...
Köszönöm!U.i.: jah, és próbáltam most szgépről böngészőben belépni és a onedrive kivételével nem tudok belépni semmibe, csak annyit ír, hogy hiba történt :-( (Se naptár, se outlook.com, se kapcsolatok...)
Ez másnál sem megy weben???Üdv, P
-
félisten
-
Ryoo
senior tag
válasz Plazmacucci #87893 üzenetére
Még mindig van napiszar.hu Vmi nem jó a böngészővel, töröld a böngésző adatait, hátha megjavul.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
this is life
Ármester
Azert arra figyelj majd oda , hogy 50%-nal jobban ne ments ra adatokat, jatekot es egyebeket , mert legalabbis nalam es jo par forum tagnal a wp telefonok elkezdenek sd hibat jelezni, meg jon a hobortos mukodes ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
T.ati
tag
válasz Plazmacucci #87893 üzenetére
Akkor valószínűleg azért nem tudja megnyitni. De akkor a BB hogyan tud 10 oldalt megjeleníteni?
-
félisten
-
turbulencia8
őstag
-
kpal
nagyúr
válasz this is life #87889 üzenetére
Köszi! Így már nyugodtan megveszem a 128GB-ost ,bár nem tudom mennyire lassítja be majd a telót.
-
kpal
nagyúr
Ezt a memkarit [link]kezeli vajon a 1520 w10-el már , vagy 64GB-ost csak ? És érdemes az alap kártyáknál gyorsabbat venni ,annak csak 4k felvételnél van előnye ?
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Köszi a tippet, de sajna azt azért nem használom, mert a nekem tetsző videókat a likeolni/tetszik-elni szoktam, és a tubecast-nal nincs opció arra, hogy egymás után játssza le a kedvelt videók mappa tartalmát.
Most néztem, hogy a lejátszási mappák tartalmánál se lehet rávenni, hogy mindet játssza le egymás után.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból... Böngészőben megnyitott youtube-on akartam volna a kedvelt videóimat lejátszani a melóban. Viszont, amikor lezárt a képernyő, akkor meg is állt a lejátszás. Pedig engedélyezve van az edge háttérben való futása, még takarékos üzemmód esetén is.
1020-asom van, azaz insideres w10-zel. Nálatok, hivatalosan kiadott 10-es értem is fennáll ez a jelenség? Ha jól rémlik, múltkor is elindítottam a lejátszást, akkor nem zárolt le a képernyő, és nem is állt le a lejátszás. -
Cane
őstag
Bár insider vagyok, de szeretném ha ránéznétek erre a bug-ra, ami nálam probléma:
Nem egy mérvadó oldal, de a NAPISZAR.HU oldalt nyissátok meg. Ki az, aki pl. a 3. oldalnál tovább tud jutni? Egy nyamvadt Blackberry Q5 is lehívja a 10. oldalig. Ez vmi Edge suxx?▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Pacee87
aktív tag
válasz kutitomi73 #87879 üzenetére
9650 XL?? Az melyik típus?
Próbáld meg, hogy kikapcsolod a naptár értesítéseit a zárképernyőn, majd vissza!
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!9650 XL telóm van és a mai naptól Glance és a Zárképernyő nem jelzi a naptár bejegyzéseket.Már ki-be kapcsoltam a telefont de még így sem.Mi lehet a gond?!
[ Szerkesztve ]
"A remény hal meg utoljára"
-
netpeti98
addikt
válasz turbulencia8 #87875 üzenetére
Ja, hogy az a visszaállítás. A kettő két külön dolog. Ideális esetben nem kellene sokáig tartania.
-
nagyúr
válasz Partyface007 #87874 üzenetére
Konkrétan hibával elszáll a live.com-on is ha be akarok jelentkezni.
-
turbulencia8
őstag
válasz netpeti98 #87873 üzenetére
Koszi a segitseget! A tarhelynel tenyleg le tudtam torolni. Az Aruhazbol megint kb. 2 oran keresztul telepult a felhasznaloi adatok visszaallitasa miatt (lehet adomanyoztam anno), de immar jol mukodik. Az ujra belakasnal amugy elutasitottam a visszaallitast, az Aruhaz ennek ellenere nehany appnal kiakadt, de sebaj, van ra megoldas vegre.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz turbulencia8 #87872 üzenetére
A tárterület alatt megnézném, hogy ott megjelenik-e, hátha eltávolítható.
A visszaállítást az első indításkor kell elutasítani. -
turbulencia8
őstag
Miota WDRT-s reset utan ujratelepitettem a telot, a MAV menetrendek nem indul el. Az Aruhaz szerint telepitve, az appok listajabn nem talalom, egyelore torolni sem tudom. Valahol ki lehet kapcsolni az Aruhazban, a felhasznaloi adatokat ne allitsa vissza? Azzal fel napig szenvedett egyebkent is a telo.
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz dellfanboy #87864 üzenetére
aha, én elvittem a szervizbe, de a szervizes annyit mondott szerinte fölösleges elküldeni, mert náluk gyárival szól, így nem fognak vele semmit csinálni, bírom ezt a pozitív hozzá állást.. de másfél hét és kiderül,
ha meg vissza kapom így, oda adom anyámnak, az úgy sem hallgat zenét. -
nagyúr
Üdv. Kollégák mi a frász van az outlook-os fiókokkal? Mostmár a 3. mobiltelefon a mai napon ahol látom, hogy "frissítés szükséges" és baromira nem szinkronizál semmit. Ha rámegyek hibát dob. Mind3 telefonnál más más kiszolgálóval van kitöltve. Valami megoldásotok van rá?
-
hroberto
veterán
A kontaktokhoz kapcsolt pár hete eltűnt képek ma visszatértek. A fene sem érti ezt...
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Zoli133
addikt
Tegnapi RP frissítés jól sikerült...
Reggel arra keltem hogy a szobai óra 6:58at ír, a telefonon glance-be meg be van faagyva a 3:11-es időpont, nem is ébresztett amikor kellett volna, teljesen le volt fagyva. Majd utazás közben a fülhallgatót dobta el, nem volt hajlandó érzékelni, restart megoldotta. (950, kolléga 735én nem jelentkeznek a hibák)"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
this is life
Ármester
A biztonsagi mentest gepen is tudod hasznalni ha atkonvertalod pdf-be ez az adatatvitel alkalmazas mentesere ervenyes , illetve telefonon amikor wp-n backupra hasznalod akkor elerhetoek az uzenetek alkalmazasban az sms-ek .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
turbulencia8
őstag
válasz this is life #87862 üzenetére
Wow, ezt jo tudni, baratnomnek mar allitom is at az alapertelmezett sms-klienst.
-
bszg@
tag
válasz this is life #87848 üzenetére
Az így keletkezett file-t csak számítógépen lehet kezelni, vagy telefonon is lehet vele kezdeni valamit?
Én a parkolós sms-eimet szeretném őrizgetni. Tudom, hogy a biztonsági mentés azokat is menti, de azt nem látom sehol. Ha esetleg a biztonsági mentésből is kinyerhetők, nyomtathatók az sms-ek, arra is köszönettel fogadnék megoldást. -
this is life
Ármester
Ha a skype ugyan azzal a fiokkal van bejelentkeztetve mint a telefonod akkor elvileg működik az sm szinkronizálás,igaz lehet ehez a telefonon is w10 kell.. Nálam mind a kettő w10 es pc-n is latom az smseket...
Stlui
Meg próbálhatnád linux alól is formázni,hatha összejön,ahoz meg csak pendrivera egy live ubi is elég...ha ott se megy akkor gari..[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz this is life #87856 üzenetére
Sajnos ha rádugom az sd kártyát a gépre, bármivel hozzá akarok férni lefagy az a program, akár a két "kártya bütykölő", akár csak a win intéző, gondolom akkor ennek vége, garis papírjai megvannak szerencsére.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
starr
őstag
Jött reggel valami frissítés a RP ringre. Mint ahogy már megszokhattuk ugyanolyan, mint volt, semmi változás.
-
Tyrel
őstag
válasz this is life #87857 üzenetére
Win10-em van de az SMS-eket még nem láttam soha. Mi az az üzenetek és skype? Talán a Skype Windows Store-os verziója? (nekem a desktop van fent)
Azt vágom hogy az .msg-t notepad megnyitja, látom is hogy XML, ráadásul az olvashatóbb fajtából, szóval ha minden kötél szakad akkor Visual Studio-nak szólok hogy lesz szíves beformázni nekem aztán a fontosabbakat simán kinyomtatom... végül is főleg a bankos sms-eim nem szeretném elveszteni, a többi annyira nem számít...
De hát ez így 2016-ban azért elég röhelyes megoldás lenne...Turenkarn
-
this is life
Ármester
Egy masik de csak otletkent merult fel ha win10 fut a pc-en akkor az uzenetek es skype telepitese utan elvileg szinkronizalnia kene az uzeneteidet a gepre , mar csak onnet kene kinyerni valahogy ... kerdes mennyire mukodik egyutt a wp8.1 es a win10 desktop...???
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Ha celt ersz vele akkor az altalad linkelt is jo lesz , hatha hajlando full formattal torolni az adatokat... ha nem menne akkor az aesus meg mindig ott van ... az kicsit osszetettebb program , tobb fele funkcioval ...
-
StLui
veterán
válasz this is life #87846 üzenetére
Köszönöm!
Közben kaptam még egy szoftver javaslatot: SD format, ehez mit szólsz?(várom egyelőre, hogy a feleségem hazafelé jövet megvegye a kártyaolvasót, napközben csak kölcsönkaptam egyet, és már nncs nálam)
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Tyrel
őstag
válasz this is life #87852 üzenetére
Hmm... oookay, lett egy .msg file-om amit semmi nem tud megnyitni még az Outlook 2016 sem, pedig elvben annak a formátuma.
Turenkarn
-
this is life
Ármester
Az nincs is ott de ha a pottyokre boksz ,utana engedi a belso tarhely valamely mappajat kijelolni,most probaltam ki 520-on a contacts + message bacpupot hasznald...ne az adatatvitelt.
[ Szerkesztve ]
-
Tyrel
őstag
válasz this is life #87850 üzenetére
De nem az a baj hogy a biztonsági mentésem nem találom, hanem az, hogy megcsinálni se hajlandó. Mivel a telefonba nem lehet SD kártyát tenni ez a nyomorult app meg csak SD kártyára hajlandó menteni a cuccost, ezért nincs is ott az "export to SD card" gomb, se semmi más helyette.
Tipikus Microsoft-os átgondoltság / igényesség, pont ezért hagyom ott a platformot...
Turenkarn
-
this is life
Ármester
Ha a biztonsagi mentesed atmasolod egy olyan mappaba amit geprol is latsz ,majd athuzod sd-re es mehet a droid telefonba ... mukodik az otletem engedi custom mappaba menteni es latja a gep..
[ Szerkesztve ]
-
Tyrel
őstag
válasz this is life #87848 üzenetére
Sajnos ez is azt az app-ot ajánlgatja ami nálam nem hajlandó működni mert a 925-be nem lehet SD kártyát tenni...
Turenkarn
-
this is life
Ármester
Egy leiras a koltozeshez [sms szerkesztes es koltoztetes]
-
Tyrel
őstag
Abban valaki tudna segíteni hogy WP-ről átvigyem az SMS-eim Androidra? Transfer my Data app azt mondja hogy csak a Contactokat tudja vinni... Google sem segít...
Turenkarn
-
StLui
veterán
Üdv!
1,5 éve vettem egy 640XL-t, és egy sandisk microSDXC 64GB-os kártyát. Kínlódtam a kártyával, de végig a telefonban volt, elvesztek képek, nem tudom törölni róla ak képeket, mindíg visszarakja. Most újrahúztam a telefont és kértem a kártya formázást is (ezt amúgy ispróbáltam már), erre úgyanúgy rajta maradt az egyéb mappa a 6GB lefoglalt hellyel, és ugyanúgy visszarakja a többi mappát, fényképeket belőle stb.
Kivettem a kártyát a telóból, és win alól sem tudjuk formázni, rajta marad minden. Rossz a kártya vagy valamit elszúrok, vagy nem értek? exFat a formátuma elvileg, de másba nem is került, csak a telefonban volt új korátólKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
mtomi95
senior tag
válasz Partyface007 #87841 üzenetére
Nyugodj meg, fognak azok árak lentebb is menni főleg ha már több hónapja lesz hirdetve és a kutyának nem kell majd. Ha csak nem egy olyan nézőpontú eladó mint én, hogy annyiért amennyiért egyből elvinnék rohadjanak el a fiókban.
Az új áráért szerintem semmiképp nem éri meg. De te tudod!sufnituning gsm
Itt Nyíregyházán a szolgáltatókon kívül sehol nem lehet Windows-os telefont venni. Még ilyen sufni GSM-ekben is csak androidos szarok vannak.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Partyface007
őstag
válasz mtomi95 #87840 üzenetére
nincs normális áron használt, ráadásul ha már veszek akkor dual sim-et akarok...
ugyanez van a 950-el (szintén ds) mindenki 70-80 körül árulja annyiért meg lehet kapni már újat is.... lehet hogy "sufnituning gsm" de akkor is
így ha mégis úgy döntök akkor szerintem marad az új
mindenesetre köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
válasz Partyface007 #87835 üzenetére
Meg és arra elég, de eladni nem fogod tudni ha már meguntad a másod telefonosdit! Max ha nagyon nyomott áron adod el. Viszont ebből adódóan jó áron juthatsz hozzá, csak ne újat vegyél.
Nekem mindkét 640 a fiókban van és marad is mert a családban pl ingyen sem kell senkinek mert, hogy Windows. Azért ez szomorú.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
djdaniel
senior tag
válasz Partyface007 #87838 üzenetére
igen. régi nokia lumia 520-as fűlésével is azt csinálja h csak a hangszóró szól...
lumia 640-es készülékről van szó. -
djdaniel
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan hibával hogy 1x csak az adott fülhallgatóval nem akarsz működni telefon?
tehát bedugom a fülhallgatóm és a telefon hangszórója szól, de tegnap előtt működött rendesen.... A fülhallgató jó, másik telóval ki próbáltam. Skullcandy fülesről van szó ( 4 pólusú) , ami érdekes 3 pólusú akármilyen fülessel szól... szervizben a legújabb ( nokia vh-108-al szólt, ami szintén 4 pólusú)...
valakinek valami ötlete esetleg? -
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #87835 üzenetére
e-mail kimaradt de gondolom nem az outlook az az alkalmazás ami leginkább használja a hardvert :-)
-
Partyface007
őstag
Sziasztok
Szerintetek érdemes venni második / tartalék telefonnak Lumia 650-t? Mindennapi használatra mennyire elég a Soc (telefonálni whatsapp viber.. semmi extra).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Xantal #87828 üzenetére
Most minden kötekedés nélkül kérdezem, hogy mi a ebben az új, amit leírtál?
Egy BT vezérlés így működik, illetve így kell működnie amióta létezik, akár a legócskább telefonon is.
A BT ennyit tud, és nem is fog többet már a hardver korlátok miatt már egy tetű lassú átvitelként lehet rányomni a pecsétet, ráadásul az külön negatív, hogy az MS-nál, (ki más) nem működik az EQ BT alatt.Pedig itt kellene, mert ha egy fejhallgatóra nyomom rá, akkor, akkor ott nem tudok equzni, amit nem is szeretek mondjuk, de sajnos itt muszáj, mert még a flagship telefonokba is a világ legszarabb dac-ját építtették be, értsd: A egy gané olcsó droid telefon is szebben tud szóli, mint a legjobb MS telefon...Nem értem miért, mert ezek nem olyan drága hardverek manapság és minden másban a legjobbat kapták!
Tompa, dinamika, mint olyan egyszerűen nincs, a csúcsok hamar leesnek és az egész zene olyan jellemtelen. Sajnos ezekre a telefonokra még egy jobb minőségű rendert kapott 192-es mptré is néha sok (ami már bele-bele nyal a 17 khz-be), mert egyszerűen nem tud megbirkózni vele a dac. (950 (XL) Az omnia 7 dac-ja körberöhögi a mostani MS készülékeket. Egy s7 edge, vagy ájfon 6-tal összehasonlítani, mit hasonlítani, megemlíteni nem érdemes. Ott nem spóroltak a hangzással. Mint írtam, minden másban kiemelkedőek a flagship készülékek hardverileg...
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz ZavaBalazs #87823 üzenetére
Én a komplett adattörlésre gondoltam, nem emlékszem már hogy a win esetében adott e a lehetőség. Mint adroidnál az "alkalmazás adatainak törlése.
-
this is life
Ármester
-
Xantal
tag
válasz pojzon #87826 üzenetére
Szia.
Nálam ez úgy működik, hogy első alkalommal párosítottam a lejátszót a telefonnal. Bluetooth-val. Amikor kiszállok a kapcsolat megszakad, de legközelebb mikor megint megyek a kocsival maguktól kapcsolódnak, és a legutóbbi számot folytatja a fejegységen indítva. Plusz mivel kihangosító is egyben a híváskor a zene elhalkul, és miután beszéltem folytatja. Ez az én esetem, de hallottam azért másoktól sokféle hibáról. Sok szerencsét hozzá!
GI
-
this is life
Ármester
Mobilnetn vagy wifin keresztul netezel ? Mert elofordulhat hogy a wifit piszkaltam meg kulso script , ha wifirol netezel nezz korul a beallitasaiban nincs e valami atirva ... a coc coc browsert probald ki , hogy azzal is sz@rakodik e ...
Pojzon
Jol ertelmezed , amint csatlakozott a fejegysegre onnantol azzal iranyitod a telefont, zenelejatszas,hivasok kezelese ...stb..[ Szerkesztve ]
-
pojzon
tag
Köszönöm a választ, akkor ha jól értelmezem, ha van lejátszó, akkor indulni fog a zenélés amikor a fejegység küldi a play parancsot. Nem kell előszedni a telót a zsebből.
Az mondjuk szomorú, hogy nem megy át a beállított EQ, mert ez androidon ez működik, legalább is azzal a lejátszóval biztosan, amit most használok.
-
kovacsroli
senior tag
😊
Csak az ie.t nem lehet ujratelepiteni esetleg?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Francia91
veterán
Reméltem, hogy végigolvassák a hozzászólást...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
ZavaBalazs
őstag
srácok... "Most már töröltem a cookie-kat, böngészési előzményeket, de nincs változás."
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ricardo
titán
válasz kovacsroli #87819 üzenetére
Böngésző adatinak törlése?
-
Francia91
veterán
válasz kovacsroli #87819 üzenetére
Pedig én csak a HR-t javasolnám ilyen esetben, ráadásul WDRT-vel, hogy biztosra menj
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
A 735-öm (WP 8.1) mostanában alkalmatlanná vált böngészésre. A weblapok megnyitásánál vagy azokon történő navigálás során rendszeresen (értsd: minden 2. hivatkozás megnyitásakor) random oldalakra kezd dobálni. Egymás után kb. 20 weboldal pörög át a címsoron pár másodperc alatt és a végén (ha megvárom) kijön, hogy vagy nyertem egy telefont, vagy vírusos a készülékem és sípol mint a barom, vagy valami hasonló. Ezt a ph-tól kezdve a használtautón át, az origon és a többi, legmegbízhatóbb weboldalakon is megcsinálja. Otthoni és idegen wifin, mobilneten egyaránt. Most már töröltem a cookie-kat, böngészési előzményeket, de nincs változás.
Valakinek van ötlete a HR-en kívül? Köszi!Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pojzon #87815 üzenetére
Mivel ez nem lejátszó függő, hanem a BT vezérlés alapja, ehhez felesleges leszedni player-t. Amiről vezérled, legyen az fejegység, fejhallgató, vagy egy kődarab, amin van stop, play etc gombok, ha megnyomod a készülék azt fogja csinálni. Az EQ alapból benne van a rendszerben, de ez BT kapcsolatnál inaktív (lesz), tehát a fejegységen kell beállítani a számodra megfelelő hangzást.
-
turbulencia8
őstag
válasz this is life #87801 üzenetére
Ez nagyon jo app, koszi!
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Elnézést kérek ha nagyon amatőr kérdést teszek fel, de kacérkodom a gondolattal, hogy ki kéne próbálnom majd egy WP10-es telefont majd a közel jövőben, viszont világ életemben Androidos készülékeim vannak.
Ami számomra kardinális kérdés, hogy olyasmit tud-e egy ilyen készülék, hogy ha van az autómban bluetooth kapcsolódási lehetőség zene streaminggel, akkor arra van-e mód, hogy a telón tárolt zene egy alkalmas zene lejátszóval szépen elinduljon, amikor a megfelelő kimenetre kapcsolok az autón belül. Tehát nem olyasmi megoldás lenne az érdekes, hogy ha akarom, ha nem elinduljon csatlakozáskor, hanem csak akkor ,amikor az autó úgyszólván kiadja a play parancsot. Illetve azt is jó lenne ha tudná értelmezni ami a fejegységről jön parancs, mint pl következő szám, stop, előző szám, stb.
Feltúrtam az app store-t, hogy milyen zene lejátszók vannak, sajna a Jetaudiót nem találtam meg, amit jelenleg is használok, van tudomásotok olyanról, ami hasonló paraméterekkel bír, azaz van benne minimum EQ, de ha egyéb extra hangzás beállítás is adott, akkor az csak extra.
Köszönöm előre is a fejtágítást!
-
SAIKON
tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Most lett egy win 10-es telefonom. Eddig win 8.1-en sikerült több emilfiókot beállítanom párhuzamosan, minden gond nélkül, több telefonon is.
Most ezen a csodán, nem sikerül. Átmásoltam a másik telóról minden beállítást, többször is, de sehogy sem megy (imap, smtp, .
8.1-en külön tudtam kezelni a két fiókot, külön jelezte ha jött levél, de itt azt írja hogy elavultak a beállítások, meg beavatkozás szükséges.
indamail és gmail fiókok. -
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87808 üzenetére
Te akkor szerencsesebb vagy mint en , nalam el sem inditja a letoltest csak varakozik, az airplay,dlna viszont gond nelkul megy vele ...
-
starr
őstag
válasz ZavaBalazs #87810 üzenetére
Noh, azt pedig lekéne.
-
starr
őstag
válasz ZavaBalazs #87808 üzenetére
A gyári lejatszó nem játszik le minden hangformatumot. Másik lejatszóval lenne hang is.
-
Cane
őstag
Tubecast jól működik mostanság? Klip indításig jut el de csupán 5-ből 1x indítja.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Kin Tan Te
tag
válasz Kin Tan Te #87797 üzenetére
Megoldva. Tessék a Skype beállításait is böngészni. Ott is engedélyezni kell a Kapcsolatokkal való szinkronizálást.
-
Gabor_ka
csendes tag
Van egy Lumia 735 készülékem és az utóbbi időben valamiért nem akar fókuszálni rendesen. (gyári kamera app) Tud valaki erre megoldást?
-
Dyingsoul
veterán
Köszi, ezek valóban hasznos appok! Iránytű nem működik a toolkitben a többi viszont egész jó!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
this is life
Ármester
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest