- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
-
törölt tag
válasz bluemirage #82294 üzenetére
azért mert megszűntette a támogatást, nincs megfelelő biztonsági szintje a windows rendszernek amit a paypal elfogad, meg hát kevesen is használták, így nem érte meg nekik fejleszti, már csak az android és az ios támogatott, a blackberry-s klienset is megszűntette
-
MODERÁTOR
működött magyar régión is régebben. egyébként elvileg dolgoznak egy uwp appon, idő kérdése
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
snooze
veterán
Nekem is ez van,igaz 8.1-én,de attol függetlenül bek@ph@tják.. 😊
GO Gunners!!!
-
őstag
Jó hír, hogy frissült a Paypal... Akinek még fenn van annak ellenére, hogy már vagy 1 éve nem működik.
Le is töltöttem
Szép új ikonja lett. Ennek is örültem... Na gondoltam... végre egy kis halvány bimbó a romlás virágai közt.
És boldogan elindítottam, de sajnos ez fogadott.Szóval újabb mainstream app tűnik el... mondjuk előtte sem volt jó (a pletyka szerint csak amerikai régióval működött, de én erre nem vennék mérget, mert akkor ezt csak kiírta volna)
Ha a jövőben hasonló 'frissítések' jönnek, azon azért ne tessék nagyon meglepődni.
184 Mio aktív PayPal user van... ennek jó ha egy százaléka WP-s. Így szerintem ne haragudjunk rájuk...[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
zozo0201
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával találkoztam. Lumia 950 ds telefonom van, gyári kártyafüggetlen. Letöltöttem rá a Facebook Beta és az új Messenger alkalmazást pár napja. Innentől kezdve a telo gyorsabban merül és az akku használat nagy része a facebook műve. Azonban hiába lépek be a háttérben futó alkalmazásokba, sem a face sem a messenger nem látszik, így a háttérben futásukat sem tudom kikapcsolni. Próbálkoztam újratelepítéssel eszköz vagy SD de teljesen mid1 sehogy nem jelentkezik egyik app sem a háttérben futók között.
Esetleg valakinek hasonló probléma, vagy megoldásra ötlet?
.420 bluid és nincs insider.
Előre is köszönöm.
Zoli
-
Boonen007
őstag
550-en, hogy szuperalnak az uj redstone buildek?
-
meszipeti
aktív tag
Megint jött messenger frissítés.
"A játék az nem játék"
-
félisten
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #97246720 #82279 üzenetére
Nem tudom, kinél, hogy szuperál, de ez a rendszer, egyszerűen kicseszett gyors most már tényleg.
950 XL-nél minden azonnal történik, de minden. 650 csak kicsivel van elmaradva tőle, tehát a hardver különbség egyáltalán nem mutatja azt, amennyivel több van a 950-ben, vagy amennyivel kevesebb a 650.Viszont az egyiknél a kapcsolatok, a másiknál az időjárás csempe megdöglött. Ha lesz időm, megpróbálkozom egy HR-rel, hátha megjavul, viszont a főverzióig már nem recoveryzek, remélem, hogy nem cseszik el...
-
törölt tag
válasz monosgeri21 #82278 üzenetére
-
Ryoo
senior tag
válasz nhpeti #82259 üzenetére
Köszi, ezért kertem a screenshotot, mert biztos voltam benne, hogy valami nem jol van beállítva. Nekem pl csak akkor szólalt meg még a korai buildekben, ha be volt kapcsolva a csoportos értesítés vagy mi a fene, amit a képernyőmentéseiden nem is látok. Akkor az értesítések menüben a gépházon belül fiókonként jelennek meg az állítási lehetőségek.
Szerk: Most látom, hogy egy konkrét fiókban vagy.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
snakebait
senior tag
válasz monosgeri21 #82271 üzenetére
Ízlések és pofonok. Én már droidon ráuntam az ikonokra,meg az ilyen kinézetre,szinte jól esik már a csempéket bámulni. Meg nekem be is jön ez a csempés dolog.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
-
MKLS
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem 640XL-jén (W10) történt egy olyan érdekesség, hogy frissült a Messenger erre az új UWP-s verzióra. Most lett kettő messenger az app listában az egyik ez az új, a másiknak üres az ikonja és teljesen működésképtelen. Nem lehet csinálni vele semmit, felajánlja az eltávolítást, de nem hajtja végre. Nekem az L735-ön fél percig volt ott az üres és magától eltűnt.
A másik gondom a 640XL-en hogy a hangok és értesítéseknél sincs ott a listában ergó nem lehet hangot rezgést stb. állítani. Szerintetek? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Arról tud valaki felvilágosítást adni hogy mennyi időbe kerül nagyjából az mflex-féle tiszta w10m frissítés egy Lumia 640LTE-n?
-
bszg@
tag
válasz zsoltzsolt #82254 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat, így fogom megcsinálni, ha egyszer legyőzöm telefonbuzerálás-undoromat.
-
bszg@
tag
Szeretném megtudakolni Tőletek, hogy az mflex leírása szerinti frissítés esetén mit veszítek azzal, hogy nem teszem vissza a biztonsági mentést? (Hogy újra be kell laknom, alkalmazásokat, térképeket letölteni, maileket beállítani, stb értem.)
-
steele80
senior tag
Ezt a telót hülyék fejlesztik? Így kibaszni a messengerrel! Vagy szándékoson kúrnak el mindent, hogy a felhasználók leszokjanak a WP-ról és 1-2 éven belül más rendszerű telót választva mehessen a kukába a projekt?
-
Vodar
senior tag
Soha, de soha ne vegyen senki Windows-os mobilt. Immár bő egy éve használom a 735-ömet, de nagyon megszenvedek vele. Egy rakás javítatlan bughalmaz az egész. Tény, hogy nem fagy vagy mikrolaggol, de ez csak azért van, mert nagyon gyér a funkcionalitása.
A bő egy év alatt rengeteg megmagyarázhatatlan bugba ütköztem, és a Windows Mobile-ra elérhető navigációs appok mindegyike trágya, már többször is előfordult, hogy miatta késtem el valahonnan.
Ez az összes többi Windowsos appra is igaz, mindegyik bugos, béta állapotú, Androidról/iOS-ről portolt szemét.
Ez minden, csak nem okostelefon. Telefonálásra, sms küldésre még elmegy, de nincs egyetlen ész érv sem arra, hogy miért ne Androidot használjon valaki helyette.
Pár hónapja még Windows Mobile fan voltam és itt a fórumon is propagáltam, de mára belátom, hogy csak azért, mert nekem is az van és jó érzés volt mellette beszélni. Remélem, hogy hamarosan végleg leállnak a terjesztésével és senkit nem ver át vele többé a Microsoft.
[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
válasz tomboy0013 #82228 üzenetére
Leírom még egyszer: most működik jól, ezért van a vissza és Windows gomb, tehát ez nem hiba!
-
domojko
senior tag
válasz jaffa 2843 #82238 üzenetére
Én meg azt hittem a fahrenheit miatt, de igazad lehet...a gombafelhő az oka.
-
domojko
senior tag
Ez attol függ milyen környezetben használod. Speciel foglalkozásomat tekintve vezetek. Nekem hasznos volt az elküldött hang, de az érkező még hasznosabb. Nem zárom le a kijelzőt, mert ha valakivel beszélgetek akkor ne kelljen azzal tökölni hogy feloldom stb. Ha lehetőségem van lámpánál stb, gyorsan válaszolok. Most hogy nincs hangja a bejövőnek folyton rá kell néznem a telefonra. Szóval van akinek hasznos van akinek idegesítő. Abban egyetértek hogy választható legyen. De választottak helyettünk, nincs és kész.
-
domojko
senior tag
válasz zsoltzsolt #82233 üzenetére
Javulást nem tapasztaltam. Csempe ugyanúgy nem frissül, chat buboréknál a saját fotót nem rakja be, maradt angol magyar továbbra sincs. Szerintem picit lassabban indul az app, lassabban tölti be a beszélgetést is. De lehet hogy csak placebo. Chat ablak ha nyitva van továbbra sincs érkező illetve elküldött hang jelzés.
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Frissült a viber, hibák megmaradtak.
-
sunpower
tag
válasz Sjkolrd #82200 üzenetére
Igen, tudom.
Jelenleg nem használok semmilyen adatforgalmat, pedig valamennyi van.
Én már az új előfizetésre (Vodára) értettem, mint ahogy írtad is.
Utána jött az infó hogy az automatikus plusz adatot le lehet tiltani.
Ez érdekelt.
Nem megbántani akartalak, vagy vitatkozni, azért is tettem oda a vigyorit. -
tomboy0013
veterán
válasz Sipka81 #82222 üzenetére
Hozzászoktam a visszagombhoz és ha home gombbal lépek ki akkor Win alatt a vissza gombbal belép újra az alkalmazásban ami engem zavar. Legalább a MS jól oldotta meg a gyári appokkal ezt, erre a Facebook keresztbetesz, bár bízom benne hogy javítják ezt a hibát és vissza gombbal sem záródik be az app.
-
scyllarus
veterán
-
Sipka81
tag
válasz tomboy0013 #82219 üzenetére
ezt gondolod át még egyszer, hiszen ha azt akardod, hogy ne töltőtjön újra, akkor windows gombot nyomj, bezárásra meg pont a vissza van! - ez egyébként független a háttérben futástól!
ilyen szempontból ez az app pont most érte el a normális szintet!!!
szóval ha azt akarod, hogy gyorsabban betöltsön, vissza helyett win gombra bökj és már meg is oldódott a problémád!
[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
senior tag
A nyavajás telefon megint kezdi elveszíteni a Wifi kapcsolatot.
Agy egyik Insideres frissítés megoldotta, most a kettővel ezelőtti megint elrontotta.Az üzenet az, hogy próbáljam később bekapcsolni, persze sose engedi. Restart után jó.
-
tomboy0013
veterán
válasz Sipka81 #82211 üzenetére
Óriási mínusz a vissza gomb alkalmazás bezárása miatt. Mindig vissza gombbal lépek ki az alkalmazásokból és ha nem marad a háttérben akkor újra tölti. Ez nem lenne gond ha nem lenne minden app indítási sebessége W10-en a reumás csiga szintjén. De így sajnos elég gáz. Droidon ez egységes, legalább is a 60 app ami a telefonomon van azok háttérben maradnak a vissza gombra. Remélhetőleg megoldják a dolgot a Facebook-nál.
-
nhpeti
tag
Értesítést eddig is kaptam, csak hang nem volt hozzá. Most már értesítés sincs hiába van minden bekapcsolva.
Üdv: Peti
-
scyllarus
veterán
válasz nhpeti #82214 üzenetére
"HR után ha jól emlékszem alapesetben nincs hang az emailhez, azt az értesítések és műveleteknél az outlook appra rábökve kell külön bekapcsolni."
Írták neked előre, ilyenkor valamiért kikapcsol minden értesítést (ez is pont marhaság, de így szeretjük a 10-et)
Szerk.: az Outlookban és a Gépházban is visszakapcsoltad?
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nhpeti
tag
Na akkor most HR után ott tartunk, hogy már egyáltalán nem kapok értesítéseket.
-
Sipka81
tag
nálam frissült a messenger app!
ami tetszik:
- új dizájn,
- vissza gombbal bezárja az appot, nem hagyja a háttérben!ami nem tetszik benne:
- nincs átlátszó csempe,
- zárolási képernyőn nem lehet beállítani gyors állapotadatokat mutató alkalmazásnak,
- ugyanott állapotrészleteket megjelenítő alkalmazásnak sem választható,
- nem tudom megnézni az app verzió számát (vagy nem találtam meg, hogy hol mutatná...)
- (ezeket előtte mindet tudta, telepítés után újraindítottam a telefont...)Ha valaki tudna megoldást a nekem nem tetsző funkciókra, kérem jelezze!
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz nhpeti #82209 üzenetére
Előbb nyomj neki egy HR-t, az gyorsabb!
Mehet a bizt mentésből visszaállítás is, nem kell újra belakni.
Ha nem válik be, akkor próbálkozhatsz teljes újrahúzással 8.1-ről.HR után ha jól emlékszem alapesetben nincs hang az emailhez, azt az értesítések és műveleteknél az outlook appra rábökve kell külön bekapcsolni.
-
nhpeti
tag
válasz nhpeti #82206 üzenetére
Jelezném, hogy minden lehetséges beállítást végignéztem, végigpróbálgattam de még mindig nem hajlandó hangot kiadni az értesítés mellé. Egyébként 535-öm van szóval lehet hogy ez ilyen széria bug. Teszem hozzá, hogy az outlook fiókba érkező emailekről nem hogy hangot nem kapok de értesítést se.
ui.: Most tartok ott, hogy vagy felgyújtom a telefont vagy pedig sürgősen pakolom vissza a 8.1-et.
-
Zsolt7981
tag
válasz Sjkolrd #82207 üzenetére
1: Peldaul a mai eset: reggel ebredek, inditanam, es ezt jatsza, ugy hogy tegnap este meg jo volt. Kozben meg repulomodban volt a telefon 7-8 orat, es hozza se nyultam. Nem telepitettem semmit idokozben, es mivel nem hasznaltam, tulmelegedni se tudott. De mondom, kis programokkal is eljatsza.
3: nem tudom mi van elallitva nalam, mert van olyan, hogy "azonnal" megjon, de ez a ritkabb
Huawei: ebben egyetertunk. Ha nem lenne penzem, es mindenkeppen valami olcso telefon kene, akkor mondjuk a 40-50 ezer kozotti kategoria alatt mindenkeppen windowst vennek en is, mert a hibai ellenere meg mindig jobb, mint az androidos hasonlo aru tarsai. De ez akkor se mentseg az igenytelensegre, ami a programokat illeti. Es meg egyszer: az altalam felsorolt hibak kozul egy se hardveres
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Zsolt7981 #82203 üzenetére
1. "Előtte rendesen futott" , s mi változott ez idő alatt?! Futtattál rajta a telefon adottságaihoz képest megterhelő alkalmazást.
2. E-mail értesítések hangjelzést nálam tökéletes 950, páromnak 735 is. Beállításoknál be kell állítani mint telefon, mint Outlook.
3. E-mail értesítések késnek. Nem tudom milyen letöltési beállításaid vannak azon kell állítani. Nálam e-mailek rendben megjönnek.
4. PodCast, ezt nem használom, mivel saját zenét hallgatok, autóban szoktam csak rádiót hallgatni.
5. Instagrammrol meg hogy nem tudsz letölteni az nem a telefon hibája hanem az alkalmazás.
6. Amit letöltők az rendesen fut.
7. 925,535,640,730,930,950En egy Huawei Y6-al ismerkedtem édesanyám új telefonja..no comment kategória...az 550 stabilabban működött mint az Y6....s meg olcsóbb is...de hat nem voltam édesanyámmal amikor a telefonos rátukmálta....
Jah igen es kb. 15 percig ismerkedtem az androiddal, mert nem tálaltam mi merre van...
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt7981
tag
válasz Plazmacucci #82204 üzenetére
Nem hiszem,hogy hardverhiba, mert a programok tobbsege rendesen fut. Meg egyebkent se garancias. Lehet hogy a 8.1et alkalmasint kiprobalom majd, de az is lehet,hogy meghirdetem itt, ennyiert ugyis elviszik
-
félisten
-
Zsolt7981
tag
válasz Sjkolrd #82202 üzenetére
Ertem amit irsz, valamennyire meg egyet is ertek, de kerlek olvasd el meg egyszer amit irtam. 2 dolog felett elsiklottal:
1: elotte rendesen futott
2: nem csak jatekokkal csinalja. Gondolom egy 5-6 megas youtube appal csak meg kene birkoznia...
De tenyleg tobbszor is irtam, hogy a sebesseggel semmi bajom.Egyebkent a fo telefonom egy oneplus x, ezt egyenlore csak ismerkedni vettem, alkalmi vetel volt
De hogy valaszoljak a konkret kerdesedre is: Azt peldaul elvarom egy telefontol, legyen akarmilyen also kategorias is, hogy ha ma letoltok valamit, es rendesen fut, akkor tegye ezt meg a jovo heten is! Ez szerintem nem hardverfuggo
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Zsolt7981 #82198 üzenetére
Vissza kérdezek, mit vársz egy also kategóriás telefontól? Nem fog felső kategóriásként működni, de meg közép kategóriásként sem. Valószínűleg lehet mar nem képes elindítani mert pl megfőzted kicsit...532 telefonálásra, meg 2d játékokra megfelelő, ennél több, mar megerőltető egy alsó kategóriás telefonnak, akar wm akar droid.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest