- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz SpongyaBob #28399 üzenetére
Könyörgöm, 32GB tárhely - egy telefonon - mire nem elég?! Ráadásul annyiszor cserélem ki a tartalmát, ahányszor akarom... Én a 2 hetes telómra feltettem 5 mozifilmet, egész Európa Nokia térképeit, sok fotót, sok zenét, kb. 100 db e-könyvet, és még van 19 GB szabad helyem, pedig programot is sokat telepítettem.... Ha megnézem a filmeket valamikor, utána úgyis törölni fogom, miért pont a telón őrizgessem az idők végezetéig? Az esetleges fotók tárolási - archiválási helye - meg az asztali PC-n van.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
SpongyaBob
veterán
válasz btudos #28401 üzenetére
Persze, WP-nél ez így működik ha valami hiba van akkor az tömegesen fos mindenkinél.
#28402) bogyo112
Jó Te így látod én pedig máshogy szenvedő alanyként. Azért nem fogom eladni az Ativ S-t, hogy rohanjak a boltba 920-ért, gondolom érted Nem is beszélve a 920 hibáiról és még sorolhatnám..
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
amanoba
őstag
válasz kolosanyi #28384 üzenetére
Már miért ne lehetne a beatset kilőni? 8s-en legalábbis simán kilehetett..na majd egy tulaj megmondja a tutit ha nem így van.
Rubbi: mindent egybevetve (még úgyis, hogy jóval kevesebb felhasználója van az ativnak) szerintem kevesebb a gond vele..sőt, nem is igazán hallottam vagy olvastam komoly problémáról.
Nem mellékesen nappali fotóban pariban van vele (ha nem jobb! ) akksi cserélhető és erősebb, zenében elvileg jobb, memória bővíthető...
Csak egy baj van vele, hogy samsung..[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
-
no1r
őstag
válasz SpongyaBob #28409 üzenetére
pontosan
a zárójeles megjegyzésed képzeld oda minden hozzászólásomhoza gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
kolosanyi
veterán
válasz amanoba #28404 üzenetére
Hülyén fogalmaztam. Ki lehet, de jobb nem lesz.
(#28406) no1r
Ha normálisan rendszerezed a zenéid (tök mindegy, akár iTunes is lehet), akkor az elvileg segíthet. Érdekes, hogy én azt hittem ezt már rég megtettem, a Zune és a telefon meg nem így gondolta, viszont miután megcsináltam Zune-nal, utána jó lett. Az Xbox meg akkor megoldás, ha törlöd a francba a zenéket a telefonról és az Xboxról töltöd le. Ha ezek után is duplázódik, akkor gebasz van.(#28407) Zoli133
Öröm itt látni a topicban.
A 8X-nél a bullshit*t úgy szól, hogy a Beats bekapcsolja a külön erősítőt, így alkalmassá válik egy nagyobb impedanciás fejhallgató kihajtásárs. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy megemeli az AMP rész feszültségét, nagyobb teljesítményt ad le, ennyi az egész. Ja meg hozzácsapja a szokásos "S" EQ-t.----------------------------------
Más téma. Most nyomkodtam meg egy N9-et. Hááát... Nem tudom miért vannak annyira oda érte komolyan. Az app kínálat olyan, amilyen, de a rendszerben is vannak hibák bőven. Maga a felület jó, de sokszor nem azt csinálja, amit a user akar, illetve kifejezetten darabos a működés. Laggolás nincs, viszont lassú a rendszer. Rengeteget tölt, gondolkozik, nem ad visszajelzést, ha megnyomja többször az ember az ikont (kiad egy parancsot, tök mindegy), egymás után több szálat indít el ha magához tért stb. Nem győzött meg, nem csoda, hogy inkább a WP-t választották anno. Az N9 olyan benyomást kelt, mint egy bétás tesztcucc.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zyrius
aktív tag
Olyan kérdésem volna, hogy hogyan tudnám kicserélni a windowsphone.com weboldalon a korábbi 8X készülékemet az új Lumia 925-re.
A Fiókon belül nem látok opciót új telefon hozzáadására, viszont van a 8X alatt egy eltávolítás gomb.
Ha erre rákattintok, akkor ezt írja:"Ha eltávolítja a készüléket, a(z) https://www.windowsphone.com/hu-hu/my és a(z) http://devices.live.com szolgáltatásból is törli.
Ha eltávolítja a telefont (Windows Phone) a Saját telefon szolgáltatásból, nem fog tudni alkalmazásokat vásárolni az interneten és a telefonon, később pedig csak a gyári telefonbeállítások visszaállítása után veheti fel ismét a készüléket a szolgáltatásba. Biztos, hogy eltávolítja a telefont?"
Ez ugye nem jelenti azt is, hogy bukom azokat az alkalmazásokat, amiket 8X-re vettem? (pl MetroTube)
Ezt ti hogy oldottátok meg?
Szeretném ha az új telefon lenne bent a fiókban, hogy használható legyen pl a telefon megtalálása/letiltása funkció úgy, hogy az app vásárlások is megmaradjanak.Egyébként gond nélkül feltelepítettem mindent a 925-re ami a 8X-en volt.
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
kolosanyi
veterán
De hát ha egyszer olyan... Vannak benne jó ötletek, például az automatikus profil állítás nem rossz (bár eddig sose használtam, pedig droidon van rá lehetőség), vagy ami nagyon bejött, az az, hogy ha lehalkítod a telefont, felugrik egy ablak és egy csúszkával be lehet állítani, hogy mikor álljon vissza a csengetési hangerő. A zárképernyő felett működő fekete "képernyőkímélő"se rossz, ki lehet rá pakolni sok információt. Viszont az egész darabos, nehézkes, kiforratlan.
(#28414) btudos
A 7.8 jobb szerintem. Egész egyszerűen jobb használni. -
cerb
tag
válasz kolosanyi #28419 üzenetére
Miután megnéztem ezt a videót, nagyon sajnáltam, hogy nem erőltette jobban(és sokkal korábban) ezt az oprendszert a nokia.
Az egész annyira átgondolt, és minimalista, hogy biztos ezt választottam volna bármi más helyett, ha minden tud úgy mint a többi OS(és anniyba is kerül)
Mondom mindezt úgy, hogy sosem volt a közelemben N9, és már nem is valószínű, hogy lesz. Ha akadt is azon a hardveren, azt nagyobb erővel, meg egy kis fejlesztéssel lehetett volna orvosolni.És az emlegetett videó a végére: Marko Ahtisaari előadása a Koppenhágai design héten
http://vimeo.com/28758945
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
tixem
addikt
nekem is hasonló bajom van ezen az oldalon. Bejelentkezem, lenyitom a menüt, rámegyek a saját telefonra és a képen látható oldalt dobja be, saját telefont meg nem lát
továbbá pl rámegyek egy app-ra nem tudom telepíteni, mert ilyet lök
pedig a telefonon be vagyok jelentkezve a windowsos fiókkal meg a nokia fiókkal is.
más: a naptár miért totál üres? Az oké, hogy a live-os címről nem tud semmit szinkronizálni mert kutyafittyet se tudna onnan leszedni, de elvileg Fb meg gmail integráció is van benne, ezekről viszont semmit se. Főleg a FB események meg a születésnapok stb névnapok kellenének. Így elég haszontalan egy valami.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
MODERÁTOR
Windows and Windows Phone Store gift cards now available in the EU - ideje
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Zyrius
aktív tag
válasz Integrale #28424 üzenetére
hmmm mostanra meg kicserélte, pedig nem csináltam semmit
Délelőtt még azt írta, hogy a HTC 8X 11.17-én volt utoljára látható, most meg már mutatja a lumia jelenlegi helyzetén az online térképen.Vajon mi történhetett?
Naa.... most, hogy írom ezt a hozzászólást, megint a 8X-et mutatja :/
Kattintgattam kicsit oda vissza erre előjött a 925 megint, de telefonszám nélkül.
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
tixem
addikt
-
konyi79
addikt
Ki is kért ma frissítést a MoliPlayerhez játszon le hálózatról?
Szóval megkapta elég gyorsan, vqgy sejtett már valamit. Most jött hozzá frissítés, miszerint játszik hálózatról, sőt végre a zenelejátszó amelett mindent eszik, fut má a háttérben.
Utóbbit igazolom, valóban vígan megy háttérben/lezárt kijelzőnél, előbbit ha hazaérek kipróbálom eszik-e a nasról? -
-
konyi79
addikt
Felhasználó függő mire kell, de azért gyorsan fejlődik nagyon. Szerintem jelenleg a WP egyik legjobb médiás alkalmazása.
Nem tartósteszt, csak próba, de:
NAS-ról DLNA (Twonky, Zyxel) első itthoni indításra ott volt, simán tudtam mappák között tallózni. Baromi gyorsan. (a tv után meglepő gyorsan) Mindent lát, mindent elindít. Próbaképp egy 23Gb-os 1080p film is elindult, de ezeket értelemszerűen nem ezen kell nézni. A többi, jobb minőségű avi is fut szépen, gondolkodás és akadás nélkül beleteker. A feliratokat tényleg nem veszi fel.
Használom a serviio-t, átkódol nekem a tv gyökér formátumtámogatása miatt de azt nem hajlandó meglátni se. AVCHD2-től kifagy egy pillanat alatt.
Viszont zenét mindent eredeti rendszer szerint szintén megtalál, megjelenít, lejátszik. És fut a háttérben. Nekem igazából ez volt fontos, ne kelljen kódolgatnom. Bár ha így lépdelnek megelőzve a gyári appokat, várnám tőlük lejátszási listát lehessen létrehozni. Jó lenne még, ha a nason tárolt mappákból lehetne felrántani a telefonra gép nélkül, bár ez nem DLNA kérdés. Ez a fájlkezelő mumus lenne. -
aero.
veterán
válasz konyi79 #28437 üzenetére
Vitathatatlan amit írsz. Kezeli amúgy a mappákat, csak kicsit bonyolultan. Videók/Mappák és ott kezdődik az, aminek alapból kéne. Ez mondjuk a DLNA bűne, egy sima hálózati átjárás jobb lenne szerintem. Plusz a jobb wifis routerről is át tudnék menni, de így csak a gagyibb upnp-s T-Home-osról. Én csak feliratos dolgokat nézek, így nem tudom hasznosítani, marad a másolgatás. Remélem később megtudják oldani, vagy majd egyszer jön a VLC ...
NAS-ra nincs píz, csak ócska Windows Media Playerre.
[ Szerkesztve ]
-
konyi79
addikt
Én is útálom a DLNA hülyeségét, 3. almappa után kezdődik a lényeg. Főleg a tv-n zavaró, az elég lassan lépdel benne. Normálisan egyből helyén elérd ahhoz tényleg filekezelő a megoldás, de hogy legyen olyan, majd onnan el lehessen videót indítani valaha WP-n, azt nem hiszem.
A feliratokat szerintem megoldják a MoliPlayerben, csak legyen aki akkorában elolvassa.szerk: feliratok:
Ha jól rémlik egyszer trükköztem vele én is, vagy a serviio vagy a ps3 media server dlna-n bele tudja kódolni a feliratokat a filmbe. WMP helyett használva megoldaná a bajod, bár ezek jobban eszik szerintem az erőforrást a gépen az átkódolás miatt. De a problémád így megoldott lenne. Igaz a serviio-t nekem egyáltalán nem is látta, de este majd ráfigyelek még.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
na toltam egy resetet, új MS fiók stb, most már látja a wp store-ban a telefont, meg is tudtam csörgetni minden faja.
De a naptár továbbra is üres. Hogy a pékbe kell megcsinálni, hogy látszódjanak a FB események/születésnapok stb?
-
tixem
addikt
hát rejtély... nem is rugózok rajta, mert megint máson kell magam idegesíteni most meg a nokia camera-t nem tudom az istennek se feltenni a proxy-s cuccal, pedig az OS is passzol
régió, nyelv stb USA, Arizonai idő... kivágom mostmár
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest