Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Aktív témák
-
bernat98
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre írom a problémám. ASUS F5N-AP158 típusú laptopom van, és ma reggel tettem fel a Windows 7 RTM-et. Első gondom az volt vele, hogy a vista driver cd-t nem indította el. Úgy kellett összebogarászni a drivereket netről, de szerintem nincs meg mind. Meg a processzort everesttel megmértem, vista alatt a teljesítménycentrikus módban amikor nincs terhelés alatt, akkor 40 fok körül van, win7 alatt 46fok alá sose megy, valamikor 50 fok alá se. Valakinek valami tanácsa ezzel kapcsolatban? Mert azon gondolkodom, hogy még ma visszarakom a vistát.
Meg azt is láttam, hogy az asus honlapján a win7-et támogató laptopok listájában az enyém nincs benn. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ez a "Windows Portable Device" cucc.
A helyzet az, hogy nyilván a gyári MS driver a konkrét cuccot nem hajtja meg maradéktalanul, vagy egyéb problémákba ütközik. A dock gyártója biztosított drivert neked?
Pluszban még találtam ilyen ötletet:
1. Right click computer under the start tab and select manage
2. Click on the Device manager tab. You will see the ! in "WPD FileSystem Volume driver software."
3. Click on Disk drives and disable each one until the WPD FileSystem disappears.
4. Reinable all the drives then right click the problem drive and select properties.
5. Click on the volumes tab then select "populate" then note down what Disk number the populate assigned it.
6. Go back to the Computer Management window. On the left side is a folder called Disk Management(under the Storage folder). Select Disk Management.
7. At the bottom is a list of disks. Right click the disk number you populated for the problem drive and select "Change drive letter and paths.."
8. Assign the drive letter and go back to the Device Manager.
9. problem gone. 1. Right click computer under the start tab and select manage
2. Click on the Device manager tab. You will see the ! in "WPD FileSystem Volume driver software."
3. Click on Disk drives and disable each one until the WPD FileSystem disappears.
4. Reinable all the drives then right click the problem drive and select properties.
5. Click on the volumes tab then select "populate" then note down what Disk number the populate assigned it.
6. Go back to the Computer Management window. On the left side is a folder called Disk Management(under the Storage folder). Select Disk Management.
7. At the bottom is a list of disks. Right click the disk number you populated for the problem drive and select "Change drive letter and paths.."
8. Assign the drive letter and go back to the Device Manager.
9. problem gone.szerk.: Amúgy az a másik Unknown device az micsoda?

-
critox
csendes tag
Sziasztok!Van egy Asrock775-dual vsta alaplapom pentium 4 3Ghz-es procival.A videokártya gigabyte 7600gs agp-s.Feltettem a win7-et,de az üdvözlőképernyőnél tele van a kép apró fekete vonalakkal,illetve a betűket is alig lehet elolvasni.Amikor belép utána már tiszta a kép.Ha elindítok egy alkalmazást,a jóváhagyási ablakban ugyanezt csinálja!Mi lehet a gond:

-
Core2duo6600
veterán
Hello
A képen látható wpd filesystem driver az mire vonatkozik ?
Annyi történt, hogy bedugtam egy hdd dockolót, amin van 6 edb usb port is, és ezek közül most éppen 2 be dugtam be valamit.
-
Morden24
nagyúr
válasz
negyedes
üzenetére
Első körben megnézném, hogy add-onok nélkül hogyan is megy a dolog.
A system tools-ban van egy IE (no add-ons) ikon, azzal indíts, és nézd meg, hogy így rendben megy-e. Ha igen, akkor valami telepített cucc okozza a szüttyögést. Ezeket a manage add-ons ablakban tudod ki-be kapcsolgatni, és ki tudod totózni, hogy melyikkel van a gond.
-
negyedes
addikt
Udv! Kicsit off lesz, de itt sokan hasznalnak IE8-at.
Az lenne a problemam, hogy uj tabnal mindig kell varjak kb 5s mire behozza, ha egy linket nyitok meg akkor is varnom kell, de akkor megall az egesz IE(flash, gorgetes, click stb nem megy), szoval nem tudok semmit csinalni amig be nem hozza az uj tabot. Ez mitol van es hogyan lehet rajta segiteni?
-
-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
Van ara esély, hogy valamilyen módon win7 prog/64bit-re feltelepíthető legyen az OUTLOOK EXPRESS?Tudom, hogy van helyette Win mail, meg az Office outlookja, de konkréten az OE kéne.
-
doxa
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene: hogyan tudom az rmclock-ot futtatni nem rendszergazda fiókon?
vagy valami energiagazdálkodási lehetőség athlon X2 procchoz? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
dpetiba
üzenetére
Teheted ugyanarra a vinyóra de más particióra vagy új vinyóra is, ha a telepítéskor rá van dugva az amin az xpvan csinál bootmenüt hogy tudj választani. Ha a mostanira teszed akkor azért nem árt ha másik particióra teszed mint amin az xp van. Particiót csinálni a meglévőből ha egybe van a vinyód pl az Easus Partition Managerrel tudsz.
-
dpetiba
aktív tag
Hello!
van egy jól működő XP-m amivel semmi bajom. De szeretnék Windows7-et is. Hogyan tudnám ezt megoldani? Menne ez egy vinyóra és ki lehetne választani az elején melyik induljon?
Vagy a másik és talán ami nekem szimpatikusabb, hogy vennék egy másik vinyót és arra tenném fel a windows7-et. Csak sajnos azt nem tudom akkor hogy tunám megoldani választásos módszerrel a boot elején ezt, hogy melyiket akarom indítani?Köszi!
-
bpx
őstag
a 100 megás partícióra a Boot könyvtárat teszi
ha nem tudja létrehozni, akkor a rendszer partíción lesz az is -
sfdrakex
nagyúr
-
Newyorker
addikt
HY all!
Van egy asztali gépem, megosztott vinyó, C, D, E.
Jelenleg a C-n win XP van és ahelyére szeretném feltenni a win 7 ultit, de az ugye létrehoz vmi 100 megás cumókat. A kérdésem az, h nem fog elszállni a D és E partícióm? -
sfdrakex
nagyúr
Hálózati beállításoknál a kapcsolaton, mert gondolom ha kér jelszót akkor van ilyen, be lehet állítani hogy automatikusan csatlakozzon, ha jól emlékszem. XP-nél tuti volt ilyen win7ben nem néztem de csak benne hagyták, de érdemes azt is megnézni hoyg suspendbe ha mész akkor energiagazdálkodásnál miket kapcsol ki, és esetleg a hálókártyát ne engedd hoyg kikapcsolja.
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
Cimbooora
üzenetére
Ezek szerint senki nem találkozott ilyen hibával?
Vistánál, ezek szerint így kell csinálni, és jó lesz?! ----> így csináltam win7nél, igaz az win7, de azért sok mindenben közös...És ezt, hogy csinálják Win7nél?

Jólenne ez a dolog, ha menne

-
need
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
kissé körmön fontoltan fogalmaztam..
kábeles netnél UPC modem volt ott arra gondoltam most a Diginél már csak UTP kábel van modem nincs csak 1 kábel van bele dugva a gépbe gép indulásakor automatikusan megy fel a netre a felhasználó név és jelszó beazonosítása után..!
amire gondolok ez a suspend amikor a megnyomsz 1 gombot és a gép leál majd akármelyik gombra ébred na itt van az hogy nem csatlakozik most automatikusan vissza a hálózatra ezt hogy lehetne automatizálni...?
-
pete_21
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, 32 bitest tegyél. FF-ből is van már 64 bites, de sajnos kb. Javát leszámítva semmi nincs hozzá. Se flash, se egyéb addon (beleértve a reklámszűrőt, és minden egyéb fontos dolgot!) nincs még hozzá. Tehát marad a 32 bites belőle, ehhez meg ugye a 32 bites cuccok kellenek.
-
virkir
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na megtaláltam de ez nem változtat azon, hogy oda telepíted ahova akarod.
-
Steelmanus
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Igen a Totalcmd-re ertettem akkor megnyugodtam siman teszem a megszokott modon csak a 64 bites op.rendszer miatt kerdeztem, mert az ini fajlokban a C:\Program Files\Totalcmd mint utvonal megadva es nincs kedvem szerkesztgetni.
Mas: Feltettem a Java 64 bites verziot de ugy latom hogy felesleges volt mert az FF csak 32 bites, nem is latja a telepitett 64 bites Java-t, most szedhetem le es teszem a 32 bitest vissza mert a FF-nek -nalam - szuksege van a Java-ra.
-
Steelmanus
addikt
De van ketto ini fajl, az egyik a Totalcmd sajat beallitasait tarolja a masik az FTP beallitasait tarolja telepiteskor lehet valasztani hogy hogy a TC hol tarolja ez azert fontos mert igy meglehet osztani ugy hogy masik felhasznalo is ugyanazon beallitasokkal hasznalja mint a rendszergazdai jogosultsaggal rendelkezo "Rendszergazda" vagyis en.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem most az x86 os program filesben van, de vistán pl simán a program filesbe raktam nem az x86 osba, teljesen mind1 hova rakod működik jól, ha jól gondolom tc alatt a total commandert érted ugye?
-
sfdrakex
nagyúr
Ezt nem értem, kábeles net miondig kábelmodemből utpvel ment a gépbe szerintem ahogy a dsl is, és kábelnél ha jól tudom nem is kell csatlakoztatni csak bedugod és megy, milyen neted van? A gond pedig mi is pontosan? Ha sokáig nem nyulsz a géphez akkor mikor visszatér nincs net hanem csatlakozni akar? Vagy a net beállitásokat lesd meg, vagy pedig az energiagazdálkodást.
-
virkir
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezt most nem értem.
Oda rakod ahova akarod és ott írod felül ahol akarod.
Ha neked szimpi akkor akár a sima program files-ba is rakhatod.
Egyébként milyen ini-t kell megadnod mert nekem nincs ini a TC-ben. -
virkir
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Már miért ne indíthatnál.
Shift+katt vagy középső egérgomb és annyit nyitsz amennyi jólesik.
Az asztal megjelenítése átköltözött a jobb szélre de ha nagyon kell így kirakhatod a gyorsindítást.
A tálca tulajdonságainál meg állítsd be, hogy ne mutassa az alkalmazás nevét és nem fognak megnőni az ikonok (Összevonás minden esetben, címkék elrejtése).
Még valami?
-
need
addikt
Üdv...
Amióta világ a világ kábeles netem volt + modemem+ alaplapi háló karym!
de a világ változik és lett UTPs +oldás és háló kary!
viszont észre vettem hogy suspend után ha magához tér a gép a netnek vége kezdődik a tárcsázok oda ahová kell!
nem lehet ez automatára álítani...?
addik már jutottam hogy felált a gép akkor annál legyen automatikus csatlakozás!
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok!
Szeretnem feltenni a TC-t W7 64-re telepteskor kerdi hogy hova telepitse, regen mindig a Program Files mappaba telepitettem de most valasztas elott allok hiszen 32 bites progi magatol nem telepszik ertelemszeruen a Programfajlok (x86) mappaba pedig ugy gondolom ott lenne a helye, es regebben mindig a TC *.ini fajlainak a helyet a TC sajat program mappajat adtam telepitesnel amikor keszen voltam akkor az egesz Totalcmd mappat elmentettem majd ha ujonnan telepitettem a TC-t, felulirtam a mentessel hogy ne kelljen bajlodni a beallitasokkal. De most nem tehetem hiszen erzesem szerint mashova kell telepiteni, igy viszont az *.ini fajlok nem a helyes mappara fognak mutatni Ti ezt hogy oldjatok meg? Nem szeretnem ujrakonfigolni. -
Cimbooora
aktív tag
Jó estét!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy csinált már valaki Win7-nél műsorújság beállítást a Windows Media Center-nél?
Ha igen, hogyan csinálta, mert már nagyon szeretném, hogy jó legyen!

Előre köszönöm a válaszaitokat!

-
Köszi annak,aki válaszolt.
Kis ikon/összevonást már rég beállítottam.
Ha nyitottam egyszer firefooxot még egyet nem indithatok?Vagy ha nyitottam egy sajátgépet nem...
A vistának voltak alap ikonja,amik sose tüntek el,asztal megjelenítése stb.Szimetrikus,szebb és átláthatóbb volt.Ha van valami új,akkor reménykedek a régit is megtartják,hátha az valakinek jobban bejön.
Azt lehet valahogy rögzíteni,hogy a gyorsindító ikonok egy helyben maradjanak?Ha elinditom a firefoxot,akkor az utána lévő msn ikon a tálca közepére csúszik,ami hülye és ronda megoldás.Nem offolok,csak kíváncsi voltam van-e lehetőség a vista tálcára.
-
jfehervari
tag
válasz
pete_21
üzenetére
Igy csináltam már vagy 6 szor de nemengedi.Daemon tot engedi külön de akkor mikor indítani akarom ez a hiba üzenet Daemon telepítése után ez a hiba üzenet:A program futatásához SPTD 1.6 vagy ujabb verzió szükséges,A kernel hibakereső legyen kikapcsolva. És hól tudom kikapcsolni?
-
pete_21
addikt
válasz
jfehervari
üzenetére
Gondolom a Vezérlőpultból a Programoknál. És ha letörölted, akkor először majd külön az SPTD-t tedd fel, onnan, amit linkeltem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jfehervari
üzenetére
Túrd le előbb ami fent van, inditsd újra a gépet és próbáld utána felrakni.
-
pete_21
addikt
válasz
jfehervari
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jfehervari
üzenetére
Legújabb daemont tetted fel? Mert abban szerintem benne kellene hoyg legyen az SPDT 1.6 nak. Daemon lite legújabb változata a linken SPDT 1.62 est tartalmaz.
-
GEPESZ66
veterán
Microsoft Lifecam VX-1000 webkamerám van. A WIN7 felismeri e (ill.általában a webkamerákat), vagy telepíteni kell hozzá driver-t?Ha igen, akkor honnan tölthetem le a WIN7 kompatibilis drivert?
-
Morden24
nagyúr
Igen, hiszen az XP-ben ez úgy működött, hogy ha egy gyengébb vason visszaváltottál klasszikus felületre, szárnyakat kapott a rendszer.
Itt ez nehezen fog menni, mert az Aero-t a vga mozgatja, a "klasszik" nézetet meg a processzor. XP-nél mindkettőt a proci számolta.
de egy alap XP kinézet szerintem kisebb reakcióidővel és memóriaigénnyel működhetne
Lehet, hogy szerinted igen, csak éppen nincsen benne.
Van alap aero nélküli nézet, bár eléggé kétlem, hogy gyorsabb lenne.A tálcán az ikonokon meg lehet jeleníteni a szöveget, hogy ne csak egy szimbólum jelenjen meg?
Ezt meglepő módon a tálca beállításai között lehet megtalálni.
Egyébként a te gépeden teljesen normálisan kéne mennie a dolognak. Ott nem a Windows-nak van baja, hanem valami beállítási vagy driverprobléma lesz.
-
BOBO6
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
"Mellesleg attól, hogy XP "stílust" csinálnál, gondolod, hogy gyorsabb lenne?" Igen, hiszen az XP-ben ez úgy működött, hogy ha egy gyengébb vason visszaváltottál klasszikus felületre, szárnyakat kapott a rendszer. Itt én most nem szeretnék visszamenni a klasszikus Win98-as stílusig, de egy alap XP kinézet szerintem kisebb reakcióidővel és memóriaigénnyel működhetne. Vagy nem jól gondolkodok?
A tálcán az ikonokon meg lehet jeleníteni a szöveget, hogy ne csak egy szimbólum jelenjen meg? Sokszor azt sem tudom mi hol van, mert egynéhány programnak igen semmitmondó az ikonja.. -
jfehervari
tag
Daemon telepítése után ez a hiba üzenet:A program futatásához SPTD 1.6 vagy ujabb verzió szükséges,A kernel hibakereső legyen kikapcsolva. És hól tudom kikapcsolni?
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
eddig nem igazán tűnt fel , mert nem gyakran nézek feliratos filmet, de az mitől lehet, h media player classicnál a feliratokban az ő és ű betű Q és q betűnek jelennek meg.

VLCben hibátlan.
eddig xp volt ott hibátlanul működött.
most win7 64bit, angol nyelvű, magyar nyelv integrálva.
ötletek?
-
jfehervari
tag
SPDT V1.62 nem tudom telepíteni,és igy semmi virtuális meghajtó nem müködik mi lehet a gond?
-
pete_21
addikt
Igen, a nagyon-rendszerszintű progikből mindenképp 64 bitest, pl. víruskereső, és ha raksz, akkor tűzfal is. És ha van más progikból, akkor azokból is, pl. a Winrar 64 bitese jóval gyorsabb, mint a 32 bites. Egyébként sok programnál, pl. egyes víruskeresők, tűzfalak, töredezettségmentesítők úgy vannak megcsinálva, hogyha 64 biten elindítod a 32bites telepítőjét, akkor szól is, hogy ez nem fog felmenni, és töltsd le a megfelelőt.

-
redXIII
senior tag
Hali
Hogyan tudom azt megakadályozni.hogy ne a win telepitse fel magának a videokártya drivert?? -
nfsu17
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Értem, köszi.

A rendszerbe belekotnyeleskedő programok, kb azok, amik állandóan mennek? Pl víruskereső mint mondtad. Vagy kodekek, vagy erről valami lista?
A rejtés most azért van rajta, mert a gépet elviszem és az átállást win7-re nem én csinálom (bolt). És nem szeretném, ha az a pár mappa nagyon szem előtt lenne.

Nem mintha belenyúlnának, de tudod hogy van ez.És ha haza hoztam a gépet, akkor meg kivenném a rejtést, de ugye ezt csak már win7 alól tudnám, hisz akkor már nem lesz xp.
Akkor ne maradjon a rejtés, mert nem fogom tudni kivenni?
-
Morden24
nagyúr
válasz
jfehervari
üzenetére
Run as admin paranccsal telepítetted a legújabb Daemon-t?
Egyébként van más virtual meghajtó is, próbálkozz mással

pl. Virtual Clone Drive. -
jfehervari
tag
Üdv
Az lenne a kérdésem daemon tools lite telepítése lefagy SPTD setup V1.62 telepítésekor,semmi virtuális meghajtót nem tudok fel tenni,mi lehet a gond?
-
Morden24
nagyúr
a drivereket 64-bit-esben kell leszednem
Igen.
ha minden igaz simán felmegy rá a 32 bites is.
Fel. Ellenben kerüld az ilyesmit, ha a rendszerbe belekotnyeleskedő programokról van szó. Szóval víruskereső meg hasonló dolgok kizárólag 64-bites vagy azt támogató verzióban. Erre figyelj.
Kell ezen kívül valamire figyelnem a rendszer átállásakor?
Semmire. Ez is ugyanúgy működik, mint a 32-es.
inkább még most kiveszem a rejtést.
Mivel ez egy elég egyszerű folyamat (két klikk), én megtenném a helyedben. Gondolom, nem fogsz benne elfáradni.
-
Imi Csabi
tag
Sziasztok!
Korábban beszámoltam egy fura problémáról: #1530
Időközben sikerült kideríteni, hogy csak 1 bizonyos magyar torrent oldal meglátogatásakor hal el a net. Ilyet még nem pipáltam xD. Valaki találkozott már hasonló jelenséggel?Üdv.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Nekem lenne egy butuska kérdésem.
Eddig 32 bit-es xp-t használtam, vistát kihagytam, win7 rc-vel barátkoztam pár hétig, megvoltam vele, pedig angol volt.
Jövő hét végéig váltok arra a 90 napos win7 64bit!!-re, mert a "sok" (4GB) RAM megköveteli.
Ehhez vonatkozna a kérdésem, amit már egymilliószor megkérdeztek biztos, de ha vki türelmes válaszolna nekem pár mondatot lebaxás helyett, annak nagy tisztelettel adósa lennék.

Ugye a 64 bit kb annyi tesz ki, hogy a drivereket 64-bit-esben kell leszednem. Új konfig lesz, így talán kicsit könnyebb a dolgom.
A programok, amiket felteszek, gondolom nem lehet mindent 64 bitesben megtalálni. Pl xvid ha minden igaz 64 bites is van, de mi van akkor ha nem létezik 64 bites, vagy csak én nem találok? Akkor ha minden igaz simán felmegy rá a 32 bites is.
Kell ezen kívül valamire figyelnem a rendszer átállásakor? Vagy ezeken kívül nincs is különbség? Gyorsaságot/lassúságot leszámítva.
És ami a legfontosabb. Most xp 32 bit alatt egy meghajtó egy mappáját rejtetté tettem.
Jövő héten ezt a mappát win7 alól, 64 bit-en újra elő tudom varázsolni? Nem tudok rá ép magyarázatot adni, miért is ne tudnám, csak biztos ami biztos megkérdezem, mert ha mégsem tudom, akkor inkább még most kiveszem a rejtést.
-
BOBO6
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Digim van immáron 9. hónapja 24/7-ben van használva és a router fagyásait kivéve még nem volt szakadás.
Lehetséges valami XP stílust varázsolni ennek a szerencsétlen Win7-nek?
2GB Ramom van és szokásos használat mellett sokkal darabosabb a rendszer, hosszabb a válaszideje mint XP alatt volt. -
bme
tag
Sziasztok!
Próbáltam innen letölteni a windows 7-et, de csak angol van. Van hozzá magyarítás, de az meg nem megy :S
A kérdésem az, hogy hogyan tudnám innen letölteni a magyar windows 7-et?
Mi az a subscriber ID? Hol lehet beszerezni?köszi
bme
-
-v-
addikt
Nem tudtok valami jó naptár gadget-et? Olyan kéne, mint egy ilyen nagyobb falinaptár, szóval ne csak a számokat lássam, hogy hogy jönnek a napok egymás után, hanem minden napnak legyen is egy kis rubrika ahova kapásból lehet írni és látszik is mindig.. ne kelljen a napokra kattintanom hogy lássam mi van aznap.
Xp alá jó volt a Desktop Calendar , mert ez mindig látszott az asztalon, de 7 alatt asztal megjelenítésére eltűnik
Szóval nem az igazi, de valami ilyet akarok gadget-ben! Értitek ugye 
-
janos1988
addikt
Ilyesztgessel csak. Egy 1 napos laptopnal?

Elozo, asztali, gepen ment tokeletesen, ilyennel volt osszekotve.
Laptopnal meg ilyen csatlakozo van (kicsi meg a gepbe).Megprobalom majd egy masik kabellel, de furcsa, hogy elkezdeni elkezdi, csak leall 3-5-8 mp utan.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
pete_21
üzenetére
Hibák nem kerülnek be, más igen természetesen. És igen, hiba csak ahhoz kerül be, hogy nem normális leállás történt.
sfdrakex:
3ghz-es p4-es cpu, windows szerint semmilyen frekvencia visszaállításra nem képes, és én is így tudom.Thusor:
Win7-ben egy külön program, nem gadget, sticky notes néven fut. -
Thusor
őstag
Olyan kérdésem lenne hogy a Windows 7 Gadgetben van olyan minialkalmazás, mint a Windows Vistaban a postit szerű jegyzettömb?
-
Cathfaern
nagyúr
Eszembe jutott nekem is, próbáltam ati opciókat átállítani, segíteni semmi nem segített (konkrét energiagazdálkodási opciót nem találtam ott), illetve próbáltam azt is, hogy Catalystet leszedem, és a win7 beépített drivere ügyködjön, de azzal is jelentkezik a dolog.
Hardverhibát kizárnám azért, mert sosem volt azelőtt gond, hogy win7 fel lett volna téve. -
janos1988
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Ilyen hibat dob fel - tobb tucatot, mint az latszik is - amikor elkezdek masolni es leall.
De furcsa, hogy usbrol meg jol megy. Kabel se lehet hibas mert akkor el sem indulna.
-
Clemi
veterán
-
Clemi
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Hülyén néz ki,idegesít ha elindítok egy progit ami szerepel a tálcán,akkor eltünik az indítóikonja,mert a futó alkalmazás ablakja takarja.
Ha már egyszer elindítottad a programot, akkor minek külön az indító ikonja? Ha mégegy példányban el akarod indítani, akkor nyomj egy shift-et, és úgy kattints rá.
Na és mivel volt jobb a Vista tálcája? Mert olyan volt mint az XP? Na és az XP miért volt jó? Mert olyan volt mint a W95? Voálá, és el is jutottunk a W 3.1-hez

El kellene már fogadni, hogy van ami felett eljárt az idő! Ha meg nem tetszik hogy valami halad a korral, és fejlődik, akkor nem kell követni és kész. Lehet használni tovább a Vista-t, vagy az XP-t, és nem hisztériázni, meg szidni mások munkáját. Csinálj jobbat vazze, és arra mondd, hogy Ilyen sz@rt hogy tudnak csinálni?
-
Clemi
veterán
válasz
canniball
üzenetére
a felesleges dolgokat (messenger, outlook, egzotikus karakterkészletek stb.) ki lehessen gyomlálni a telepítőből/ne kerüljenek telepítésre?
Először is, sem messenger, sem outlook, és semmilyen egzotikus karakterkészlet nincs benne. Másodszor, ha annyira irritálnak a W7 alap dolgai, akkor egy Starter Edition-t tegyél fel. Egyébként szerintem semmi felesleges általad "szemét"-nek titulált dolog nincs benne.
Aktív témák
- World of Warships
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Linux Mint
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy valami energiagazdálkodási lehetőség athlon X2 procchoz?

Írj egy mailt a program fejlesztőjének, és kérdezd meg tőle hogy ilyenkor mi a teendő.