Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
Tudom hogy off
De van itt valaki aki nagyon vágja a Fox pro-t? -
ALI_G
veterán
Annyira pörög ez a topic is, hogy kettő kellene belőle
hogy valahogy oszoljon a tömet 
-
sfdrakex
nagyúr
Akor mint lentebb is irtam alaplapoddal lesz baj, vagy valami más alkatrésszel a gépben de szerintem az alaplap a legvalószínübb. Ha tudod próbáld ki a memórákat procit videókártyát msáik gépben ha ezek mind működnek jól akkor alaplappal lesz zste ma gond.
Esetleg próbáld meg a telepítést pendriveról. Leírás, segítség
-
-
pete_21
addikt
-
Cimbooora
aktív tag
El nem hiszem, most meg működik, még pedig úgy h másik portba dúgtam be:S most akkor az alaplap rossz vagy a windows 7 vagy mi?
Bár kétlem,hogy az alaplap lenne rossz, mert felismeri, szóval akkor mi a franc baja van?

-
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan gondom, hogy az USB dolgokat nem ismeri fel a windóóóz.
Persze nem minden esetben, mert pl az egerem meg a billentyűzetem és a nyomtatóm működik, csak az adathordozók nem pl a mobilom és a külső winshesterem

Mit tegyek néha jó szokott, néha rossz

Mi lehet a gond?
Válaszotokat előre köszönöm!!

-
HXY
addikt
Már miért bocs? Próbáltál segíteni, amit köszönök.
De lehet, hogy tényleg kivárom azt a 6 napot.
Max ha nem lehet bejelentkezni, akkor bebootolok Ubuntu live cd-ről, aztán onnan kimentek mindent...
Dusee: Ha csak ennyi, egy kis ablak, amit néha be kell zárni, akkor mi ösztönzi az embereket, hogy megvegyék több tízezer Ft-ért?? Na erre kiváncsi vagyok! Majd a jövő héten beszámolok róla.
-
vakimaki
csendes tag
Hello!
Windows 7-et szeretnék a gépemre rakni,csak nem
tudom a konfigomhoz melyik verziót érdemes.
-Én a 32 bites home premiumra gondoltam,úgy vettem le a
hozzászólásokból ,hogy 64 bitessel lassabb lenne a gépem
mert annak több memória kéne.
Valaki adna tanácsot?Gigabyte GA-MA78GM-S2H,AMD X2 6000+,2*1G kingmax 1066,GAINWARD 9600GT 512Mb,WD SATAII 500G,ASUS VK221D lcd
-
Dusee
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
nekem TV-s (kábel) netem van, és cserélődik is az IP-m ~naponta.
ha arra gondolsz, van IPv4 címe a gépemnek (192.168.0.122)
nekem azt csinálja, hogy miután belépek a winbe, alul van, hogy kis sárga háromszöges a net ikon, utána kiirja, hogy internet elérés, de közbe lépne be az MSN, és van mikor nem tud belépni, mert még "nincs" net, de van hogy simán belép.
ezért gondoltam, hogy beállítom ezt, mert elég idegesítő, hogy nekem kell belépkedni.HXY:
félreértettél, betudsz lépni, csak ezt mindig kifogja írni bejelentkezés előtt, amíg nem írsz be neki jó termék kulcsot.
úgy tudsz belépni, hogy mikor kéri, hogy aktiváld a wint, ki X-eled azt az ablakot, és utána belép.
legalábbis Vistán így kellett. -
sfdrakex
nagyúr
Ha DSLed van ugy tudsz fixip-t belőni szerintem csak ha van routered, mármitn akkor is a belső hálón. Kábelnetnél viszont fixip-t kap az ember általában, illetve papiron változó, nekem 1-1,5 évig nem cserélődik általában. A probléma nem az volt hoyg windowsba belépés után, hanem belépett programok indultak majd utána 20 mpvel, nem egyből belépés után.
-
Dusee
őstag
hi!
volt pár napja vkinek egy olyan problémája, hogy csak a windowsba való belépés után azonosította a netet, és azt javasoltátok neki, hogy állítson be fix ip-t a hálókártyának.
az lenne a kérdésem, hogy ez micsoda, és hol/hogyan kell beállítani, mert nekem is megvan ez a probléma?
köszi előre is!
HXY:
konkrétan nemsok minden, betudsz lépni, csak bejelentkezés előtt/után kifogja írni, hogy aktiválnod kell a win-t, beírhatsz licensz kulcsot, vagy ki is X-elheted, vagy lemégsézed.
ugyanugy tudod használni a géped, csak nemlesz háttér, kilesz irva alulra, hogy nem eredeti a win ezen példánya.legalábbis haveromnak ez volt Vistánál. -
HXY
addikt
A számlálóm egyre csak csökken, már csak 6 nap van hátra a regisztrálásig.
Várom a tiszta szoftveres licenszet.
Mi történik, ha eléri a 0-át a számláló? Nem tudok majd bejelentkezni? -
szia! régen volt egy parancs még XP alatt sfc /scannow. lényege ,hogy elindította a windows fájlvédelmet és ha módósulást talált visszamásolta az eredetit. szerintem próbáld meg v windows javítás telepítő médiával. nemtudom 7 alatt sfc /scannow ként nevezik -e.

MOD: [link] igen sfc /scannow administrator promptba.
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A4 tech-ről váltottam MS-re

Ha kihúzom és visszadugom akkor nekem is jó. Csak elég vicces mégis, hogy miért lesz ilyen. -
sfdrakex
nagyúr
Lehet a drivereket nem kellett volna törölni, illetve alapból felrakni. Friss windowst tedd fel és driverek nem kellenek win7 szinte mindent felismer, eszközkezelőben nézzd meg mit nem ismer fel ahhoz próbálj winupdateel keresni drivert, ha úgyse megy akkor a gyártója oldalán.
-
De van másik vinyó. De ha lehúzom az összeset, és csak az új windowsnak szánt vinyót hagyom benne, akkor se megy rá föl... Ráadásul a "jó" gépben tökéletesen működik. Próbáltam már aktívként és nem aktívként is a meghajtót. Most épp aktív. De sehogy se jó. Most Hiren's bootcd-vel próbálkozom éppen. Majd írok a fejleményekről.
-
pete_21
addikt
Hi!
Lenne egy baromisürgős kérdésem. Régebben előfordult, hogy random időközönként, de ritkán csontig lefagyott a gép, nem reagált csak a resetre. Eseménynaplóban ezt találtam, ami a hibára utalhat:
A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
StarOpen.
Ez egy Samsung-os illesztő. Ebből elegem lett, és töröltem az egész Samsung-progit a francba a drivereivel együtt. Eddig jól megvoltam. Most hálózaton kéne adatot küldeni, de ahogy elkezdem a másolást, ugyanúgy csontra kifagy, és csak reset használ. A Staropen.sys-t kitöröltem, a registry-ből is kitöröltem a maradványait, annyi változott, hogy most nem kerül bele az Eseménynaplóba, de ugyanúgy nem jó!!
Tudtok valami bíztatót javasolni?

Köszi előre is! -
pzstm
titán
Áttekintés
A Windows súgó (WinHlp32.exe) programot a Microsoft Windows operációs rendszer már a Microsoft Windows 3.1 verziótól kezdve tartalmazta, azonban jelentősebb frissítések nélkül került bele a Windows rendszer újabb kiadásaiba, és jelenleg már nem felel meg a Microsoft szabványainak. Emiatt a Windows Vista rendszer kiadásával kezdve a Windows súgóprogramja nem része a Windows rendszereknek, így a Windows 7 rendszernek sem. A .hlp kiterjesztésű 32 bites súgófájlok megtekintéséhez le kell tölteni a programot (WinHlp32.exe) a Microsoft letöltőközpontjából, és telepíteni azt.Ennyit

Jaaaaaa
hát amit az N illetve KN funkció lecsíp a Windows-ból, azt elvileg ez a frissítés úgymond visszaadja...de nem hinném, hogy sok ember szerzett be külföldről N-es verziót...végül nem is nagyon árultak olyat, ha jól rémlik

-
McKane
senior tag
-
Steelmanus
addikt
Az egered felett eljart az ido, egyszer kaptam en is egyet csak ugy, XP alatt sem volt mindig jo ezert konnyuszivvel kidobtam. Volt amikor kikellett huzni majd bedugni es akkor mar jo volt.
Araban pedig mindegyik MS eger draga en egy A4Tech X-710FS -et hasznalok driver nelkul mert azt nem teszem fel nem kell nekem 48 kulon gomb arban pedig majdnem megegyezik az MS alacsony szintu egereivel. -
pzstm
titán
hát olyanról már hallottam, hogy valaki a Vistájából akart Windows 7-et csinálni (Csináljunk a Vistánkból Windows 7-et), nade fordítva?

-
koxes
tag
olyan kinézetűre be lehet állítani mint a vista volt ?
-
Steelmanus
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Jo, de nem fog feldobni ablakot ellenorzeskor? Nincs fent a haverom hogy kerjek tole valmit hogy kuldjon nekem de majd este kiprobalom. En a silent modra lettem volna kivancsi, a Nod eseteben ez igy nez ki.
"C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ecls.exe" /clean-mode=strpzstm Koszi Neked is a valaszt, betalloztam erre gondoltam en is, csak mint irtam fentebb, arra lettem volna kivancsi.
-
Tacsilaci
tag
Ja és igen az Office 2007 Sp 2 telepítve van!
-
Tacsilaci
tag
Találtam egy linket ahol megvan!Bubbles néven! [link]
-
Tacsilaci
tag
Köszönöm a gyors választ!A fájl abszolut nem bizalmas.Ha kapok egy mail cimet már küldöm is!
-
pzstm
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
MSE exe fájlját tallózd be neki...és akkor azt fogja használni. Semmi szükség Live one Care-re...épp ahelyett készült az MSE

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem akad össze, vagy állitsd be hogy az MSE csekkolja azt is.
-
Steelmanus
addikt
Szeretnem vedeni a Live Messenger-t (9.X) a Fajlatvitel opcional. A W7 Defendert lecsereltem MSE-re es keresgeltem a neten parancssoros vedelmet de nem talaltam vagy rosszul kerestem. A Mess. Beerkezet es az Fajlavitel at van iranyitva a D:\-re es ugye a Mess. a Windows Live OneCare ajanlja letoltesre de en nem akarom hogy esetleg osszeakadjon a MSE-el.
-
G.F.
aktív tag
Én is megtaláltam ezt a cikket, gondolkodtam is, hogy így kéne upgrade-elni a 7100-ast, de végül maradtam a tiszta telepítésnél. A seven olyan gyorsan, és szinte beavatkozás mentesen települ, hogy szerintem nem érdemes megkockáztatni az ilyenfajta trükközést. Kb. 1,5 óra alatt minden a helyén volt, gondolok itt azokra a progikra, amelyekkel dolgozom. Az apróbb testreszabásokat és ritkábban használt progik telepítését meg elvégzem menetközben. Így nem nagyon esett ki időm a munkámban. Ezért mélyen egyetértek veled. Nem kell buherálni, mert hosszú távon nem kifizetődő...
-
koxes
tag
hali
tegnap felraktam a win7 x64-et de nem ismeri fel a pci-os wifi kártyám . elképzelhető hogy nem támogatja a win7-et ? vagy a 64bit a baja ?
-
csana
senior tag
:S Ez érdekes volt. Semmiféle hálózati aktivitás nem történt, majd mikor kilövöm a gépet, kiderül valahonnan szedett 2 frissítést, és jelezte hogy felrakná még azokat. Felrakta őket, majd kikapcsolt. Újraindítottam a routert csak úgy megszokásból, majd ismét elindítottam a gépet. A probléma megoldódott.. (Persze mindezalatt laptopról vígan netezgettem)
-
pzstm
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
tegnap hívott fel olyannal egy csaj, hogy csak gyorsnyomtatás van az Office 200-ben, nem tud nyomtatót kiválasztani, meg semmilyen beálltást megadni...

Mondtam kattintson az office gombra. Jött a kérdés: Mire? Mondom bal felső sarokban az a gömb (2hónapja van Office 2007-e teszem hozzá). Erre telefonban sikoly: juuuuuj...én azt hittem hogy az csak design-elem...sose gondolta volna, hogy az előhoz valamit

(Hofi Géza egy ismert mondata jutott eszembe: "Anyám borogass!"
)
De mondom aggodalomra semmi ok, megmutattam nkei, hogy az Ofifce 2010-esben már ki van írva az, hogy File

-
Matthewus
őstag
Üdv!
Az UAC-nak van olyan beállítása, hogy a már engedélyezett programokat ne kelljen minden egyes indításnál újra engedélyezni? -
kraftxld
félisten
Egy próbát megér nekem
Max újrarakom, én nem szoktam se szidni az MS-t, se supportért könyörögni náluk, multkor mikor felhívtam őket, fél órát b@sztam el, mire átkapcsoltak egész Banglore-n és Mumbai-on át a szerintük kompetens személyhez akinek fingja se volt a dolgokról, és inkább elkezdtem gondolkozni a problémán majd megoldottam 1 óra alatt 
-
csana
senior tag
Üdv!
Kellene egy kis help/tanács a 7100-as build hálózati összeomlásával kapcs. Szóval ma reggel kapcsolom a gépet, mindent betölt, majd mikor indítanám a böngészőt, semmi reakció. Indítok egy másik böngésző programot, az sem megy. Minden más egyéb program lefut, kivéve aminek valami köze lehet a hálózathoz/internethez. Ezután gondoltam megnézem a hibajavítóját a winnek, hátha okosabb leszek. Miután lefutott, szépen rakott egy piros kis x-et a jobb alsó sarokban lévő hálózati ikonra. Windowson belül eszközöknél ha be akarok lépni a hálózatokhoz, majdnem kifagy a rendszer, de nem tud belépni. Korábban egyszer volt ilyen, akkor azt hittem elszállt az integrált hálókártyám, de aztán inkább gyorsan újra raktam a rendszert, és utána nem volt semmi gond. Egészen ma reggelig. Akkor nem foglalkoztam annyira a problémával, de most hogy ismét előjött, és tudom, hogy nem hálókártya probléma, gondoltam bekérdezek itt a fórumban, hátha valaki találkozott már ilyesmivel.. -
pzstm
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
kíváncsi leszek a végeredményre...nem szívesen nyúlnék bele az eredeti telepítőkészletbe...de hát ti tudjátok...szerintem nem véletlen a dolog....aztán ha esetleg érdekes dolgokat produkál nem csodálkozni, meg nem MS-t szidni

Szerencsére VPN kapcsolatból nekem csak kettőt kell beállítanom, ami még megoldható

amúgy CMAK-al nincs lehetőség arra, hogy több beállítást is előre megadjál? vagy CMAK csak egyfajta settingshez jó egyszerre?
(Nem igazán használtam még megmondom őszintén
) -
Clemi
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Ha a dinamikus kötetet tartalmazó vinyót berakot másik gépbe, simán lehet ott is importálni.
Pont ezért írtam, hogy látja is a képen lévő információt amit linkelt, vagy csak nézi! Ott vigyorog a szöveg, hogy a kötet konvertálása, de erről szó sem esett, hogy azt is próbálta vagy nem, de szerintem eszébe sem jutott, mivel az sem tünt fel neki, hogy a kötet dinamikus amivel baja van.
-
Clemi
veterán
Ha visszarakom a "rossz" gépbe, akkor nem bootol.
Abban a "rossz" gépben nincs véletlenül még egy winyó? Egy olyan esetleg, amin aktív partició van, de legyalultad róla az oprendszert manuálisan? A másik gépben amiben felteszed rá a W7-et van másik winyó? Abban melyik winyó az aktív?
Ez a "Boot Disk Failure" szöveg tipikusam arra utal, hogy az aktív particióról hiányoznak a boot-hoz szükséges fájlok, és itt most nem az operációs rendszerre gondolok, hanem a gyökérben lévő rejtett rendszerfájlokra. -
Clemi
veterán
válasz
desolator
üzenetére
A Vista alatt még elsődleges volt, itt nem is ír róla semmi infót azon kívül, hogy érvénytelen és ennyit tudok vele csinálni amit látsz:
Mondd, te látod is ami a képernyőn van amit linkeltél, vagy csak nézed? Ott vigyorog a képen, hogy az általad használni óhajtott meghajtó dinamikus kötet. Arra esetleg ha visszaemlékeznél, hogy mikor, és miért csináltál a Vista alatt a winyódból dinamikus kötetet? A dinamikus kötetek alapvető problémája, hogy az így létrehozott kötet csak ott és abban a környezetben használható, ahol létrehozták! Talán ezzel kellene kezdened, és megoldódna a gondod. Ha létrehoztál a winyódon ilyen kötetet, gondolom otthon vagy a témában, ha meg nem, akkor javaslom olvass utána. A google a barátod!
-
ALI_G
veterán
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 7100-as RC verziót lehet e frissíteni teljes verzióra, és ha igen hogyan.
Előre is köszi
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Kutya topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hogy valahogy oszoljon a tömet 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Szóval hiába írok, múltkor is leosztottak e-mailben, hogy sajnos nem tudnak supportálni.