Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Távirányítóval nem, de telefonnal kékfogon keresztül igen, szóval sejtem milyen lehet
A kérdésem nem az volt hogy lassú e csak annyi hogy működik e 
WD lejátszóban nincs belső vinyó, egyébként nagyon frankó a cucc haverom most vett pár hete megnéztük nálam 106 os philipsen nagyon frankón nyomja. USB-n lehet rádugni wifit és akkor hálozatról is játszik le azt nem próbáltuk ki csak pendriveról toltunk pár hd film samplet. Az alap amiben nincs wifi kezelés az 25 körül van a jobb amiben van wifi lehetőség 32 körül, annyira már nem vészes az ára szerintem.
-
Clemi
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ekkora baromság amit írtam?
Természetesen nem az, de gondolom nem mozgattál még kurzort távirányítóval
Megy az megy az, csak győzd kivárni, amíg pixelenként elmászik oda, ahová akarod, és akkor még a programban nem navigáltál vele... amit persze már nem lehet.
Egyébként meg képzeld rádiós az egerem, és a billentyűzetem is, de annak a gép előtt a helye, és ha odamászok hogy elhozzam, akkor már ha úgyis ott vagyok ....Szóval maradjunk annyiban, hogy ha HTPC-nek akarja valaki használni a gépét, akkor a Média Center erre a legjobb megoldás, amit tökéletesen lehet irányítani a hozzá gyártott távirányítókkal, és sajnos a Média Center makacsúl megtagad mindenféle felirat megjelenítést a DivX, XviD, fájlok lejátszásakor, és a Direct Vobsub manuális telepítése ezt nem oldja meg. Próbáltam többféle módon, tudom. Kell az a codec pack sajna.
Amúgy a jövő számomra is egy olyan kütyü (mint most a WD lejátszója) aminek van egy belső winyója, van benne egy Blue Ray lejátszó, rá tud csatlakozni az otthoni hálózatra akár vezetékkel, akár Wi-Fi módban, és HDMI valamint SPDI/F csatlakozón küldi a lejátszott média jelét a megfelelő helyre, vagyis akár a belső winyóról, akár a hálózat valamelyik gépéről, akár a You Tube-ról lejátszott médiát küldi a házimozi komponensekre.
Lehet már ilyet kapni, csak még túl drága ami mindezt tudja. -
Morden24
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Állati szar a kanapén egerezni.
Főleg, hogy ott szarakodnod kell egy kis vacak kurzorral, ameddig a távirányítóval csak navigálsz és kész.
Hidd el, ha van távirányító, akkor ezerszer kényelmesebb ez a megoldás, mint akármi mással szopni egérrel meg egyébbel.
És akkor még a dizájnról meg az ergonómiáról nem is volt szó. Sokak véleménye szerint a WMC nemcsak jól néz ki, de tényleg könnyen és ésszerűen használható, jó a könyvtárszerkezet és gyorsan lehet benne navigálni.
Persze a begyöpösödött TC-ből megnyitom meg VLC-be behúzom a s4_e11_house_torrent_piratebay_23354v45w.avi nevű videót, azoknak tényleg nem a legjobb választás

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ekkora baromság amit írtam? Távírányító alatt gondolom nem csak médiás írányítot értetek akkor miért ne lehetne kanapéról inditani persze látni kell a monitort de gondolom nem 50nm -s a szoba
Egyaébként meg ha non stop gépre van kötve a tv akkor csak átnyomja a beállított helyre a tv-t és már látja is a képet nem ? -
Clemi
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
Mivel a hanggal van dolgom..ez az Audio rész lehet változtat valamit...
ha jól emlékszem eddig arról nem volt szó, hogy feltetted a chipset drivert. Vagy csak én nem emlékszem? Mindenesetre simán lehet, hogy az okozza a galibát!
Igen, az XP alatt nekem is megvolt a bevett telepítési sorrendem, ami berögzült a sok év alatt, de meg kell szokni a seven-nél, hogy csak akkor kell a telepítő lemezek után nyúlni, vagy keresgélni a neten utána, ha a telepítés, és frissítések megérkezése után valamit nem ismert fel a windows 7 vagy nem talált hozzá drivert, és felkiáltójelesen hagyta az eszközt.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Fanfarok csendulnek angyalok szarnayi csapdosnak: megygyutt a campus win7
udv
neduddki
p.s. mar tegnap elott fefedesztem, csak idot kik tanyani az eslo probara:- )))
-
Dezsőbá
csendes tag
üdv
xp van nekem fenn, simán rakjam fel rá a Win7 -t, vagy pedig a szokásos eljárás, format, majd úgy?
magyarul képes e normálisan felülirni vagy sem? -
Clemi
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Hát, aki távirányítani akar + kedveli, ha van egy kultúrált felülete is mindehhez, annak tényleg nem nagyon tudsz az WMC-nél jobbat mondani

Egyetértünk, és tegyük hozzá, hogy még XP alatt meglehetősen sok hasonló próbálkozást kipróbáltam, de valami mindegyikben hibádzott. Aztán kipróbáltam a Vista alatt is, de valahogy az még nem volt az igazi. Ez a legújabb verzió majdnem tökéletes, vannak persze hibái, de sajna nincs jobb a piacon!
-
Clemi
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Távirányítót leszámítva... MPC HC+AC3 Filter, felirat van, MKV-kon is...
Nem figyeltél!
A kanapéról tilos felállni, csak a távirányítókkal lehet ügyködni! Talán elindul az MPC HC távirányítóval, és átvált másodlagos kijelzőre magától? Elárulom, nem fog
és egyik lejátszót sem fogja senki elindítani a kanapéról, de hogy fokozzam, a táviránítóval a gépet is be lehet kapcsolni... -
haxy27
aktív tag
minialkalmazás hiba megoldva. az az csak lesz. Panda internet securiti blokkolja a scriptet és ezért nem tölt be teljesen.
Reklamáció el küldve a pandának.
-
Clemi
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
ez itt a probléma szerintem...minek kodek pack? főleg ez a lúzer
nekem van fent egy vlc media player, az kodek nélkül lejátszik mindent...Hogy minek a codec pack? Ha megadom a címem, eljössz hozzám, okés? Aztán a következőt kell csinálnod!
1. leszedem a codec packot, felteszem neked a VLC playert.
2. leülsz a kanapémra, bekapcsolom neked a TV-t, és a házimozi erősítőt.
3. kezedbe adom a MMC távirányítót
4. elkezded nekem vetíteni a gépemről a filmjeimet, és legfőképp a feliratos változatokra leszek kíváncsi, esetleg egy feliratos mkv filmre.Ha levetíted nekem codec pack nélkül felirattal a filmjeim, na és persze úgy, hogy a távirtányító a kezedben, és a géphez nem mehetsz oda, akkor elfelejtem én is örökre a codec packokat.
Ja és persze a film után esetleg megnézünk pár online filmet is, vagy képeket nézegetünk a kanapéról és közben zenét hallgatunk, szintén a gépről. Okés? Vagy mindezt tudja a VLC player? Meg gondolom korrekten tömörít DV kazettáról filmet DivX vagy XviD esetleg h.264 formátumba AC3 hanggal ugye?
Ha nem tudjátok kinek miért kell a codec pack, nem kéne nyomulni a sima lejátszókkal, amiknek a képminősége nyomába nem lép a média centerével, és 1 év rendszeres használat után tudom miről beszélek!
-
zoli03
őstag
Az Energiagazdálkodási lehetőségeknél a PCI Express beállítás mit módosít?
-
haxy27
aktív tag
el képzelhető hogy a vírusirtom nem engedi meghivni valamejik scripnek a netlib.dll fájlt?
ha igen mit kell keresnem hogy ki kapcsoljam? -
haxy27
aktív tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
http://blog.orbmu2k.de/
vgy itt is.Most már tuti hogy a netlib.dll nem töltödik be de hogy tudom megoldani hogy be tölcse.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
-
haxy27
aktív tag
Érdekes mert egy régi vistás verziot be töltök, az müködik és ha utána ezt is be töltöm akkor ujra inditásig megy. viszont a régi nem kompatibilis mert ip cimet meg egy csomo infot nem tud meg adni. van bene egy netlib.dll gondolom ezt nem tölti be csak nem tudom miért.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Olyat is próbáltál lejátszani ami 5.1 es? Sztereo filmet és zenét nem kever ki alapból sztem 5.1 be.
-
Svájcinéger
őstag
Hát én tökönbököm magam. Mivel nem ment a Creative Extreme Audioval az 5.1, kipróbáltam a P5B Deluxe integrált hangkarijával. Teszteken minden tök jól szól, de sem MP-ben, sem winampban meg nem nyekken sem a mélyláda, sem a hátsók, sem a center, only stereo. Van valakinek valami ötlete ?
-
volvoguy
addikt
-
haxy27
aktív tag

Engem ez a hiba érdekelne hogy mitől keletkezik. egyszerűen nem megy pedig pár napja még mutatta a nett sebességet meg mindent.
ja és hogy lehet meg szüntetni. azt próbáltam hogy el távolítom a minialkalmazást aztán újra raktam de ugyan úgy nem működik. A gondom hogy még a beállításoknál sem mutatja a hálózati eszközöket.Meg vannak érdekes dolgok. PÉ: Aero egye programoknál megy rendesen aztán egyszer csak nem megy és utána mindig ki is kapcsol ha azt a progit inditom.
-
brd
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Persze, hogy sok, akkor viszont pláne nem kell (emiatt) 64 bit-es OS.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Azoknak is azért elfér a 2gb..
Manapság. -
brd
nagyúr
válasz
< CyberBob >
üzenetére
1 db alkalmazás alapból csak 2 GB-ot lát, igen, de nem 1 db alkalmazást futtat általában az ember.
Mindegyik lefoglalhat 2 GB-ot magának (külön-külön) egymás mellett, persze kevés program használja is ezt ki. -
volvoguy
addikt
már azon is gondolkoztam ,hogy az lehet a baj a hanggal, hogy sok felesleges dolgot felrakhattam...ugye van a LAN Driver, ami szintén Realtek, meg az Audio Driver, ami szintén..és elvileg ennyi elég is lenne a Win7-nek, hiszen amikor az alaplapi Vistas DVD-t rakom be, az is csak ezt a kettő drivert ajánlja fel...
De én az AMD oldaláról leszedtem a Chipset Drivert...ami tulajdonképpen az Ati Install Manager...és az felrakta a :
- AMD USB szűrő illesztőprogram USB 1.0/1.1 audio eszközhöz
- North Bridge szűrő illesztőprogram
- Microsoft Visual C++ 2005lehet hogy ezeket feleslegesen raktam fel? Írtátok, hogy tök felelsleges Chipset drivert felrakni, mivel a WIn7 ezt alapból tartalmazza..én ugye mégis felraktam...
sztetek?
-
< CyberBob >
őstag
-
virkir
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
Nem.
Úgy helyes ez a megállapítás, hogy operácios rendszer alól nincs értelme első körben tesztelni a memóriákat.
Memtest boot lemez letölt, kiír, arról indul és azzal teszteld a memóriákat. -
cintula187
addikt
Az igaz, hogy 32 bites oprendszer alatt nincs értelme memtest 86 al letesztelni a memoriákat?
-
Üdv! Tök mindegy mit csinálok ez indításnál rákérdez h hé indulhatok?: RivaTuner v2.24 MSI Master Overclocking Arena 2009 edition
Az sem segít ha beteszem az ütemezések közé mert akkor plusz sz*r a sz*arban hogy be is jön a rivatuner ablaka. Van már rá megoldás vagy felejtős? Eljut oda a cég h kijavítsa ezt?sfdrakex! Naná! Van egy olyan csavar benne, hogy -S bővítéssel indul a rivatuner.exe, eddigi verziók ilyet nem csináltak!
-
brd
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ez nem változik menet közben, már a Windows (ill. a driver) indításakor eldől (kipróbáltam egyébként, lefoglaltam kb. 2.5 GB-ot programokkal, majd elindítottam olyan játékot, ami kb. 512 MB-ot legalább használ a VRAM-ból, és kb. ugyanennyit a központi memóriából is, mindezt lapozófile nélkül próbáltam persze).
Inkább valami lapozási technika működhet a háttérben. -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Most nyergeltem át Vista 64bit SP2-ről Win7 Ultimate 64bit-re és ég és föld a különbség a két oprendszer között.
Már általános használat közben is sokkal gördülékenyebb a Win7, de pl GRID még jóval erősebb beállítsok mellett is (Fullon minden és 1080p) gyönyörűen fut, holott Vista-val még közepes beállítások esetén sem volt tökéletes.
A Vista egy hatalmas csalódás volt számomra és örülök, hogy végre megszabadultam tőle. -
sfdrakex
nagyúr
Akkor lehet hogy a vga-dnak nem használja a gép az 1 gigáját, csak kevesebbet ahogy írok is 256 ot címez meg belőle csak, bár gondolom ez alap állapotban van játékoknál vagy másnál ami használja a vga-t meg lehet hogy felnyomja 1 gigára a vga ram címzést és lemegy 3 giga alá a gép memoriájának címzése, de böngészskor elég neki a 256 ram a vgaból, míg betárazásra használja a gép 3,5 giga ramját.
-
cintula187
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Akkor "remélhetőleg" igazatok van és a win7 a ludas. Anno "NTLD missing" hiba miatt nem ment fel a 64 bites win7 és ezért lett 32 bites végül. Alapból nem hittem volna hogy egy vga csere miatt win reinstallhoz kell majd folyamodnom.
Amugy azt kiirta régen is meg még tegnap is amig ment a win, hogy 3.5 giga felhasználhatóa rambol.
Ja és a lényeg: Köszönöm a segítségeket mindenkinek!

-
brd
nagyúr
Ez alaplapfüggő (és talán VGA-), nekem pl. 1 GB-os VGA mellett 3.5 GB RAM használható fel 32 bit-es desktop OS alatt (konkrétan a VGA, az eszközkezelő szerint 256 MB-ot foglal a címterületből).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cintula187
üzenetére
Ha a 2*2gb ram kapott memtest-et és nem volt hiba, akkor vsz. nem a ram a ludas. Feltéve, ha nem win alatt tesztelted...
Ő arra gondolt, hogy a 64-es rendszer alatt, rendesen kihasználja a gép a 4gb ramot, nem úgy mint a 32bites, ami csak 3,5-et használ belőle, sőt ha 1gb-s vga-d van, akkor csak asszem 3-at, bár ez nem biztos, hogy így van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hát ugye elvileg az MSDNAA is OEM aktiválási rendszerrel megy, a lapcsere után vsz. azért halt meg a dolog.
Viszont, az egész dolog érdekes. Számomra legalábbis. Annó az OEM vistámat nemtom, hogy hányszor aktiváltam neten, sőt, lapcsere után is be tudtam aktiválni...
Ha a neten már nem tudod aktiválni, attól telefonon elvileg akárhányszor lehet, vagyis nekem vistánál ezt mondta az ügyfélszolgálat....
-
cintula187
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ácsi. Akkor még egyszer. XP alatt anno 2 giga ramom volt. Váltottam win7 32 bitre majd vettem a régi 2*1gb helyett 2*2 giga ramot. Nem volt gond amig uj vga be nem került. Igaz ennek az újnak fél gigával több ramja van értem amit mondasz. Próbáltam anno ehelyett felrakni 64bites win 7-et, de nem ment fel ezért maradtam a 32 bitnél.
Nincs tuning se cpu se vga. semmi. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Tuningolva nincs a gép? Lehet a win7 jobban meghajtja a ramokat mint az xp illetve, hogy a 64 bites OS mivel használja mind a 4 gigát plusz videókártya stb míg a 32 bites nem, lehet pont az a fél giga ami rossz nem volt 32 bitesen használatban, bár nem tudom hoyg változó vagy állandóan ugyan azt a részt használja e.
-
Morden24
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Másként használja a hardveredet a Win7/Vista os, mint az XP. Könnyen lehet, hogy hibája van a ramnak.
Ha megér neked a dolog annyit, akkor egy memtest esetleg bevállalós lenne. -
cintula187
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Bevett módszer volt eddig.
Semmit se raktam még fel. Végzett a telepitéssel a win7. És pár másodperc mulva kékhalál volt azonnal és onnantol legalább 3restart után is. Csak csökkentett módban indult el. Kivcseréltem a ramokat és most meg megy. NEm értem az egészet. 1,5 honapja már megvannak ezek a ramok simán beraktam a már régóta felrakott 32 bites win7-re és gond nélkül mentek. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Miért xp teepítővel formáztad? Miért nem a win7el? Drivereket ha nem raksz fel se chipsethez se máshoz hanem a win7 re bizod akkor se jó?
-
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Annyi update et hozzűáteszek hogy a 2*2 giga ramokat kiszedtem és 2*1 giga ram van most benne és most nincs kékhalál. VGA csere volt és emiatt raktam ujra a wint. Ezelött a korábbi vga nál is 4 giga ram volt pedig a gépben. BIOS frissitve és chipset driverböl is a legrissebbet szedtem le a gyárto oldalárol
-
JanoXP
aktív tag
srácok, létezik az, hogy nekem az XP Mode-ot nem támogatja a noteszem?
Core2 Duo T5750 proci
250 GB wincsi
3 GB memória
Ati 256 MB-os videokártyaÉrdekes lenne... De a HAV azt írta ki, hogy: "this computer does not have hardware-assisted virtualization"
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
cintula187
üzenetére
A kékhalál egészen addig semmit nem jelent, még nem írod le a látott hibakódot, hibaüzenetet. Azt beírva googlebe, felfedi a kiváltó okot...
-
Morden24
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
A kékhalál sosem jelent semmi jót.
Ha van tuning, akkor azt vedd vissza alapra.
-
cintula187
addikt
Sziasztok.Sok jót nem jelent win7 telepítés közben kék halál gondolom.
-
bandiras2
senior tag
Asszem beszarok.
Régi XP működésképtelenné vált, annyira, hogy egyáltalán nem volt hajlandó indulni. Vettem új winyót, Ráment a win 7, BIOS átállítva, 2 hónapja nyúzom probléma nélkül. Most éppen nyomtatási feladat beakadása és törölhetetlensége miatt újraindítottam, kimegyek konyhába, erre bejön az öreg, mozgásképtelen, "döglött" XP.
Mivan? ez 2 perce történt,most arról írok. eztakkormost egyáltalán nem vágom. remélem a Win7 nem döglött meg...
Erre tud valaki mondani nekem valami okosat? -
válasz
luise178
üzenetére
want2techno: A ccc-én belül nézz szét ott van valami elállítva....
luise178: Azt a codec csomagot töröld le... Már nem kell az win7 alá. Azért elég jó a winben a beépített codecek... Nekem mindent visz és a gyári van benne. He letörölted, akkor vagy a VLC player, vagy a media player home cinema lejátszót nézzd meg.
Ha meg anyira kell codec: [link]
Ez jó win 7 alá. Ez a codec viszi az mkv-t is és a VLC player is. -
luise178
tag
szasztok!
olyan gondom van, hogy mikor filmet nézek, főleg AVI-t, a hang lehalkul, és nem jön vissza. ha a csikon belekattintok, mintha bele akarnék tekerni, akkor meg visszaáll a hang. csak filmnél van ilyen.
win7 verzió: 6.1.7600 minden fontosabb update fennvan.kodeknek az ACE MEGA CODEC PACK 603 van fenn.
tudom hogy régi a kodek, de xp alatt ha belenyultam az AC3 filterbe, és maxra huztam a hangerőt, akkor nem volt gond.
tudtok linkelni valami megoldást, vagy 1 jó kodeket, ami direkt w7 alá van fejlesztve? az se baj, ha MKV is megy vele, csak mert nekem mindig kodek csere kellett, ha MKV-t akartam nézni XP alatt.
előre is köszi a helpet!
-
want2techno
csendes tag
Hi!
Gondom akadt a WIN7 alatt a játékokkal.
Egy AMlLO PA3515-ös laptopról van szó (AMD Athlon X2 1,9ghz, ATI Radeon HD3200, 2gb ddr).
Nem egy bika gamer laptop, de a maga módján a legújabb játékok is elfutottak rajta, a régebiekkel pedig nem volt gond.Feltelepítettem a WIN7 Ultimate verziót (gyárilag vista volt rajta), minden drivert magától felismert, elég stabil és gyors a gép, viszont minden játék alatt érdekes dolog történik.
Eddig minden game elindul, a probléma ott kezdődik, hogy VALÓS méretben akarja megjeleníteni, ezt kifejtem bővebben..A rendszerben a felbontás alapból 1280x800, így kényelmes.
Viszont, ha a játékban beállítom pl 800x600-ra, vagy 1024x768-ra, akkor "összezsugorodik" a játék, és a fél képernyőt veszi igénybe csak, logikusan, minél kisebb felbontásra állítom, annál kisebb lesz a kép, és ez a rendszer alatt is így működik.Remélem érthető, próbáltam már VGA driver frissítést, törlést, telepítést, mindent, de nem akar javulni a helyzet..
Valakinek valami ötlet?
Köszöntem,
- want2techno -
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
HomeGrouppal osztom meg a "Könyvtárakat". A Zene könyvtárban lévő egyik mappát eltávolítottam a Zene könyvtárónól, majd visszatettem. Azóta másik gépről (ami tagja a HomeGruopnak), látható, de nem érhető el. Se HomeGroupon belül, se sima megosztásban.
Próbából felvettem egy másik mappát a Zenébe, majd eltávolítottam, megint visszavettem. Ez elérhető a másik gépről is. Mi a fene lehet az első mappával? Az összes megosztási/biztonsági beállítása megegyezik a másodikkal.Üdv.
-
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ok, telszámra rájöttem, kicsit érdekesen van megadva..
Ennek ellenére egy gépen akkor is mennie kellene 3x az online aktiválásnak nem? Kicsit várok, megpróbálom újra, ha nem megy telefonálok..Vagy kérdés: az MSDNAA-ról ha lekapnám a Kínai verziót, annak a kulcsával menne nem? Vagy nem is kapok hozzá újat?
Mondjuk ahhoz képest, hogy valaki itt azt mondta, hogy egy kulccsal többször újratelepíthető, már kettőt elhasználtam, mert az eredeti x64-es kulcs szintén nem akart menni lapcsere után, akkor feltettem az x86 kulcsával, amit most épp 27 nap után úgy gondolt, hogy nem jó..érdekes ez
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megy az megy az, csak győzd kivárni, amíg pixelenként elmászik oda, ahová akarod, és akkor még a programban nem navigáltál vele... amit persze már nem lehet.