Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Ezt kaptam a hibanaplóba:
"A Performance beállításazonosítóhoz tartozó teljesítmény-karakterláncok megsérültek, miközben a bővítményszámláló-szolgáltató folyamat (Performance) feldolgozta őket. A Performance beállításkulcs BaseIndex értéke a Data szakasz első DWORD-je, a LastCounter érték a Data szakasz második DWORD-je, és a LastHelp érték a Data szakasz harmadik DWORD-je.""A teljesítményszámláló magyarázószövege a beállításjegyzékben helytelenül van formázva. A helytelen karakterlánc: �. A helytelen karakterlánc indexértéke a Data rész első DWORD-je, a Data szakasz második és harmadik DWORD-je pedig az utolsó érvényes indexértékek."
Nem értem. Nincs most sok kedvem egy Formathoz.

-
Hikvision
senior tag
válasz
Hikvision
üzenetére
Pontosabban WMI Provider Host. És ha kilövöm az MSI Dual Core Centert akkor meg is szűnik a hiba de miután elindítom megint belassul az egész. Volt Uninstall reinstall de semmi. Az az érdekes, h ha nem a Dual Core centert rakom fel hanem az MSI-nek a másik Overclock programját akkor is ugyan ez a helyzet.
-
Breki
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát igen énis ezen filózok, csak a kétoldalast még máshol vettem korábban.
De ha már ilyen segítőkész válaszokat kaptam eztis megkérdeznémitt is hátha vki találkozott vele
és ugyanilyen ügyesen rájön mtől lehet"Olyan hibával nem találkoztál, hogy internet explorernél a 3. 4. fülön ha lapot akarok megnyitni nem nyílik ki viszont ha becsukom a füleket és csak egy fülön nyitom újra ugyanazt az oldalt akkor meg simán megnyitja
Ez a 8-as Internet Explorer és Win 7"Hozzátenném, hogy pl Firefoxnál nincs ez csak Explorernél, viszont annál olyan volt hogy pl fórumokra nem engedett belépni, hiába írtam be a jelszót nem kerültem be hogy tudjak írni, de azt egy előzmények törlése megoldotta.
Ez viszont fent áll 32 bites win 7-nél
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. Próbálgattam a memo időzítéseket, és egy 3Dmark közben befagyott a gép, reset után teljesen beállt az egész gép, és fut a háttérben egy bizonyos WmiPrvSE.exe*32 (WMI Provident Host) És Fullra eszi az egyik magot. Rákerestem de nem sok mindent találtam róla. Valakinek Ötlete? 64bites Win7.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Windowsban van valamiféle mappa szinkronizálós backup funkció?
Pontosabban az kéne, hogy van pár fontos adatom, amik folyamatosan (automatikusan) frissülnek egy mappában. Azt szeretném, hogy legyen erről a mappámról egy backup copym egy másik winchesteren. Just in case.Kézzel backupolni elég körülményes, mert mint mondtam folyamatosan bővül/frissül az eredeti mappa. Az lenne a legjobb, ha real time automatikusan szinkronizálná magát a másik vinyón lévő mirror mappával.
Azért jöttem a windows topicba, mert nem tudom hol kell az ilyesmit keresni, ha esetleg tudtok erre jobban megfelelő topicot pls irányítsatok át.
-
raus
aktív tag
Sziasztok segítség kellene!
GeForce kártyám van és CRT monitorom, a moncsimhoz a drivert elfogadta és bent van korrekten az eszközkezelőben, Win 7 Home Premium 32bit, eredeti Crysis 1.2.1 verzióra tapaszolva. Van valakinek CRT-je aki megoldotta hogy ne csak 60Hz-en frissítsen a Crysis? Azokban a gémekben ahol a menüben lehet állítani a frissítést ott semmi gond. Pl. COD, FarCry2, stb.
Van ötletetek a megoldásra? Valamilyen kimondottan Win7 refresh fix? -
Steelmanus
addikt
-
Most probaltam parszor a call of pripyatot es az is tokeletesen megy, dx10 minden max, fent van a fraps, daemon is minden.
Ha en olvasnam valakitol, lehet azt gondolnam, bakker ne igyal annyit vagy szedjel gyogyszert
, de ez most halal komoly, nem ertem mitol megy egybol minden.

-
-
Hali!
Emlekeztek meg erre?
En se hittem, h letezik, de este mondom kiprobalom a cop benchmarkot es az se indult. Idegessegemben fenyomtam a 64 bit profot es megy a bench is es a clear sky is poccre, de gyanitom a tobbi stalker is menni fog akkor.
Hihetetlen de megis igaz, pedig minden mas ugyanaz, driverek, virusirto stb.

-
-
semetka
őstag
A bekarikázott rész az mi??
[link]
Hirtelen megjelent és elkezdett dolgozni a tálca másmilyen lett mintha kikapcsolta volna az aero-t majd 1 perc elteltével eltűnt és a tálca is jó lett. Mi ez a futó progi? -
D4v3
őstag
Hi!
Lenne egy olyan problémám a magyar win7-el, hogy amikor egy ablakot mozgatok drag&drop-al úgy tűnik, mintha nem lenne elég a gép hozzá és húzza maga után a "nyomát". A teljesítménybeállításoknál a "Megjelenítési stílusok használata az ablakokon és gombokon" ki van kapolcsa, és amint visszakapcsolom, egyből normálisan kezeli az ablakok mozgatását. Valakinek van esetleg ötlete rá, hogy mit kéne ki/bekapcsolni hogy ez működjön normálisan, úgy hogy ne kelljen csicsás win skint használni? -
Breki
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
lehet, de az alaplap fórumában is ezt írják az első hozzászólásban
"Talán az egyetlen hibája a lapnak, pontosabban a P31-es chipnek, a memóriakezelés. Ha az összes / 4 / DIMM-et használni akarjuk, akkor csak egyoldalas ramokkal tehetjük ezt, de mivel mára ezek eltűntek, így gyakorlatilag ez kivitelezhetetlen. A megoldás egyszerű, ha valaki 4GB ramot akar a gépébe: 2x2GB."
-
RiZool
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem..ma egész nap ezzel szivtam és nem jöttem rá mi lehet a baj
Feltettem win7-et és csak az alaplapi hangkarit ismeri fel a gép...nem látja egyszerüen, a SB Xfimet ...és nemtudom miért....megprobáltam azt is hogy kiszedtem a hangkarit majd ujratettem a rendszert aztán ujra be ...akkor se ismerte fel....tehát itt nem szoftveres probléma van hanem egyszerüen nem látja a gép a hangkarit.....valakinek valami ötlet ? köszönöm elöre is !!

-
Breki
veterán
Igen az nekem is zavaros hogyha látja a 4-et miért használ kettőt
A 32-es win 7 is ezt irta ki de akkor még gondoltam, hogy ugye címzés miatt és van 1 giga videokártya ram pl
Csak fura volt, hogy pont kettő de a 32-es is ezt írta ki, aztán felraktam a 64-est és szintén ez volt.
De már a biosban is 2 gigát írt ki mikor néztem és pl ott kérték az Interburntestet hogy nézzem meg és az nem volt hajlandó 1096 fölé menni

viszont a cpu-z ezt írta ki

négy modul kulön
-
mycso
veterán
Nekem ez picit zavaros, ha látja a gép a 4gb ramod, akkor hardver téren semmi probléma.
Tehát: az, hogy 1 vagy 2 oldalas dual vagy single channel-ben megy, stb. már csak részlet kérdés ha megy a gép, nem fagy és látja a bele rakott mennyiségű ramot.
Viszont, hogy miért írja a win7, hogy csak a fele használható...
(esetleg megpróbálhatod átrendezni a ramokat, hogy arra mit mond vagy 1GB-ot kivenni, hogy akkor tudja e használni a maradék 3-at...) -
Thome
veterán
Igen, bár én másik programmal oldottam meg!

Mindenesetre köszi!
Kommy: Próbáltam már mindent, többek között ezt is, de most valamiért sikerült!
Talán mert a másik programmal véglegesítettem a windózom?
KÖSZI!Daffni2: Igen, megvan, köszi! De idáig a próbaváltozatban ha ezt megpróbáltam csinálni, nem történt semmi... Vagy csak bug volt?

hunfatal: Igen, megvolt, itt is köszi!

-
sfdrakex
nagyúr
Próbáld meg egy másik gépben a szabad helyet külön particionak megcsinálni pl partition managerrel, vagy sajátgép/tulajdonságok/kezelés/lemezkezelésnél. Levágod a szabad helyet csinálsz belőle új particiót és azt win telepítővel formázod és ráraqkod a windowst, ha 7 est akarsz rátenni 30 giga nem árt.
-
Breki
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Először is köszi, hogy vetted a fáradságot, hogy utánanézz nekem

Másodszor valószínűleg akkor bele is trafáltál ugyanis az új ilyen egyoldalas

A régi viszont kétoldalas, gondolom, ha esetleg menne a kétoldalas akkorse biztos, hogy jó hogy egyik egyoldalas másik kétoldalas.
Mondjuk jobb lenne ha lehetne kétoldalas mind mert akkor csak az újjat kéne cserélni

-
Daffni2
addikt
]Hogy lehet ezt eltüntetni? Rohadtul zavar engem
1. Vezsel egy végleges változatot.

2.
[windows-7-vizjel-eltavolitasa]Közben látom, megelőztek

-
kiskozi
csendes tag
Sziasztok
Pakoltam össze egy asztali gépet, a vinyót egy olyan gépből vettem ki, ami egy win7-es gépben volt benne. Amikor megpróbáltam feltelepíteni a rendszert(XP, majd win7) azt írta ki, hogy tegyem be a telepítő lemezt a javításhoz. Ez azért vicces, mert nem volt ezen a meghajtón rendszer soha. Mit tegyek, mert nem akarom formázni a meghajtót, van rajta kb. 90 GB játéktelepítő, ami kellene. Valakinek valami ötlet?

-
veber
tag
Hi
Hol lehet win 7-be beállítani hogy indításkor hacsak egy fiók van aktiválva a 7 be az induljon automazikusan és ne keljen nyomni az elején?
-
HZoli87
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ.

-
Thome
veterán
Hali!
Lenne egy kérdésem!
Még az RC7100-as verziót használom a Win7-ből. Nem hivatalos magyar gui-val használom, de nem ez a lényeg most. Hanem, hogy a képernyő jobb alsó sarkában ott van egy "eltüntethetetlen" Windows 7, Próbaváltozat. Build 7100 felírat.
Hogy lehet ezt eltüntetni? Rohadtul zavar engem...
Ezen a képen bejelöltem, hogy mire gondoltam, katt rá:
-
HZoli87
veterán
Sziasztok !
1 hét múlva jön a notebookom Windows 7 64 bites verziójával. Az lenne a kérdésem, hogy Samsung PC Studioból (telefonom SGH-D900i) (ezt találom a honlapon: Samsung PC Studio 3.2.2 HG5) vajon van WIN 7 alatt működő képes verzió, mert én eddig nem találtam. Vagy működik a Vistás verzió ? Aki tud segíteni, annak a válaszát előre is köszi.

-
Steelmanus
addikt
Csak javaslat, eloszor a regivel csinal azt hogy Sigle modban menjenek, vagyis tedd a lapod szerint ahogy neztem egymas melle ugy hogy az ujakat vedd ki es csak a regiek menjenek Single-modban. Azutan az frissen vasaroltakbol tegyel bele egyet es nezd meg hogy mikent viselkedik ha jol tedd be a masikat lehet igy jobban tud alkalmazkodni az egyik a masikhoz.
-
Akkor minek a fórum? Egyszerűbb lenne egy " a leggyakoribb problémák" cikket írni és kész nem?
Örülj neki, hogy te tudod, és ő nem, és segíts, lehet még olyan probléma itt, akire meg mindenki kussol, mert fingja nincs hozzá, na az majd nem lesz lerágott csont..Értem, hogy keressen az ember, és ha mondjuk 2 hsz-el a kérdése felett is ott a válasz én is elküldöm melegebbre, de a te hozzáállásod sem a legjobb szvsz.. ha ennyire idegesít, hogy egy kérdés többször felmerül, akkor ne olvass ide, vagy ne válaszolj rá, esetleg linkeld a korábbi válaszokat, ha már ott a kereső...

peace

SymbianOS: jó az

-
volvoguy
addikt
üdv. Xp 32bites rendszerem van, berakom a 64bites Win7 lemezt, felismeri, de ezt kiírja...
mi lehet ez? [link]
köszi
-
Ha nem tudom kijelölni akkor telepíteni sem tudom
A másik az, hogy a rendszer minősítése még nem történt meg a sys szerint, pedig jó pár hónapja túl van rajta. Nekem ez nem tetszik. -
lala42
őstag
Nos annyira nem ismerem a lapod BIOS-át, de talán van ott olyan lehetőség, hogy a modulok (sínek) értékeit egyenként lehet állítani. Valszeg., nem tudnak (a különböző fajtájuk miatt ) szinkronba menni. Erre csak egy lehetőség van, hogy (a cserén kívül) hogy a BIOS-ban külön, külön kitapasztalva állítod be az értékeket.
De próbáld meg a lapod topikját, hátha ott okosabbat tudnak mondani.
-
-
Clemi
veterán
-
bpx
őstag
oldalsávnak (ha jól sejtem ez a gadget-es akármi) magától kellene mennie
gyorsindítás külön minek? ami kell oda program, arra "pin to taskbar" és egyben indító ikon + jelzi is ha fut
start menü megszokás kérdése, klasszikus start menüt utoljára win98-ban használtam, nem értem mit szeretnek benne néhányan -
Mészike
aktív tag
Nos, benyomások az Win7-ről.
Lenovo T400-as gépre Lenovo-s Windows 7 telepítése:
Furcsa, nagyon furcsa számomra.
Olyan jól működö, alap dolgokat variáltak meg, hogy agybajt kaptam. Pl.: beállítottam az oldalsávot. Újraindítás után nem indult el. Külön be kell állítani, hogy elinduljon?
A másik meg a gyorsindítás. Nagy nehezen megtaláltam a módját, hogy újra legyen.
A Start menü meg olyan, hogy nem tudom megszokni
Miért nem tették bele a régit is? Vagy csak számomra használhatatlan? 
Most egyelőre ment vissza még aznap mentésből a régi rendszerem. Csak a noti alján maradt a Win 7 matrica
-
birooo
tag
Sziasztok.
XP-hez voltak olyan beállításaim, amik meggyorsították a rendszer felállását ill. a kikapcsolást, valamint a programok gyorsabban töltődtek be és egyéb ilyen hasznos dolgok. Ilyet keresnék a 7-hez, ha van valahol összegezve.
-
Clemi
veterán
De én azt akarom hogy automatán induljon.
Egyébként érdemes az UAC-ot kikapcsolni??Bakker ez a téma is lerágott csont! Ha rendszergazdai jogosultságot kívánó programot akar valaki indítani a rendszer indulásával egyidőben, és használja az UAC-ot, akkor vagy elviseli a kérdezősködését, vagy beteszi a task scheduler-be a következőképpen:
indítsd el a Task Schedulert
Create a new task
Run only when user is logged on, bepipálod: Run with highest privileges
Triggers tab->New, At logon, Any user, ha akarsz megadhatsz pár s delayt
Actions tab->New, Start a program, megadod a kívánt programot elérési úttal. -
semetka
őstag
Lenne egy kérdésem.
Hogy lehetne azt beállítani hogy a gép indulásakor nem hozza ki azt az ablakot ahol írja megengedem-e h módosításkoat hajtson végre a gép. Everestnél meg az easytune 5 nél hozza ki. Nem lehet vmit engedélyezni amitől ezekné nem írja? -
Breki
veterán
Egyesével a memóriamodulok
-
fkrinya
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megpróbáltam mindent úgy beállítani, hogy energiatakarékosságból ne vegye vissza a wifi-t.
Onnan tudom, hogy utorrentben, ha a sebesség fülre kattintok, akkor vissza tudom nézni, hogy az eltelt időben milyen volt a sebesség.
Amikor lefekszem még jön maximummal, lecsukom a fedelet és reggel, mire felnyitom már megint maximummal jön, de ha megnézem a sebesség fülnél a grafikont, akkor látom, hogy egész éjszaka 40k-val döcögött. -
Breki
veterán
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy vettem + két giga dual ram-ot direkt ugyanolyan fajta kit-et mint ami volt és hogy a win 7 lássa felraktam a 64 bites változatot
de az eredmény ez lett
Ez az alaplap bios-a a legfrisebb van fent, Memory remap funkciót nem látok benne
Everest képek
Van tippetek róla miért csak két gigát tud használni?
a memóriacserélgetést már próbáltam de nem lett jó sőt volt mikor elsem indult
-
Steelmanus
addikt
Gondolj csak vissza egy kicsit az idoben es rajossz hogy a Win95 ala megirt altalanos OAK altal megirt mind a mai napig mukodo CD/DVD meghajto driver indul el addig amig a telepites zajlik eppen azert hogy nehogyma' ne lehessen feltenni az "Isteni" -nek nevezett op.rendszert, azutan pedig majd atveszi egy az MS altal irt vezerlo a helyet. Ezzel nem azt mondom hogy lehet hogy valoban a hardver kezd el halodni, de akkor mar telepiteskor is haldoklik, es mar nem egyszer feltette. Regebben legendasan rosszak volta a Sony CD olvasok ill. nem volt jo a wines driver mert mind a mai napig SCSI-nek kell hazudnia magat a rendszer fele, ezert volt regebben kulonbozo gyarto kulonbozo verzioszamu drivere.
Milyen tipusu az a DVD meghajto?
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha en olvasnam valakitol, lehet azt gondolnam, bakker ne igyal annyit vagy szedjel gyogyszert
, de ez most halal komoly, nem ertem mitol megy egybol minden.

Hihetetlen de megis igaz, pedig minden mas ugyanaz, driverek, virusirto stb. 

)

Szoktam más fórumon is utánanézni, érdeklődni, de nem azzal kezdem sosem, hogy feldobom a kérdést, hanem hónapokat visszaolvasok, és használom a keresőt a kulcsszavakra, amire kíváncsi vagyok.....