Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- iPhone topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Aktív témák
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!A segitségeteket szeretném kérni!Office 2007-et használok amivel lassan két éve semmilyen problémám nem volt,se XP se,Vista,se Win 7 RC alatt egy hete telepitettem a Win 7 végső verzióját minden rendben ment de a powerpointal van egy kis gond.Nem tudom megnyitni az olyan pps-eket amik ilyen kis játék van,hibát ir ki !Szó szerint "A bemutató néhány vezérlője nem aktíválható.Lehet,hogy nincsenek regisztrálva ezen a számitógépen."Próbáltam reinstalni,semmi változás.Office 2003,ugyanezt irja ki.Tud nekem valaki segiteni!Hálás lennék bármilyen ötletért!Előre is köszi mindenkinek!
-
Szia!
Lapozófile-ból alacsonyabb kezdő értéket adj, 2000 is sok szerintem, ha kevesli, majd szól.
Vírusírtót lődd le, futtass le egy tesztet (Hijack, vagy advenced system care-ben a futó processzeket nézd meg, kiírja ami a feladatkezelőben rejtetteket is), a futó folyamatokból ami nem kell iktasd ki... -
cecil
aktív tag
Bocs mégse indul el... azt írja 64bites oprendszerre akarom felrakni és kilép
-
cecil
aktív tag
Hali!
Segítség kellene:
új vinyó + win7
500Gb vinyó, felraktam rá a win7 x64 változatát, de szeretném 2 részre osztani, particionálni a vinyót, 1 rendszernek, 1 adataimnak
mivel, hogyan?
-
ALI_G
veterán
Miért van az, hogy ha sleep-be megy a gépem és felébresztem, akkor az egerem alig mozog. Ki kell húzzam az USB-ből és újra be kell dugjam, hogy ismét működjön.
Hibernálásnál nem csinálja ezt és már a bétás win 7 is ezt csinálta. -
pete_21
addikt
Hmm.
Mindegyik ATA Channel egy-egy fizikai SATA portot jelöl. És 0-tól megy a számozás, ezért van 0 is. Nekem is ugyanúgy van, egyik ATA Channel 0-n, másik az 1-esen, és ugyanúgy UDMA 5-ben. Ezek alapján nem kéne semmi gebasznak lenni.
Igazából azért kérdeztem első körben erre, mert ilyesmi lassulások akkor szoktak lenni, amikor UDMA helyett PIO-ban megy a HDD, bár ez inkább még a P-ATA winyóknál volt jellemző...
Bocsi, de több ötletem nincs, esetleg a legújabb chipset drivert megpróbálhatod, de az alap Win7-essel is mennie kéne... -
modflow
veterán
-
modflow
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Fizikailag 2 db HDD-m van.
A SATA 0-n van az oprendszer, ez: Samsung HD103UJ.
A SATA 1-en van a másik HDD, ez Samsung HD501LJ.A 103UJ -on 3 partíció van:
- C: 150 GB, szabad hely most: 66,5 GB.
- D: 240 GB
- E: 465 GBAz 501LJ -n is 3 partíció van:
- H: 60 GB
- I: 160 GB
- J: 247 GB. -
modflow
veterán
Segítsetek már légyszi!
Mi a fene lehet a baj a gépemnél, mert valami lassítja. Úgy tippelem, a HDD elérést korlátozza valami.Van olyan, hogy ha másolok pl. egy 10 GB-os fájlt, beáll a rendszer amíg át nem másolja, sőt utána még vagy 4-5 perc, mire a lapozófájl is lemegy 4 GB-ról 1,5 körülire.
Ez a lassulás már abban is megnyilvánul, hogy ha megy a winamp és elindítom pl. a Firefox -ot, akkor a zene meg - meg akad, meg belassul, majd próbálja behozni magát. Szóval elég hülye helyzet.
Nem a CPU megy, hanem a HDD-t cseszteti valami, vagy a RAM -ot. De nem tudom ,hogy mi. Ilyen XP-n sose volt.
-
megoldódott...
A w7 saját driverei összekutyulódtak az AMD chipset driverrel... AMD SATA driver uninstall után szépen leáll, plusz egy kis registry tweak, és már úgy kapcsol ki, mintha kirántanám a konnektorból. Ez nem vicc. tényleg respect, leállás csak pár sec, ha semmi nem fut. Sokan AVGre is panaszkodtak, de ez a tweak mindent leállít. überbrutál. lol.
MOST tudom azt mondani, h a w7 jó. -
1. Biosban IDE legyen kiválasztva....
2. ha új installal sem jó, akkor egyik ismerősödhöz el kellene vinni a vinyót, ott megformázni ahogy szeretnéd, majd vissza tenni a tiédbe és feltelpíteni a wint úgy, hogy azt a partíciót már nem törlöd, nem formázod, csak kiválasztod és települjün...
3. ha ezek után sem jó, akkor egy másik vinyóval kellene próbálkozni, ha akkor sem, akkor vagy bios átnézés, vagy egy másik win-t kellene kipróbálni...
Ennyi dolgot még kipróbálnék a helyedben... -
desolator
senior tag
Nekem egy olyan problémám lenne, ahogy néztem már másoknak is volt ilyen, hogy ha egy usb-s mobil racket rákötök a win7-es laptopomra, amiben egy sata-s vinyó van, akkor állandóan azt írja ki a lemez állapotára a lemezkezelőben, hogy: "érvénytelen"
ha rámegyek a lemez "újraaktiválására" akkor meg az írja ki, hogy: "érvénytelen lemezen nem lehetséges ez a művelet"
Ezen kívül semmi mást nem tudok vele csinálni. XP és Vista alatt is hiba nélkül megy. Mi lehet a gond? -
-
fess
őstag
sziasztok
az mitől lehet,hogy a dvd olvasó folyamatosan eltűnik először a win 7 számára,majd a biosból is,általában újraindítás nem használ,csak a kikapcsol-visszakapcsol módszer.feltettem már a legújabb bios-t,de azzal sincs változás. az alaplap: asus m2n68 am se. xp-nél semmi gond nem volt vele. -
"a telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni, vagy egy meglévőt keresni. További infó blablabla a naplófájlban talál." Ezt írja...
-
Benyaking
aktív tag
Hello!
Hogyan lehet kikapcsolni a narratort ugy hogy soha tobbet ne jelenjen meg? -
válasz
Morden24
üzenetére
to mobal & Modern24:
kiírja, hogy nem talál kompatibilis merevlemezt... A herdverek alapon mennek, eddig jó volt, csak most egy friss win7 kellett volna... Format után csinálja ezt. Gondolom valami sata driver gondja van, dehát könyörgöm... Alaplap: Gigabyte MA790XT-UD4P. A memóriáknak is jónak kell lennie...
-
Üdv!
Egyszerűen nem lehet telepíteni a win7et... A partícióra nem hajlandó települni (clean install). Egy másik gépbe, ha berakom a vinyót, akkor ott gond nélkül tövább megy a telepítő. Mit csináljak, hogy jó legyen? XP, Vista is ezt csinálja... nem értem. A BIOS-ban is állítgattam már mindent(AHCII, IDE, stb...).
Köszi előre is
-
Ati007
őstag
olyan problémám lenne hogy nem fut le az minősítő ezt a hibaüzit dobja: A kért felmérés nem végezhető el. A rendszer nem nyújtja a kért felmérés futtatásához szükséges multimédia-támogatást. (konfig dell xps m1530 laptop,win7ultimate n, 8600m grafikus kártya, 8300proci, 4giga memória, vistán lefutott és ott 5.3 pontot kapott)
-
Clemi
veterán
érdekes hozzáállás a gyártó részéről ... win 7 driver nincs azt még megérteném, de vista 64 bit sincs
Azért csinálják ezt (illetve nem csinálják a drivert) hogy vegyél újabb eszközt! Na nehogy már jól érezze magát a kedves felhasználó, hogy megvesz valamit, és ha nem romlik el, akkor 10 évig használja. Tessék kérem megvenni az újabb fejlesztést, hogy legyen bevétele a cégnek!

-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
Távoli asztal / helyi erőforrás / nyomtatóMelyik Win7 verzióval használható? Mert WinXP-nél csak a PROF-val lehetett használni home-val nem.
És ha XP-s gazdagépre csatlakozom, akkor a printer driver különbsége miatt nem lesz gond? -
lsc
nagyúr
Azért nem fogok csereberélni, most legalábbis, de elég érdekes hozzáállás a gyártó részéről . Az hogy win 7 driver nincs azt még megérteném, de vista 64 bit sincs, az meg azért nem mai program . Mondjuk olyan usb-s "kártyát" amúgy sem szívesen használnék, de azért kösz a javaslatot .
-
Daffni2
addikt
Évek óta használom, szerintem a legjobb:System Mechanic 9 Professional
-
gti16v
őstag
köszönöm az eddigi válaszokat.
Más:
Windows 7 re a milyen programok a „ takarító gépek?”
Mint xp-re a temp clean,meg a regcleaner.,ilyesmire gondoltam.
Köszönöm.
-
Daffni2
addikt
Elég régi eszköz, a gyártó leirása alapján max. Xp alatt használható.
Ne szegje kedved, van olcsón használható eszköz:TP LINK TL-WN821N 300Mbps MIMO vezeték nélküli USB hálózati adapter
-
lsc
nagyúr
A win 7 ugrott, linksys wmp54g wifi hálókártyához nincs 64 bites driver, a cég bek@phatja. Próbáltam trükközni a neten olvasottak alapján, de nem megy . Ennyit az idióta gyártókról .
-
-
GEPESZ66
veterán
(op. rendszer új telepítése esetén)
Az egyik gépemben NVIDIA kártya van.VISTA esetében az NVIDIA honlapjáról letöltött driver-t korábban nen tudtam telepíteni.
Viszont a Windows Update itt felajánlotta a frissítést, év közben is, ahogy megjelent az újabb verzió.
WIN 7 esetében NVIDIA kártya esetében a honlapjukról letöltött driver-t telepíted, vagy itt is működik a Windows Update frissítés?
A másik gépben ATI kártya van. Ott símán feltelepült az ATI honlapjáról letöltött driver.
Viszont ennek a frissítését VISTA esetében a Windows Update nem ajánlja fel.
Windows 7 esetében itt működik-e a Windows Update-n keresztüli frissítés. -
Steelmanus
addikt
Pedig ennek eppen forditva kellene mukodnie. Az Energiasemak-nal a Kiegyensulyozot-nal nalam igy van beallitva

es hosszabb tetlenseg utan elveszi az Aero-t de eleg megpockolni az egeret ismet visszaall.
Azt nem ertem hogy nalad eppen miert foditva teszi hiszen eppen akkor kellene energiat megtakaritania. -
fatal`
titán
válasz
Antiserver
üzenetére
Rossz driver, gondolom Ralink chipes. Vista alatt is volt ilyen.

-
Sziasztok!
Felraktam a W7-et, ez kikapcsoláskor 5-6× is ki-be kapcsolgatja a 2. SATA II merevlemezt, mire leáll. Nagyon sokáig szarozik a leállással, pedig sem a swap törlése, sem más nincs bekapcsolva. Szinte új telepítés, nem crackelt.
Arra már rájöttem, h az energiagazdálkodás szolgáltatás a ludas,
de ha azt kilövöm, nincs hang sem... lol...
Driverek legfrissebbek, HDD hibátlan, új. Esetleg az AMD sata driverével gebelyodik össze?
Arra nem emlékszem, h az alaplap drivereinek telepítése előtt csinálta-e... mondjuk azokat raktam fel szinte az első reboot után.
Valaki tud rá megoldást, linket, tippet, bármimt?
Végig gugliztam a világot (angolul), másnál is van ilyen, de megoldást ott nem találtam.
Köszönöm. -
Sziasztok.
Van ez a dolog, hogy programokat tudok rögzíteni a tálcán. Hogyan lehetne odatenni a lomtárt? Ha simán, egérrel próbálom belemászik az intézőbe...
Köszi. -
dunc
nagyúr
Köszi a segitséget mindnkinek,marad a BS player frissitett verziója.
-
Tibro5
senior tag
-
válasz
Antiserver
üzenetére
valószinüleg találtál egy hibát

-
válasz
Antiserver
üzenetére
Valószinüleg annál a pontnál töltötte be az illesztőprogramját(vagy csak akarta), s akart volna csatlakozni, ami nem jött össze, és ezért fagyhatott be. De ahogy modod, a lényeg, hogy megy

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

esetleg megformázni és úgy kipróbálni ,hogy mindenhol jó lesz -e?
PM légyszi ha akad.

Jó lesz nekem a jobb sarokba lent...már megszoktam...