Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
válasz
Edween
üzenetére
Köszi, megnézem

De előtte azért biztos ami biztos backup-olok mindent, az meg most eltart egy darabig..(#41755) kraftxld:
Nincs mit
Direkt megnéztem még igényléskor, hogy mi lesz a helyzet, ha megszűnik a jogviszonyom. Most meg igyekszem kihúzni win8-ig, aztán majd abba befektetek 
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy használni lehet, csak már újratelepíteni nem..
Szerk.: A volt egyetemem GYIK-ja:
K: Használhatom-e a hallgatói jogviszonyom megszűnése után is a szoftvereket?
V: Az intézmény elhagyása után a már feltelepített szoftvereket nem kell eltávolítani a gépről, azok továbbra is használhatóak a licencben meghatározott esetekben, azonban újratelepíteni már nem szabad.
-
Sziasztok!
Régebben kérdeztem a partíciók méretezésével kapcsolatban, de sajnos csak most jutottam el odáig, hogy neki is kezdjek(eddig nem volt időm az adatok ide-oda másolására).
Namost a helyzet a következő: Adott egy 500-as lemez, ez van ketté bontva, melynek egyik részén van a win(ezt nőttem ki, és szeretném megnövelni a méretét), a többin meg adat. Na a baj itt kezdődik:
Azaz jelenleg hiába csípek le üres területet az E-ről, nem tudom hozzácsapni a C-hez, mert útban van az a 100Mb-os partíció, amit a win hozott létre.
Törölhetem azt? Vagy most merre tovább?
-
Ha a win beépített lemezkezelőjével változtatnék a rendszerpartíció méretén, az mennyire biztonságos? Vagy mindenképp jó, ha van biztonsági mentés?
-
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Aztán ugyan áruld már el, hogy attól mért akadna minden, mert IDE módban mennek a winyók? Az enyémek is, mégsincs semmi bajuk, köszönik.
(#38377) darthimp: Nálam ha IDE módban tettem fel a wint, akkor utána AHCI-re rakva kékhalált dob indulásnál.
-
-
-
Egy hülye kérdés.. Nincs valami billkombináció + és/vagy egérgörgő, amivel a windows hangerejét lehet állítani?
-
válasz
bobsys
üzenetére
Hát én akárhogyan írom be a a hibakódot, vagy a hal.dll-t, ez nem dob ki semmit

Gugli barátunk már segítőkészebb, bár előbbre nem vagyok most sem. Az van, ami itt is elhangzott, valamilyen hardware probléma áll a háttérben, de lehet akár driver-ből fakadó is.Azt hiszem holnap nekiesek valami tesztel, meg szétnézek, hogy a hűtőknél minden oké-e.
-
Hát ilyet se mostanában láttam szerencsére, de az imént kaptam egy BSOD-ot F1 2010 közben. Mivel nem volt beállítva, hogy ne induljon újra, sokmindent nem láttam belőle, csak hirtelenjében azt vettem ki, hogy valami hw miatt volt.
Utólag az xml, vagy a dmp fájlban kell keresnem, és ezen belül hol, hogy mi a hiba oka? Érdekelne, ha valamelyik hw-m döglődik..
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem a dupláját meg nem.
Eddig én is azt használtam, de meguntam. Egyrészt, mi a fenéért ellenőrzi minden indításnál az összes már rég beindexelt fájlt? ~8000 szám, 1-2 ezer kép, és jópár film hozzá van csatolva, és sokszor elég sok idő, mire indulás után használható.
A másik, amit már más is említett, fog magának pár számot, és folyton azok közül válogat random lejátszás esetén. Nálam olyan is volt már, hogy 3-4 számot ismételgetett folyamatosan..
Egyébiránt meg szerintem teljesen felesleges, és tök hülyeség volt különszedni a most játszott és a zenetár ablakot.. -
válasz
Neil Watts
üzenetére
A Realtek driver-én belül be van állítva, hogy az spdif az alapértelmezett kimenet?
-
Sziasztok!
Ha valaki jár erre ilyentájt, megköszönném, ha tudna segíteni, mert lassan agyvérzést kapok.
Adott egy win7 prof x64, rajta a 2011-es live csomag, abból konkrétan a messenger, és a mail. Kb azóta, hogy feltettem a live-ot, ha msn-en, vagy mail-ben kapok egy linket, akkor world-ben(07-es office) nyitja meg

Bár zavaró volt eddig is, de megoldottam egy copy-paste mozdulattal. Most viszont egy ashampoo termék regisztrációját fejezném be, erre ez is a world-ot nyitja meg, ott meg nem tudok semmit csinálni, mert egyrészt ilyen félig meddig dolgot hoz be, másrészt neki onnantól egy dokumentum, és nem tudok "böngészős dolgokat" csinálni. Linket másolni meg nem tudok most, mert egy gomb van, semmi cím
Alapértelmezett böngésző elvileg az opera.Valakinek valami ötlete, hogy mitől van ez?

-
Üdv!
Egy CPU csere deaktiválja az OEM windowst?
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát, félsiker. Lefuttattam MC-ben egy tv setup-ot, USA régióra állítva, és így megjelent. Rámentem, töltött-telepített ezt azt, majd mikor indulna, közli velem, hogy jelenleg nem elérhető, próbáljam később, vagy válasszak másikat..
Nálad egyébként fut is, tudsz nézni online TV-t? -
Üdv!
A media centerrel kapcsolatban volna egy kérdésem. Az előző win telepítéskor a media centeren belül, vagy a filmek, vagy a dvd(vagy mindkettő) menün belül, volt egy olyan internetes TV szerűség. Nem nagyon tudom jobban leírni, remélem akinél van, tudja mire gondolok. Namost, akkor egy vodafone-os netem volt csak, így nem nagyon erőltettem. Most végre rendes net van, viszont közben újra lett telepítve a gép, és most nincs ez a menüpont az mce-ben. A windows frissítések mind fent(opcionálisak is).
Ha valaki tudja miről beszélek, elárulná, hogy lehet előhozni? Lehet nem érdemes, nemtudom milyen, de szerettem volna most kipróbálni, és rájöttem, hogy most meg nincs, és azért érdekelne a dolog..Előre is kösz

-
A múltkor szóba került a windows live mail kontra outlook dolog. Na most én utóbbiról váltottam most az előbbire, és lenne egy kérdésem azokhoz, akik a wlm-et használják.
Ez a mail címem be van állítva telefonon is, és eddig nem volt gond belőle, most viszont, amit a live mail egyszer leszed gépre, azt a telefonom már olvasottként tölti le, és így nem is jelez, hogy új mail van. Ez outlook-nál nem így volt. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
válasz
Morden24
üzenetére
Értelek

Igazából a többi rész az outlook-nak nekem annyira nem fontos. A telefonos kontaktjaim vannak(voltak, mert reinstall volt) szinkronizálva vele, ami tegnap jól is jött, de amúgy nem nagyon.
Na mindegy is, majd az idő eldönti, van office 07-em is, szóval ha nem jön be, megyek vissza rá
-
válasz
Morden24
üzenetére
Őszintén, fogalmam sincs
Valahol itt olvastam PH-n valakitől, de aztán lehet benéztem..
Szerk: igen, benéztem
Utánajártam most, és a msn plus várható akkor, nem az új wlm csomag 
Amúgy így elsőre nekem meg pont ez tűnik jobbnak. Én csak mail-re használom jórészt, és eddig bejön(új bétát tettem fel). Ha már így mindkettőt használtad, szerinted miben jobb az outlook?
-
-
válasz
pukkancska
üzenetére
Mivel minden driver install/uninstall után vissza áll alapra, ezért igen. De kalibrált profilom van hozzá, és eddig teljesen jó volt vele, nem hiszem, hogy bármi köze lenne az eseményekhez.
De már teljesen mindegy is

(#26317) Morden24: vagy még egyetemistának ott az MSDNAA is esetleg, az még jobb is szvsz.
-
válasz
katt777
üzenetére
Minden megvolt. Az összes javaslatot végigpróbáltam többször is, DS, registry takarítás, a kolléga amit ajánlott, ccleaner, minden, eredmény nincs

Eszközkezelőből felmegy a driver, de filmek alatt továbbra is kaki, meg a betűk is recések mindenhol. CCC továbbra sem települ, illetve a drivert sem hajlandó feltenni..Vicc, komolyan.. egy megoldás jut már csak eszembe, a format c..

Reggel óta itt tökölök vele, már 3x újrahúztam volna az egészet.. -
válasz
Morden24
üzenetére
Hát ez nagyon LOL, ilyen a mesékben sincs, de komolyan..

Lefuttattam, amit talált kipucolta, majd restart. Ekkor megint 640x480, és telepített a win egy standard vga adaptert. Futtatom a 9.12 HF telepítőjét, a helyzet ugyan az mit korábban.. Na akkor eszközkezelő, betallózom neki a drivert, hogy legalább nagyobb felbontásban okoskodjak. Megint restart. Utána bejön rendes felbontásban, és ott figyel a ccc ikonja az értesítési területen, holott vagy 200x lepucoltam, és azóta egyszer sem tudtam újratenni. Hát mondom wtf

No mindegy, monitor szín profilt visszatöltöttem, restart, látszatra jó. Próbálok egy filmet, de most is "szürkehályogos"
Böngésző indít, olyanok a betűk mint egy játékban élsimítás nélkül, hát no komment.. ccc indít, a videó profiloknál kiveszem a pipát a use application settings elől, erre az összes videó konkrétan csont fekete, semmit nem látni, kézzel piszkálni nem tudom, a profilok(vivid, theatre...) semmit nem változtatnak 
Programok telepítése/törlése alatt ott van egy ATI cucc, rányomok, kiválasztom az uninstall-t, szarakodik egy kicsit, majd közli, hogy jelenleg nincs telepített alkalmazás

Kész

-
válasz
RootRulez
üzenetére
Feltenném én, de azt sem tudom

Ennyit ad be telepítéskor:
Mindezt úgy, hogy jelenleg betallózva van fent egy driver, azon kívül semmi más
Ja, és ha így lefuttatom, akkor pár másodperc után közli, hogy kész, de hibák léptek fel, és nem változik semmi 
(#26298) Morden24: melyiket ajánlod win7 x64-re? Mert egyet próbáltam, de nem segített túl sokat..
-
Sziasztok!
Történt egy eléggé érdekes helyzet..
Már majd egy hónapja volt, hogy fel akartam tenni az éppen aktuális catalyst-ot, de a telepítés végén közölte velem, hogy sikertelen. Nagyon nem is érdekelt a dolog, az előző is jó volt, így hagytam is a fenébe. Aztán tegnap észrevettem, hogy media center alatt valami borzalom a filmek minősége. Mintha szürke hályog lenne a monitoron kb úgy kell elképzelni. Aztán próbáltam PowerDVD9-el, és ott is, egészen addig,míg ki nem kapcsoltam a hardveres gyorsítást, és hopp, már tökéletes is a kép.
Na mondom, úgy is most jelent meg a legújabb ccc, itt az ideje feltenni.. és itt jöttek a gondok..
A fennlévő driver több generációval ezelőtti, de a telepítő szerint minden friss volt, és csak a HDMI illesztőprogramot jelezte, hogy feltenné. Ez se jött össze neki. Nosza, telepítő indít, uninstall opció kiválaszt, lefuttat, eszközkezelőből driver jobbklikk, uninstal, majd restart. Hát ccc eltűnt, de driver továbbra is ATI. Az előző ismét eljátszva, restart, erre 640x480 fogad, és az eszközkezelőben standard vga adapter(holott microsoft wddm driver kellene legyen). Telepítő indít, de szinte 0 a választható összetevő, amit telepíteni akar, és a vga driver nincs is közte
Aztán a drivert betallóztam eszközkezelőből, így feltette, és legalább a felbontásom visszakaptam, de a többi továbbra is semmi. Próbáltam 9.11-estől 10.7-ig mindent, de egyikre sem hajlandó szinte semmit feltenni, uninstallni szintén nem, mert ugye ott meg persze azt mondja,hogy nincs mit leszedni
Ötletek?
Szerk: Rendszervisszaállítás nem játszik. Be van kapcsolva, de persze hogy nincsenek visszaállítási pontok oda, ahol még jó volt

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!

Annyi talán elég lesz

-
Üdv!
Van arra valami lehetőség, hogy a windows ikonjait kinyerjem jpg/png/svg vagy hasonló formátumba?
-
-
válasz
moonguru
üzenetére
Mi nem az enyém? Mond, te mégis miről beszélsz?
Nehogymár egy nyamvadt hálókártya aktiválás után deaktiválja magát az eredeti windows, és ennek még örüljek is.
Egyébként meg amit megveszek, az az enyém, vagy te a kaját se eszed meg, amit a boltból hazaviszel, mert csak bérled?
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hát az.. erre nemtudok mit mondani. Nem nyúlhatok bele a saját gépembe?

A win7 egyszer már eljátszotta, hogy nagyban netezek, és az aktivált win feldobta, hogy aktiváljam, de akkor az meg kb attól volt, hogy épp akkor finomhangoltam a tuningot a procin.
Komolyan mondom, krekkel nem sz..pnék ennyit
Az meg hab lesz a tortán, ha másodjára már telefonon se engedi majd.. -
Hát ez hihetetlen.. Bekapcsoltam BIOS-ban az alaplapi hálókártyát, és aktiválást kér a windows
Ráadásul fent van egy vista is, eredeti az is, aktiválást kér az is
Persze neten egyik se megy, gyönyörű 
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hát ha MSDNAA-ról leszeded valamelyik másik verzió(tökmindegy melyik) kulcsát, azzal simán mennie kell, mivel gyakorlatilag mintha egy új windows lenne. Letölteni nem is kell, elég a kulcs, azt meg nekem adott másikat minden verzióra.
Elötte meg megpróbálhatod a telefonos aktiválás ennél a kulcsnál, szerintem az is menni fog.
De egyébként most ha nem tudnád újra aktiválni, akkor nem vennél új vasat? -
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szerintem menni fog. Netes regisztráció nekem ugyan azon gépen második telepítésre sem ment már, de telefonálva aktiváltam sikeresen.
Ha másképp nem felmész MSDNAA-ra, aztán leszeded a másik verzió kulcsát(x86, x64 attól függ melyiket használod most), vagy épp a kínaiét. -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ma nincs időm próbálgatni, de ha holnap sikerül összehozni, dobok egy privit.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, a belenézve a linkbe ott is van némi segítség. Igazából van egy korrekt leírásom, csak xp-re, és a fentebb bemásolt résznél elakadtam win7 alatt. Egy nokia 5530-ról van szó amúgy. Tudom, van rajta wifi, de azom itthon nincs, és annyira meg nem fontos, hogy csak azért vegyek egyet.
Ma-honap már nincs időm próbálgatni, de kedden első dolgom lesz. Ha esetleg mégis megtalálnád a BT-d, akkor ha másnem priviben is szívesen veszem a segítséget
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A gépem netjét megosztani a telefonnal, és a telefonon netezni.
-
-
Üdv!
Szeretném összehozni a gép netjét a telefonommal, bluetooth-on keresztül, van is rá egy korrekt leírás, de xp-re. Egy részen elakadtam, és fogalmam nincs, hogy kellene. Bemásolom:
2. lépés: Bluetooth-kapcsolat konfigurálása
a) Kapcsold be a teló és a PC Bluetooth-át.
b) A "system tray-ben" aliasz a tálcán, az óra melletti BT-ikonra jobb klikk > Bluetooh-beállítások megnyitása > COM-portok fülre katt > az ablakban alul: Hozzáadás > Bejövő. Ekkor megad egy új COM-portot ilyen néven: COM# (nekem COM9 lett, de a szám lényegtelen)
c) Start > Vezérlőpult > Telefon és modem beállításai > Modemek fül > Hozzáadás
A varázslóban a pipát elveszed a "A modemfelismerés kihagyása. Magam fogom kijelölni a modemet egy listából." opció mellől, majd Tovább > ekkor megadod az előbb megadott bejövő portot, azt a bizonyos COM#-et.
3. lépés: A hálózati kapcsolat engedélyezése a telefon számára
a) Start > Vezérlőpult > Hálózati kapcsolatok > jobb klikk > Megnyitás
b) Az oldalsó kék sávban klikk az "Új kapcsolat létrehozása" menüpontra.
c) A felbukkanó varázslón először Tovább > Speciális kapcsolat létrehozása > Bejövő kapcsolatok elfogadása > kijelölöd azt a bizonyos COM#-et (én az összeset kipipáltam, mert nem tudtam, h melyiket köll
)d) A "Virtuális magánhálózati kapcsolatok engedélyezése" pontra katt, majd Tovább.
e) Az összes felhasználót kijelölöd a következő ablakban, majd e következő ablakot békén hagyod és Tovább > Befejezés.
Namost, a 3. lépés nem megy. Lehet én vagyok hülye, de össze vissza kerestem már, és nem tudok sehogy úgy új hálózati kapcsolatot létrehozni, ahol ki tudnám választani a 2. lépésben beállított portot.
Tudna nekem ebben segíteni valaki? -
válasz
xzeebyt
üzenetére
Egyrészt, ne buherált win telepítőkkel próbálkozz, hanem rendes, sima telepítővel.
A másik, hogy szerintem ne a 64bit-et akard feltenni. Pakolj fel egy 32bit-est, és arra nagyobb eséllyel fogsz tudni drivert pakolni. Ha másnem az xp drivereit manuálisan be tudod tallózni a vga-hoz, és azzal lehet menne. -
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát de mondjuk szerintem egyiknek se kellene.. Tegnap este telepítette, aztán gép kikapcs, és reggel ugyan futva bekapcsoltam, de siettem, mostmeg nézem mint vak az ablakot, hogy mért ilyen szar a kép. Aztán rájöttem...
A media playert meg indítom, és bejött ugyan az a panel, mint első indításkor. A hangbeállítások(EQ, SRS) maradtak, de minden egyebet visszarakott alapra.. -
Nagyon jó ez a windows update.. tegnap telepítettem az eddig összejött adagot, erre szétcseszte a bekalibrált képernyő profilom, és a media playert beállításait meg visszatette default-ra
Jóhogynem újratelepíti magát 
-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Köszi, ugy is jó lesz talán

-
Tegnap egy paranormális jelenség telepedett a gépemre, és fertőzte meg a játékaimat..
Konkrétan:
A GTR Evolution alapban egy magon fut, de azon is vajsimán szokott menni, erre tegnap még el sem indult, már fullon terhelte az egyik magot. Belőttem, hogy mindketőn menjen, akkor mind a kettőt, de olyannyira, hogy egy másodpercre nem vett vissza, a desktopon lévő proci grafikon 100%-on kisimult. Ennek ellenére a folyamatok között csak 60%-os használatot jelzett rá, de semmi más nem használta a többi 40-et. Mondanom se kell, a játék már betöltővideónál szaggatot. Reinstall megoldotta.
A másik a FarCry 2. Ugy viselkedett, mintha legalább 2 másodperces input lagg lenne a monitoron. Életben nem láttam ilyet. Ezt még nem néztem meg reinstall-al, kiváncsi leszek.
A harmadik a CoD MW2. Szinte csutra le van húzva az egér érzékenység, de gyors. Eddig pedig jó volt. A fura az, hogy ha lejjebb veszem akár 1 mm-t is, akkor rohadt lassú, ha vissza, akkor megint gyors.Ha ezt valaki megmagyarázza nekem

Más:
Tervezünk egy bulit haverokkal, és valószínű az én gépem lesz a zeneforrás. Namost azt meg tudom oldani, hogy csinálok egy külön fiókot, azon belövöm a media centert, hogy induljon automatikusan fullscreen-be. Nade azt meg lehet valahogy, hogy abból ne lehessen kilépni, és ezáltal semmi mást ne tudjon senki csinálni a gépen? Nem kéne, hogy valaki nekiáljon bazergálni.. pláne pár kör után
-
Egy óra legalább, de amint írták, minél tovább, annál biztosabb. A Prime elég rendesen leterheli a cuccot, ha azzal nem jön elő a hiba, akkor talán mondhatjuk, hogy nincs gáz. De persze, ez sem 100%-os. Viszont azt mondom, ha HW hiba, és játék alatt amiatt fagy, akkor az itt is kifog jönni.
Még esetleg BIOS frissítést, vagy épp egy régebbit visszarakni is megoldás lehet. Drivereket frissíteni, DX-et szintúgy.Viszont tényleg jó lenne valami naplózás, mert így csak találgatni lehet..
Bici: hát ezt a frissítés dolgot passzolom..
-
Én egy hardver tesztet megejtenék. Azok szoktak ilyet produkálni. Nem feltétlen jelenti azt, hogy hibás, lehet csak valami BIOS beállítás, vagy hasonló, de persze a hibát sem lehet kizárni.
Prime95-el egy Blend tesztet neki, és ha HW(proci, ram, lap) a ludas, ki fog derülni. VGA-ra meg valami más progi kellene, arra most hirtelen nem tudok semmit.. -
válasz
fasirTTT
üzenetére
Hát te mondtad, hogy 40 gigád van, hogy 300-at ráments, az meg kicsit necces, szóval én azért írtam. De ahogy gondolod.

Bici:
Na akkor ok
Sajna nekem 64bitre nem adott már hozzá. Mondjuk bele nem halok 
A másik dologra: Szerintem azt nem lehet. Az energiagazdálkodásnál tudod állítani, hogy mit csináljon, de olyanra nem lehet, hogy kérdezzen. Aztán lehet máshol igen, én nem tudok róla.. -
Szerintem próbáld többször frissíteni a winupdate-et, hátha egyszer csak beadja. Nekem egy régi Creative karinál volt így, hogy 4-5 frissités keresés után beadta.
De amugy nem lehet az gond, hogy vista 32 bites, most pedig 64-est használsz? (nem tudom, nem mondtad) Mert akkor az is lehet, hogy x64-re nincs driver..K!LLeR: Paragon Hard Drive Managert(persze minél újabbat) próbáld, PQ Magic csak több gondot okoz, mint használ..
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja értelek.. Hát lehet kipróbálom, aztán majdkiderül
Köszi 
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az az érdekes hogy eddig egyik korábbival, és a 10.10-el sem csinálta, csak most reinstall után. Lehet megpróbálom amit linkeltél, bár pre-alfa sem biztos, hogy jobb..vagy?
atesss: és mért olyan marha fontos az?

-
Két érdekesség:
Minap újra kellett pakolnom a win7-et, és azzal a ténnyel kellett szembesülnöm, hogy befagy a telepítő. Vagy 5-6x biztos megpróbáltam, és mindig ugyan ott állt be. Már a telepítés vége fele, a felbontást beállította a monitor nativ felbontására, és krakk. Előkapartam a vista telepítőt, az meg már a telepítés betöltése előtt. Szétkaptam a gépet, winyókat nézegettem, ramokat cserélgettem, bios-ban turkáltam, de semmi eredmény. Majd eszembe jutott, hogy betettem multkor egy jó öreg creative hangkarit, ami még x86 alatt ment, de x64 alatt nem volt driver, de mivel elfért a gépbe, benne hagytam. Hiba volt, ugyanis most amint kiszedtem, már ment is a telepítés. Érdekes

A másik dolog, amire válasz is jó lenne, hogy ha fut az opera(10.10), és nyitva vannak bizonyos lapok(még nem sikerült kideríteni pontosan milyeneknél), akkor egyszerűen nem megy a CnQ. Folyamatosan maximum órajelen van a proci, pedig csak 1-2% kihasználtsága van. Eddig ezt nem csinálta. Mi lehet a hiba?
-
válasz
band1103
üzenetére
Fogalmam nincs, én meg egyszer sem tapasztaltam. De ha mindenkinek hajnali 1-kor jön elő, akkor nagyon egyszerű, aludni kell, nem kockulni még akkor is

Esetleg meg kell nézni, ütemezett feladatok közt, mint automatikus ütemezés, nincs-e benne. De ez csak tipp.
Core2duo6600: Program kellene, amivel megvágod? Én ugyan nem használom a media centert TV-nek, így azt sem tudom, miben vesz fel, de esetleg egy próbát megér a Cyberlink Powerdirector 8. Igaz nem ingyenes..
Ja hupsz, meg ezzel csak úgy tudod megvágni, hogy utána konvertálni is kell..

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
WEI= Windows Experience Index(windows élményindex)
Tippem szerint, nálad automatikusan frissül abban az időpontban. -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem a WEI futhat akkor, amúgy passz, még én nem vettem észre..
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nálam is eredeti, ennek ellenére dobálja...
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Arc Raiders
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Direkt megnéztem még igényléskor, hogy mi lesz a helyzet, ha megszűnik a jogviszonyom. Most meg igyekszem kihúzni win8-ig, aztán majd abba befektetek