Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
adequate_cou
üzenetére
Első körben másik böngésző, nálam firefox csinált hasonló hülyeségeket míg ki nem töröltem véglegesen a chrome ellenében.
Ez elég érdekesen hangzik!
Nálam megy a Chrome is, és a Firefox is, mégis minden úgy működik, ahogy annak kell....
-
Clemi
veterán
válasz
MrTurner
üzenetére
Vmit kikapcsoltam windowsban, esetleg a firefox szarakodik
Ezt a kérdést felteheted magadnak is nyugodtan! Hmm hmmm na vajon milyen szolgáltatásokat kapcsoltam ki? Vajon mit állítottam el a Firefox-ban? Vajon milyen tuti extra windows gyorsító csodaprogrammal turbóztam fel a windowsom, hogy ilyen jól sikerült?

Ezekre a választ rajtad kívül senki nem tudhatja!

-
MrTurner
csendes tag
üdv!
Volna egy elé érdekes problémám: nem tudok sehol sem feltölteni netre! Levelező progi nem enged fájlt csatolni. Közösségi oldal nem enged képet feltölteni. Dota oldal nem enged replayt feltölteni. Egy kivétel van csak, gmail-ben tudtam csatolni fájlt a levélhez, de semmi több...
Vmit kikapcsoltam windowsban, esetleg a firefox szarakodik? Ötleteket várok!KÖSZI ELŐRE IS!!!
Turner
-
Kommy
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Sajnos nem néztem meg eddig mi fut, csak kikapcsoltam a gépet mindig a bekapcsoló gombbal.
Avastot használok, ha jól tudom nem tud automatikusan virust keresni, de erről eszembe jutott, hogy megnézzem az Task sheduler és mit látok, Media Center minden nap 3.59-kor updatel, de a vicc az egészben , hogy eltávolítottam a Windows összetevőkből az MC-t., akkor mit akar frissíteni?
Ebben a legrosszab ugye az, hogy csak naponta lehet megtudni , hogy sikerült e , vagy nem

-
Kommy
veterán
Erre valaki: [link]
-
volvoguy
addikt
amikor bejelentkezem a Win7-be, mindig felugrik egy kis ablak, hogy csatlakozzam az internethez....mert ugye én nem vagyok állandó kapcsolatban a nettel...van egy kis ikon, és azzal csatlakozom ha netezni akarok
De miért ugrik fel mindig? vannak programok, amik frissítéseket akarnak keresni, vagy pl. kinn van az asztalon egy ilyen időjáráselőrejelző-gadget..ahhoz is netkapcsolat kell hogy frissüljön...
Ki lehet valahogy iktatni ezeket, mármint hogy ne dobáljon állandoan ilyen kis ablakokat?
-
-
pzstm
titán
válasz
pincehely
üzenetére
Ha eredeti az Office-od, akkor felhívod a (06-1) 2-MSINFO (267-4636)
Meg a honlapjukon nagy betűvel ez áll:
Termékaktiválás szolgáltatásunk a nap 24 órájában elérhető a vonalas telefonról ingyenesen hívható 06-80-018-406-os telefonszámon*.*Mobil telefonról indított hívás esetén a percdíjakról érdeklődjön mobil szolgáltatójánál.
-
d_dani_5
csendes tag
Köszi a segítségeket, a telepítés lassabban írt dvdről hibátlan volt, mostmár "csak" az a baj, hogy néha újraindításnál ill. bekapcsolásnál nem a win indul be, hanem vmi Indítási javítás jön elő, és ha ezt hagyom végigfuttatni (természetesen nem tudja megjavítani írás jön a végén) akk kb annyit csinál h lekapcsolja a gépet és formázhatok..ha meg kikapcsolom ennek a futtatása közben akkor következőleg úgy is elő fog jönni...
Valaki hallott már iyenről?:S -
pincehely
addikt
Nah engem is elért ez az aktiválási mizéria.
Office 2007 aktiválásnál benyögte nekem, hogy elértem a szerződésben megfogalmazott lehetséges aktiválások számát.
Ne ők mondják már meg, hogy hányszor telepítem újra a gépem
Na ilyenkor van valami kiskapu? -
Morden24
nagyúr
Egy notebookra téve soha nem lesz problémád, max. annyi, hogy kell egyet telefonálni.
Az OEM ugyebár az alaplaphoz köti magát, tehát akkor kerülnél (esetleg!) bajba, ha alaplapot cserélnél. Feltételezhetően ezt elég ritkán fogod megtenni egy notebookban

Ergo tudod majd aktiválni. Vagy neten, vagy telefonon, de mindenképpen rendben lesz.
-
need
addikt
Sziasztok..
Még csak elméleti szinten gondolkodom rajta tőletek kérdezem a gyakorlati részét...
Gépembe van 1db Raid 0 tömb 1 terrával ezek particionálva vannak 5 részre.
A Rendszer C:-n van.. D:-n Xp..E:- minden más és itt jön a lényeg maradék 2 partició
200 gigás és van még itt egy 581 gigágás élénken érdekelne hogy a 2 particióbol hogyan tudok 1 particiót csinálni tehát ne egy 200 gigás és 581 hanem 781 giga legyen!
Win 7 rendszer alól szeretném ezt + valósítani elméletileg semmiképpen nem akarom hogy a fő particióknak "C:/D: valami kehe legyen mert nem igen volna kedvem újra telepíteni!
Gondolom a lemezkezelő a +oldás vagy a win 7 telepítő lemezével bootoláskor lehet particiókat törölni és létre hozni melyik + oldás a BIZTOSABB?? -
rongyi
aktív tag
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy OEM-es Win 7 Home-ot vásárolni, de egy-két dologgal nem vagyok tisztában. Szóval ha megveszem és teszem azt rárakom egy notebookra majd aktiválom és ne adj isten fél-1 év múlva gallyra megy a rendszer, akkor formázás utána ha újra felrakom és szeretném újból aktiválni engedni fogja? Tudom utána ugyanúgy használni? Elnézést, ha valaki már feltette ezt a kérdést, de sajnos időm hiányában nem tudom átnézni az összes postot. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
dugomc
tag
Sziasztok olyan problémám van hogy most raktam fel elöször a win7 et és van kettő vinyóm a másik vinyómón a 3 partició közül 2őt lát a win a 3.at nem. Ez mitől lehet?
-
-
Joe bácsi
őstag
Vhol meg lehet nézni, h. mikor lett utoljára telepítve a Win a gépre?
-
janos1988
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
Melyik sztech bolt volt ez? Oda nem mennék ha lehet
Vinyóba bele égetve
Telepitve van rá meg egy rejtett partición esetleg a backup de nem hiszem hoyg a win7 telepítővel ne lehetne törölni minden particiót majd újra particionálni a vinyót.(#3048) virkir
Tényleg azt el is felejtettem

-
Kommy
veterán
Sziasztok az mitől lehet, hogy minden nap hajnali 4 órakor elindul a gép alvó módból? Amiket átnéztem, a hálózati kárty csak magic paketre keltheti fel a gépet (eddig is így volt beállítva), a Windows update úgy van beállítva, hogy töltse le a frissítéseket de én mondjam meg mit rakjon fel (ha jól tudom akkor ez akkor fut le ha be van kapcsolva a gép nem egy konkrét időpontban).
-
virkir
veterán
Mint itt a legtöbben tudjuk a merevlemeznek az az egyik jó tulajdonsága, hogy nem úgy viselkedik mind egy CD vagy DVD azaz írható, olvasható, törölhető a tartalma.
Tehát úgy marhaság ahogy van ez a beleégetés.
Számtek bolt alatt meg ne a szomszéd blood stephent kell érteni.
Win DVD be boot DVD-ről és format c:\ esetleg a recovery partíció törlésével együtt. -
Mans20
addikt
Jóestet
Ismerősömnek van egy hp laptopja,amit külföldön vett,azon van egy eredeti vista prof,ami valami hp fejlesztés és bele van égetve a merevlemezbe,a win 7 ultimate lett rárakva de csak felülírni lehetett,és most nincs net meg szarakodik,van valami mód rá hogy törölni lehessen a vistát és egy teljes win 7 telepítést csináljon?vagy vennie kell egy új HDD-t?
-
Joe bácsi
őstag
Van olyan program alapból a Win 7-en amit nem kell telepíteni és az Xp-ben nem volt benne?
Pl. PDF olvasó........stb. -
<NewL>
addikt
sziasztok
megvettem a Gears of War játékot eredetibe,ez nem menne 64bites Windowson?

[link] - leírtam a játék topicjába ,hogy mi történt -
d_dani_5
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ezer fele kérdezgettem már de nem sikerült megoldani a dolgot. Itt is találtam hasonló hibakódról infokat, de nem tudtam sokra menni velük sajnos.
http://i249.photobucket.com/albums/gg236/ddani5/DSC00190.jpg
Ezzel a hiba üzivel szembesülök akárhogyan telepítem ezt a rendszert.
Hibakód ha nem látszana tisztán: 0xc00000e9
Help plz!

-
veze
őstag
van egy Classic SL Network Drive -om ami nagyon jol müködik xp alatt itt azonban sehogy.. kékhalál már akkor ha leakarom tölteni (és a winyóra akarja irni.). a freecom oldalarol ezt

a drivert-( jobb hijan vista32 bitest mivel win7-es egyaltalan nincs)
xp alatt leszedtem de telepitéskor szintén kékhalal.
az xp-s driver felmegy de nem látom a network drive meghajtot, hiába irja a tulajdonságoknál hogy mountolva van..xp-s futtatási környezetet szimulálva sem..
és unistallni sem lehet az xp-s drivert mer akkor kékhalál, Safe módban nem müködik az uninstall mert nincs betöltve.. törölni nem lehet.. jobb hiján csak unlockerrel tudtam..
egyenlöre nem tudom hogy bírnám müködésre bírni...
-
Joey89
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Szia.
Nos ma nem változtattam semmilyen beállításon, ment is kb. 20-30 percig, aztán ugyanúgy megszakadt

Ilyenkor kiírja hogy nem tud csatlakozni, rámegyek hogy probléma megoldása, végig futtatja a megoldás varázslót, majd ezt írja ki:
"Probléma lépett fel a vezeték nélküli adapterrel vagy hozzáférési ponttal"Valamikor javítás után letiltja, majd alaphelyzetbe állítja, és akkor azt írja hogy kijavítva, de most pl. csak az van kiírva hogy Észlelve.
Valami ötlet??
-
janos1988
addikt
Win 7 Ultimate-ben (x64) hol lehet az NCQ-t kikapcoslni egy kulso (WD) vinyonal?
-
nyunyu
félisten
Na, rauszitottam a Win7 telepitot a halobiztonsag problemas rendszeremre, hogy frissitse, 45 perc alatt megcsinalta, most minden mukodik, tuzfal is, megosztas is, meg a legfrissebb cfosspeed is.
-
Gerisz
addikt
Az Unigine Heaven benchmarkját próbáltam futtatni DX11-es módba és semmi.
Meghal úgy, hogy program nem válaszol. Kell itt valamit telepíteni vagy állítani, hogy a DX11 működjön? Kíváncsi vagyok milyen. Mármint a tesszeláció -
Osiris
őstag
Win7 x64 oprendszeren találkozott már valaki a 0x800b0100 hibakóddal? Nálam most a windows defender definiciós frissítése közben jött elő: "Nincs aláírás a tulajdonosban." ...és nem találok rá megoldást.

-
-
Morden24
nagyúr
de valami akadályozza(alaplap?)
Az OEM változat esetén ha az alaplapodat megváltoztatod, elvileg nem aktiválhatod újra a Win-edet, mivel az az alaplaphoz van kötve.
De akkor a kulcsot módosítják, azt meg nem akarom.
Mit módosítanak?
Semmit...
Ha eredeti kulcsod van, hívd fel őket. Ha lopott a Wined, akkor meg oldd meg a problémádat magad.
Hányszor mondjam még el, hogy telefonon próbálkozz? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jugar
tag
válasz
Morden24
üzenetére
" Ez OEM esetén változhat, mert megváltozó hardverelemek (alaplap) esetén ütközhetsz problémába, de ezt is írtam."
Hát ez az, alaplapot cseréltem, azóta van ez. És nem azt írja hogy a kulcs nem megfelelő vagy ilyesmi, hanem azt a hiba számot írja ki, amitől csak félig jut el amikor ellenőrzi, és nem bírja végig futattni tőle. A kulcs jó, ha végig futattná rájönne rögtön, de valami akadályozza(alaplap?). Számtalan más módszerrel is tudnám aktíválni(tehát no kuka), de minek, ha a hozzávaló kulccsal szoktam, és mindig jó volt vele, mert az van hozzá.
Akkor csak telon lehet??? De akkor a kulcsot módosítják, azt meg nem akarom. Nem?
(8.0.7600.16385) -
hackeeeee
Jómunkásember
Na látom, hogy a nyomtató megosztásra nem tud senki semmit. Na segáz, kénytelen leszek rájönni megint magamtól.

-
nolika
senior tag
Srácok!
Olyat nem lehet megcsinálni ebben a windows 7-ben, hogy a processzorom pontos szorzóját és feszültségét valahol egy fix értékre beállítsam? Notebookom van, kikisérleteztem k10stattal. Csak ezzel a progival picit körülményes a dolog. Van aki tudott ilyeneket állítani?
A másik: a ventillátor fordulatszámát se tudom szabályozni, még ennyire se. valami spéci ACPI program létezik rá?(speedfan nem, everest nem érzékeli, stb...)köszi

-
ptoma
tag
köszönöm a válaszokat
-
Morden24
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igen, a final az a 7600-as build.
Hát természetesen nem jár le, ha aktiválod a kulcsoddal. -
God Vazzeg
veterán
Sziasztok!
[Láma:] A 7600 RTM a végeleges verzió, tehát ami nem jár le, meg ilyesmi?
Bocs, mostanában kicsit lemaradtam, 7232 x64 van még fent, bár nincs vele hiba egyáltalán
[/Láma]
-
sheriff.crib
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Win 7 alatt az explorer,chrome nem nyitja meg az adobe,firefox,beatport,java oldalt.
Szerintetek mi lehet a gond?
PLS HELP!!!!!szerk:Sőt még ezeken kivül tök sok oldalt nem nyit meg...kifagy..

Előre is köszi!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akkor majd hívhatom őket, most tartok a 2.nál vagy 3.nál