- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7 Archívum II.
- (téma lezárva)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
-
800 - 701
49999 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
pete_21
addikt
-
pete_21
addikt
-
smiti
veterán
Mostmár mindent belőttem alapra de így sem lett jó, már úgy is próbáltam hogy csak feltelepítés után dugtam be a második merevlemezt de így sem látja.
Biosban ott van, telepítésnél ott van és látja de amint végzett a telepítő egyszerűen lába kél

-
modern
aktív tag
megpróbálom majd később azt a boot cd-t, am csináltam avg-vel egy teljes víruskeresést, de semmit nem talált

Jah és kb egy hete csinálja.
Mert belépek a rendszerbe akkor még látok mindent, utána kijön az üzenet és kb 10-15mp és csak a gadgetek látszódnak
De mondjuk ha megnyitom a feladatkezelőt, azt még megnyitja de futó progi meg ilyenek nincsenek -
polonic
félisten
Hello.
Nem tudom h ebbe a topic-ba tartozik-e, de van egy problémám a win7-tel.
Amikor belépek a rendszerbe akkor kiírja h "a windows intéző működése leállt.." és egyszer csak eltűnik pár mp mulva, és eltűnnek az iconok, meg a tálca is, csak a gadget-ek maradnak
Hogy tudnék úgy belépni a rendszerbe h minden maradjon a régi?
Próbáltam csökkentett módban is de ugyanezt csinálja.Vki esetleg tudna rá megoldást?

Helo!
Ezt mióta csinálja? Először is valami kártevőre tippelnék. Tölts le recovery toolt, ezek ilyen boot cd-k, ezekkel meg tudod kereseni a kártevőket, ha vannak. Avira, kapsersky pl. Az oldalukról le tudod tölteni vagy google. -
Gorneck
legenda
-
udz
csendes tag
-
modern
aktív tag
Hello.
Nem tudom h ebbe a topic-ba tartozik-e, de van egy problémám a win7-tel.
Amikor belépek a rendszerbe akkor kiírja h "a windows intéző működése leállt.." és egyszer csak eltűnik pár mp mulva, és eltűnnek az iconok, meg a tálca is, csak a gadget-ek maradnak
Hogy tudnék úgy belépni a rendszerbe h minden maradjon a régi?
Próbáltam csökkentett módban is de ugyanezt csinálja.Vki esetleg tudna rá megoldást?

-
Gorneck
legenda
A Foobar-rol alkotott velemenyem visszaszivom kivancsisagbol megneztem es nem ismertem ra, mar keresem is a portable valtozatot. Koszi.
És milyen jó mutat a tálcán...előnézeti képe is baba...
-
Steelmanus
addikt
A Foobar-rol alkotott velemenyem visszaszivom kivancsisagbol megneztem es nem ismertem ra, mar keresem is a portable valtozatot. Koszi.
-
feka007
veterán
Na a Foobar bejön, thx

-
Steelmanus
addikt
Az AIMP nem jatszik le *.midi fajlt csak ha van SoudBank ez egy *. sxx fajl a System32 mappaban, pl a Creative 5.1 tol van, de azt hiszem hogy lehet potolni valami mas *.dll-el, viszont tenyleg jo, es kicsi, sokaig hasznaltam 6 Mb korul fogyasztott, lekuldve a talcara 1 Mb. Viszont a Foobar sokakszerint azonos hardveren szol a legszebben a Winamp-ot en mar reg szamuztem akkor volt a legjobb amikor csak zenevel foglalkozott az pedig a 2.9 volt, ma 5.x viszont es igaza van Morden24 tarsunknak egy nagy dagadt valami, es ha felteszed nezd meg mindig a javitas hibajegyzeket amit leirnak ritkan kevesebb 50 sornal.van belole viszont portable igy nem kell telepiteni. A Foobar-t egyszer kiprobaltam nem tetszett de azert a hozzaertok azt tartjak a legjobbnak. Sajnos a SB 5.1 karimat mar nem hasznalom W7 alatt maradt a Realtek lapka ami csak a helyet foglalja a lapon viszont en a KMPlayer-hez rendeltem mindent ugyhogy a zene is azon szol, de szerintem a VLC is siman lejatsza a zene fajlokat.
-
pete_21
addikt
Hát igen.

Még arra lennék kíváncsi, hogy szerinted/szerintetek ha az én Audigy 4-m hardveresen csak Directsound-ot tud keverni, a Win7 meg pont azt nem, akkor az számít valamit a hangminőségben? -
Morden24
nagyúr
Foobar-ra szokták mondani, hogy hűdejó, de egyébként (szerintem) jóval több múlik a hangkártyán és a hangfalakon, mint azon, hogy valaki milyen lejátszóval bohóckodik egy szar alaplapi hangkeltővel meg párezer forintos hangfalakkal. Ja, meg persze EQ-t buzerálva

-
pete_21
addikt
Ha már itt tartunk:
Szerintetek melyiknek jobb a hangminősége? (EQ buzerálásán kívül)
AIMP, Foobar, Winamp? Vagy igazából hangminőségben nincs különbség?
-
Morden24
nagyúr
Foobar.
Némivel színvonalasabb, mint a Winamp. Ráadásul utóbbi is egyre bloatware-ebb.AIMP is sok pozitív kritikát kapott.
(Mondjuk én WMP-t meg Zune-t használok, nálam egyik sem tart másodpercekig, a memóriahasználatra meg szarok. De lehet, hogy az indulás az SSD miatt gyors.)
-
Csabee.
nagyúr
-
feka007
veterán
-
Csabee.
nagyúr
-
pete_21
addikt
-
feka007
veterán
Pff mekkora gagyi ez a beépített WMP.. Vki tudna ajánlani zenehallgatásra egy normális lejátszót, ami nem emészt fel sok memóriát?
-
Steelmanus
addikt
-
PowerBuldog
veterán
-
pzstm
titán
Igen, már ezt is végigrágtam.

-
pete_21
addikt
Egyébként milyen Uninstaller-progit ajánlotok, ha van Samsung-telefon driverem, amit le szeretnék törölni, de a Windows nem tudja, mert szerinte már nincs fent... ?
-
Bavid
senior tag
Igen így volt, ezután mikor nem működött leszedtem toshibáról és nem rakta fel mer hogy már fenn van üzenettel szval ez való ehez a géphez, ehez az op rendszerhez de nem működik
-
pzstm
titán

-
pete_21
addikt

Próbáld meg újratenni a betűtípusokat. Vistában itt lehetett: Vezérlőpult, Betűtípusok. Fájl, és asszem Telepítés... De Win7-ben nem látok ilyet...
De majd mindjárt megmondja pzstm kolléga, vagy valaki, aki jobban tudja nálam.
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
pzstm
titán
Most vettem észre, hogy a System Rating sem megy. Lefuttatom, de nem ad pontot...

valami hibát csak ad a végén nem? esetleg eseménynapló?

-
PowerBuldog
veterán
Néhol a betűtípus teljesen megzakkant ma a Win7-emen.
Mitől lehet ez?
Nagyobb és más font típus, nincs ClearType. Ez Win alkalmazásoknál is van, de pl FireFox-nál is....
Volt egy áramingadozás tegnap, újraindult a gép, azóta ilyen bizonyos helyeken. Hogy lehet ezt visszaállítani? Win7 lemez be és restore, vagy van egyszerűbb megoldás?Most vettem észre, hogy a System Rating sem megy. Lefuttatom, de nem ad pontot...

-
Clemi
veterán
Ez nagyon gáz. Mi a franc ez?
Csak egy kérdés! Nem használsz Skype-ot véletlenül? Mert megnéztem az eseménynaplót, és ami bejegyzés van az IE8 hibákhoz, az szinte mind a SkypeIEPlugin.dll miatt volt.
-
sfdrakex
nagyúr
-
Clemi
veterán
Ezt a lállok mert hibát észleltem marhaságot nekem is csinálta egy darabig az IE8. Azóta volt pár frissítés, és szép csendben elmaradtak a hibaüzenetek. Mondjuk jobbára Operát használok, IE-t ritkábban, de azért szoktam. Úgy látszik meggyógyította magát

-
AirBooms
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
TEJÓISTEN! Mi kezdett el keringeni a neten....!!!700MB-os!!! Windows7
Thank you for trying Windows Tiny7 Rev01.Based on: Windows 7 Ultimate x86 build 6.1.7600.16399
Nekem 16385-öt ír ki verziónál...tuti nálam van a hiba..

Remélem, az összes ezt használó júzer idejön majd sírni, hogy nem megy ez, meg nem megy az, meg nem találja a dll-t

Az szép, és majd sokan tényleg mondják milyen gyors meg jó, aztán miért ne mmegy ez se az se . . .hurrá az ilyenekért a készítőknek.
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
nagyon láma kérdés, de hogyan lehet kikapcsolni az üdvözlőképernyőt?
h ne kelljen mindig a USER ACCOUNT-omra klikkelni(csak 1 van)
-
odrif
MODERÁTOR
-
Gorneck
legenda
-
odrif
MODERÁTOR
-
polonic
félisten
-
pzstm
titán
TEJÓISTEN! Mi kezdett el keringeni a neten....!!!700MB-os!!! Windows7
Thank you for trying Windows Tiny7 Rev01.Based on: Windows 7 Ultimate x86 build 6.1.7600.16399
Nekem 16385-öt ír ki verziónál...tuti nálam van a hiba..

Remélem, az összes ezt használó júzer idejön majd sírni, hogy nem megy ez, meg nem megy az, meg nem találja a dll-t

-
Bavid
senior tag
-
Gorneck
legenda
-
odrif
MODERÁTOR
-
pzstm
titán
-
polonic
félisten
Most már szinte minden oldalon hibázik, elkezdi az a javítós marhaságot a képernyő közepén, aminek a vége mindig ugyanaz, hogy nem sikerül a javítás... Most éppen az Operát próbálom, csak hát én örök életemben az IE-t használtam, nehéz átállni. Hogy lehet kicserélni az oprendszer alap 64 bites IE8-át 32 bitesre?
Alapértelmezett böngésző a 32 bites egyébként, nem a 64. A 64 bitest nem is lehet alapértelmezetté tenni.
-
pzstm
titán
Most már szinte minden oldalon hibázik, elkezdi az a javítós marhaságot a képernyő közepén, aminek a vége mindig ugyanaz, hogy nem sikerül a javítás... Most éppen az Operát próbálom, csak hát én örök életemben az IE-t használtam, nehéz átállni. Hogy lehet kicserélni az oprendszer alap 64 bites IE8-át 32 bitesre?
-
polonic
félisten
Szerintem szedd le a toshiba oldaláról a laptopodhoz valót és azzal próbáld meg.
-
odrif
MODERÁTOR
-
AirBooms
addikt
-
PowerBuldog
veterán
Néhol a betűtípus teljesen megzakkant ma a Win7-emen.
Mitől lehet ez?
Nagyobb és más font típus, nincs ClearType. Ez Win alkalmazásoknál is van, de pl FireFox-nál is....
Volt egy áramingadozás tegnap, újraindult a gép, azóta ilyen bizonyos helyeken. Hogy lehet ezt visszaállítani? Win7 lemez be és restore, vagy van egyszerűbb megoldás? -
Bavid
senior tag
Win7 telepítés után leszedte ezt a drivert az ujjlenyomat olvasóhoz, és amikor be akarok olvasni egy ujjlenyomatot (3 jót kell egymás után) ezt adja ki, a baj az hogy értelmezni se igazán tudom hogy ez most mire vonatkozik
-
sfdrakex
nagyúr
-
Bavid
senior tag
Érdekes hibát kaptam win7 feltelepítése után http://kep.ivpicture.hu/238378.jpg a merevlemez teljesen formázva lett úgyhogy nemtudom mi lehet:S
-
Steelmanus
addikt
Uninstalláltam a daemon-t és jó lett.

Köszi mindenkinek a segítséget.
További szép napot.Akkor rendben csak azert terek vissza a temara mert regebben valamelyik free iropogramban is volt egy ilyen menupont csak mas nevvel es en is beleestem ebbe a hibaba hogy nem akart irni az RW lemezeket, es az Alcohol-ban talaltam meg a lenyeget, ezert teszem ki a kepet.

A Lemeztipus mellozes-be nem szabad pipat tenni mert ez kihat az egesz rendszerre igy pl a Nero sem ismeri fel helyesen a lemeztipust. -
polonic
félisten
Ha natív 64 bites böngészőt szeretnél, az IE-n kívül a mozillának van még 64 bites verziója. De ehhez nem lehet kiegészítőket feltenni, mert még nincsenek, csak a java plugint.
De ahogy írták a többiek, használhatsz bármilyen 32 bites böngészőt. -
polonic
félisten
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A virtuális XP tényleg 15 GB szabad helyet foglal?
Csak azért mert elég kicsi a telepítője... -
Gorneck
legenda
-
pzstm
titán
-
AirBooms
addikt
win7 64 alá milyen webböngészőt ajánlanátok? Az IE8 nagyon kezd kiborítani, egyre többször áll le hibával (eredeti a windowsom, friss telepítés)
-
Diniboy
aktív tag
igen tudok rá boostot adni akkor zug a hangszoró

kicsit szerintem kiforratlanok még a driverek .. meg 2 mikrofont mutat , pedig csak 1 van
-
[HUN]Zolee
őstag
Daemon Tools pro majd vissza tértem lite-ra.
Uninstalláltam a daemon-t és jó lett.

Köszi mindenkinek a segítséget.
További szép napot. -
[HUN]Zolee
őstag
Hasznalsz valamilyen virtualis DVD meghajtot?
Daemon Tools pro majd vissza tértem lite-ra.
-
pzstm
titán
-
Steelmanus
addikt
Ne probald ki mert en kiprobaltam es kaptam is rendesen a hibauzit, amikor ugy dontok hogy az epp aktualis op.rendszer ki lesz nyirva, (van Ghost) akkor kiprobalgatok egy par olyan dolgot amit erdekesnek tartok hiszen mar ugyis mindegy. Ez is ilyen volt, es nem jo.
-
polonic
félisten
-
virkir
veterán
Kb a béta óta megoldható függetlenül attól, hogy hivatalosan nem támogatott.
-
pzstm
titán
No nekem így néz ki a dolog:
http://kepfeltoltes.hu/091127/221689869k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha rákattintok akkor az ablak színénél ez jön csak elő. Illetve látható, hogy a "Windows egyszerű" -re rákattintva is ilyen érdekes a tálcám lent (mondjuk ez csak tegnap óta ilyen) de mint látható, nálam nincsenek meg azok a választható színsémák, amit linkeltél a képen.
először állítsd be az aero témát, és utána kattints az ablak színére

-
Steelmanus
addikt
ImgBurn is dvd-rom-nak látja.
Nem hiszem hogy rossz lenne az író, mert sima R-t ír gond nélkül és az RW-t és R-t is olvas gond nélkül. 2 különböző RW-vel csinálni /TDK, meg valami Classic
/ .Hasznalsz valamilyen virtualis DVD meghajtot?
-
pzstm
titán
HD2-t tapiztál már?

Dreamscene nincs benne hivatalosan a Windows 7-ben.
-
[HUN]Zolee
őstag
-
Veektor203
csendes tag
No nekem így néz ki a dolog:
http://kepfeltoltes.hu/091127/221689869k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha rákattintok akkor az ablak színénél ez jön csak elő. Illetve látható, hogy a "Windows egyszerű" -re rákattintva is ilyen érdekes a tálcám lent (mondjuk ez csak tegnap óta ilyen) de mint látható, nálam nincsenek meg azok a választható színsémák, amit linkeltél a képen.
-
Csabee.
nagyúr
-
pzstm
titán
Ezzel se lehet. Próbáltam úgyis hogy volt adat /többmenetes/ a dvd-n és úgyis hogy üres volt. Mind2x azt írja hogy nem írható lemez.
Egyéb ötlet?
másik márkájú nyersanyag esetleg?

-
Lenry
félisten
Ezzel se lehet. Próbáltam úgyis hogy volt adat /többmenetes/ a dvd-n és úgyis hogy üres volt. Mind2x azt írja hogy nem írható lemez.
Egyéb ötlet?
szar az író?

(#720) pzstm: igazán nincs mit
-
pzstm
titán
-
[HUN]Zolee
őstag
-
pzstm
titán
-
Lenry
félisten
Oké köszi. Esetleg annyit tudnál segíteni, hogy ezt hogy érem el? Mert a linkelt képen az agol megfelelőjén nem nagyon tudok elmenni(meg még nem is ismerem annyira ezt a win-t).
Vezérlőpultban találom meg?jobb klikk az asztalon, személyre szabás (personalization) - alul "ablak színe"
-
pzstm
titán
Oké köszi. Esetleg annyit tudnál segíteni, hogy ezt hogy érem el? Mert a linkelt képen az agol megfelelőjén nem nagyon tudok elmenni(meg még nem is ismerem annyira ezt a win-t).
Vezérlőpultban találom meg? -
Csabee.
nagyúr
-
n0_gAboR
őstag
Win 7 X64 Prof +nero 9.04 és 8.4 Nec író. FW frissítés nem volt, de ugyan ezt a 2 különböző rw-t fél éve még megírta, és az egyiket ugyanígy W7 alatt is írta már gond nélkül.
ImgBurn-t ajanlanam. Kicsit advancedebb GUI-val van megaldva, de nagyon profi tool!
-
Veektor203
csendes tag
-
pzstm
titán
FW frissítés megvolt, semmi változás. Más programok megvoltak semmi eredmény. Beépített írót hogy érem el?
-
Gorneck
legenda
FW frissítés megvolt, semmi változás. Más programok megvoltak semmi eredmény. Beépített írót hogy érem el?
intéző...ott van a "menüben"...vagy jobb klikk a könyvtárra amit ki akarsz írni azt sent to a pörkölőre...
-
[HUN]Zolee
őstag
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Windows 7-hez létezik "Vista fekete" téma? Ugyanis sajnos az aeroglass-os felületről le kell mondanom, mert bár a notim videókártyája szerintem le tudná kezelni(egy Geforce Go 5700-as 128MB-os kártya) csak sajna sehol nem találok hozzá WDDM kompatibilis drivert. Viszont amit kapok így tálcát, annak meg gusztustalan a színe(ez a kékes lilás) ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy létezik-e hozzá ilyen "Vista fekete" téma, amivel legalább olyanra ki tudnám cserélni a színt.
Köszi -
modflow
veterán
-
Veektor203
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy Windows 7-hez létezik "Vista fekete" téma? Ugyanis sajnos az aeroglass-os felületről le kell mondanom, mert bár a notim videókártyája szerintem le tudná kezelni(egy Geforce Go 5700-as 128MB-os kártya) csak sajna sehol nem találok hozzá WDDM kompatibilis drivert. Viszont amit kapok így tálcát, annak meg gusztustalan a színe(ez a kékes lilás) ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy létezik-e hozzá ilyen "Vista fekete" téma, amivel legalább olyanra ki tudnám cserélni a színt.
Köszi -
pzstm
titán
Win 7 X64 Prof +nero 9.04 és 8.4 Nec író. FW frissítés nem volt, de ugyan ezt a 2 különböző rw-t fél éve még megírta, és az egyiket ugyanígy W7 alatt is írta már gond nélkül.
esetleg Win7 beépített íróját próbáltad? vagy más programot? egy próbát tuti megér

-
[HUN]Zolee
őstag
-
polonic
félisten
-
pzstm
titán
személy szerint azt javasolnám, hogy felejtsük el...(nekem sokkal használhatóbb az új, de ez persze mindenkinek magánvéleménye)
Persze vannak saját felelősségre végrehajtható buherálások. Klasszikus Start menü Windows 7 alatt -
Mészike
aktív tag
Be lehet állítani Win7-nél a klasszikus start menüt? Vagy el kell felejteni?

-
pzstm
titán
Aktív témák
-
800 - 701
49999 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7 Archívum II.
- (téma lezárva)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Forza Horizon 6 Premium / Standard Pre-Order kódok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Ducky One 3 Pure White/PBT/DE/Cherry RGB Silent Red switch (Space nem működik)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U 16GB 256GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest