Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
válasz
volvoguy
üzenetére
Azt én értem, hogy neked az alap beállítások kellenek, de abból a 3 képből amit betettél, sok minden nem derül ki.
Azon a képen, ahol a hangeszközök vannak felsorolva, ott a digitális kimenet tiltva van, de a másik képen, ahol a hangerőt mutatja, ott meg a digitális kimenet hangereje van. Namost nagyon nem mindegy, hogy te melyiket használod, ha a digitálisat, akkor engedélyezni kellene, de részemről nemhiszem, hogy azt használod, mert akkor meg sem mukkana, mivel tiltva van, innentől kezdve meg nem kell annak a beállításaiban turkálni.
Ha rámész a sima kimenetre(hangszórók) duplakattal, akkor bejön annak a beállítási panelja, ott a fülek valamelyikén kell legyenek a különböző "extra" beállítások a hangkarihoz, azokat kellene mind kilőni, valamin szintén ott valamelyik fülön kell lennie a mintavételi frekvenciának, amit alapban 16bit 44100hz-re kell rakni.Ennél érthetőbben nem tudom elmondani..
sfdrakex: mikrofon boost miatt nem zúghat szerintem, mert a képen látszik, hogy nincs csatlakoztatva semmi, a többi bemenet meg tiltott.. de mondjuk egy próbát ez is megér.
SymbianOS: win7 és win7 között csak akkor van különbség, ha valami "túrbózótt" verzióval próbálkozol.. az esetben meg szerintem ne csodálkozz, hogy valami nem úgy megy mint kellene..

Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Filmvilág
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest