Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
virtuális masinád nincs Neked? Mert nekem is az csinál ilyet, de engem hidegen hagy mit csinál. Wifi-n itthon 2-3másodperc alatt van netem, amint bekapcsolom
hálózati és megosztási központról van egy screenshotod esetleg? MErt ott látszik, hogy vmware/virtualbox vagy épp mi az a hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Nyilván keveseket érint de azért, hátha mégis valakit érdekel.
"ISO of Win7 SP1 updated on MSDN/TechNet. KB2534111 added." -
pzstm
titán
este 19-kor felraktam már, de most volt időm restartra.....viszont két restart is volt gyors egymásutániban...valamint én bepipáltam az alapból nem bepipált frissítést is, és így az eddigi step 2 of 2 felirat helyett a frissítések telepítésénél (újraindításnál) a STAGE 2 o 2 felirat fogadott...vagy eddig is stage volt és már öregszem nagyon?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut #44077 üzenetére
még egy lájk....izé ez nem az az oldal akkor csak plusz
-
pzstm
titán
aki nem vágyik win8-ra, annak van IE10 Preview!
(a warezolóknak jó töltögetést)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Boldog Születésnapot!
“Microsoft Corporation, the company which was established on April 4, 1975 to develop and sell BASIC interpreters for the Altair 8800 has now turned out to be the key company that’s driving technology in the world.”Más: napi privát üzenet:Szia! szeretném a segítségedet kérni, lebukott win7-em van...mit tehetnék?
-
pzstm
titán
válasz
kraftxld #42935 üzenetére
gondolkodom róla, hogy virtuális környezetben beüzemelek egy 2008 R2-t meg egy ilyet (vagyis ez már üzemel, a kép saját, vmware alól készült) csak sajnos nem sok időm van mostanság ilyenre......
Ami nekem nem tetszik benne és 2 perc után észrevettem, az az, hogy a Start menüben nem lehet keresni
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Kellemes olvasgatást!
Windows 8 short review -
pzstm
titán
.
törölhető[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut #42861 üzenetére
-
pzstm
titán
Windows 8 and Server vNext Pre-Release Program
Aki OEM-nél dolgozik, ne lepődjön meg ha esetleg ilyen programra kapott invite-ot, ahonnan ezt a buildet töltheti le:
7971.0.110324-1900 -
pzstm
titán
válasz
Psychonaut #42797 üzenetére
ha belegondolok, hogy ez már egy közel háromhetes build, akkor egészen le vagyok maradva
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
én semmit nem tudok, semmiről....sajnos az új AERO effekt Samrt Card-al aktiválható csak....(Redmondban dolgozó fejlesztőknek és ottani tesztereknek van.....)
Azt ígérik jelenleg, hogy Win3.1 > Win95/98 közti ugrásra számoljunkno persze majd hiszem ha látom, de nem megerősített infók szerint bizonyos effektek bizony x64-et fognak igényelni....
hunfatal: csak egy teljesen átlagos user vagyok
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
falaci2002 #42614 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
falaci2002 #42611 üzenetére
-
-
pzstm
titán
válasz
fatal` #42574 üzenetére
átlagosan telepakolt gépe (programokkal), 4magos 4GB-os gépen 3perc alatt állította vissza a totálisan "szűz" állapotot.
Nyilván sok fog függni a gép teljesítményétől illetve a feltelepített programok számától, véleményem szerint a meghajtó töredezettségétől is.....de majd elválik...meg nyilván optimalizálnak rajta...SP1-ig meg úgysem érdekel
This feature will remove all the software you have installed, and restore Windows to the default settings, however, you can choose whether to keep your user account information and personal files. This feature is speed, took about two minutes, of course, also depends on the specific user's computer configuration.
Ez így azért elég fincsi
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Sub-ZeRo #42429 üzenetére
sosem értettem az ilyen hozzáállást, de nyilván én "fizetett MS bérenc" vagyok, szóval hülye a gondolkodásom.....meg nyilván öregszem is már...nem is tudom mióta nem nézegettem már az élményindex pontszámomat
Mindenesetre notebookomban a 320-as vinyó esetében 100giga a C, (van is program meg minden rajta rendesen) és még is elférek...igaz van egy 640-es külső vinyóm is.15gigán mondjuk én elhalnék, ugyanis outlook.pst 6gigán szerénykedik (Outlook nélkül meg nem igazán tudnék ma már létezni...
)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Laraxior #41845 üzenetére
nah akkor sorry ha sértésnek/bántásnak vetted...biztos vagyok benne hogy sem én sem másik kollegának nem állt ilyen a szándékában (bár WEI átírás még most sem érthető számomra de én vagyok a hülye/öreg....)
SP1-es dolog is kizárt.....(valóban több ezer gépen/konfigon lett tesztelve)
Az a baj azzal, hogy ha nem is utalsz rá, hogy Win7 milyen, hogy könnyen előfordulhat, hogy vérpistike belegányolt/"optimalizált" valamit rajta, és most te szívsz vele.....én a helyedben inkább gyűjtenék egy eredeti Windowsra..... (ráadásul áprilistől már SP1-el jönnek ha minden igaz...bár lehet csak előtelepített gépeken....) -
pzstm
titán
válasz
Laraxior #41842 üzenetére
senki nem gyanusítgat...ez a része vicc volt...csak azt nem értjük, hogy nem mindegy Neked, milyen számok kiírása mellett fut very high-on tök maxon a krájzisz?
(Amúgy miért van egy olyan érzésem, hogy ilyen képet nem tudnál produkálni a Win7-ről
)
Egyébként őszintén, ha ezeket a játékokat megvetted eredetiben, ilyen gépet raktál alá, akkor pont a Windows-on kellett spórolni?
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz
AthlonXP #41617 üzenetére
Winsx folder stores multiples copies of dll files inorder to let the
multiple applications to run in windows without any compatibility
issues................So you
can not delete the folder. If you delete you will face compatiblity
issue while running different applications and progams in your pc.When you install using Windows Installer, a copy of changed system info
is placed in that \Installer folder so that if later you want to
uninstall you can restore the original system info using the Add/Remove
function. If you delete that info a future uninstall will not be as
simple (or probably as complete.) It's a judgment call, if space is a
serious problem. -
pzstm
titán
válasz
Воланд #41597 üzenetére
anyuéknak tavaly májusban raktam fel, azóta kéthavonta egyszer személyesen ránézek, amúgy meg csak hetente max egyszer távolról otthoni gépre. Szerintem nekik Win8-ig nem lesz új felrakva.
Amúgy épp ha valaki csak átlaguser, akkor nem kellene újratelepítgetni. Csak net, msn, office, zene, videó.
Az én rendszeremnek kellett volna bedobnia a kulcsot, amennyi minden már megfordult rajta
-
pzstm
titán
nehogy a MIX 11-en meg egy IE10 Preview-t jelentsenek be....
-
pzstm
titán
válasz
geckowize #41543 üzenetére
a processzort nagyon lefoglalja valami, amit nem látok task managerben.
Resource Monitor? (Erőforrás-figyelő)
Azt hittem az SP1 az oka, de azt leszedve sem volt javulás
Óriási butaság volt mind a feltételezés mind pedig az eltávolítás
Kilőttem minden felesleges alkalmazást... csak eset smart security megy
tessék azt is lelőni
Esetleg valami tuning, drivertelepítés, "optimalizációs csoda futtatása" nem történt mostanság?
(láttam már olyan csodadolgot ami lejjebb vitte processzor órajelét....persze olyan "ügyféllel" is akadt dolgom, aki véletlen bekapcsolta az energiatakarékos beállítást....nyilván kisebb lett a teljesítmény)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Meiser #41533 üzenetére
és hibának ezt dobja?:
"The following updates might need to be reinstalled"If you have hotfix 979350 installed, follow these steps:
1. Install an updated version of the hotfix that is described in the following Microsoft Knowledge Base article:
979350 (http://support.microsoft.com/kb/979350/ ) SharePoint Workspace 2010 or Groove 2007 clients who are provisioned to Groove Server Relay in Windows Server 2008 R2 may experience a synchronization failure
2. Install SP1.Office 2007-ed van? (emlékeim szerint az rakott fel Groove 2007-et emlékeim szerint...bár az is lehet, hogy csak naívan azt feltételezem, hogy nincs Sharepoint Workspace 2010-ed
Egyébként esetleg amit Te írsz, az is megoldást jelenthet, ha így nem sikerülne
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bestbuy játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Politika
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...