Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
veze
őstag
boot menüt tudom valamivel szerkeszteni? easyBDC vel?
azt szeretném hogy ne a win7 legyen az alapértelmezett hanem a "korábbi windows verzio" -
vante
aktív tag
CD meghajtót hogy lehet letiltani? Nincs cd meghajtóm, csak dvd, de azt is beteszi a listába alapértelmezetten. Eszközkezelőben meg csak dvd-t látom.
Mintha láttam volna valahol ehhez XP-n megoldást, de már nem tudom hol...
-
-
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni a problémámon:
Egy Tp-Linkes adapterrel csatlakozom a routerre, így van nálam net.
Windows 7 64 bites rendszer van fent(eddig többé kevésbé elégedett vagyok vele).Na most amikor beindítom a gépet automatikusan csatlakozik a routerre, aztán egy idő után ledobja magát(főleg, ha letöltök vagy videót nézek
), ekkor hibaelhárítás, aztán ötödszörre talán(!) sikerül neki vissza állítania és akkor van 5 vagy 10 percig net, aztán ugyanúgy elmegy.(mármint nem a net, mert az van)ami a szobámba van laptop, a beépített adapterével, sose dob le és semmilyen probléma nincs vele

az a gond hogy van Dirt 2 kuponom és egyszerűen nem tudom használni, mert ez a sz@r állandóan ledob vagy egyszerűen nem csatlakozik.
remélem érthető voltam, kicsit ideges vagyok, hogy már 121030-szer kell ugyanazt eljátszanom.
ha valaki tud segítsen

-
Hard5tyle
csendes tag
Erre vki?
-
ela
tag
válasz
Zoli1222
üzenetére
Szia !
Ez az aktuális w7 Configod ?
Gigabyte P35-DQ6, Q6600@3,2GHz, 2*2GB Kingmax DDR2 1066MHz,
ZOTAC GTX 280 Amp!
Thermalright HR-03GTX+S-FLEX 800, CM Hyper 212, Corsair VX450, CM Elite 331, Dell 2407WFP-HCÉn elsősorban az asztal>egér jobb klikk > Személyre szabás > A számítógép megjelenésének és hangjainak megváltoztatása pont alatt vissza állítanám az Aero témák közül a Windows 7-est.
Ha nem segít lehet még VGA driver probléma is,bár gondolom a legújabbat használod.
Üdv:
ela -
Zoli1222
addikt
#2841 Erre vkinek ötlete?
-
ela
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szia !
Asztal>egér jobb klikk>személyreszabás>Asztal ikonok módosítása>kiválasztod mit akarsz az asztalodon > ok és kész.
Üdv:
ela
-
need
addikt
válasz
Killing
üzenetére
akkor ha nincs router...
Én 1xeübb módot találtam erre a problémámra mert nekem is volt ilyen!
Vezérlőpult/Hálózat és Internet/Hálózati megosztási központ
baloldalt lent
Internet beállítások
Kapcsolatok
Automatikus tárcsázás mindig, amikor nincs hálózati kapcsolta na ide kell a bejelőlés -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
Routered van ? akkor a routerbe kell beállítani. Itt egy program hozzá. Egyébként ahogy XP alatt ment úgy win7 alatt nem megy vagy eddig nem zavart hoyg kapcsoldoni kell ? XP alatt ennyi volt: létrehozod az ADSL kapcsolatot a
hálózati kapcsolatoknál.egyszer felcsatlakozol, hogy ok-e a jelszó. lecsatlakozol. A kapcsolat tulajdonságainál a Beállítások fülön kiszeded a pipát a Név, jelszó, tanusítvány... sor elől. Csinálsz egy parancsikont a kapcsolatnak, és berakod az indítópultba. -
polonic
félisten
válasz
BullKoxa
üzenetére
Szia!
Remélem egyre gondolunk.
Hálózati és megosztási központban a bal sávon az adaperbeállítások módosítására kattints. Amikor itt előjönnek a hálózati vezérlők nyomj egy ALT-ot, erre előjönnek a menük. Speciális menü, speciális beállítások. Ami ezután bejön, ott tudod állítani az adapterek sorrendjét. -
pzstm
titán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
jobb klikk asztalon>tulajdonságok>>bal szélen asztali ikonok módosítása...vagy valami ilyesmi

-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem hogyan kellene ezt beállítanom.A hálózati csatolók között a tunggle csatolója kell hogy az első helyen legyen.Azaz hogyan tudom változtatni a hálózati csatolók sorrendjét??
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani hogy a szélessávú kapcsolatom automatikusan catlakozzon?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
sikerült megoldani.
érdekesen.
telepíteni kell a messengert a mail programmal együtt.... hm.szerk: a PH keresővel nem lelem, de már kérdeztem. de mostis meg kell kérdeznem...

sajátgép, hálózati helyek, dokumentumok stb. ezeket holtudom kirakni az asztalra? nem egyenként gondoltam. -
Hard5tyle
csendes tag
Üdv!
Hanggal kapcsolatos problémám van, ami csak Windows 7 alatt fordul elő, és ezért is írom ebbe a topicba. A probléma pedig a köv.: Játék, zene-, video-, DVD lejátszás közben időnként megakad a hang, de csak egy pillanatra (0-1 sec). Játékok esetén maga a játék egyébként nem szaggat, és a game közben beadott átvezető videok alatt jobban jelentkezik a probléma. Zene-, video-, DVD lejátszásra WMP-t használok.
A konfigom az adatlapomnál található. Integrált hangkártyát használok: Realtek ALC850.
(alaplapi chipset: nForce4)Az ötleteket, segítséget előre is köszönöm.
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Egyszer már megtalálta, de most a szemem folyik akkor sem.
Hol tudom az asztali parancsikon nagyságát állítani?Kszi!
-
Az-X
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Megnézted a linket amit küldtem?
-
Az-X
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Értelemszerűen mert ott egy weboldalra lépsz be, MSN-nél meg egy kliens programba. Nem az felhasználóneveddel/jelszavaddal van a gond, nem is a hotmaillel hanem az MSN kliensprogramoddal.
-
Az-X
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Esetleg ez?
[link] -
- = Zk = -
félisten
mért nem tudok bejelentkezni a live messengerbe W7 HP alól? RC alól simán megy.
80040111/80040154-es számú hibával kilép. minden ott fellelhetőt kipróbáltam
-
Az-X
őstag
Ne a hardware alapján próbáld meg kiválasztani mert nem az a lényeg. A kérdés inkább, hogy milyen szolgáltatásokra van szűkséged. Én az XP óta a home változatot használom (XP home, Vista home 64 és most W7 home 64) az itthoni gépemen és semmi szűkségét nem érzem plusz szolgáltatásoknak. Persze ez egyén kérdése.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Több mindent letiltottam, lehet hogy ez a probléma, de most már nem érdekel, 2x újra kellett raknom miatta az MSNt többször nem kockáztatok.
-
Zoli1222
addikt
Üdv mindenkinek.
Ma, ahogy bekapcsoltam a gépet azt vettem észre, h elszürkült minden, ami idáig fehér volt. A kis nyíl meg kéz az fehér, de minden más szürke. A filmeken a felirat is. Mi a teendő ilyenkor, mert elég zavaró.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Es csak a reklamot titottad vagy mast is? Mert Clemi nyillal jelezte hogy mit szeretne eltavolitani, en pedig keppel ilusztraltam hogy a progival mit kell kiloni. Igy hasznalom mar egy eve mert akkor tudtak csak rabeszelni hogy feltegyem, mert alternativakat kerestem de mindenki az MSN-re bukik az ismeroseim kozul. Pidgin, AMSN, Miranda stb de mindegyeikben volt valami ami miatt nem jott be. Nem kell a tobbit hasznalni amugy a Rezgeskuldes tiltasaval szokott kiakadni. Szoval a reklam titasa miatt meg stabil marad az MSN, es amikor valtozik a verzioszam az MSN-ek akkor jon ki ra ujabb patch tehat azt is frissiteni illik.
-
-
pzstm
titán
64ites verziót...
azt meg a pénztárcád illetve illetve igényeid döntik el, hogy HP, Professional vagy Ultimate esetleg az, amit a legjobban kihasználsz.

-
Storms
őstag
üdv
Melyik típusát érdemes feltenni a win 7-nek ehhez a rendszerhez?
-Athlon II X4 620@3.6ghz
-2x2GB G.skill
-Gigabyte 8800GT 512MB 700/1900mhz
-640GB SeagateNamost ha nem az Ultimate-t teszem fel hanem a Home premiumot vagy a Prof-ot akkor gyorsabb lenne a betöltés stb..? Vagy milyen észrevehető különbség lenne? Netezek, zenét, videokat szoktam csak nézni, il. néha Crysis, NFS Shift..
-
Jugar
tag
válasz
Morden24
üzenetére
" Ez OEM esetén változhat, mert megváltozó hardverelemek (alaplap) esetén ütközhetsz problémába, de ezt is írtam."
Hát ez az, alaplapot cseréltem, azóta van ez. És nem azt írja hogy a kulcs nem megfelelő vagy ilyesmi, hanem azt a hiba számot írja ki, amitől csak félig jut el amikor ellenőrzi, és nem bírja végig futattni tőle. A kulcs jó, ha végig futattná rájönne rögtön, de valami akadályozza(alaplap?). Számtalan más módszerrel is tudnám aktíválni(tehát no kuka), de minek, ha a hozzávaló kulccsal szoktam, és mindig jó volt vele.
Akkor csak telon lehet??? De akkor a kulcsot módosítják, azt meg nem akarom. Nem?
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Rendeletem win 7-et, de még nem érkezett meg, lehet csak 2 ünnep között fog, addig feltenném a próba verziót. Ha megérkezik a bolti annak be tudom ütni a kódját, vagy újra kell raknom az egészet. -
GD
őstag
köszi a hsz-eket, megoldódott

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hálás köszönet.

-
GD
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi,
a tünet pontosan "Próbaüzem"
a törlés nem opció, mert tetszik a progi...

WinCDEmu a neve, egy jobb klikkre tetszőleges betűjelre felmountol egy iso-t, nem kell browse-olni mint más mountolós progiknál.. -
WonderCSabo
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
-
GD
őstag
sziasztok,
felraktam egy 3rd party alkalmazást ami egy spéci drivert használ, azóta megjelent egy tesztüzem felírat "watermark" mint anno a RC verzióknál
hogyan lehetne eltüntetni? google nem segített..
köszi -
pzstm
titán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
errefelé minden ok

Nem tapasztaltam ilyesmit

-
VaniliásRönk
nagyúr
A Fényképnézegetőben a háttér és a képek is sárgás-barnásak, teljes képernyőn már nem, látott már valaki ilyet?

-
Clemi
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Oksa, ha nálam is lefagy tudni fogom miért... eddig jó

-
Clemi
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem ez a progi nagyon csúnyán kinyírta az MSNt, csak MSN reinstall oldotta meg....
Nálam eddig minden okés a messengerel, és nincs reklámom legalább! Nálad hogy jelentkezett, az a bizonyos kinyírás?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nekem is...
-
Gery85
tag
Sziasztok
Mobile Intel 915GM/GMS Keresnek win 7 drivert. Ha valaki tud róla valamit pls dobjon már rám egy privit,nagyon hálás lennék!! -
Clemi
veterán
Megnéztem, de sajna ott is a 10-es lejátszó van, és a helyzet ugyanaz. Kuka az adobe lejátszó és kész. A régi lejátszókkal sajna nem tudom mi volt a helyzet, mert nem figyeltem....
Ha valakinek van esetleg olyan gépe, amin egy régebbi verziójú flash player van, megnézhetné. -
RexpecT
addikt
Valaki próbálta már Win7 véglegesen a Rocketdockot?Mert nekem annak idején az RC-n gép leálláskor mindig külön kellett kiszednie a Winnek a futó programok közül :S.

-
Aktív témák
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, Még annyi ha ott felül volt(ami bejött a speciális beállításoknál) a Tunngle akkor az volt az első nem?