Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. használom a CCleaner, Wise Registry és Disk Cleaner progikat, hogy takarítsak a Registry-ben, illetve nem használt, csak a felesleges fájlokat letöröljem a gépről, ezzel meggyorsítva a rendszerem...
Ezeket a programokat sikeresen használtam Xp alatt hiba nélkül.
Ám volt mostanában a Win7 alatt 2 fura anomália. Az első pár napja, amikor bekapcsoltam a gépet, és mire visszajöttem a szobába, azt látom, hogy fekete képernyő, és a következő lehetőségek:
- Csökkentett mód, Csökkentett mód parancssorral stb....meg a Windows Normál Indítása...Kicsit megijedtem, természetesen a Normál Indításra mentem, be is töltött...de mintha másképp bootolna...
Azóta a boot alatt amikor kiírja, hogy Verifying DMI stb stb...sokat gondolkozik, és nem a Windows Indítása képernyő jön be utána egyből, hanem egy tök fekete képernyő, ahol pár pillanatig a bal felső sarokban villog a kurzor..és utána tölt be...(bár lehet azelőtt is így volt, nem emlékszem már)
No mindegy, ma meg bekapcsoltam, fekete képernyő, ezt írta ki:
Boot Image is Corrupt...vagy vmi hasonló..újraindítottam, most jó, de félek, hogy egyszer csak Kékhalál fogad...Volt már másnak is ilyen? Valóban törölhettem vmi fontos adatot, vagy egyszerűen csak előfordulnak hasonlók?
-
_ak_
addikt
W7 virtuális Xp-je alól mennyire lehet mondjuk firmware-t frissíteni? Próbálkozott valaki már ilyesmivel? XP-s drivereket mennyire lehet megetetni vele, vagy h hogyan csatlakoznak az usb-s eszközök?
Btw, nem rég volt, h belassult az mpc hc és 10 mp alatt indult. Semmin nem változtattam azóta, de egyszer csak helyre állt és most egyből indul és záródik be.

-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
[link] ezt olvasd végig. a /r kapcsoló a lényeg.
"/r Locates bad sectors and recovers readable information (implies /f and /p). If Chkdsk cannot lock the volume, it offers to check it the next time the computer starts."
csináltam már párszor. megtalálja.
-
Csapi007
veterán
Hello
Van egy programom (LogMeIn) ami mindig elindul a Win-el, de én ezt nem szeretném. Nincs se az indítópulton, se az Everest nem írja hogy automatikusan indulna. A programban nem találtam erre vonatkozó beállítást.
Gondolom registry-ből kéne kiirtani, de azt merre találom hogy csináljam? -
Core2duo6600
veterán
A Nero 7 től van ujabb, ami megy a win 7 alatt is, és van attól jobb is, a könyvelő stb prg, valóban kényszeríthet a régi rendszerre.
(#2381) vmaxter
1 hibás sector van rajta, tartalék területre áthelyezve.(#2387) mobal
Hinás sectorokat neked a chkdsk nem fogja megmutatni, mivel az a particiót ellenörzi.
Inkább hdd tester progival kellene nézni. -
Daffni2
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
hajléktalan kérdés:
Win7-et hol tudok venni részletre?

-
válasz
vmaxter
üzenetére
szia! az ott egy bad sector. sajnos tapasztalat ,hogy ahol egy van ott lesz több is. futtass le egy full scan disket. 7 esetében parancssor rendszergazdaként - majd ird be neki: chkdsk /F /R. valószinűsitem ,hogy kérni fog egy újrainditást. majd a végén tájékoztat. olyat keress az összegzésben ,hogy "xy kbyte rossz szektorban" vagy valami ilyesmi. ha talált akkor gariztatás / csere ajánlott. (meg egy gyors mentés)
-
sube87
csendes tag
Hali!
Engem az érdekelne, h ha lecserélem a xp-t win 7re a rendszer partíciómon, akkor win 7 tényleg nem fogja látni a másik partíciót ami xp alatt lett csinálva?
THX -
pzstm
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
notivinyó...500GB scorpio blue...és a 2 vinyó együtt adott ki annyit....
WD Scorpio Blue -
vmaxter
tag
Szia Csepy!
Everest ezt mondja, a másik kettőt nem próbáltam. Neked ez mit mond, mert nekem semmit. A sárga felkiáltójeles háromszög aggaszt...
Köszi
U.i.: Anno amikor vettem a vinyót nagyon zavart egy halk ciripelés ami jött belőle, ezért készítettem egy videót róla, hogy megmutassam valakinek, de elmúlt a jelenség.
Néha még most is csinálja, de ritkán. Szinte el is felejtettem.
(Seagate Barracuda rpm7200, 320gb) -
sfdrakex
nagyúr
Nero 7ből ha csak irogat vele nem a fullos minden egyebet használja, akkor tegyen helyette szerintem egy ashampoo free burning progit legújabb megy jól win7en, vagy használjon nero 9est az is megy, a webcamera az lehet hoyg nem fog menni de már 2000 Ft körül vannak Vista/win7 kompatibilis kamerák, a könyvelési progikat próbálja meg kompatibilitási módban futtatni szerintem.
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hi!
Arra gondoltam én is, amit petrusz82-nek írtál, csak talán rosszul fogalmaztam.
-
nfsu17
veterán
válasz
simon7012
üzenetére
Ilyet szerintem én is tapasztaltam, nálam ez az ikon úgy néz ki, mint mikor egy fájl nincs semmihez se társítva. Egy fehér ikon lesz helyette. De ha rákkantintok, elindul az adott program. Én az ikoncserébe beléptem, ott újra betallóztam az ikont és után jó lett. De csak úgy eltűnt előtte magától.

-
Steelmanus
addikt
Ha errol a vincsirol van sszo ami 500 Gb-os megnezted a kepet amit a Sentinel mutatott mert azon csak a mechanikus tajakoztatas van viszont ha osszeadod a particiok meretet amit a kepen linkeltel
akkor 763,7 jon ki tehat nem biztos hogy a vincsi hibas hanem logikai hiba van rajta.
Azert kattan mert ha az elejet hasznalod akkor meg jo de az op.rendszer a FAT vagy a MFT szerint menne az 500 Gb fole de oda mar nem mehet. A BIOS hogy latja? -
simon7012
aktív tag
Sziasztok, nem tudom,hogy tapasztaltátok-e már (lehet,hogy volt már írva de nem olvasom végig az egész totyikot), hogy néhány programnak eltűnik az ikonja a tálcáról ha kiteszem és csak kockaszerű valami lesz helyette.Ez mitől van?
Lehet rajta segíteni valahogy?
-
McKane
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors reagálásodat, de itt nem segít.. explorer.exe leállítása, ujraindítása után szintén kifagy a update..
lehet hogy ideje lenne áttérni windows7-re ?
lehet hogy a Microsoft így "kényszerít"
Viszont a windows7-re nem nagyon akarok áttérni, egyszer próbáltam, de az ujjlenyomat-olvasómat nem tudom használni.. driver -elvileg- van hozzá, de ha ujjlenyomat adatot próbálnék vele eltároltatni, valami olyasmit írt ki, hogy nincs csatlakoztatva a hardver..
Viszont Vista alatt tökéletes..
Üdvözlettel: McKane
-
McKane
senior tag
Üdv!
Bár nem ide tartozik, de....
Ilyen problémám lenne :
Képha esetleg nem jönne be a kép, a hiba: a windows update-felajánlás mező üres, kiirja hogy hány db frissítés elérhető,azt azonban már nem , hogy melyek azok..

Mostanság pedig hiába indítom el a windows update-et, kijön az ablaka és lefagy..
mielött még nekemugranátok, a windows vista home premium, és jogtiszta.
mi lehet a megoldás? köszönöm előre is !
Üdvözlettel: McKane
-
válasz
csakegyreg
üzenetére
letörlöd a c particiót egy live linuxal pl. vagy egyéb bootolható particionáló programmal majd berakod a 7 telepitő lemezt és rányomsz az inditás javitására. de figyelj mert lehet ,hogy utána ha szeretnél betűjelet cserélni a rendszer particiónak (értsd e ről c re) nem biztos ,hogy lehet.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
csakegyreg
üzenetére
BEbootolsz a telepítő cd ről, és törlöd a particiót amin a vista van, majd létrehozod újra, és telepítheted rá akár a 7 est is.
(#2328) brandnew
Xp mode ?
Pont erre való, ezek a lapsosok xp alatt sosem fognak rendesen menni.
Amit még tehetsz felraksz rá egy virtuális Pc környezetet, MS Virtual Pc, Virtualbox, WmWare.
És a virtuális gépre telepítesz egy XP ét.
Talán ez a legegyszerűbb.(#2335) brandnew
A gép gyári állapotának a helyreállítására,olyan lesz utána mint amikor megvetted.(#2338) petrusz82
A cégnél használok szünetmentest, de nincs összekötötve a géppel, kommunikációs porttal.
Csak akkor tudsz ilyent beállítani, ha felismeri a szünetmentesedet, a a win 7.
Van benne ilyen lehetőség mint a laposoknál, de az fotnos, hogy a drivert vagy amivel beazonosítja feltelepítsed.(#2342) atesz117
Neked nem véletlen laptopood van ?
Mert a szünetmentes és a laptop nem éppen ugyanaz akksi szempontból.(#2345) pzstm
Viheted vissza.
Felesleges tesztelgetni.#2348) pzstm
A Hd sentinel sem mindenható, a smart ból dolgozik, de a hirtelen halált nem tudja megjosolni, ha pl a motor megy szét, vagy az elektronika hal meg.
A tápoddal rendben van minden ?(#2357) ZBO
Igen
MS -től. -
Morden24
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
Spybot S&D-vel nézz körül.
Hát úgy tudod megnézni, hogy megnézed minden mappa méretét (a rejtettekét is), aztán 2-3 nap múlva megint megnézed.
Amúgy a ccleaner-es meg temp stb. takarítás után visszanyered az "elveszített" fél gigádat, vagy ez konstans veszteség?
-
ZBO
tag
Üdv mindenkinek!
Érdekelne, hogy az XPmódot föl lehet telepíteni RTM verzióra (x86) is, vagy csak véglegesre? Honnan lehetne letölteni ezt a kiegészítőt, mert az 1.hsz alatti link egy bétára utal és nem találom mit kéne letöltenem.
Köszi a segítséget előre is. -
AirBooms
addikt
Sziasztok!
win7 Pro64 HUN
Az a problémám, hogy folymataosan fogy, igaz lassan a C, vagyis a rendszer partíció.
Pedig állandóan tisztítom cCleanerrel, a Temp mappát is időnként kiürítem, s a rendszervisszaállítási pontokat is törlöm, csak mindig egyet készítek. S újabb programost sem telepítek már egy ideje erre a partícióra. De csak fogy... Mitől van ez? Hogy tudom megállítani?
Köszi!

-
lala42
őstag
Esetleg próbáld meg a SATA-kábel cserét is. Lehet,hogy nem érintkezik. Olyannal is találkoztam már. SATA kábel tápkábel csere. Ez is lehet probléma. A Gyga SATA kábelei már olyan kis fém csatlakozó (leszoritó?)-val rendelkeznek, talán olyannal próbáld. Itt úgy látom,hogy érintkezési probléma lehet. A vinyó érintkezőit egy kis alcoholos vattával (fülpiszka)
megpucolni?
Esetleg teljes partició törlés (másik gépben) és újrakiosztás.
Ja és regisztrált verziót használj!!!!!!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na léptem aludni. Pá mindenkinek.
-
pzstm
titán
Üdv! Kivételesen segítségért fordulnék hozzátok.

Picit talán offtopik leszek, de hátha tudtok segíteni.
Szóval ma este, egyszer csak gondolt egyet a gép, és amint filmnézésnek vége lett, picit idle módba került, és máris kikapcsolt..... be akartam kapcsolni, de kérte, hogy hibajavtó módot indítsak...DVD-ről bootolva repair funkció sem tudta megoldani a bajt, részletekben megtaláltam azt, hogy hard disk not found....semmi baj...kis vinyó kikapcs, mobilrackbe berak....rádug szobatárs gépére....erre felpattan ablak, hogy isntallálta, majd eltűnt sajátgépből a partíció...2-3 másodperccel később megint előjött, majd ismét eltűnt...eltűnés előtt pici kattanás hallatszik.. ha nagyon gyorsan megnyitom a mappákat, és elkezdtem másolni (friss biztonsági mentésért), akkor felpörgöt vinyó mellett nem volt probléma, ne állt le(nah jó de...de vagy 20 perc múlva és csak egyszer) beraktuk több gépbe is...mindenhol ezt játszotta...bootolni természetesen nem lehet róla. Garis, WD 500 Blue valami a pontos neve..... formázni nagy nehezen sikerült, de rajta maradt 3 partíció

Kérdem én, hogy érdemes egyáltalán valamilyen tesztprogival megnézni (mivel rövid időre érzékeli minden rendszer, így az is külön művészet), vagy vigyem vissza gariba, mert szerintem tuti, hogy az olvasófeje vagy valami belső mechanikája/elektronikája romlott el...nem nagyon értek ehhez, szóval minden véleményt szívesen fogadok (szerencse, hogy 320-asrégebbi vinyóm usb-s mobilvinyónak volt befogva...most azon van a rendszer meg a lementett adatok is, illetve arról írok)
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
vmaxter
tag
Sziasztok!
"A Windows 7 merevlemez-probémát észlet. Azzonal készítsen biztonsági másolatot..., stb" üzenetet kapom amióta Win7-et telepítettem a gépemre, kb egy hete. A hardver nem változott, ugyan az a Seagate SATA vinyó van a gépemben már néhány éve. Az XP sose mondott ilyet és nem is mond, mert azt is használok.
A HDD topicban nem találtam ilyen problémát. Szerintetek mi lehet?
Köszi
-
WebM
csendes tag
Sziasztok!
Professional valtozatom van, 1920x1080-as felbontasban minden igen nagy meretben jelent meg. Visszaallitottam a normal 96dpi-t a control panelben (125%-on volt), a registryben meg atirtam a neten emlegetett LogPixels parametereket (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontDPI es HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardware Profiles\Current\Software\Fonts helyeken), ezzel szinte mindenhol helyrejott a problema, a login kepernyot is beleertve. Nehany ablak viszont meg mindig nem okes, pl. a Total Commander ablakai, vagy pl. az ATTO Disk Benchmark is joval nagyobb, mint Vista alatt. Sok helyen meg a szovegmeretek jonak tunnek, csak mintha tul sok hely lenne a gombok/mezok kozott. Bocs, ha trivialisat/ismetlodot kerdezek, de nem talaltam a megoldast..
-
petrusz82
aktív tag
Van köztetek olyan,aki szünetmentes tápegységet használ?Az érdekelne,hogy a win7-ben be lehet -e állítani,hogy áramszünet esetén ha az aksi lemerül egy bizonyos százalékig,akkor állítsa le a gépet.A lényeg,hogy ha nem muszály nem akarom feltelepíteni a szünetmentes saját programját.
-
Hali!
Nekem is eredeti van, és mégis beleszaladtam anno. Ezen a héten újra húztam a tesztgépre, most minden frissítés tökéletesen felment. Az a legbiztosabb, hogy update előtt minden feltelepítesz, amit használsz, majd egy partíciómentés, és csak ezt követően Windows Update.
Ha más nem tud esetleg jobb ötlettel szolgálni neked, akkor marad ez...
Fire.
-
Zolás
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát eléggé elkeserítettél.
Ha nagyon megdöglik felrakom mégegyszer. Amugy eredeti és azért is vagyok elkenődve. Ha "más"bolti lenne be se merném írni ide a bajomat
Amugy érdekes az RC sose csinált ilyesemit ezen meg már a második ilyen problémám.
-
brandnew
csendes tag
Köszi a tippeket! Tudom a BIOS-ban állítani a ACHI és IDE üzemmódot úgyhogy lehet neki esek. Bár mire elküldtem a hsz.t rájöttem, h lehet elég lenne egy sima 32bit-es win7-et felrakni és megoldódnának a problémáim. Azt megtudnátok mondani esetleg, hogy az a 8gb amit magától kiírt 3 dvdre recorvery disc néven (+szűk 2gb driver és egyébb nyalánkságok a microsofttól) az vajon mire és milyen formában használható? Lehet reggel megzargatom még a szervízeseket is
Nekem újak ezek a megoldások... -
Morden24
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Nem tudom, ha én átállítom a nézetet a vezérlőpultban, akkor úgy marad, és ha újra megnyitom, akkor a beállított nézet fogad.
Hirtelen az jutott eszembe, hogy Vistánál néhány krekkelt szemétnek volt baja a vezérlőpulttal, bár ott emlékeim szerint teljes egészében nem látszott. Nem tudom, nálad mi lehet a baj.
-
canniball
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, de valami vagy nem működik úgy nálam mint nálatok vagy félreérthető voltam: ha beállítom a nagy/kis ikon nézetet valóban látok mindent de ha bezárom a vezérlőpultot majd újra megnyitom megintcsak nem látok mindent. Vagy ilyet nem is lehet?
-
-
brandnew
csendes tag
Üdvözlet! Frissen vásárolt notebooknál a következő problémám merült fel:64-bites Win7-el szerelt, amivel nem is lenne semmi baj, mivel PCn már megszerettem, csak nagyon sok régebbi nélkülözhetetlen szoftvert használok (suli) amik többsége nem igazán szereti a 64bites op.rendszereket. Namost gondoltam hogy fel kellene rekni mellé 1xp-t de ahhoz formatálni kellene és partícionálni a winyót. Két problémám lépett fel 1. packard bell notebook rejtett partícióval amin van a win7 és driverek-> kiírtam 1. bekapcsoláskor a recorvery disckeket, igaz némi kétségeim vannak, hogy mennyire "szeretnék" az xpt...Ha formázom a winyót szerintem bukom a win7-et is, amit szintén nem igazán szeretnék, de hiányát még tudnám pótolni. A legnagyobb megletés akkor ért amikor lelkesedésemben neki estem, és a xp telepítője közben kaptam egy "kékhalált" (cd-ről bootolás után, még mielőtt eljutottam volna egyáltalán ahhoz, hogyformázhatnám a winyót). Összetett problémámra bármilyen megoldást szívesen fogadok, amivel "gyűlölt és szeretett" szoftvereimet ismét használhatom. Előre is köszönöm a segítséget!!
Üdv
-
Morden24
nagyúr
válasz
csakegyreg
üzenetére
Akkor rakj be egy Vista telepítőt, és formázz az alól. Vagy XP. Tökmindegy. Valamid csak van.
-
Morden24
nagyúr
válasz
csakegyreg
üzenetére
Rakd be a telepítődvd-t, aztán formázd az adott partíciót.
-
Clemi
veterán
válasz
csakegyreg
üzenetére
Linkelj egy képet a lemezkezelővel, azon több információ látszik.
-
Clemi
veterán
Már megint a DIGI .....

-
csakegyreg
tag
válasz
csakegyreg
üzenetére
Nincs senkinek ötlete vagyis nem tudja senki, hogyan kell nagyon fontos lenne 
Szóval mint a képen látható a C meghajtón van a vista és az nekem nem kellene le szeretném formázni a C meghajtót csak valahogy sehogyse tudom gondolom azérrt mert rajta van a vista de akkor, hogyan töröljem le a azt a sz*r vistát ?
-
canniball
nagyúr
Tegnap én is felraktam, hogy ismerkedjünk; XP után kicsit kuszának tűnik de azért néhány beállítást sikerült elővarázsolnom, van viszont pár amit nem úgyhogy azt hiszem lesz pár kérdésem... Az első: hogy tudom a vezérlőpultot úgy beállítani, hogy ha megnyitom egyből minden elem látszódjon, mégpedig ABC sorrendben?
Mod: az ABC sorrendet függőlegesen értem. -
Morden24
nagyúr
Na tisztázzuk: a 32bites Windows 4Gb memóriát tud megcímezni. Egy grammal sem többet.
Ebben benne van a fizikai memória, a vga memória, a hdd-k cache-e meg egyebek.Namármost, ha neked van egy notebookod, ami rendelkezik 4Gb rammal, illetve 512 dedikált vga rammal, akkor a következő lesz a helyzet: a vga megkapja a maga külön 512 ramját, ergo már csak 3,5Gb-d marad. Ebből még lejönnek a minimális dolgok (előbb említett cache-ek stb.), és így lesz egy végeredményed valahol 3 és fél giga környékén.
Tehát a válasz: a 4,5Gb NEM LESZ MEG SOHA 32bites Windows-on, mivel 4Gb fölött nem tud címezni.
-
need
addikt
sziasztok..
1x már + lett de most +int nem találom..

arrol lenne szó hogy a netet csak manuálisan tudom elinditani parancs ikonbol.. Digi utp
hogyan lehetne ezt a parancsikont hozzá rendelni win 7 automatikus indulásnál ezt is betöltse ill. az ott lévő nem jól beálitott inditót kivenni...?
-
Lpat01
csendes tag
Helo!
Routeren keresztül megoldott hálozat van itthon, amire a laposom(t400) wireless csatlakozik, a 2 asztali gép meg kábelen van rádugva. Az az asztali gép amelyik ugyanolyan csoportba van ( Workgroup ) mint a noti, az látja a notit a hálón de nem tud belépni. A laposom meg nem látja egyik gépet se, így nem tudok dokumentumokat róla másolgatni ide-oda.
Windows 7 van a laptopon, a többin meg XP.
Valaki tud segíteni?
-
csongi
veterán
Hmm. Van egy noti amibe 2*2gb memória van plusz 512 elkülönítve a vga-nak. 4Gb lát a rendszer. A rendszer memóriából csippent le 512-öt vagy külön tudja kezelni? és meg van mind a 4.5Gb összesen?
-
csongi
veterán
Sziasztok!
A 32 bites verzió látja 4giga feletti memória mennyiséget? -
G.F.
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én speciel a dokumentum mappába tettem a TC .ini fájljait, ami külön partición van. Így elvileg nem veszik el. A TC, telepítés közben meg rákérdez, hogy honnan olvassa be ezeket a fájlokat...
(Kicsit elmaradtam, bocs a késői válaszért)
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Megmondaná valaki h hol tárolja a W7 a theme file-okat?Köszönöm!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

megpucolni?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)