- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Aktív témák
-
need
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
válaszom Core2duo6600 sfdrakex nek..

nem kevés fejtörést okozott az a gond de azzal nyugtattam magamat hogy az UPC szopatt a P2P titkosítással de amikor átmentem a Digihez minden kezdödött elöröl..
én is erre gondoltam elöxör vagy is sokadszorra jutottam el a hálókaryhoz vagy is lehet hogy azzal van a gáz..így gondoltam 1-et és az alaplapit nyugálományba kültem és vettem 1 rendes háló karyt 100/10000-st míg az alaplapi kártya a 80 megást épp elérte az asus hálókary elérte tartosan 95/100 megás letöltési sebességet!
és persze a gond is jelentkezett és lemered a gép
erröl a töredezésmentesítésröl 1 picit...
Puran defragot használom én asszem ez 64 biten futó alkalmazás és kurva gyors hetente rászoktam zavarni és se perc alatt végig darál 1 terrát persze particiónként!
gondolkodtam már azon is hogy 1 különálló vinyóra töltök le ami nem a rendszer része..!
de ez az egész akkor kezdödött amikor váltottam a 60 megás netre és úgyan ez van XP alatt is ott is lemered a rendszer...!
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Acer LED monitor (B247Y)
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest