- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
Elkezdtem használni az Opera mini-t, és csodálkoztam, mert működnek azok a funkciók amiket hiányolok az Edge-ből. Ujjmozdulattal előre-hátra lapozás, felhasználónév és jelszó megjegyzése, ha visszalapozok nem tölti újra az adott oldalt, képeket ki lehet kapcsolni.
Ezek nem tudom mikor lesznek benne az Edge-ben. -
Pferi
senior tag
Én azon röhögtem hogy a múltkor egy mittudoménhánymegás frissítés jött a Windows óra alkalmazáshoz...
-
Pferi
senior tag
Semmi probléma, ha valakinek nem jön be a Windowsos mobil, van több lehetősége váltani, ilyen egyszerű a dolog. Nekem is volt komolyabb droidos telefonom, de 2 hét múlva lecseréltem egy 930-ra, mert NEKEM jobban bejön ez a rendszer.
-
Pferi
senior tag
Van arra esély hogy az Edge-be berakják a gesztusvezérlést és a belépési név-jelszó automatikus kitöltését?
-
Pferi
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #5195 üzenetére
Nem, én voltam a béna. Külön még a Google Mail beállításai között is be kellett állítani hogy hangjelzést adjon...
Egyébként egész nap telefonáltam, neteztem, maileztem vele, nem volt fagyás, újraindulás. Az Edge-ben az előre hátra lapozás hiányzik, de gondolom idővel azt is megoldják.
Elsődleges mobilomon van, de hagyom mert nem éreztem olyan hibát ami miatt vissza kellene tennem 8.1-re. Mondjuk olyan fejlődést sem amiért mindenképp váltani kellene a 10-re... -
Pferi
senior tag
Sziasztok! Lumia 735-re feltettem a Windows 10 Preview-et. Egész jól működik, a 8.1-es programjaimmal sincs gondom. Viszont ha e-mailt kapok akkor nem jelez hanggal a telefon. Minden beállítást végignéztem de nem találtam meg a hibát. Valami ötlet esetleg?
-
Pferi
senior tag
Ja, a végén mindent tudni fog amit egy Nokia 5110...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest