- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CBool
tag
válasz
mdraco #18233 üzenetére
Nekem is ez van fent a 640-en. Tapasztalat? Időnként ha van beérkező hívás, akkor elmegy a képernyő, gombokra nem reagál, de hallom, hogy csörög. Vagy fényképezésnél random kilép, képet látszólag menti, később galériában mégse találom.
Az meg már nem tudom kinek a számlájára írható, hogy Messenger összeomlik ha képet akarok küldeni vagy fotózni appon belül. Amit nem értek, mert volt idő amikor minden tök jól működött.
Másra nem használom a telefont, talán ezért nincs annyi problémám vele..
-
válasz
mdraco #18192 üzenetére
Elvileg oktober, november kornyeke , mert akkor jon a minden elqro rs2,5 (rs3-nak hazudott utolso nagy frissites) , utana meg remenykedni ,hogy amit elrontanak annak legalabb a felet javitjak .
Mar az rs1-et is rongaljak , nyar elejen egesz korrektul mukodott,azota jott ket frissites es gondoskodtak rola hogy ez az allapot megvaltozzon. -
válasz
mdraco #18159 üzenetére
Wdrt , frissites 107-re majd interop unlock ,registryben atirod a 640-et pl 830-nak es elvileg rs1-en marad a telefon ... legalabbis nalqm ez bevalt, igaz a biztonsag kedveert a belso tarhelyen csak szuk 1 giga lett szabadon hagyva .. a messenger app bugzasa kivetelesen nem w10m hiba .
De van akinek teljesen hiba mentes a w10m rs2 l640/735-on ...o lehet a mazli faktor ...
-
válasz
mdraco #18157 üzenetére
A remeny hal meg utoljara , ha az is meghal akkor mar csak a xarok rája marad vizi elolenykent
, ha meg a baratnodnek adtad akkor legalabb rs1-en kellett volna tartani a 640-et... az itthoni rs1-en van,es igy is nyafog neha a parom hogy belassul a rendszer (ja mert az uwp instagram e a messenger ,facse duett felzabalta a helyet) ilyenkor app torles ujratelepitem es egy darabig nyugalom van ...
-
-
Arni9010
aktív tag
válasz
mdraco #18068 üzenetére
Vegyél Androidot.
Komolyan
Több lumiám is volt. Aztán kijött a win10, és egyre használhatatlanabb lett a rendszer, és fogytak az appok. Előtte én sem akartam androidos telót, de még egy Galaxy J3(2016) is felüdülés.
Működik minden, nem kell minden nap 2x kiszednem az akksit, hogy működjön a telefon, van rendes fb, messenger stbstbstb. -
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
mdraco #14263 üzenetére
Nos, nekem nincsenek egyéb hibák. Megvan az összes extra alkalmazás, amikért sokan sirtak. Továbbá le is szoktam torolni a Nokia accountot, de ha kedvem van akkor újraia telepitem, jah nema sysapp nevű app-al, hanem store es ott a saját könyvtáramban megvan. Szerintem ez mindenkinek megvan...es akinek vmin hiányzol azt onnétle tudja tölteni...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
mdraco #11134 üzenetére
Ja lehet a gestures beta-t nem használom. Az Edget sem, mert ezer oldalt nyitva hagy a háttérben és ez biztos nem optimális, és nekem kicsik is a betűk. Szerintem az Edge nem jó még sajnos. Helyette UC Browsert használok, lehet nagyítani a betűket, viszont az UC gördülékenyebb lett, mint 8.1en (kicsit ott szaggatottan görgetett), gondolom a jobb közös böngésző motor miatt. Viber nekem műkszik jól, messengert fenn van, de annyira ritkán használom, endomondot nem használom.
Esetlhet a háttérfolyamatokat érdemes megnézni ami nem program kell napi szinten, online letiltani. És az is tuti, hogy a preview küldözget adatokat a háttérben a fejlesztőknek, ha valami kicsit csinálok, gondolom ez is lassítja a rendszert szívja a mobilnetet, állandóan töltöget valamit fel, a rendszer 5-6 nap alatt 21,5 MB-ot használt el a mobilnetemből. Remélem ilyen a véglegesnél nem lesz. -
ToniSoprano
addikt
válasz
mdraco #11120 üzenetére
Mi a baj, nekem tökéletes is dáig, sokkal gyorsabb lett a teló, főleg a fényképek megnyitása egy pillanat, a gépelés is nagyon gyors, érzésre kb 50%-kal gyorsabb a teló, mint 8.1en volt: 640 DS
Én nem csináltam hard resetet idáig először a slow-n .28-at tettem fel, és utána asszem .36 jött, majd .68, most a .71 van fenn. Mondjuk jött közben 28 alkalamzás frissítés is, főleg gyári alkalmazások pl. fényképek ,nem tudom ezek a .71 miatt jöttek, amíg azokat nem telepítettem baromi lassú volt a teló.2 aktív dual sim folyamatos mobilnet, whatsapp, skype, viber folyamatosan használva, de online megy a messenger, facebook stb. :
[főképenyőm]Záróképernyő is folyamatosan frissül időjáráselőrejelzés, névnapok, napnyugta napkelte stb:
[zátóképernyőm] -
-
törölt tag
10586.29-nél van újabb kiadás PC-re?
ntomtb Lumia Camera -> Windows Kamera , 930-ra még nincs végleges build, így a végleges fjúcsörök 10586.29-re majd csak egy kumulatív frissítés keretein belül fog majd érkezni azoknak akiknek insider preview kiadás van a készülékén, akik meg legfrissebb 8.1-et használják ők komplett frissítésként fogják megkapni majd...egyenlőre a végleges verzió kiadása halasztva van, mert probléma van a frissítő csomaggal, a 950 és 950 XL-re már elkezdték kiküldeni, de valamilyen hiba folytán kevés tárhely hibával megszakad a frissítés telepítése, így míg nem oldják meg a hibát a kiadás csúszni fog az isten tudja meddig...
-
vandeminek
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, kikapcsolt állapotban végig tudtam csinálni a recovery tool-al a folyamatot és vissza tudtam állni 8.1-re. Most jelentkeztem be, úgy látszik minden rendben. Nagy segítség volt az összes megosztott információ, köszönöm.
Egy órája még mérges voltam, hogy nem tudom helyre hozni a telefont, most meg már az új buildre gondolok, hogy ki kellene próbálni.
-
Švejk
őstag
A 8.1ben lehidaltam hogy milyen gyors a store droid után. Szerencsére ezt sikerült elrontani kitartó munkával.
Nagyon tetszik a W10M és az irányvonal amit követ, de sok helyen nagyon nincs még kész. Szvsz a 10581 stabilabb biuld volt.
Mondom ezt úgy hogy több mint 1 hónap w10 után képtelen lennék visszamenni 8.1-re. -
-
Jaded
őstag
Én szerdán, kb hajnal 1-kor kezdtem el telepíteni, fél óra alatt nem indult el a csík. Mondom oké, alszok. Reggel 9-kor a pin kódot kérte
Jó volt ez így, töltőn volt végig, nem izgultam, tudtam hogy úgyis felrakja.
Nálam simán működik minden, semmivel nincs gond, minden jelez, csipog, rezeg. Egyedül a naptár nem tudja sosem milyen nap van. Állandóan a Mikulást nyomatja
Akksi is kb 8.1 szinet hozza. Egyébként Lumia 925-ről van szó.
-
Clemi
veterán
Nálam is ugyanott akadt el és én kb 30-40 perc után lesz ami lesz, újraindítottam. Újraindítás után persze végigfutott. Nem tudom ez okozta vagy nem de ezek után az ébresztőnél nekem nincsenek rendszerhangok, csak egy alapértelmezett és a sajátok amiket bárhonnan beállíthatok, még a onedrive mappából is, valamint se a Here maps, se a Herdrive+ nem volt hajlandó elindulni és a onedrive-ra csak manuálisan megy a fényképek videók feltöltése, de az is csak nyögve nyelősen.
Akinek végig futott elsőre hiba nélkül az áttelepítés, mennyit állt azon a bizonyos százalékon?
Egyébként mondhatni én egy szűz 8.1-re tettem fel a 10581-et mivle épp csak beélesítettem a Microsoft fiókom, feltettem az insidert és így akadt el 2x egymás után ugyanott.
-
drfedayn
tag
Ne legyen igazam de amekkorák az elvárások a win 10 mobillal legalább akkora pofáraesés lesz belole. Most itt hitegethetné magát mki hogy ez még csak preview majd most beindul a fejlesztés hiszen mar lassan vége a nyárnak. Ezzel szemben minimum egy helyben toporog az egész 10es mobilfejlesztes buildrol buildre. Lassan itt a szeptember es ha őszinte akar lenni az ember akkor ez eddig lof...sz. Én a magam részéről már eldöntöttem h maradok a 8.1en es max akkor frisssitek ha látom értelmét. Megjegyzem hogy szeretem a rendszert telefonban jobban bejön mint a droid de jelen állás szerint a következő masinám a Huawei nexus lesz. A 930 pedig marad míg ki nem múlik
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest