- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
temagad.aho
tag
-
-
-
Clemi
veterán
válasz
tisti1965 #15260 üzenetére
Ez tényleg vicces vagy inkább szomorú? Az áruházban keresve semmilyen módon nem sikerült megtalálni nekem se, viszont a saját tartalmak között se sorolja fel (nyilván mivel rendszer alkalmazás), csak ha a saját tartalmak listázása után a hamburger menüben a letöltések és frissítések menüre bökök.
Akinek eddig nem jött elő a "Legutóbbi tevékenység" lista, be van kapcsolva az alkalmazások automatikus frissítése? Csak mert mikor olvastam és észrevettem, hogy nem lehet frissíteni semmit manuálisan, bekapcsoltam ezt a funkciót. -
-
csacsi67
addikt
válasz
tisti1965 #7125 üzenetére
Nem oldja meg router re-start valamint kapcsold ki a telefont és nyomd a hangerö gombot le és ugy dugd a pc-re ne ilyedj meg egy felkiáltojel fog megjelenni a win7 meg kell keresni a drivert,várj egy kicsit mig megkeresi a drivert huzd le a telot a pc-röl és nyomd a bekapcsologombot.Majd ujra dugd rá.De ha kell feltöltöm a winusb drivert.
-
HaZse
őstag
válasz
tisti1965 #6909 üzenetére
Ha rádugod a telefont a PC-re, akkor hallod a csatlakozási hangot? Ha igen, akkor az eszközkezelőből töröld le a telefonodat.
Plusz távolítsd el az "Eszközök és nyomtatók"-ból (Vezérlőpultból eléred) a telefonodat.
Ha meg nem hallod a hangot, akkor cserélj USB kábelt és másik portot is keress.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tisti1965 #5996 üzenetére
Nagyon tetszik, már be is laktam, viszont van egy nagy gondom. Pár percenként eldobja a WIFI-t. Jelzi, hogy csatlakozva vagyok, viszont semmi sem tölt be. Ha belépek a beállításokba ott is csak saját WIFI-t mutat a többi eltűnik ilyen esetben. WIFI- ki-be megoldja ismét egy pár percre a gondot. Újraindítás nem segít. Érdekes mert ameddig lefrissítettem az alkalmazásaimat addig nem volt gond, csak utána kezdte. Úgyhogy marha jó... Nem hinném, hogy a szerviz cseszte el mert 8.1-en meg rögtön az elején a 10-en is gond nélkül ment. Szóval ez valószínű egy aranyos bug lesz. Remélem pár napon belül jön az 575 és az megoldja a hibát, addig el mobil netezek.
Egyébként fent van 920-on is az 572, hát azt kell mondjam mérföldekkel jobb a 930-on. Gyors és gördülékeny. -
Thome
veterán
válasz
tisti1965 #5357 üzenetére
A 930-nak is nevetséges ára lett. Nem véletlen van ilyen telefonom.
Nem komáltam túlzottan az LG G3-at (ez volt a 930 előtt), de már már visszasírom, sebességben nem volt rosszabb a jelenlegi W10p-hez képest (nyilván hülyeség nem véglegeshez hasonlítani, de azért elég sokat mutat belőle).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest