- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
Ez az utolsó build: 10.0.14295.1000 ??
-
Imi1981
veterán
válasz
zsoltzsolt #14277 üzenetére
Mindegy kipróbálom mert állítólag ott már javítottág az edge-ben a több lap kezelést .Váltáskor nem tölt újra mindig(nekem ez fontos ) .Persze ha nagyon instabil a rendszer visszaállok 8.1-re .
-
Imi1981
veterán
válasz
zsoltzsolt #14275 üzenetére
Húúú akkor ez nagyon sokáig fog tartani .Még csak a 107-est rakta fel és most frissítek 164-re és akkor gondolom utána az újabbra. iszonyat lassú folyamat ez . Az insider release preview-el megy fel a legújabb? Mert eddig azzal tettem fel a 107-est .
-
Imi1981
veterán
A 164-es build a legújabb?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Egy ideig megint windowsos lettem. Hogy van ez most pontosan,meddig lehet visszatenni a 8.1-et ha frissítettem 10-re? Fog jönni olyan frissítés ami után már nem lehet?Még egyelőre 8.1-en vagyok de gondolkodom hogy kipróbáljam a hivatalos 10-et. Még a 164-es build a legfrissebb vagy van újabb?
-
Imi1981
veterán
Nincs új build? Kiváncsi vagyok hogy alakul a rendszer.Remélem mostmár javítják a legbosszantóbb hibákat és nem csak azokat amiket észre sem vettünk
.
-
Imi1981
veterán
válasz
rbertkrl #12811 üzenetére
Szerintem az edge eddig is ugyan ilyen gyors volt.Az edge böngészési sebessége eddig is jobb volt az explorernél csak éppen ha tobb lapot szeretnél használni és váltogatni köztük akkor folyton újratölti .Ez egy iszonyat idegesítő hiba!Nagyon remélem javítják ezt mert amúgy tényleg gyors lett .
Amúgy az furcsa még az Edge -ben,hogy nehezebb eltalálni érintéssel(pl linkek vagy torrentoldalakon a különböző opciókat) ha nem nagyítok rá .Vagy inkább csak nincs normális visszajelzés hogy most sikerült e megnyomni vagy nem.Nálatok is ilyen?
-
Imi1981
veterán
Őszintén 520-ra nehezen tudom elképzelni hogy gyors lesz a win10 rajta.Nekem is volt 520-am de az még 8.1-en is sűrűn kidobott alkalmazásokból akár az explorerből is a kevés ram miatt.A win10 ha nem is sokkal de még 735-ön is lassabb kicsit mint a 8.1,hát akkor 520-on?Jó kis teló volt az 520 és tuti használhatóbb mint az ugyan olyan hardverrel szerelt android de engem már nagyon idegesített.A 735 megváltás az 520 -hoz képest.
Kíváncsi leszek hogy a végleges win10 hogy fog futni 520-on ,ha netán valahogy megis jól akkor sógornőm 520-ra felrakom. -
Imi1981
veterán
válasz
#97246720 #12684 üzenetére
Azt tudom azért annyira hülye nem vagyok 😊 .De mire gondolt ,hogy mit varázsoljunk fel rá?
Ja ha a hivatalos win10-et felraktam akkor visszarakni a 8.1-et ? Akkor már értem. Régebben még lumia 520-ra raktam vissza igy a 8.0-át de az nagyon fapados volt.Gyorsan vissza is raktam a 8.1-et.
-
Imi1981
veterán
Ha kijön hivatalosan a win10 és telepítem utána ha nem tetszik vissza lehet rakni a 8.1-et vagy nem?Mondjuk ugyis megvárom itt a tapasztalatokat de azért érdekel.
Én már simán használnám ha a @ bug,a nav sáv hogy nem lehet mindig eltüntetni és a edge több lap kezelését javitanák, már teljesen használható és gyors rendszer lenne.Persze hosszabb távon nem tudom lassul e de két napig próbáltam addig gyors volt és nem fagyott. -
Imi1981
veterán
A végleges win10 -nél nem lesz olyan,hogy meghagyják az exlorert is az edge mellett mint a asztali win10-nél?
-
Imi1981
veterán
válasz
zsoltzsolt #12424 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
Imi1981
veterán
Ha valaki felrakta már akkor nézze meg légyszíves,hogy az edge-ben javították e a több lap kezelését?Ha váltogat például három oldal közt újra e tölti vagy már nem? Kösz előre is!
-
Imi1981
veterán
válasz
mukibuci #12282 üzenetére
Addig nem használom a win10 insidert míg nem javítják a az edge több lap kezelését mert az nagyon zavar. De az a baj az insider is egyhelyben topog,egyszerűen nagyon lassan halad. Szerintem ebben a fázisban már sokkal gyorsabban kéne javítani a hibákat de lehet rosszul látom.
Ha javítva lesz fentebb említett probléma akkor megint használom a win10-et mert sok szempontból kényelmesebb.
Csak az a baj hogy már oly régóta várom hogy jó legyen. -
Imi1981
veterán
Végülis nem baj csak foltozzák ,csak ne menne ilyen lassan.Hétről hétre kéne jönnie új build-nek ami javítja a hibákat de nem hogy hetente de még havonta se nagyon jön.Nem értek hozzá nagyon de szerintem ennek sokkal gyorsabban kéne haladnia.
Ha így halad tényleg 2017 február 29-re lesz kész. -
Imi1981
veterán
Na jelzett már valakinek a telefonja ,hogy telepítheti a win10 -et?Csak mert 29-e van .
-
Imi1981
veterán
Windows 10 alatt nektek is úgy jelentkezik a kamera gyengesége hogy nem jól állítja be az expozíciót?Nálam fénytelen tompa volt. Ha megint felrakom a win10 -et akkor más kamera alkalmazással jó lesz?És ha igen melyiket ajánlott felrakni?
-
Imi1981
veterán
válasz
monosgeri21 #12183 üzenetére
Mint írtam nem értek hozzá csak gondoltam több androidos appot alakítanának Windows 10-re és igy több alkalmazás lenne.Azért ugyan olyan alkalmazások amik androidon es wp-n is van az androidos verziók igényesebbek jobbak mint wp-n. Persze ha ez nem ilyen egyszerű akkor nem szóltam semmit.
-
Imi1981
veterán
válasz
tomboy0013 #12052 üzenetére
Nekem win10 jobb volt akkuhasználatban (takarékosabb) mint a 8.1 .Csak más bosszantó dolgok miatt raktam vissza a 8.1-et,meg azért kicsit lassabb is volt a 10. Amúgy jól észrevehetően volt jobb akkuidőben a win10 nálam,bár arra nem emlékszem,hogy a 107-es vagy előző build volt rajta.
-
Imi1981
veterán
válasz
chipesz #11953 üzenetére
Hát most pont ilyen esetre nem emlékszem hogy volt e,bár sokszor másolok de hogy utánna írtam e be email cimet nem tudom .De ez nem tűnik egy nagy hibának amit nehéz lenne javítani,bár a többi sem az ,például edge több lap kezelése és a nav sáv .A nagy microsoftnak ezeket a hibákat már rég javítani kellett volna.
-
Imi1981
veterán
válasz
this is life #11948 üzenetére
Én ezt a @ bugot nem vettem észre mikor fent volt a win10.Igaz nem figyeltem de sokszor irtam be email címet freemail stb. bejelentkezéskor.Vagy ez nem mindig jön elő?
-
Imi1981
veterán
Ha ezt javítják akkor már nem lesz gondom vele mert amúgy gyors böngésző,gyorsabb mint az explorer .Hát akkor várok
.
A többi böngészővel uc/maxthon stb . meg az a bajom ,hogy iszonyat lassú a lefele felfele görgetés például itt a fórumon és idegbajt kapok tőle.Görgetés sebessége is jobb az edge-ben mint az explorerben, a többi böngészőnél meg sokkal jobb . -
Imi1981
veterán
Sziasztok!
Akiknek hibátlan a 107-es build az megnézné ,hogy edge-ben ha több lap meg van nyitva (pl 4 loldal) és vált köztük akkor újratölti e?Mert nekem újratöltötte és nagyon idegesítő(nokia lumia 735-ön) , ez exloreren 8.1-en nem csinálja.Azt észrevettem hogy ritkán az edge-ben se tölti újra ha csak két oldal van megnyitva de csak ilyen egyszerűbb oldalon mint Mobilaréna fórumok..Engem az edge több lap kezelése és a nav sáv hiba zavar csak .Ha ezeket javítanák akkor nem is váltanék folyton vissza 8.1-re mikor kipróbálom a win10-et. -
Imi1981
veterán
válasz
#65388800 #11253 üzenetére
A nem Microsoft alkalmazásoknál én sem tudom eltüntetni sajnos.Engem három dolog zavar igazán a win10-ben , a navi sáv ,az edge több lap kezelése , hogy nem lehet úgy a lapok között váltani mint 8.1-en exploreren ,hogy az alkalmazásváltóban a lapok is külön megjelennek.Viszont sok mindenben meg jobban tetszik mint a 8.1 .
-
Imi1981
veterán
válasz
yzww81 #11181 üzenetére
Igaz nekem lumia 735 van de ugyan igy van 950-en is .
Attól függ mivel (én total commander ftp kliensével)és mire töltöd.Én 16gb-os filmet töltöttem le 34gb sd kártyára ftp-n keresztül.Az sd kártyát exfat-ra kell formázni igy tudsz nagyobb fájlokat tölteni rá.Böngészővel nem próbáltam még mekkora fájlt enged.Gondolom torrent kliensel is lehet nagy fájlokat letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest