- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
viewdetails #14880 üzenetére
kedden majd jön hivatalosan is, figyeld meg
-
mtomi95
senior tag
válasz
viewdetails #14652 üzenetére
Nem dehogy! Még csak energia takarékos módban sincs. Nálam szerintem beállításokban rejlik ez. Mivel csak 2G hálózatot állítottam be, NFC mindig kivan kapcsolva meg ami nem kell az is. Mint például a hely is. Estére pedig a Skypeból is kilépek. Csak a WiFi van bekapcsolva. Az áruház pedig akkor frissíthet ha én engedem neki. Meg jó pár MS hülyeség levan törölve mint pl a fitnesz és hasonló lekvár programok. Az adat forgalom meg akkor van csak bekapcsolva ha kell is és álltalában napközben szokott kelleni. Ha drasztikusan merül, ráadásul a .218 nem ártana szét nézni!
Az akkumulátor is elöregedhet. Szerintem ha egy tudatos felhasználó jó aksival használ egy Lumiát nem mond olyat, hogy egyik másik build jobban merül. Legalábbis nekem nem merült jobban se a 8.1 sem a .107-.164-.218 és most az RS previewk sem.
Szerk: Na olyan viszont lehet, hogy 14322 és akkor beragad az áruházban a programok zöme és mindig települni akar ezért merül. De ez meg preview, ráadásul fast ringen ami azért benne van a pakliban, bár most nálam ilyen sincs!
-
Stylerr
addikt
válasz
viewdetails #13973 üzenetére
Érdekes, mert azután írtam, hogy megpróbáltam a "szoftver újratelepítésével" elindítani, és hibát dobott. Most mégegyszer rápróbáltam, és most úgy néz ki, hogy visszarakja a 8.1et. Nem értem, hogy akkor miért dobott hibát elsőnek. Azért köszönöm!
-
törölt tag
válasz
viewdetails #13658 üzenetére
-
törölt tag
válasz
viewdetails #13658 üzenetére
-
junior11
veterán
válasz
viewdetails #13325 üzenetére
A várva várt pillanat
-
boncser
aktív tag
válasz
viewdetails #13325 üzenetére
És tényleg!
[link] -
ZavaBalazs
őstag
válasz
viewdetails #12727 üzenetére
ez mit jelent?
nekem menübugról először az extrákon belül az egyik menü ugrik be, amiben volt egy rózsaszín meg egy kék négyzet jobb alul.
az még ott van?
-
törölt tag
válasz
viewdetails #12727 üzenetére
nekem olyan hiba volt hogy váltottam az appok között pár másodpercig csak fekete kép
de a frissítés kicsit belebabrált az sd kártyámba, most vizsgáltatom át a gépen, a telefon vizsgálat után nem találja...
hát kíváncsi leszek hogy a 3 hibán kívül még mit javítottak...
-
Nooeca
senior tag
válasz
viewdetails #12552 üzenetére
Te személyeskedsz. Hiszen konkrétan most mocskolsz engem már mióta, hogy hazug vagyok, pedig nem igaz. Arról nem tehetek hogy mások is kiírják ezt, akiket nem követek. Most azzal nem tudok mit kezdeni. Én a Winbetat és a Windows centralt követem még mindig. Semmi mást.
Annyit tudok még tenni hogy akkor tessék keress rá, hogy mikor lett regisztrálva mint kész build a 164. Elmondom neked Február 29-én. Nem látom hogy a cikk tartalmazná ezt a dátumot!
Sőt a 163-as buildról pedig senki nem beszél, pedig van olyan is, csak 99% hogy nem fog kikerülni. Kérlek fejezd be ezt a személyeskedést, nem akarlak jelenteni. Nem tudom hogy miért fáj neked, hogy hiteles forrásokat adok, első kézből másoknak. De ha gondolod leszokok erről, és akkor nem lesznek itt csak 1-2 nappal vagy órával később információk. Bőven elég az ha én magam tudom hogy mit hogy időben aztán ha meg ez a hála, akkor edd meg a főztöd.
Úgy látom első kézből nem éri meg információkat nyújtani mert abba mások belekötnek link hiányában, ha egyszer nincs. Te már a második ember vagy, mflex-el ezt már egyszer eljátszottuk.
-
Nooeca
senior tag
válasz
viewdetails #12547 üzenetére
Csak azért is hogy megvédjem a magam igazát, megkerestem a fórumban azt a hozzászólásomat ami alátámasztja, hogy ez az infó előbb ért el hozzám mint a te infód bárhonnan a netről:
Idézem: Van már egy 164-es frissítés is (zárt körben) 03.02 19:40
A te által idézett topik megjelenésének időpontja:
March 4, 2016
Szóval jobb lenne ha másokat nem becsmérelnél a butaságaiddal! És legközelebb tényeket hoznál!
-
Nooeca
senior tag
válasz
viewdetails #12547 üzenetére
akkor nézd meg a fórumot, még a 122 kijövetelekor leírtam ide a 164-et is, vagy azt azt követő nap. Másrészt pedig ismételni tudom magam, Windows Central és Winbeta amit követek. Az pedig március 2 előtt volt. Szóval még mindig én vagyok a gyorsabb nem ezek a netes források.
Már korábban leírtam még mflexnek hogy én nem adok linket, mert maximum a hivatalos közleményeket tudom linkelni - ha van, egyébként csak órákkal később... még akkor kértek számon hogy miért írom le a .107-et hogy mit javítanak benne 1 héttel korábban megjelenés előtt... ekkor szállt be a moderátor is a 640 topikba!
Látom nem követed normálisan a fórumot!
-
Nooeca
senior tag
válasz
viewdetails #12544 üzenetére
A winbeta és windowscentral amit követek az összes ms-es twittert és annyi. más hírforrást nem.
viszont ezeket is azért hogy hátha nem jut el valami vagy kimarad és kiegészítsem azt amit tudok. A megjelenéses dátumos mizéria az igen mind sajtóból volt.
De mikor szerdán közlöm hogy jövőhéten jön a .107 a Winbeta meg a Windowscentral közzéteszi ezt szombaton, azért arra nem tudom hogy mit gondolsz.
Most is mondtam jövőhéten jön a .164 vagy .163, keress rá, találsz erre infót most? Tessék, feladat kiadva, se Winbetan se centralon nincs rajta... Itt zárom az ügyed.
-
Воланд
titán
válasz
viewdetails #12544 üzenetére
-
Nooeca
senior tag
válasz
viewdetails #12542 üzenetére
hogy tegyek be linket mikor a legtöbb esetben nincs is link csak órákkal később?
Magánlevelezést meg nem hiszem hogy be kellene ide raknom, vagy tévedek?
-
Escabor
csendes tag
válasz
viewdetails #12355 üzenetére
Hát nemis értek hozzá,de ha van rá Windows 10 gondoltam felrakom. De így akkor nem
-
Escabor
csendes tag
válasz
viewdetails #12352 üzenetére
Itt írja
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/preview-faq-right-for-me-phone?ocid=tp2_site_faq_down -
Escabor
csendes tag
válasz
viewdetails #12352 üzenetére
Akkor nyugodt szívvel felrakhatom? Mert láttan olyat h csak akkor éri meg felrakni ha értek is a Lumia-hoz
-
Escabor
csendes tag
válasz
viewdetails #12350 üzenetére
Ez k**va konkrét válasz volt..szoftveresen gondoltam...
-
Воланд
titán
válasz
viewdetails #12176 üzenetére
hal istennek.
-
teki91
csendes tag
válasz
viewdetails #12150 üzenetére
Köszönöm a gyors választ meg a linket.
-
savoo
addikt
válasz
viewdetails #12122 üzenetére
Jó hát nekem meg nem ilyenek a tapasztalataim, több készülékkel sem.
-
galmat
aktív tag
válasz
Nekem a onedrive nem tölt fel minden képet időnként.
-
válasz
viewdetails #12124 üzenetére
outlooknál nekem van az értesítéssel gondom, ezért is írtam azt
onedrive nekem felszinkronizál minden mappát, ami ki van választva
egyébként az outlook app nekem ios-on se jelez, szóval lehet csak én vagyok elátkozva
-
válasz
onedriveban ki tudod választani, hogy melyik mappákat szinkronizálja fel, excel simán megeszik több megás fájlokat is, bár nem annyira hasít, outlook app teljesen jó, csak nem értesít, ha új levél érkezik - ez viszont lehet user error
-
savoo
addikt
válasz
viewdetails #12116 üzenetére
Vagy te szívtál valamit.
Semmivel nem rosszabbak droidon az ms appok, sőt.
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Nem azért de a Onedrive droidon, van olyan jó mint WP-n.
Hidd el nem szívtam semmít.
Van egy 925-öm is és egy fos régi droidom(LG P880) -
anorche1
őstag
válasz
Arra lennék kíváncsi, hogy átlagos ms programozó mennyi fizut kaphat? Mert nem nagyon törik magukat, hogy minőséget adjanak ki.
-
confuser
senior tag
válasz
viewdetails #12109 üzenetére
+ ALCATEL ONETOUCH Fierce XL
Csak hogy annak a 2 usernek is itt legyen az info, akinek ilyen telefonja van Magyarországon
-
válasz
viewdetails #11958 üzenetére
Életem én hogy insider keretein belül tesztelik a szoftvert, de ez azért... Ott írnak valami programot és már tolják is ki élesben, ahelyett hogy egy készüléken is megnéznék? Ennyire ne spóroljanak quality checken
-
boncser
aktív tag
válasz
viewdetails #11482 üzenetére
Szinte bármelyik. Amilyen kedve van. A PH oldalaival tutira csinálta.
-
Steelers
senior tag
válasz
viewdetails #11318 üzenetére
-
törölt tag
válasz
viewdetails #10827 üzenetére
Gondolom azért mert nem fagy és a legbiztonságosabb op rendszer. Csak kicsit többet is törődhetne a Microsoft vele.
-
scyllarus
veterán
válasz
viewdetails #10827 üzenetére
Szintúgy, az egész cégcsoport wines telókat vesz, mostanában kezdtek venni 550-eket, előtte 532/535/930-akat.
-
Clemi
veterán
válasz
viewdetails #5192 üzenetére
Vágom
Bár ma például nem indult újra.
-
Clemi
veterán
válasz
viewdetails #5189 üzenetére
De a Bing van beállítva záróképernyő háttérnek. Talán az okozhatja a restartot? Mondjuk a nem frissít magától dolgot meg nem értem. A 8.1-el egyébként nekem mindig éjszaka frissített, vagy nagyon kora reggel, mert mikor felkeltem mindig várt az értesítés, hogy frissített.
Ami érdekes, hogy a térképek viszont immáron frissülnek a háttérben, (a 8.1 alatt nem vettem ezt észre) ezt pedig onnan tudom, hogy ma délben illetve pont 11.55-kor elindultam otthonról, és amint kiértem a WiFi hatósugárból jelzett a telefon és az volt az üzenet, hogy a térképek letöltése szünetel, amíg WiFi-re nem csatlakozok ismét. -
MrCsiT
addikt
válasz
viewdetails #4955 üzenetére
Nem akartam HR-t, mert elég sok appom van telepítve, és 3 óra, mire visszatölti őket.
E mellett, Samsung memóriakártyával (32GB SD HC Micro Samsung EVO CL10) úgy tűnik, kompatibilitási gondom van, mert mind a párom 830-a, mind az enyém magyaráz egy idő után a kártyára, hogy valami nem jó vele: vettem 2 db ilyen Samu mem.kártyát, először a párom telója szólt a mem.kártyára, hogy nem jó, az enyémnél nem volt ilyen gond, így kicseréltem a 2 telóban a mem.kártyát.
Minap néztem, restartra párom telója szól, hogy gond van a mem.kártyával, és pár napja az enyém is szól rá.
Nem hiszem, hogy rossz lenne a mem.kártya (pláne nem kettő), de cserélem őket SanDisk-re, aztán, meglátom mi lesz.Talán ma meglesznek az új mem.kártyák, lehet, akkor csinálok egy HR-t is.
Arról esetleg van infó, hogy a 166-os slow build-re mikor jön valami frissítés?
Amúgy, első óra tapasztalata alapján, nekem tetszik az új kinézet, és az is, hogy az appokat felsoroló listaképernyőn is ott látszik a beállított háttérképem, plusz, hogy tudom halványítani az ikonokat.
-
Assdak
őstag
válasz
viewdetails #4845 üzenetére
Most HR után igen.
Viszont ha átmegyek fast ringre, és updatelek, utána ismételten ajánlott a HR? -
Assdak
őstag
válasz
viewdetails #4842 üzenetére
Nem. 8.1-ről 10166-ra frissítettem, és arra nyomtam HR-t.
-
Assdak
őstag
válasz
viewdetails #4839 üzenetére
Most lement a HR. Glance beállítások előjöttek és ki is tudtam venni a BG-t.
Viszont már csak annyi problémám van, hogy Exchange fiókot nem jövök rá, hol lehet közvetlen felvenni.
Mail appba bent van a két fiók, külön csempét is ki lehet tenni, viszont ha először megnyitom a saját mail fiókot, akkor utána ha a cégest nyitom még látszik, hogy egyikből átvált a másikba.
Illetve a levelezőhöz a dark theme beállítás nálam valamiért nem elérhető. Ez csak a fast ring userek kapták még meg? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
viewdetails #4798 üzenetére
na jó, akkor csak előkészíti.
de most tényleg, túl optimista dolog vajon belelátni a szebb jövőt abba a ténybe, hogy a 7+-os szériáknál csak a 735, aminek egyedüliként nincs kapacitív navi gombja, ami világíthatna, kapott beépített ledet? ráadásul ugye teljesen egyszerre érkezett a 830-cal, ha csak leddel jó, gombsorral nem, gondolom abból se maradt volna ki.
(igen, lehet mondani, hogy de a régibb/olcsóbb kapacitív gombos készülékek, amiknek nincs háttérvilágítása (pl az 520 tudom, hogy ilyen) nem kapja ezt meg, de hát az olcsóbb/régibb esetében nem meglepő, ha feature szegényebb) -
Clemi
veterán
válasz
viewdetails #4708 üzenetére
Nálam úgy néz ki a csengőhang történet, hogy még a WP8.1 alatt gyártottam egy Ringtones mappát és azt tömtem meg mindenféle mp3 csengőhanggal, olyanokkal is, amiket még az E72-n használtam, de oda kerültek a ZEdge-vel leszedett hangok és a ringtones maker-el készített hangok is. Ezt felnyomtam a OneDrive mappába, és azóta minden egy HR-nél illetve mikor reinstall van nulláról, az alkalmazásokkal, sms-ekkel együtt ez a mappa is visszakerül a telefonra és a jelzések, csengőhangok beállításnál látszik is az összes hang.
Van viszont egy komoly kérdésem megint! A korábban a kereső alatt elérhető QI kód olvasó most hová költözött, mert sehol nem találom? Kikerült teljesen? Csak hogy tudjam, kell-e keresnem 3rd alkalmazást.
-
consono
nagyúr
válasz
viewdetails #4708 üzenetére
hát akkor így jártam.
-
consono
nagyúr
válasz
viewdetails #4705 üzenetére
Nincsenek speciális karakterek
Sherlock.mp3, csak a genre kitöltve...
Ez valami bug lesz, vagy nálam valami nyűg, a ringtone maker meg a zedge sem tud csengőhangot menteni, beállítani..
-
válasz
viewdetails #4699 üzenetére
Lehet, köszönöm. A retkes OneDrive sem tölt fel csak egyesével
Bár az mindig is szar volt...
-
válasz
viewdetails #4610 üzenetére
De hogy lehet kikapcsolni?
-
mtm800
senior tag
válasz
viewdetails #4613 üzenetére
Csak foglalkozzanak is vele......azért lehet kicsit nyugodtan ironizálni ha már olyan nagy reményeket fűz az ms a w10 hez.Dolgozzanak csak szépen, szerintem vannak hozzá elegen....mert lassan olyan érzése támad az embernek mint a szűz lánynak......h mikor lesz már valami.....kézzelfogható
-
mtm800
senior tag
válasz
viewdetails #4610 üzenetére
Az sem egy utolsó dolog...végül is
-
Dave™
nagyúr
válasz
viewdetails #4368 üzenetére
Remélhetőleg a következő buildben már javítva lesz, de azért durva, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat. Ráadásul MS account, még csak nem is valami külső akármi. Legyen mentésed a kontakjaidról, nehogy csúnya vége legyen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
viewdetails #4368 üzenetére
azt a google is megtudja csinálni
De én arra gondolok hogy offline csinál vcf fájlt a tárhelyre
vagy olyan is van? -
Dave™
nagyúr
válasz
viewdetails #4360 üzenetére
8.1 alatt sosem volt ilyen gondom, és csak akkor vettem észre, amikor egy ismeretlen szám csörgött, és kiderült, hogy párom volt az. Teljesen és MINDENHONNAN kitörölte, szerencsére csak ezt az egy kontaktomat. A megoldás első fele az volt, hogy visszaálltam 8.1-re, a második meg hogy átálltam Androidra
aprokaroka87: nem tudom, nem hiszem, a Lumia 920-ban nincs kártyahely sem, de alapból sem hinném, hogy tudna ilyet. Viszont mivel az MS fiókhoz kötődnek a névjegyek, ezért nagyon gáz szerintem, hogy önhatalmúlag kitörölte/felülírta valami mással a névjegyemet.
-
Dave™
nagyúr
válasz
viewdetails #4346 üzenetére
Nekem is ez történt, szimplán kitörölte párom outlook kontaktját, teljesen eltűnt.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
viewdetails #4346 üzenetére
Szedd le skypeot, nekem felülírta outlookos névjegyeket. Skype messages beta nem csinálja.
-
válasz
viewdetails #4280 üzenetére
Szintén, addig húzza, mint a 8.1. Sebességre tényleg érezhetően nem olyan gyors, de a következő frissítés a teljesítményről szól.
Beta alapján megmondani, hogy milyen lesz a rendszer kb olyan, mint 4 éves korban megmondani, hogy egy nő milyen lesz felnőttnek.
-
honeker
őstag
válasz
viewdetails #4097 üzenetére
735....fekdte képernyő nem csinál semmit
-
integrated
tag
válasz
viewdetails #4097 üzenetére
Ez 930ra is jó?
-
tomboy0013
veterán
válasz
viewdetails #3445 üzenetére
És hogy csináltál tiszta telepítést telefonon?
El nem tudom képzelni.
-
tomboy0013
veterán
válasz
viewdetails #3442 üzenetére
Backup-ból.
Egyébként a OneDrive HR után sem működik, mármint a feltöltés csak ha alkalmazáson belül csinálom, a Fényképekből nem megy....
-
tomboy0013
veterán
válasz
viewdetails #3439 üzenetére
" Wifi és Áruház megnyit, menü gomb, Letöltések - Frissítések keresése (kábé 2-3 körben kell ismételni, mire minden app visszajön)"
Mint említettem ez már megvolt... A 149-es build csinálta ugyanezt HR után, de mivel még ott megvolt a régi Áruház vissza tudtam telepíteni a menü pontokat Sysapp Pusher-rel. Most is bedob a Sysapp az Áruházba viszont azt írja, hogy ezek már nem érhetőek el. Nagyon fasza amúgy, úgy hozzászoktam a duplakoppos felébresztéshez, hogy mindig azt csinálom de nem ébred fel a kijelző és baromi idegesítő. Lehet visszamegy a 8.1 így egy hónap W10 használat után. Egyszerűen nem értem, hogy miért van az hogy valakinek feltelepülnek a menü pontok valakinek meg nem.... -
roby1520
tag
válasz
viewdetails #3434 üzenetére
e miatt 2* raktam vissza a 8.1 et(régen).....este lessz wifim -meglatjuk
Koszonom -
chipesz
őstag
válasz
viewdetails #3423 üzenetére
Engem már elég régóta a Ne feledje/Don't forget üzenet fogad, alatta a bejegyzéssel. (Eleinte balra zárva, aztán középre.)
(#3424) Glenda: Áh, köszi. Így még inkább érthető a verziószámugrás.
Mivel említetted, hogy volt nálad egy reset, most én is arra várok, hogy befejezze, hátha jobb lesz.
-
tomboy0013
veterán
válasz
viewdetails #3423 üzenetére
Nálam viszlát van. Egy ideig 920-on a naptár volt, de most azon is csak viszlátot ír...
Glenda: Jogos, csak felhúzott mert sokat vártam rá és mondhatni nem kaptam pluszt. Már nyugodtabb vagyok
(#3422) erahurka: Ki mondta, hogy fontos? Azt írtam, hogy olvastam róla, hogy lesz benne ilyen de nem ezt tapasztaltam, ennyi.
Egyébként talán a gyorsabb töltés érdekében lehet hasznos.
-
chipesz
őstag
válasz
viewdetails #3413 üzenetére
Plusz: élesben még nem próbáltam, de az új Térképek alkalmazás nem váltja a Here térképeket (legalábbis használati szempontból?) Mert ugyanúgy van benne offline térkép, ugyanúgy van benne navigáció (hanggal is), illetve szintén a Microsoft és a Here térképeket használja.
-
bepken
veterán
válasz
viewdetails #3344 üzenetére
bár nálam csak néhány alkalmazásnál van kikapcsolva, de így minden egyébről rendesen kapok értesítést.
-
mtm800
senior tag
válasz
viewdetails #3330 üzenetére
Lehet, de a gombkombinációs javallott, úgy kicsi az esély a szomi jelre....viszont a menüből visszaállítás után nagyobb valószínűséggel lesz szomi jel. Nálam ez a tapasztalat több készülékkel és típussal is is.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3329 üzenetére
Egyszerűbben
: legyalult, gyárira visszaállított 8.1-re húzott W10-et lehet HR-ezni nyugodtan?
-
pzstm
titán
válasz
viewdetails #837 üzenetére
csak most esik le, hogy ezt miért a preview topikban beszéljük meg
-
válasz
viewdetails #795 üzenetére
Engem se érdekel, de én csúsztatni akarok. Legalábbis az én appjaimban ahol van hamburger, ott tudsz swipeolni is.
-
válasz
Nalad a pont, legyen ha mar annyira akarjak, csak tegyek alulra.
Crytec
Bizti lesz flagship , amiben uberelik a 930-at (kamera, sd bovithetoseg,soc). -
válasz
600 hamburger meg 1 light kola?
Btw nem tudom meg mindig, honnan jott ez a hamburger menus otlet, marmint ilyen hulyeseg kinek juthat az eszebe.
Meg remelem w10-hez egy flagshipet is fellonek, lehetoleg kompromisszumok nelkulit, mert mar en nezek furan, hogy mekkora kaosz van a modellek kozott. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
viewdetails #731 üzenetére
Mert mind2 eddig is hú de nagyon elkötelezett volt a WP irányába? Kiadtak 2 évente 1 telefont, azt csáó.
-
Воланд
titán
válasz
viewdetails #103 üzenetére
ez a dont worry jo vicc, hogy ha nem azt latnam, hogy ebbol a takolt izebol kb hat honap mulva vegleges termeknek kell lennie.
-
Alexios
veterán
válasz
viewdetails #103 üzenetére
mondjuk a hamburger menü ettől még maradni fog, szóval woland nem lesz boldog
-
Blyan
félisten
válasz
viewdetails #46 üzenetére
Természetesen nem állítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest