- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
netpeti98
addikt
válasz
mtomi95 #17195 üzenetére
A legtöbb oldal ez alapján hozta le:[link].
Akár lehet helytálló is, mivel az AU esetében is feltűnt valahol a 1607 az előzetes verziókban, a hivatalos bejelentés előtt. Viszont simán változhat még addig, hiszen még az elején járnak a fejlesztésnek és hivatalos megjelenési dátum még nincs bejelentve. -
zsoltzsolt
addikt
-
duo
addikt
válasz
mtomi95 #17071 üzenetére
szerintem random. dobnak két hatoldalú kockával, az eredményt hozzáadják a születési dátumuk összegéhez elosszák Dana kosárméretével, az eredményt elássák egy éjszakára tőzeg alá, majd miután kiásták, kiesős körtánccal kiválasztják melyik ring frissül. de amúgy ugyanazt a buildet teszik ki a ringekre különbözö buildszámokon. a buildszámokat a gyerek matekházijában található pozitív egész számokból dobják össze miközben ír népdalokat énekelnek.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
mtomi95 #16992 üzenetére
Lehet,mert én újra kezdtem wdr-el azután hogy rs2 2.buildben megbolondult a swift billentyűzet, s csak az említett módon lehetet orvosolni...aztán döntöttem és vissza tettem wdr-el, de itt volt egy kis gubanc..mert mikor letöltöttem a .103-as rpw-t nem telepitette,majd egy hr-be beledöglőt...
folytonos újra indulás..majd wdr..(szerencsére felismerte), s utána minden ok most. Kezdem azt erezni,hogy ez a HR egy elbaszott opció, inkább újra kell húzni mint a desktop-ot tiszta telepítés 😤 ....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #16221 üzenetére
Be, mert marad ugyanolyan gyors, legalábbis 650 és 950 XL alatt is. Ami furcsa és többször írtam már, hogy a kettő közt hardverben ég és föld a különbség, viszont a 650 annyira feljött pörgősségben, hogy az ég és föld valójában elenyésző. Most átlagos használat és mindennapos dolgokra értem, nyilván egy durva játék betöltése és játszhatóságát figyelembe véve a 650 úgy kidöglik, hogy öröm nézni, de én nem játszom.
Mindenesetre furcsa, hogy így rágyúrtak a 650-re, de nem bánjuk. Pörög, mint az Isten f.. izé nyila...
-
-
-
confuser
senior tag
válasz
mtomi95 #16184 üzenetére
Elvileg több új RS1 build nem lesz, csak patch-ek (14393.xxx).
Ha már fent van a TH, nem kell külön app.
RP Ringre hamarosan átkerül az RS1.Nem értem miért lenne sok a kérdőjel, szerintem elég egyértelműek ezek a lépések. Egyedül az RP ring lehet kérdés, mert annak én a létjogosultságát sem érzem (szerintem 8.1 -> TH2-nél is felesleges volt, meg most is az).
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
mtomi95 #16073 üzenetére
Oke rendben, de a gépemet nem kell újra telepítenem amióta megvan.2013 az egyik a másik 2015. Igaz egy tiszta telepítést végeztem azóta rajta, mert a gyári meghajtó fel nyirbálást meg szerettem volna szüntetni. A 2013 win7-win8.1, majd 10. Upgradét kibírt normális rendszer sebességek. 2015 win8.1--win10. Azóta is tökéletes a működés.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #15923 üzenetére
Dehogy vagyok én megsértődve OMG...:-))
Azzal még is tisztában vagy, hogy mit írsz? Nem igazán.
Mert amit most csinálsz az semmi más, mint mosakodás, vagy ha nem az volt a kérdés, ami egyébként az volt, de most már mégsem az,de tegyük fel a te tudatalattid mást ír le, mint amit fizikálisan szeretne, az megint más, főleg az, hogy már beleveszed a dizájnt.
Amiket leírtam, nem azért tettem, mert ettől élveztem el, hanem mert megcáfolva az első hozzászólásod, ami, mint írtam is azóta merőben más lett, szó szerint értelmezhetetlen és aki hisztizik, mint egy HP a vigyorikkal kompenzálva, az pontosan te vagy. Azémenekedjobbantetszik. Hogy a fa...ba jön ez ide? A rendszersebességről volt szó, ami nálad lassú, de miért, amikor a 640 még jobb is...emlékszel?
Na, erre válaszoltam én, de tovább ne firtasd, mert már írtam, hogy amiket írsz csak egyre nagyobb masszává duzzadnak. Eddig értelmesebbnek hittelek...Ha nálad lassabb, akkor recoveryzz, nincs más lehetőséged, tegnap feldobtam az utolsó fast build-ot egy 640 XL-re és pörög azon is, nem annyira, mint a w10 készülékeken, de a 420-nál látványosan gyorsabb... HR, mint sokszor, ebben az esetben is szart sem ér... Erről ennyit-----------------------
(#15924) Nooeca
Na, te facepalmMSbelsőinfóistencsászár!
Neked most muszáj volt ezt a sok marhaságot újból leírni? Valaki a szádba nyomott valamit, és addig nem szedte ki, amíg ezredszerre is leírd, hogy ár érték arányban a 650 nem éri meg? Már mindenki tudja, hogy neked nem éri meg, és azt is, hogy az 640-hez képest erős visszalépés aranyköpésedet a sok többi mellett, amiket elhintesz, már örökre rajtad marad.
Amikor az ember sok marhaságot leír, akkor egy idő után, már maga is elhiszi. Viszály...mi?Ráadásul úgy adod elő, mintha évek óta ez menne itt.
A 650 is egy alsó kategóriás bóvli marad, a többivel egyetemben, ha folyamatosan szar rendszer lesz alatta, de úgy néz ki az RS egyelőre inkább ezek alá van gyúrva (w10 készülékek)...
De mindegy is, minek írogatok itt főleg neked...húzz be be annak egy jó nagyot, aki kényszerített, hogy újra jó sok marhaságot írj, -
Nooeca
senior tag
válasz
mtomi95 #15929 üzenetére
Én egy pici reményt látok abban, hogyha Joe Belfiore visszajön késő nyáron az MS-hez, helyreigazitja ott a többieket, utat mutat és megoldódnak a különféle gondok...
Ha őszinték akarunk lenni az egész hisztéria ott kezdődött el, amikor ő elment, utána való időszakban következtek a hónapról hónapra való csúszások, hibák, mobiltéren.
Már szinte közmondás, hogy "elcseszték a munkáját", "meg hogy mentse meg amit elkezdett, nehagyja hogy a többiek tönkretegyék azt.".
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #15893 üzenetére
Az lehet, de például a 640 még jobb is mint a 650
Öntsünk már tiszta vizet a pohárba, de miben is jobb?
Hogy fhd felvételt csinál hd helyett, lehet, de az a hd nagyon tiszta hanzású és jó minőségű, sima felvétel, bár ez a része hidegen hagy...
Mivel nekem volt és családban van is még kettő, van bőven összehasonlítási alapom, és meg nem szoktam egy telefont sem védeni., de...
A 650 gyorsabb, ha nem is eget-rengetően, de ezt igazolják a 32 ezres pontszámai,
3D-ben több, mint a triplája.
A külalakot inkább ne is említsük, mellette a 640 játéktelefonnak tűnik.
Az amoled mellett az ips szinte fakó
A belső tárhely 16gb,
A fotók minősége is javult.
A beszédhangminősége jóval tisztább.
Az ms telefonokra jellemző, hogy még a 950 is egy konkrét trágyán adja elő magát, egy shure 535-ös társaságában, a 640-ről nem is beszélve. Egy alkategóriás droid is jobb hangminőséget produkál, mint az ms telefonok, de 650 itt is tudott javulni.
Én bármiről leírom, ha valami szar, de hagyjuk már ezt a 640 jobb, meg a 650 erős visszalépés dumát, mert egyszerűen nem állja meg a helyét, főleg úgy, hogy nem is használod. Csak az ostoba foszlányokat nyomod te is... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #15699 üzenetére
Hát én már rendesen megfogni se tudom a droidokat az az igazság. Múltkor beakartam állítani valamit azt hiszed tudtam navigálni rajta?
És akkor szerinted mindenki így van vele?
Nyilván azért, mert nem használod.
Attól még elég frankón működnek droidok mostanában, sőt!Nem olyan rég újítottam az S7 helyett Huawei P9 plus-t, hát tanulhat mindenki tőlük, pedig én ritkán mondok ilyet! De az a telefon odabax minőségre is, és amilyen stabil és smotth rendszer van alágyúrva, az sem mindennapi.
-
confuser
senior tag
válasz
mtomi95 #15497 üzenetére
A könnyű kezelés alatti csúszka mindegyik menüre hatással van, amit írtál. De abban nincs 175%, csak 170% meg 180%, szóval szerintem te még mindig a másikra gondolsz. De a kettő kombinációját is használhatod, biztosan sikerül egy olyan kompozíciót összehozni a kettőből, ami megfelel az igényeidnek.
-
Nooeca
senior tag
válasz
mtomi95 #15492 üzenetére
bug vagy nem bug és csak neked olyan, lényegtelen, én csak azt nem értem, hogyha valaki insider buildet használ és nem eredetileg hivatalosan megjelent buildet, miért csodálkozik azon hogy ilyen-olyan bugok vannak benne, vagy éppen sűrűn újra kell rakni, esetleg idegesítő maga a build?
Menj vissza WDRT-vel majd kezd előről a telepítést, az tuti megoldja. Az insider kör már csak ilyen. Nem éles használatra lett tervezve, hanem arra, hogy hetente újra lesz téve az egész, elvégre heti rendszerességgel jönnek/kéne jönniük a buildeknek.
-
confuser
senior tag
válasz
mtomi95 #15492 üzenetére
A tárcsázó bugot már akkor sem tudtam reprodukálni, amikor először írta be valaki a topikba (talán pont te), és most sem sikerül. Nálam most is úgy működik, ahogy kell.
Az átméretezésnél nem tudom, mit szeretnél átméretezni. A mostani Fast build-del vált egyébként méretezhetővé a csempén lévő appok megnevezése, de azt nem ott kell állítani, ahol te akarod, hanem itt:
Beállítások -> Könnyű kezelés -> További lehetőségek -> Szövegméretezés
A csempén lévő egyéb szövegeket ez egyébként nem változtatja.A Beállítások -> Rendszer -> Megjelenítőeszköz -> Szöveg, alkalmazások és elemek mérete beállítás egy jóval mélyebbre ható beállítás, az inkább olyan, mint asztalin a felbontás állítása.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #14991 üzenetére
Nem kell bemutatni, két flagship droidot is használok, tulajdonképpen sokkal jobban fut bármelyik winfos alkalmazás ott és ráadásul sokkal finomabban is és vagy hetente jön rájuk update. skype office app-ok etc...
Érthetetlen, hogy házon belül miért szarnak bele az egészbe, konkrétan nem tudom másképp megfogalmazni.
Elveszi az idejüket az OS finomítása, vagy addig nem érdemes, amíg kész nincs, talán ez lehet... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mtomi95 #14725 üzenetére
Jó, hát a frankó rendszer irónia volt. Tisztában vagyok vele mivel jár, több, mint félévig bent voltam én már ebben, szintén 640-nel. Ha nagyon durva, elküldöm a report-ot és, ha 218 után jön új update, akkor visszatérek, de amíg nem próbáltam ki, addig felesleges bármit írni róla.
Hogy magyar, vagy nem, engem nem érdekel, minden angolul fut nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest