- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
Imi1981 #12709 üzenetére
Nem húztak bele hanem egy ideig megpróbálnak hetente kiadni egy frissítést... persze előfordulhat a 2 hét, ha komolyabb hibák javításáról van szó.
Elvben azt mondták nekem hogy ebben a 164-ben még valami menübug nem lett javítva, de én még ma nem rakom fel. (őszintén fogalmam sincs milyen menübug, most hallottam előszőr, de így rákeresvén a neten elég sokan panaszkodnak erre, van valakinek valami fogalma erről a menübugról?"
Csak mert nyomon követem már egy ideje milyen komolyabb hibák vannak, de ezt most hallom előszőr, nekem így nem tünik fel semmi.
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #12685 üzenetére
na, ugyan azon az elven fog menni a 10-ről vissza 8.1-re
csak a verziószámok térnek el, bár kétlem hogy a mikrofos lenne olyan aljas és bootloader zárat rakna a az új rendszer mellé, vagyis aki frissít 10-re az már nem térhet vissza 8.1-re...megoldható hogy megvalósítsa, csak kérdés hogy meg-e tenné-e
bár, amíg az alap működés nem 100% és hiba mentes, addig nem lesz hivatalos kiadás...tehát ettől még egy darabig nem kell félned... megmondták, addig nem adják ki amíg nem biztosított a hibamentes működés
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #12683 üzenetére
szakzsagron
(rá)heggeszteni - felvarázsolni - felkűzdeni - egyszerűbben "konyhanyelven", szoftverezni....linkeltem egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a szoftverezéshez szükséges fájlokat, azokat bemásolva egy megfelelő helyre és megfelelő programmal vissza lehet szoftverezni korábbi verzióra
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #12396 üzenetére
Javított "Kanji" beviteli élmény Continuum használata során.
Javított sebesség a portré képek miniatűrjeinek megjelenítésében.
javított internetmegosztási élmény több mobilhálózat esetében is.
Javítva egy hiba, amely miatt a Microsoft Edge-ben nem működhetett a World Flow néhány weboldal esetén.
Javítva egy hiba amely miatt a "minden lap bezárása" opcióval nem zárult be minden böngészőlap Edge-ben.
Javított IMS regisztráció néhány mobil hálózati konfigurációnál.
Javítva egy hiba, amely miatt ha az első beállítás során először sikertelenül lépünk be Microsoft fiókba, az további újrapróbálkozások során sem sikerülhet már.
Javított e-mail szinkronizálás "captive portal" rendszerű Wi-Fi hálózatok esetén.
Jobb adatkapcsolati profilok a Dual-SIM-es telefonoknál.
T öbb módosítás a háttérfolyamatokban, így jobb akkumulátor élettartam lehetséges.
Javított minőség az SD kártyára rögzített videóknál.
Javított videó hang rögzítés néhány esetben.
Javított általános rendszer megbízhatóság, például a kezdőképernyő, alkalmazás frissítések, és Windows Visszajelzés alkalmazás esetén is.
Jobb megbízhatóság a riasztások terén. -
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Imi1981 #12184 üzenetére
Az IOS programok átfordítása projekt továbbra is fut, csak annyira csökken a WP részesedés, hogy már nem biztos hogy megéri az IOs programozóknak a pár napot beleölni, hogy IOS-re megírt programjukat WP-re átfordítsák és pár dolgot leteszteljenek benne. Ez a Project Islandwood maradt meg a kettő közül:[link]
A droidos programok futtatása a Blackberynek sem sikerült fagyás, akkuzabálás stb. A legnagyobb problémák a google szolgáltatásokkal vannak, amik a programok futtatásához szükségesek, ezen a téren és más téren is ott tart be a google ahol tud, a WP-nek, pl. ha megvásásrolt egy programot azonnal leállította a WP-s támogatását.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Imi1981 #12184 üzenetére
A google szolgáltatások kellenének hozzá vagy ezeket imitálni. Ezek memóriazabáló alkalamzások, és merítik az akkut ezerrel, plusz a google ott tartana be ahol tudna ahogy eddig is az MS-nek pl. leállította minden saját app támogatását MS-re amiután megvásásrolta.
Plusz Blackberry-n is próválkoztak hasonlóan, nem sikerült, sok fagyás stb..
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #11924 üzenetére
Nálam is újra szokta tölteni. Sokszor még akkor is, ha csak az alkalmazásváltót hozom be, majd azonnal visszalépek.
Vannak oldalak, amiket látszólag szépen betölt, majd kiderül, hogy valamilyen script vagy akármi megakasztja, lefagy az egész, majd újratölti. A következő alkalommal már jön a szöveg, hogy "biztos van jobb dolga is...". Ha legalább a javascriptet le lehetne tiltani néhány oldalnál...
És egy újabb tétel a listára: bejövő híváskor csak a telefonszámot írja, a naplóban meg csak ritkán jelennek meg a hívások. Újraindítás volt már. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy HR?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest