- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
steele80 #14230 üzenetére
Idénről volt szó, hogy nem lesz több Lumia, idén még megjelent a 650 meg az 550.
A 640 még viszonylag új. A 950/950XL is. A 2015-ös modellek még annyira nem régiek az idei évet még kihúzzák.
zsolt: a gatyába húzzák egy elég elterjedt kifejezés arra, hogy helyrepofozzák. szleng, azaz az ország egyik része tudja mit jelent a másik meg röhög egyet.
u.i: Érdekes feature
-
Nooeca
senior tag
válasz
steele80 #14228 üzenetére
Nem sorvad el, ezt már korábban is írták. a WP platform egy jövőben is fennmaradó szoftver, mert ki tudja mikor lesz oly kiforrott, hogy legyen nagyobb vonzerő használni is azt.
Gondolom belátták hogy a TH2 nem sikerült jól, és nyár vége (RS1 megjelenése) vagy jövő tavasz eleje (RS2 megjelenése) előtt nem lesz akkora tábora a platformnak, hogy megérje külön még telefonokat is gyártani oly sok modelltípusban.
Inkább majd később pótolják az igényt... ha lesz. Addig pedig gatyába húzzák a rendszert.
-
Nooeca
senior tag
-
-
válasz
steele80 #13919 üzenetére
Szerintm nem eri meg frissiteni ra , bar igaz hogy gyorsabb meg jott egy ket ujdonsag is bele mint az atszabott navi, de a titanic nem merult ennyire mint az rs1, igaz nyustoltem is de fel nap egy toltessel kicsit zora... ment is vissza a th a wdrt 8.1,majd 107 vegul a vegleges 164.. volt hr is az rs felrakasa utan, de kb semmit sem javitott az uzemidon . Legalabb nem unatkoztam ma, kb a tavasz vegi , nyar eleji buildnal probalkozok megint. Feedbackeltem a hibakat a downgrade elott . A mukodesi sebessege mar kezd kozeliteni a 8.1 fele , de azert meg messze van tole... kell meg ido hogy kiforrja magat .
-
Nooeca
senior tag
válasz
Ugye ez nem komoly kérdés egy Insideres builddal kapcsolatosan?
Mármint elhiszem azt hogy kezelhetőbb, de bármikor egyik percről a másikra lehet benne valami bug, ami miatt nem lehet azt mondani hogy "stabil". Nem mindent veszünk észre rögtön mi vagy ők. Insideres buildot max jónak nevezzünk meg használhatóbbnak, de stabilnak annyira ne... nem hiába mondják azt MS-ék hogy habár nagy élményt nyújthat, élesben nem ajánlják mert lehet bármi amit senki nem vett észre.
-
ADGCF
tag
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Nekem fürgébben dolgozik sok esetben a telefon, de amit érzek, hogy azért jobban merül az aksi, habár most játszok rajta meg tegnap kb 2 órát ment folyamatosan a navi és úgy esett le az aksi 25%-ra ami azért annyira nem rossz és mire hazaértem akkor is még 17%-on volt a telefonom a teszt du. 4 -kor 100% volt az aksi és este fél 11-kor 17%.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
steele80 #13916 üzenetére
Én is, mivel sokkal jobbnak tartom, ha gyári alkalmazásokat lehet használni mint külsőt... a Gyári alkalmazással mindig lesz foglalkozva a külsővel mint most lehet látni nem igen....,s hozzá teszem egész jól lehet használni redstone-al a gyári navit. Az meg hogy néhol rosszul jeleníti meg a megengedett sebességet, nem az app hanem a térkép hibája..
-
donceleger8
őstag
válasz
steele80 #11821 üzenetére
Nem hinném hogy a rendszerrel van a a baj. Egy 5. generációs Intel Core-I3 processzor, 4GB DDR 3 memória, GeForce 920M vga felszereltségű Asus laptop. Olvastam és hallottam is róla, hogy a Chrome iszonyatosan sok memóriát zabál. Nagyon sok háttérfolyamat megy benne. Nemcsak nálam szarakodik. Frissen telepítve is lassú, nem ér semmit. Minden más program hasít rajta, csak a Chrome nem. Sokáig használtam pedig azelőtt, de a win10-es Edge óta inkább rá se nézek.
-
válasz
steele80 #11763 üzenetére
A slow ring frissesi uteme nem kiszamithatoí, mert oda csak a stabilnak kinevezett beta kerul , lehet ez par het illetve honapok is .. nalam fast ring-en az insider, igaz ha gond van a buildel elobb megkapom , de hamarabb is jon a javitas , viszont itt sincs semmi utemezheto menete a frissiteseknek. Amugy is elobb olvasok aztan frissitek. Frissites letoltese, telepitese kezire van allitva .
Hat a bugok anomaliak javitasa lassabb mint a luca szekenek keszitese... a majd jelenthet par hetet de eveket vagy sohat is ... lassan haladnak, olyan mintha bele .arnanak egy kicsit nagyon ... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest