- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #13640 üzenetére
uwp
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #13633 üzenetére
igy van, iden csodbe mennek. muszaj allandoan, minden egyes topicban ilyen baromsagokat osszehordanod?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #13628 üzenetére
Hát nem tudom
950 XL most jelent meg és ahogy a MS-t nézzük nem mostanában lesz utód
Alacsonyabb kategóriába meg szerintem csak 6xx lesz.
-
scyllarus
veterán
válasz
aprokaroka87 #13051 üzenetére
1. Az értesítési sávból tudsz válaszolni a beérkezett értesítésekre, nem kell megnyitni a vonatkozó appot. (Pl. SMS, Messenger, stb.)
-
hroberto
veterán
válasz
aprokaroka87 #13048 üzenetére
Szép volna ha addigra nem lenne kész.
-
Syl
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #12650 üzenetére
Mit is várunk egy olyan rendszertől, amelyiknek a vezetője egy éves szabadságra ment és iPhone-t vitt magával?
-
válasz
aprokaroka87 #12650 üzenetére
Nem biztos hogy futottak meg kategoria, a win mobillal is sokaig toketlenkedtek, aztan a wp7 is eros csuszassal jott ki , nagyjabol a wp8.0-val idiben vegeztek ... a w10m tunik szuttyogosnek , itt megint sok a csuszas, mind az Os elkeszulteben a keszulekeket meg mar jobb meg se emliteni. Aztanmlehet neked van igazad , es ak hobbybol fejlesztgetik a programozoik fakultativ modon az ms windows10mobil szakkor kereteben
.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #12619 üzenetére
ha ilyen gyér ütemben haladnak akkor még jövőre sem lesz végleges kiadás...megannyi hiba van még a rendszerben és csekély számukat javítják...
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #12219 üzenetére
Tudomásom szerint nem, teljesen különbözik az iOS és a Mac. Én fejlesztek Androidra és iOS-re is. Az iOS és a Mac között annyi a közös, hogy Mac-en fejlesztek XCode-ban iOS-re, de az iOS-nél használt könyvtárak (libek) teljesen különböznek a Mac könyvtáraitól.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #12219 üzenetére
-
válasz
aprokaroka87 #6277 üzenetére
Az SMS mentésre van app, hivatalos. Mivel le van írva, hogy backupolj mindent és ezt nem tetted meg, innentől nem az ő bajuk.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #6272 üzenetére
Pereld be őket, bizonyítsd be, és költs egy vagyont minden sz*#ra.. Aztán se lennél előrébb csak megfiatalítod a családi vagyont..
-
válasz
Bármi meg van benne fogalmazva ilyen konkrétan, vagy csak kötöd az ebet a karóhoz?
-
Boonen007
őstag
válasz
Ha benne van, ha nincs, ha nekem fontos információ kell eszembe nem jutna még csak egy HR-t sem csinálni nemhogy tesztelgetni. Mert arra lehet gondolni, hogy a 10 mentése esetleg elrontja, egyébként meg tudtommal van olyan gyári app ami memóriakártyára menti az smseket. Bár nem tudom milyen készülékről van szó.
-
Boonen007
őstag
válasz
aprokaroka87 #6256 üzenetére
Persze ez egyértelmű nem is erre értettem Beta az Beta, de eddig nálam hibátlan volt
-
Giovan!
addikt
válasz
aprokaroka87 #6252 üzenetére
Jézusom, el volt mondva hogy ne használd elsődleges eszközön.
Ha tönkretette volna a telefont az MS-nak ahhoz sem lett volna semmi köze. Felesleges itt szétoffolni a topikot. Elfogadta a felhasználási feltételeket? Igen, mert másképp nem tudta volna felrakni a 10-et. Innentől nincs miről beszélni.
Szerk: Megnéztem, nekem négy mentésemet látja a telefon, abból kettő az 520 volt. -
válasz
aprokaroka87 #6252 üzenetére
Nem tök mindegy ha a probléma abból adódott hogy kipróbálta a tízet? Innentől kezdve senki nem vállal felelőséget. Sos senki egy szóval sem mondta hogy jól fog működni.
-
chipesz
őstag
válasz
aprokaroka87 #5485 üzenetére
Ez igaz, de a Microsoft se nagyon különbözteti meg a marketinges anyagaiban, simán Windows 10-ként emlegeti, ahogy tette azt az utóbbi időben a WP8.1-el ("Windows 8.1 élmény. Mobilon is."), vagy akár a
HTC One M8 for Windows is egy ilyen dolog. -
donmackó
addikt
válasz
aprokaroka87 #5455 üzenetére
Igen. Valahol olvastam hogy decemberben lesz W10, és az 535 az első vonalban lesz amit majd frissíteni lehet. A szolgáltatós meg szerintem kb. 1 (max 2) hónap csúszással fog szerintem jönni. Biztos hogy gyorsan ki fogják adni a szolgáltatók is, mert ez "új cucc" lesz amit el lehet gyorsan adni.
-
donmackó
addikt
válasz
aprokaroka87 #5453 üzenetére
Igen tudja. Feltéve hogy a prewiew-re gondoltál. És elég használható is.
-
Levwi
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #5328 üzenetére
igen, szerinted hogy játszok a worms 2 armageddonnal wp-n?
#5329) consono: én úgy olvastam, hogy még nem sikerült teljesen a root, bár értelmét én se látom. A másik project-nek több értelmét látnám ahol a gyerek a google szolgáltatásokkal próbálkozik, bár ha több időm lesz megpróbálok pár alkalmazást átportolni wp-re magamnak, az ms leírása már megvan hozzá
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #5321 üzenetére
ezt mult heten beszeltuk meg...
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #5318 üzenetére
surface pro 4, mas surface kutyu, band 2, ketto vagy harom uj lumia, gondolom lesz hololens is.
-
BobTail
őstag
válasz
aprokaroka87 #5318 üzenetére
Majd meglátjuk
-
Boonen007
őstag
válasz
aprokaroka87 #5312 üzenetére
Mikor kezdődik és hol lehet követni?
-
válasz
aprokaroka87 #5267 üzenetére
Nadellát mindenki szereti. Az ő idézetei vannak kiírkálva a campusban, őt idézik, a részvények árfolyama megjavult, a munkamorál megjavult. A média is szereti.
-
válasz
aprokaroka87 #5261 üzenetére
Ráadásul a TH1 azért lenne tökönlövés, mert a szolgáltatók hónapokig szoktak ülni egy-egy frissítésen, vagyis a TH2 valamikor februárban lenne elérhető legkorábban, ami egy jó nagy szög lenne a WP koporsójában. Ha van eszük, akkor kivárnak. De azt meg nem nagyon tehetik meg, mert jön az ünnepi szezon.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #5259 üzenetére
nem lesz, android lesz helyette.
amugy teljesen egyszeru kikovetkeztetni. ha th1-el akarjak a keszulekeket kiadni, akkor jovo heten, de legkesobb ket het mulva kell egy rtm build. ha meg th2-vel, akkor meg kell nezni, hogy a pc-s th2 mikor fog megjelenni. ami november.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #5257 üzenetére
nem.
-
MrCsiT
addikt
válasz
aprokaroka87 #5252 üzenetére
Nekem a HR utáni frissítésből az Áruházban visszamaradó
"Próbálkozzon újra, Hiba történt.
Ha szükséges volna rá, a hibakód 0x803F8001" üzenet "tetszik", a
- Nokia fiók
- hang
- érintés
programok frissítése után.A Lumia Selfie is ott volt a listában először. Annál működött, hogy Tárterület-en keresztüli eltávolítás, majd az Áruházban az "ismét"-re kattintva feltelepítette. A többire ez nem működik, sőt, ha valaki eltávolítja, az áruház soha többet nem ajánlja fel sem az adott programot, sem annak frissítését - ez főleg a rendszerközeli hang és érintés esetében érdekes - lehet egy HR-t nyomni, hogy az extrák között meglegyen ismét a "hang" opció..
Legalább a nálam ma települő konfigurációs frissítéssel megoldhatták volna ezt a nyilvánvalóan nem csak engem érintő problémát.
woland_y2k:
..lol..
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #5252 üzenetére
"akkor mi a fészkes francnak kezdték el piszkálni?"
-
savoo
addikt
válasz
aprokaroka87 #5110 üzenetére
Mi bajod van?
-
savoo
addikt
válasz
aprokaroka87 #5108 üzenetére
Tök reális milliárdokat bukni egy kis mellékesen.
-
Levwi
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #5089 üzenetére
Biztos hogy benne lesz a végleges verzióban csak nem biztos hogy ebben a formában. A könnyű sportolás érdekében muszáj megmaradnia az android rendszernek a telefonon. Mondjuk ezzel tényleg könnyű dolga van a fejlesztőknek, mert csak annyit kell tenniük, hogy a google helyett az Outlook-ot használja az alkalmazás, és át is van portolva feltolja a store-ba és kész. És gondolom az ios alkalmazásoknál is valami ilyet akarnak majd.
-
Ádám16
addikt
válasz
aprokaroka87 #4879 üzenetére
a wp7 ora erre varunk.
a 8 debutalasakor lattam abban remenyt, hogy az MS feljön szintre, de amit megint itt muvelnek a 10-zel, ...
jovore fájó szívvel, de koltozok at mas Os-re. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
aprokaroka87 #4692 üzenetére
Youtube edgéből rendben fut, bár nem tudom, az edge mit hív meg.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
aprokaroka87 #4689 üzenetére
Igen
-
válasz
aprokaroka87 #4682 üzenetére
Nem Moliplayer volt a nagy megfejtés? Az nem megy W10 alatt?
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
aprokaroka87 #4684 üzenetére
Az se akarta lejátszani, ugyanazt csinálta mint a VLC.
Most a ccplayert felraktam és abból nyitva szépen játsza a videót. Bár a belepörgetésnél meg-megfagy. -
E.Kaufmann
veterán
válasz
aprokaroka87 #4682 üzenetére
VLC 5 másodpercenként adott képet, MX állandóan leállt indításnál, ccplyert még nem néztem
-
anorche1
őstag
válasz
aprokaroka87 #4452 üzenetére
Igen.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #4440 üzenetére
ezt komolyan nem hiszem el. nem lehetne azt csinalni, hogy keresel magadnak egy masik homokozot?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
aprokaroka87 #4440 üzenetére
nem. miért, az MS pisztolyt szorít a homlokodhoz, hogy felrakd a previewt?
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #4437 üzenetére
a ne telepitsd elsodleges keszulekre pontosan azt jelenti, hogy mindenre fel kell keszulni. meg arra is, hogy tegla lesz a telefonbol.
-
Blyan
félisten
válasz
aprokaroka87 #4434 üzenetére
Bármilyen hiba lehet, amíg ez egy félkész termék. Milliószor le lett írva, hogy csak olyan eszközön használja mindenki amit nem félt, nem elsődleges telefon, nem az élete múlhat rajta, stb.
Az hogy a sok gipsz jakab nem bír magával és ahelyett, hogy venne egy 25e forintos tesztkészüléket, inkább élesben szórakozik, arról senki más nem tehet.Az MS ott baszta el, hogy hagyta, hogy bárki részt vehessen az Insider programban. Ami kb vörös posztó minden laikus hozzá nemértőnek, mert így valami nagy devtím tagjának hiszik magukat. Vagy csak síkhülyék.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
aprokaroka87 #4419 üzenetére
Ez nem az android preview topic
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #4419 üzenetére
-
no1r
őstag
válasz
aprokaroka87 #4415 üzenetére
igen. csak tényleg egyre inkább azon gondolkozok, hogy az ilyen is tudja azt (ha nem is mindent) amire nekem alapvetően szükségem van, cserébe nem kér naponta enni, nem szörfdeszka méretű, nincsenek benne felesleges HW túlzások amiért -> feleslegesen rohadt sokba kerül.
ja... és működik -
Boonen007
őstag
válasz
aprokaroka87 #4406 üzenetére
Nyilván ha még Insider-ben Fast ring-re sem merték kiadni a buildet van rá némi esély, hogy legyen nagy hiba.
(#4409) emvy:
Nem, inkább amiatt, hogy egy hónap alatt sem sikerült egy olyan buildet összehozniuk ami tesztre alkalmas lehetne, meg ez a tegnapi nagy beharangozás így elég pofára esés lett. Egyébként pedig ha akkora hiba van még mindig benne ami miatt még tesztelni sem lehet kiadni elég nagy baj. -
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #4399 üzenetére
nem lesz vegleges w10. lesz egy build ami eleg stabil lesz, hogy kiadjak a gyartoknak, de a fejlesztes nem fog leallni.
-
gabancs
addikt
válasz
aprokaroka87 #4399 üzenetére
Kit érdekel, amikor a 735 tökéletesen működik a 8.1-el. Majd jön ha kész lesz.
-
no1r
őstag
válasz
aprokaroka87 #4388 üzenetére
igen, én is olvastam.
de ha mindenképp VCF kell, érdemes egy próbát tenni -
tatararpad
őstag
válasz
aprokaroka87 #4384 üzenetére
Még a Google sem adott ki javítást rá, vagyis amit kiadtak az nem javított teljesen. Így még nem lehet a gyártókra kenni.
-
Gusztáv
addikt
válasz
aprokaroka87 #4363 üzenetére
De már ilyen is van. Először a Blu HD-be került bele, aztán ha jól tudom a 8.1 Update 2-vel minden olyan telefonba, amiben van microsd. A Win 10-ben én most nem találom.
-
no1r
őstag
válasz
aprokaroka87 #4376 üzenetére
hopp bocs, azt elfelejtettem leírni, hogy nyilván nem VCF formátumban fogja kimenteni
kicsit kóma vagyok ma. csak nehogy félreértés legyen. -
emvy
félisten
válasz
aprokaroka87 #4381 üzenetére
> az Android is inkább root után válik biztonságilag instabillá.
Ja, mint pl. a mostani Stagefright sebezhetoseg, ami kb. minden eszkozt erint, publikus es a keszulekek 99%-ara nincs javitas.
-
afk22
tag
válasz
aprokaroka87 #4371 üzenetére
Mint az elotte hozzaszolok is emlitettek, nem igazan sikerult megerteni amit irtam. Ha gondolod reszletezem, mert nem tamadaskent irtam, csak szerettem volna ravilagitani a nagy szabadsag hatranyaira. Aztan hogy melyik a jo megoldas (rovid/hosszu tavon) az megint egy masik kerdes.
-
emvy
félisten
válasz
aprokaroka87 #4377 üzenetére
Nem, fogalmam sincs igazabol, amator felhasznalo vagyok.
-
emvy
félisten
válasz
aprokaroka87 #4374 üzenetére
Az eladott Androidos keszulekek tulnyomo tobbsegen garanciavesztessel jar az alternativ rendszerek hasznalata.
-
no1r
őstag
válasz
" illetve egy 3rd party app pl program hiba miatt osszekuszaljon mindent."
szerintem a hozzászólásából ez fontosabb, mint a vírusos dolog (ami nem jelenti hogy a vírus megelőzés nem fontos, de egyelőre szerencsére még mindig kevesebb esély van arra, mint a szar tákolmány appokra).
VCF: nem, nem tudsz telefonon memóriába menteni. de két kattintás Outlookban megcsinálni, és akkor megvan. lemértem, 10 másodpercembe telt.
-
emvy
félisten
válasz
Kulonbozo 'nyiltsagokat' keversz itt. A forraskod nyitottsaga nem egyenlo azzal, hogy a 'rendszer nyilt'. Az asztali platform (Win, Lin, OSX) sokkal nyitottabb, mint az atlag Androidos telefon, hiszen barmit feltelepithetsz, alapbol vannak adminisztratori jogaid (kiveve az uj OSX-ben, ahol ezt megprobaljak korlatozni). A PC-men barmikor atirhatok egy rendszerfajlt, a mobilomon ezt csak garanciavesztessel tudom elerni.
-
afk22
tag
válasz
aprokaroka87 #4366 üzenetére
Ez a nagy szabadsag arra jo, hogy virusok is konnyeden mukodjenek, illetve egy 3rd party app pl program hiba miatt osszekuszaljon mindent. Ilyen esetben a sima user a telefon gyartojat fogja okolni.
Amugy wp-n lehet share-elni a kontaktokat (mail, onedrive, 3rd party appok stb.), illetve szinkronizalja a felhobe, tehat tobb modja is van annak, hogy siman le tudd menteni a kontaktjaidat.
-
viewdetails
addikt
válasz
aprokaroka87 #4363 üzenetére
aprokaroka87
De. Sőt van böngészőben is, Outlook.com-on. De ha szétesik a szinkron, mint nálam, akkor teljesen mindegy, hová töltöd vissza.Dave
Azért ettől még nem váltok platformot, mert ezt leszámítva nekem teljesen megfelel a WP. Az is tiszta sor, hogy nem stabil a 10-es, igazából workaroundot keresek a 8.1-re való visszaállás helyett. -
Dave™
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #4364 üzenetére
Számtalan egyéb "vicces" és érthetetlen dolog is van, amiről eddig nem is tudtam, de most már különösebben nem is érdekel, belefáradtam. A zenelejátszónál pl. évekig tartott megoldani, hogy bele lehessen rendesen tekerni a számba, csak egy gombot nyomva tudott tekerni mint egy kazettás magnó a 90-es évekből. A kis kínai meg épp csak a gondolataimat nem találja ki, biztos több erőforrásuk van rá...
-
válasz
aprokaroka87 #4351 üzenetére
Lesz, pont azért volt szavazás, hogy known issueval adják-e ki. De van workaround, úgyhogy túl lehet élni.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #4341 üzenetére
Majd ma kiderül milyen státuszban vannak ha jön az új build
-
no1r
őstag
válasz
aprokaroka87 #4240 üzenetére
ergo felesleges. ahogy a 4k videó is jelenleg (és még sokáig)
-
spider80
őstag
válasz
aprokaroka87 #4240 üzenetére
Plusz ez a 8 mag nem ugyanaz a 8 mag,mint az asztali pc-kben.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #4220 üzenetére
Szerintem ahogy a Nokia is megoldotta az exkluzív appokat ugyanúgy meg tudja oldani bármelyik másik cég is. Hiszen appokból van hiány ugye ezen megy folyton a problémázás. Miért kellene belenyúlni jobban a rendszerbe a gyártóknak? Hogy olyan széttöredezett frissítésektől mentes lagg tenger legyen a Windows platform is mint az android? Ez maradjon csak meg a droid kiváltsága. Almáék ügyesen megoldották zártsággal is a sikert. Hogyan csinálták? Roppant ügyes marketinggel! Ennyi.
Továbbra is azt mondom a marketing hiánya miatt tartanak ott ahol, lehet itt keresni az indokokat, ebből a problémából ered minden további. -
tibcsi0407
félisten
válasz
aprokaroka87 #4227 üzenetére
Másolni tudnak, csak a megvalósítás problémás szerintem.
-
válasz
aprokaroka87 #4216 üzenetére
Nyitás az OEM-ek felé, marketing, én még támogatnám a first party fejlesztőket is. Ahogy a Facebooknál is megoldotta a Microsoft, egyelőre ők lefejlesztenék az appokat, amiket ezek a cégek nem akarnak. Kellenek még ilyen wow featurök, mint a Continuum vagy a Hello, mert ezt lehet hypeolni, főleg az elsőt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #4212 üzenetére
Marketing nélkül minden cég rövid időn belül leépül. Az üzleti életben a marketing mozgat mindent. Szerinted a gyártók miért nem álltak a WP mellé? Mert nem tette a MS vonzóvá számukra a dolgot. És azt mivel lehetett volna megtenni? Jó marketinggel. Egy darab krumplit is ellehet adni drágán, ha elmagyarázzuk, hogy az miért jó az illetőnek. Ha egy picit is részese vagy az üzleti életnek akkor ez alapvető dolog, hogy tudod, de ha nem akkor most megosztom veled
Szerintem a MS-ot szimplán nem izgatta annyira a mobil Win jövője ezért nem léptek a marketingesek tökére még, legalábbis eddig így volt. Más okát nem nagyon látom a dolognak, pénzük lenne rá dögivel. Most talán, hogy közelebb léptek a platformok egységesítéséhez elkezdi őket foglalkoztatni a mobil üzletág is komolyabban. -
válasz
aprokaroka87 #4198 üzenetére
Nincs user, amiért nem éri meg fejleszteni rá, amiért nincsenek appok, amiért nincs user.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Kevés és gyenge a marketing. Semmi egyéb oka nincs. Mikor jöttök már rá, hogy minden csak attól függ, hogyan tálalják és milyen mennyiségben lökik az emberek agyába az impulzust.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aprokaroka87 #4205 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt. Pedig nem egy élvonalbeli kínai gyártóról van szó.
Mlais M7. Kapott egy root-ot is, egy Xposed keretrendszert, így a memória szivárgás probléma is meg van oldva.
Még nem nagyon akadt semmi. Böngésző nem lépked ki (ami mellesleg Firefox, szinkronizálva az asztali gépemmel), nem indul újra random a telefon, le tudom tenni a hívást, amikor elveszem a fülemről. Ezeket a Lumia 635 sajnos nem tudta garantálni.
Egyelőre csak tanulom az Androidot, de eddig elégedett vagyok. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Szerintem leginkább elkéstek a rendszerrel. A WP7 túl kezdetleges volt, addigra az iOS és az Android már nagyon elterjedt. Innen lehetetlen lesz jelentős részesedést szerezni.
Nincs olyan pontja a WP-nek, ami vonzóvá tenné a többség szemében.
Most váltottam Androidra pár hete, de már most sokkal elégedettebb vagyok a funkciókkal, a testreszabhatósággal.
8 magon 3 GB ram mellett pedig nem nagyon akad a Lollipop sem, szóval a smooth érzés sem hiányzik, ami korábban a WP nagy előnye volt. -
tatararpad
őstag
válasz
Ugyanazért amiért a Linux desktop pang.
-
savoo
addikt
válasz
krumplivonat
-
no1r
őstag
válasz
aprokaroka87 #4195 üzenetére
LOL
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #4195 üzenetére
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
aprokaroka87 #4191 üzenetére
+1
Sajnos ha továbbra is megtartja zártságát a rendszer, akkor az valszeg egyenlő a halállal. Nyitni kell, mert a megcélzott felhasználók nagy része ezt igényli. Én csak azt mondom, hogy annyira legyen zárt, mint a desktop 10-es.
-
Ryoo
senior tag
válasz
aprokaroka87 #4182 üzenetére
A biztonság egy dolog, de sajnos nem csak azt áldozza be a rendszer, hanem a stabilitást is, mert megindulhatnak a 3rd party üzenetküldő appok, amiket majd ész nélkül telepítgetnek az egyszeri felhasználók, amitől majd összeomlik és lelassúl a rendszer, és azért is a Win10 M lesz a hibás, nem az app készítője.
-
válasz
aprokaroka87 #4182 üzenetére
Azon túl semmi. De az meg épp elég.
-
válasz
aprokaroka87 #4179 üzenetére
Igen. Pont azért volt jó eddig a Windows (Phone), mert nem férhetett hozzá bizonyos API-okhoz egy 3rd party app. A tegnapi Messaging app viszont azt mutatja, hogy ez nem biztos, hogy a továbbiakban így lesz. Ismerve a Microsoft gondolkodását (a 8.1-nél a Calendar került ki a rendszerből) legalábbis nem sok jóra lehet számítani. Sőt, azt is pletykálják, hogy a telefonos API is elérhető lesz.
Ha ez így alakul, akkor szedem össze az ismerősöket és telespammeljük ezzel az Insider Hubot.
-
válasz
aprokaroka87 #4177 üzenetére
Alapból különbözik a két rendszer. Pl a legnagyobb hiba szerintem most az a rendszerben, hogy hozzáférést ad a Messaging API-hoz. Ne! Ahhoz csak 1st party app nyúlhasson.
-
savoo
addikt
válasz
aprokaroka87 #4036 üzenetére
"vagy szerinted a gyártosorrol pl T-mobile függő telefon jön ki?"
Igen, miért szerinted az ügyfélszolgálaton hegesztik rá a cuccokat?
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #4020 üzenetére
a sotet tema csak a desktop os-bol hianyzik.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #4015 üzenetére
hat ha az baj, hogy nincs benne a rendszerben, akkor igen.
-
válasz
aprokaroka87 #4007 üzenetére
Szerintem nincs akkor felhasználóbázis, hogy megérje beleinvesztálni a fejlesztési pénzt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aprokaroka87 #3841 üzenetére
Tetszik a testreszabhatóság és az, hogy ha egy közösség beáll egy hardver mögé, akkor egész jó dolgokat ki tudnak belőle hozni a nyílt rendszernek köszönhetően.
Egyszer ezt is ki kell próbálni -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #3839 üzenetére
Éjszaka nem nézegetem a leveleimet.
Egyébként van fényérzékelő a telefonomban, eléggé leviszi magától a fényezőt annyira, hogy ne zavarjon. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #3824 üzenetére
-
válasz
aprokaroka87 #3828 üzenetére
Nekem szétb@szta a telefonom
-
cattus
addikt
válasz
aprokaroka87 #3826 üzenetére
Az már részletkérdés.
-
cattus
addikt
válasz
aprokaroka87 #3824 üzenetére
Igen. Illetve ha normális van implementálva akkor swipe-ra is előjön.
Igen, az android appokban már régóta létező UI elem.
-
cattus
addikt
válasz
aprokaroka87 #3821 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest