- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
vargalex #3090 üzenetére
A 2,4 -es gyenge.
Visszaemlékezve elektrotechnika tanulmányaimra nem hiszem, hogy 2 antennának ekkora távolságon bármi jelentősége lenne. Inkább abban van ráció, hogy különböző állásban az érzékenységet lehet fokozni és ez által nem 50m (ez csak egy hasraütött érték) hanem akár azon túl is használható. 10m en belül egy antennával is át kellene, égesse a falat!suste: Persze, hogy nem a laptopon akarom kikapcsolni a wifi-t. Az jutott eszembe, hogy az 5 Ghz majdnem a 2x -ese a 2,4 -nek, azaz egész számú többszöröse és így jó esély van rá, hogy minden periódusban kétszer ellentétes fázisba kerüljenek amikor gyengítik egymást a jelek. Vagy nem. Majd kiderül.
-
cimp
senior tag
válasz
vargalex #3076 üzenetére
Egyiket cseréltem. Nem gondolom, h mindkettőt kellene mert egynek is megfelelő jelszintet kellene biztosítson. Arccal a lakás belseje felé állítottam, hogy az irányított része terítse a házat. Próbáltam, h a másikat leveszem de semmi változást nem tapasztaltam. Ennek a 3600-asnak a jelszintje soha nem volt valami bivalyerős.
-
suste
veterán
válasz
vargalex #2994 üzenetére
Már tudomhol hibáztunk!
1. lépésben linkelni kellett volna a switch üzemmód beállításodat,és a teljes wan törléses verziót megcsináltatni vele, és akkor nem lenne gond szerintem. (azzal a tűzfal szabályok is eltünnek)sanzi89:
switch konfig -
sanzi89
addikt
válasz
vargalex #2987 üzenetére
Azóta már reseteltem is. Gondolom az alapértelmezett beállítások jók.
Igen, csak egy eddig 5 perces dologgal szenvedek lassan 6. órája. Holnap 6-tól meló, én meg ezzel a szarral szívok.
Nem sok kedvem van újra beállítani, próbálkozni, szenvedni, perpill kivágni van kedvem az ablakon.
u.i.: Mindkét eszközt reseteltem, a TP-Link megkapta ugyan azt az IP-t a Ciscotól, de még mindig nem érem el böngészőből, pingre se jön válasz.
-
sanzi89
addikt
válasz
vargalex #2972 üzenetére
Nem jó. Leírnád kérlek pontosan, hogy mi a gond?
1. Cisco LAN 192.168.0.1 DHCP off
2. Cisco LAN portja bedugva TP-Link WAN portjába
3. TP-Link WAN portja statikusan 192.168.0.2, átjáró a 192.168.0.1 és DNS is a 192.168.0.1
4. TP-Link LAN 192.168.1.1, DHCP bekapcsolvaEredmény nincs net.
"...nézd meg, hogy mit kapott WAN oldalra a TP-Link és Forwardolj arra az IP-re (vagy tedd DMZ-be)."
Ez nem jó, mi van ha következő resetnél más IP-t kap?
@suste
Te azt mondtad, hogy a TP-Linken a LAN legyen dinamikus, vargalex pedig azt, hogy nem. Most akkor hogyan? -
tomazin
veterán
-
tomazin
veterán
válasz
vargalex #2935 üzenetére
dns és gateway is a cisco van megadva.
igen én is úgy gondoltam, hogyha a dht táblában lévő ip-t el tudja érni, akkor a pingnek is ki kéne mennie ip-re, de nem.
mindenesetre akkor fogom és átállítom dhcp kliensnek, és a ciscoban macre lerögzítem az ipt, de logikusan belegondolva ugyanazt kéne kapnia amit én kézzel beállítottam.
ciscoban ha van is ilyen, hogy blokkolná akkor sem hiszem, h az a gond, ui. mikor beraktam a 3600at dmz-be (amitől a fenti blokkolásnak el kéne tűnnie), ugyanúgy nem ment ki róla semmi.
köszönöm az ötletet, kipróbálom majd a dhcp verziót. -
DzSimi
csendes tag
válasz
vargalex #2901 üzenetére
Franc se tudja, sztem vmelyik config-gal volt baj. Megcseréltem a dolgot, és a szolgáltató routerét raktam át a 10-es tartományra, az openwrt-t pedig vissza az 1-esre. Így megy a megosztás, akadás nélkül k gyorsan elér mindent, még az mnt-t is. Úgy, hogy dhcp-vel csatlakozik a szolgáltató routeréhez, így megy a net is.
Onnan kezdett el érdekes lenni, hogyha mindent visszaállítottam az eredeti configra (pppoe, 1-es tartomány, wan [szolg router] lehúz), úgy tökéletes volt minden. Ha a tartományt átraktam 3-asra - és csak ennyit változtattam -, reboot után sem akarta látni az mnt-t a windows, csak homokórázott.
Így problémáa megoldva, rem segít másoknak is! Köszönöm mindenkinek a tanácsokat
-
DzSimi
csendes tag
válasz
vargalex #2899 üzenetére
Nem dehogy! A hálózatban megjelenik az OpenWRT és látom a DLNA-t is de csak kb1-2 perc várakozás után. Maga a hálózat azonosítása is baromi lassú, pedig ez korábban szinte azonnal ment. Olyan mintha azért nem tudna csatlakozni, mert valami megakasztja, vagy valamivel ütközne. Pedig teljesen más tartományban van már. Kipróbáltam madzaggal, hátha a wifi akaszt be, ott a hálózat azonosítása gyorsan ment, de a hálót sem total commander-ból, sem intézőből nem látom. Max a dlna-t, de az meg a win media player-t indítja el, ahol meg megint nem látom az openwrt dlna-t. Komolyan szivat
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #2881 üzenetére
Ezt akár meg lehet még azzal is fejelni, hogy teljesen külön hálózatba teszed (ahogy a guest wifi-t is), így a saját dolgaidba nem lát bele (hacsak külön nem engeded a tűzfalon), ha valaki esetleg csatlakozna, de net hozzáférése lesz.
-
válasz
vargalex #2879 üzenetére
értem és köszönöm
ezesetben a luci nem fogalmaz egyértelműen (vagy legalábbis háttérismeret nélkül félreérthető)sajnos xboxon nem forceolható a TKIP, majd ez a szutyok gép azt képzeli magáról, hogy képes az AES-re... (ami igaz is, feltételekkel - pl G-s wifi mellett igen) - totál "meg vagyok lőve"
-
FefeeX
veterán
válasz
vargalex #2856 üzenetére
bedöglött a mooo.com... az létezik, hogy egy DNS szolgáltató egyik subdomainje behal, a többi meg nem? Csináltam mégegy mooo.com címet, azzal sem megy, csináltam egy chickenkiller.com-ost és az meg megy
Minden esetre így egy adag problémám megoldódott, elérhető a NAS kívülről-belülrőlA 300 megabitet közel, mondjuk az így valóban nem igaz, de a 16 vs 183 között, avagy a 16 vs 86 között is óriási különbség van, pláne hogy a 26ot 5ghz-en is csak 50 centiről tudta... Nem tudom, hogy kezdjek neki, mit állítsak mire, melyik eszközöm mit tud egyáltalán... Ezt csak próbálgatással lehet kitapasztalni?
És a kék vs zöld led. Kicserélték volna a legfrissebb revízión a ledeket zöldre, mert sok embert zavart a kék fénye?
-
rrunner
csendes tag
válasz
vargalex #2514 üzenetére
Nem indult el igy sem.
Felulirtam a /etc/config/wireless-t a wifi detect kimenetevel. ahogy irtad, ujra konfigoltam (SSID, WPA-PSK, ilyesmi) es elinditottam a wifi commanddal, de ugyanugy 0% - 0 dBm.Ezek jok igy? (Az SSID/BSSID-t en pontoztam ki)
Mode: Master | SSID: ...
BSSID: ... | Encryption: WPA2 PSK (CCMP)
Channel: 11 (2.462 GHz) | Tx-Power: 20 dBm
Signal: 0 dBm | Noise: -95 dBm
Bitrate: 0.0 Mbit/s | Country: USAz interface mode Access point-ra van allitva, HT mode 20 MHz, Country code: US.
Az az erdekes, hogy a LuCI Network -> Wifi -> Wireless Overview-ban ha a Generic MAC80211 802.11bgn (radio0) melletti Scan gombot megnyomom, tobb kepernyonyi wifi halozatot felsorol, ami nekem azt sejtteti, hogy "wifi-ul" tud a router, legalabbis venni igen, csak adni nem.
-
-
-
Mikemend
senior tag
válasz
vargalex #2432 üzenetére
Köszönöm, akkor ezt is tudom már.
A Samygora feltettem a Samba beállításokat ezen leírás alapján:
http://wiki.samygo.tv/index.php5/Root_access_for_D_series_Mstar_cpu_models#Virtual_USB_Device_.2F_Samba_shares
A windowsos megosztást látja, de a routerét nem. Hiányzik a leírásból valami paraméter, vagy én szúrhattam el valamit? Mert usernév és jelszónak felvettem egy új usert, az IP cím a router IP-je, de így sem akarja látni a tévé. -
doberman
senior tag
-
dchard
veterán
-
barazd
csendes tag
válasz
vargalex #2382 üzenetére
Köszönöm vargalex!
Valóban ez volt a probléma. Valami miatt a HDD nem csatolódott fel, én pedig nem vettem észre. SSH-n letöröltem mindent, amit a Transmission létrehozott a router memóriájában, és így már működött a Luci rendesen. Utána be tudtam állítani a HDD-t rendesen.
Viszont egy másik problémába is belefutottam. Megosztottam a HDD-t, és valami miatt nem enged fájlt vagy mappát fel-le másolni/létrehozni/törölni a gyökérben. Ha már bemegyek egy mappába, akkor nincs gond. Egyébként felhasználónevet, jelszót kér, és ha megadom a root adatait, akkor sem működik. Ez normális dolog?
-
sec0nd
tag
-
SteveBeard
senior tag
válasz
vargalex #2264 üzenetére
Szia!
Tudom, de nekem akkor is hülye számegész egyszerűen nincs időm számolgatni és lusta is vagyok hozzá. Szerintem sokkal egyszerűbb az a megoldás, ami a rendszernaplóban van. Megnézem abban az időben, amikor jelentkezik a hiba melyik kliens csatlakozott fel és kész. De legalább lenne egyforma... Így meg lehet számolgatni, keresgélni... de együtt tudok élni ezzel a megoldással is.
Én eddig csak a kernelnaplóban láttam ezt a hibát.
-
.mf
veterán
válasz
vargalex #2175 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Extrootnál nem tudom, hogy mi lehetett a gond, de szerencsére nem életbevágó, mivel az alap csomagon kívül nem sokat tervezek még rárakni, sztem torrentet sem fogom használni.Ha áramellátással lenne gond, akkor az terhelésnél még jobban megmutatkozna; viszont a rákötött lemezre 12 MB/s körül lehet írni, ami tudtommal a normál érték. Sőt, anno egy másik gépről az USB2 32-33 MB/s-jával órákon át volt írva, és ott sem volt gond. Jelenlegi felállásban néztem már róla végig pár filmet, nem volt gond. Ez a ker--ker--ker hang is csak időnként jelentkezik, most pl. csöndben van (bár továbbra is pörög, tehát még ha a fejet parkoltatja is, nem spin-down állapotban van).
Logokban semmi ehhez kapcsolódó nincs. -
Tim82
félisten
válasz
vargalex #2163 üzenetére
Szia!
Sajnos a rendszernaplóban csak a mai nap látszik, a tegnapi napot már nem őrizte meg. Holnap este megpróbálkozok vele újra. Elvileg a csatorna nem terhelt, InSSIDer-rel ellenőriztem.
Próbálkoztam tegnap azzal is, hogy kikapcsolom a Mac cím szűrést, illetve egyszer reset-eltem is a routert. Az utóbbi hiba volt, mert azóta a médialejátszóm (egy régi Popcorn Hour NMT A-100 + Linksys WRT160N DD-WRT-vel, mint wireless ethernet bridge) nem hajlandó semmit sem lejátszani hálózaton keresztül. (Látni látja a NAS-om (Zyxel NSA310) tartalmát és tudok mozgatni fájlokat is a NAS és a médialejátszóban lévő belső vinyó között, de akár egy ~ 300 MB-os sorozatepizód lejátszásának indításánál elakad - a végtelenségig bufferel.) Nem tudom, hogy esetleg erre is van-e ötleted, vagy inkább erre is rendszernaplót kellene néznem.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
paulo92
tag
válasz
vargalex #2164 üzenetére
Szia! Hát sajnos továbbra sem megy.
A log fileban ( /var/log) továbbra sem jelenik meg a hp. Érdekes (?), hogy a többi logfile tartalma is teljesen üres.:
A scriptet a /etc/hotplug.d/usb/ -ben hoztam létre (mcedit /etc/hotplug.d/usb/hplj1020A dl filet csak simán másoltam fel, direkt a próba kedvéért a chmod 0777-re állítottam ezen a mappán:
A file tartalma jelenleg ez: -
Kroni1
veterán
válasz
vargalex #2142 üzenetére
A te build-eddel gondolom ugyanúgy testre szabhatná a nyomtatót, plussz a DLNA is működne a tv-vel nem?
Én még mindig várom, hogy a gariban lévő routerem árát visszaadják, de még mindig nem tudom, hogy ilyet, vagy egy DIR 825-öst vegyek. Attól félek, hogy ha most veszek 825-öst az C1-es lesz már, ami HW-ben megegyezik a 3600-assal, ergo könnyen előfordulhat, hogy az USB sebességben nem fogja hozni a B1-B2 szintjét, inkább ehhez a TPLinkhez hasonló lesz, azért meg nem adnék ki 6-7k-val több pénzt. Mondjuk az lenne a legjobb ha valaki akinek C1-ese van lemérné OpenWRT-vel, hogy mit tud egy B-1-2 rev-eshez képest.. Esetleg meg lehet azt tudni a router dobozáról, vagy az aljáról, hogy milyen rev. router van benne?
-
mprrpm
tag
válasz
vargalex #2021 üzenetére
Abort<y>? no
mnt contains a file system with errors, check forced.
Pass 1: Checking inodes, blocks, and sizes
Pass 2: Checking directory structure
Pass 3: Checking directory connectivity
Pass 4: Checking reference counts
Pass 5: Checking group summary information
mnt: 23/15228928 files (0.0% non-contiguous), 1283431/60885550 blocksennyit csinált...majd reboot és nem csatolja föl
-
-
mprrpm
tag
válasz
vargalex #2017 üzenetére
May 10 17:24:08 TP-LINK-ROUTER user.notice fstab: e2fsck (/dev/sda3): mnt: The filesystem size (according to the superblock) is 60885550 blocks
May 10 17:24:08 TP-LINK-ROUTER user.notice fstab: e2fsck (/dev/sda3): The physical size of the device is 60885549 blocks
May 10 17:24:08 TP-LINK-ROUTER user.notice fstab: e2fsck (/dev/sda3): Either the superblock or the partition table is likely to be corrupt!
May 10 17:24:08 TP-LINK-ROUTER user.notice fstab: e2fsck (/dev/sda3): mnt: UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN fsck MANUALLY.
May 10 17:24:08 TP-LINK-ROUTER user.notice fstab: e2fsck (/dev/sda3): (i.e., without -a or -p options)
May 10 17:24:08 TP-LINK-ROUTER user.notice fstab: e2fsck (/dev/sda3): Warning! Uncorrected errors.
May 10 17:24:08 TP-LINK-ROUTER user.notice fstab: Mount enabled for /dev/sda3 but it doesn't have a defined mountpoint (target)ez lenne az...?
ha lefuttatom parancsból akkor is hasonlót ír és nem csinálja meg az ellenőrzést
-
Kroni1
veterán
válasz
vargalex #2009 üzenetére
Hát igen, talán az fog dönteni, hogy mekkora a keret rá. Ha lesz pénzem akkor a D-Linket venném, de lehet, h egyenlőre kipróbálom a TP-t hátha az is elég lesz nekem.
Most azon gondolkodom, h mivel rá lesz kötve állandó jelleggel az 500GB-os 2.5" HDD-m majd a routerre, és arra fognak menni a filmek, letöltések, amiket majd néha át akarok tenni a notimra is, így leginkább nem is USB-n fogok másolgatni majd hanem wifin, úgyhogy akkor meg kb. mindegy is lesz az usb-s sebesség..
-
Kroni1
veterán
válasz
vargalex #2006 üzenetére
Én azt furcsálom kicsit h a samba olvasás lassabb mint az irás, de nem értek hozzá, csak ilyet még nem láttam. Gondolom a 3600-as is kb. ennyit tud, mert ha jól tudom ua. a hw kivéve hogy a 4300 wifije többet tud.
Amúgy szerintem ezek nem olyan rossz adatok, ahogy nézegettem a legütősebb routerek se tudnak ennél sokkal többet, ebben a netgear és a linksys csúcs rúterei a legjobbak talán, azok közt van pár ami 20-30MB/s felett tud..
-
Kroni1
veterán
válasz
vargalex #2003 üzenetére
Csak van egy 25GB-os FAT32 particióm, amivel a PC-ről másolom a játékokat néha az XBOX360-ra, sajnos a box más particiot nem ismer fel..
Hát most azért örülök, hogy nem vettem NAS-t, az én elvárásaimat egy ilyen router is ki fogja elégiteni sztem.. Még vacilálok a 825 és a 3600-as TP-Link közt, lehet h mégis beérem majd az olcsóbb TP-link-el, aztán meglátjuk. Ha meg tudod akkor nézni majd az USB sebességet nagy fájlokkal a 4300-ason akkor ird majd meg légyszi, ha nincs nagyon lemaradva a D-Linkhez képest akkor vszleg TP-t veszek majd.
-
-
Kroni1
veterán
válasz
vargalex #1995 üzenetére
Oks, köszi, jó lenne ha meg tudnád nézni a 4300-ason! Amugy én is többre számítottam, mert nekem is volt 1043-asom és furcsállnám, ha ez nem tudna többet.
Bár most találtam egy leírást ami szerint nem túl gyors USB-n: 13MB/s az olvasási és 3MB/s az írási sebessége.. Hát ez nem túl acélos..
-
tzol
tag
válasz
vargalex #1943 üzenetére
A te buildedet használom. Log-ban nincsen semmi hibára utaló bejegyzés.
Az /etc/config/fstab-ból eltűntek a korábbi bejegyzések. Ha ezt újra beállítom, akkor minden korábbi beállítás ami az extroot-on volt visszaállna, igaz?
root@OpenWrt:~# mount -t ext4 /dev/sdb2 /mnt
root@OpenWrt:~# ls -a /mnt
. bin external mnt rom sys var
.. dev lib overlay root tmp www
.extroot.md5sum etc lost+found proc sbin usr www_vargalexAzt ha ez sem sikerül, akkor újrapartícionálom a pendrive-ot.
Szerk:
Most így hirtelen még egy hiba-ok jutott eszembe. Pendrive és winchester is rá van kötve a routerre és /dev/sdXY-ként hivatkoztam rájuk. Így ha következő rebootkor fordított sorrendben mountolja fel őket a router, akkor nyílván mást fog találni rajtuk... Majd legközelebb már UUID-vel fogom mountolni őket fstab-ban. -
GBRDVD
tag
válasz
vargalex #1945 üzenetére
Köszönöm! De ez a checksum ellenőrzés nekem nem fut le... Azt írja ki, hogy "the codes do no match".
Az oldaladról letöltöttem a http://users.atw.hu/vargalex/trunk/ar71xx/md5sums fájlt. Ebben van egy sor, amely a routeremre vonatkozik:
openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
c0450cd7b8eee962133a39d602903d38Kimásolom a kijelölt részt, majd betallózom a fájlt, és nem jó. Mi lehet a baj?
-
tzol
tag
válasz
vargalex #1941 üzenetére
Pendrive-on van az extroot. Azt mondod, hogy ellenőrizzem le, hogy jól csatlakozik-e és indítsam újra?
A firmware ment fájlba logot? Ha nem be lehet állítani, hogy mentsen? (Tudom, lusta vagyok utána nézni
) A LuCI-ban mintha csak az utolsó bejegyzések lennének: most például csak mai bejegyzést látok, pedig régebb óta fut a router. Logread-del ugyenez a helyzet.
-
tzol
tag
válasz
vargalex #1916 üzenetére
Megtettem. Most már minden fájl és könyvtár a samba user-hez és a users csoporthoz tartozik.
A force usert is kivettem és visszatettem az invalid usert-t.
Ezek után újraindítottam a sambát a /etc/init.d/samba restart paranccsal, majd a kliens oldalon umount majd mount. De nincsen változás, "Permission denied."
Hogyan kellene felmountolni a meghajtót? guest-ként? Vagy beállítani a samba user jelszavát és a samba user-t megadni mountoláskor? Kezdem nagyon hülyének érezni magam -
tomy_cz
senior tag
válasz
vargalex #1898 üzenetére
Egy egyszerűt csináltam tkp van 3 gmb (150, 300, 600 dpi), a kívánt minőségben scannel egy megadott mappába.
*.tiff-be készíti, arra még nem jöttem rá, hogyan tudom vele kapásból jpg vagy jpeg-be dolgoztatni. Tök jó lenne például, ha behívná a weboldalra az éppen akuális scannelt fájlt így onnan is le lehetne tölteni.
mod: (#1899)
Ez elsőre nagyon jónak tűnik, ezzel még nem találkoztam, megnézem mit tud., Köszi! -
libus
őstag
válasz
vargalex #1888 üzenetére
Szia!
Jó lett volna, ha a blogodba erről tettél volna említést, hogy Fw frissítéskor húzza le mindenki a hozzá csatolt háttértárat/kat, ha másik hardveren van neki az extroot!
De mivel nem olvastam ilyent az Fw frissítésről, így nem tettem!
Persze, igaz, hogy nem említettem, hogy másik hardveren van az extroot, de mivel ez a két lehetőség van (hogy vagy ugyanazon a hardveren van az extroot, vagy másikon), ezért megkérdezhetted volna, hogy melyik scriptet is küldjed el nekem.
Persze nagyobb részben én hibáztam, hogy nem tettem említést még az elején, hogy másik hardveren van az extroot.
De erre senki nem kérdezett rá, pedig gondolom jó páran így használják...Sajnos backup-om nincs a hdd-ről.
De jó lenne, ha valaki tudna segíteni abban, hogy milyen programmal tudnám visszahozni az adataimat erről az ext4-es particióról, ami ugye csak formázva lett.
Azóta nem is írtam rá semmit, hogy nagyobb esély legyen a teljes visszaállításra.
Jó lenne visszahozni, mert elég sok fontos adat van rajta (nem filmekre, zenékre gondolok)!
Valaki?? -
libus
őstag
válasz
vargalex #1856 üzenetére
Igen csatolva van.
Nem formáztam a HDD-t!
Egyszerűen csak annyit csináltam, hogy frissítettem 1.1.5-ről 1.1.7-re openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade_vargalex_1.1.7-el.
S mikor felállt a rendszer a Windows intézőben néztem a felcsatolt hdd tartalmát, s egy csomó mappa volt az addigi helyett, viszont a tegnapi script lefuttatása után (amit küldtél,s a puttyból kellett...) az után már csak a transmission mappa volt a gyökér könyvtárba.
Viszont az "opt" (egy 1Gb-os pendrive van hozzácsatolva még) meghajtót még most sem érem el, ill. a rendszer. Windows intéző -
chab7
addikt
válasz
vargalex #1795 üzenetére
Azt vissza lehet nézni pár napra vagy csak az az egy oldal látható ami épp van? Mert most nem látszik benne ilyesmi, de az az egy oldal az csak ma délelőttig mutatja a logokat, ez idő alatt meg jó volt.
(#1796) suste: 4300-asra semmiképp, már ezt sem használom ki (elméletileg). Pluszban pedig nem szeretnék rákölteni, már ez a 15 is a plafon volt árban, és még jön rá akkor a cseréltetési procedúra telefon és postadíja.
-
chab7
addikt
válasz
vargalex #1793 üzenetére
Viszont az ő laptopján is kimarad az adatátvitel 2,4 gigán és a telefonján viszont semmi gond nincs. De mikor a telefonja nem volt felcsatlakoztatva, (plusz az enyém sem, hogy a telefonokat kizárjuk a játékból) akkor is fennállt a megtorpanás 2,4 gigán. Ezért nem értem, hogy hogyan lehet akármelyik is a hiba forrása, ha mondjuk egyesével csatlakoztatom fel őket, tehát kizárólagosan egyszerre egy eszköz van a wifi hálón (plusz a madzagosok) akkor egyikkel sem jött elő még probléma, csak mikor több eszköz van felcsatlakozva. Az eszközök egyébként saját ip-vel csatlakoznak, nem a router osztja ki nekik.
Kezdésnek már az is jó kiindulás lenne nekem ha meggyőztök arról (persze 100%osan nem tudtok, hiszen nektek is csak tippetek lehet), hogy nem a router hibás, mert akkor nem igyekszek visszaküldeni hanem nyugisan vizsgálgatom még a lehetőségeket.
Első körben ezt kell tudjam, hogy lóhalálában cseréltessem-e, mert már kifutok a cserélhetőségi időből, a garanciális intézés meg gondolom nem egy-két hét hanem több, vagy ne cseréltessem hanem keressem csak nyugodtan máshol a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest