- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- 
			  Mobilarena TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Celtis veterán válasz  VeryByte

üzenetére VeryByte

üzenetéreÍgy van. Most nyugi van, megy a wifi, úgyhogy egyelőre marad a a router. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy aki 40MHz-re állítja, az hogyan tudja használni. 
 Arra sem jött válasz, hogy melyik országkóddal megy maximális teljesítménnyel a wifi. Pedig azt gondolná az ember, hogy ezek itt alapvető információk...
- 

trance89 őstag válasz  VeryByte

üzenetére VeryByte

üzenetéreaz emberek nagy része aki még nem látott routerboard-ot ezt szajkózza, de itt egy kép: [link] 
 ebben az egy ablakban beállítható minden amire a userek túlnyomó többségének szüksége van
 aki pedig kicsit is konyít a hálózati eszközökhöz játszva beállít rajta akármit, kismillió szájbarágós leírás van hozzá, aki pedig egy mezei routerrel nem tud mit kezdeni az úgyis az ismerőst hívja aki az alap dolgokat még akkoris betudná lőni egy ilyenen ha először lát ilyen kütyüt(#5253) VeryByte 
 elvileg rárakható de én soha nem cserélném le rajta a routeros-t, így tökéletes ahogy van
 rengeteg router megfordult már nálam de stabilitás/megbízhatóság terén egyik sem közelítette meg azt a szintet amit a RB nyújt
- 

bozsozso őstag válasz  VeryByte

üzenetére VeryByte

üzenetéreMi a belső háló IP tartománya? Nem ugyanaz véletlenül mint az otthonid tartománya? Az a baj a hálózatokban nem nagyon vagyok jártas. A kérdés az lenne, hogy az otthoni és a céges belső hálója megegyezik-e? A céges gépre, gépekre fix IP címek vannak VPN-en belül. Viszont a belső IP-k nem ugyanabban a tartományban vannak. 
- 

BullZeye veterán válasz  VeryByte

üzenetére VeryByte

üzenetéreMert nem tudom hol kell, dyndns.org oldalára azóta nem mentem mióta agresszíven az egész egy webshopnak néz ki, és most se találok semmi infót, csak azt, hogy miket vásárolhatok meg tőlük. :\ szerk.: 255.255.255.255-nél dyndns.org -os cím nélkül az internet IPjére bejön, de dyndns-re nem. 
- 

vargalex félisten válasz  VeryByte

üzenetére VeryByte

üzenetéreSzia! Ahogy fentebb írtam, nekem is 2 mezei 2,5" HDD van benne (vagyis igazából rajta). 
- 

- 

- 

DzSimi csendes tag válasz  VeryByte

üzenetére VeryByte

üzenetéreKöszönöm, h rákerestél  
 Időközben találtam én is egy quicksetup nevű, ősrégi progit, ami villámgyorsán átállított mindent a nyomtatón. Jelenleg 192.168.1.93 címen van már - ezt csekkoltam is, beállítottam portnak - nyomtat!De az akkor legális, h a luciban nem látom, mint kapcsolódó klienst? Csak azokat, akiket a dhcp megtalál? 
- 

brumi1024 veterán válasz  VeryByte

üzenetére VeryByte

üzenetérePersze ha seamless átjárás kell akkor azonos SSID-k kellenek, tudom, én is így használom, csak arra céloztam, hogy az SSID-t mindegy hogy mikor állítja be, egyelőre legyen hálózata. A csatornának pedig mint mondtam illene másnak lennie, hogy ne zavarják egymást a routerek. 
- 

Kicsirics77 veterán 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen autót vegyek?
- Energiaital topic
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest