- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77 #16538 üzenetére
Köszi.
Stripped , az mit takar ? -
ubid
senior tag
Vargalex firm van jelenleg a routeren.
Milyen módon tudom visszarakni az eredeti TP-link firmware-t ?Vagy valaki meg tudja mondani, hogy multicast-ot hogy tudok setupolni rajta ?
köszi. -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Wdr3600 - OpenWrt - Luci.
Logokat hogyan tudok kinyerni ? ki akart kapcsolódni, hogy miért. stb
Router=>Qnap=>VirtualStation=>UbuntuServer=>Docker/HassIo
Valamiért a HassIo felcsatolt Xiaomi gateway nem tud kapcsolódni... vagy nem is tudom mit nem tud... De lényeg hogy nem működik.
Szeretném valahogy a routerből kinyerni a logokat, hogy megnézzem, hol akad el.. esetleg portot kell nyitnom,.. vagy nem tudom.
Köszi a segítséget. -
ubid
senior tag
Sziasztok.
TP-Link TL-MR6400 fő router, 4G net.
Belső hálóra tennék elé egy TP-link WR3600-at switchként.
Vargalex firm van rajta .Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell configolni a TPlinket, hogy switchként működjön csak ?
( eddig fő routerként ment... upc kábeles net volt... elköltöztünk, sajnos nincs itt kábeles net egyenlőre., szóval ez lesz. )
Köszi a segítséget előre is!
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
TPlink WDR3600- as 4G stickel felokosítható valahogy ? -
ubid
senior tag
Sziasztok.
UPC netem van, eddig régi modemem volt ami elé volt rakva a WDR3600-as router, a mögé pedig egy QNAP nas.
Nos, a UPC modem bedöglött... Így kaptam ezt az új fajta fehér Wifis/Modem UPC cuccot.
Most a hálózat úgy néz ki , hogy, UPC router, mögötte a WDR router és a mögött a NAS.Eddig, mivel csak egy router volt , a NAS-t el tudtam érni VPN en stb.. ment szépen minden.
Mivel most még egy router elé került, így már nem érem el, sőt, ha itthon vagyok és a UPC wifire csatlakozom, akkor belső hálón se látom a NAS-t... természetesen.Hogyan tudnám ezt megoldani, hogy a két router úgymond tudjon egymásról, és a UPC-ről is tudjam elérni a NAS-t, valamint a belsőbb routeren beállított port forward... stb valahogy életbe lépjen ?
Egyáltalán tudok ilyet ?
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Aki ért hozzá, kérem segítsen .Szakadozott a net ... Wifi folyamatosan ledobál.. Újracsatlakozok.. 10 percig jó. utána ismétlés...
Meguntam... Gondoltam újraindítoma Routert is és a modemet is.UPC-s net, Vargalex firm-ös DR3600-as link.
Na. újraindítás után viszont egyáltalán nincs net routeren keresztül.
Néha azt írja gépen is , hogy "internet access" de mégsem jön be semmi.
Közben routeren látni, hogy DCHP-t inaktív:Ha routerba dugok egy kábelt, majd azt a laptopba, akkor sincsen internet...
Volt egy korábbi router backupom, azt is visszaállítottam már, de nem oldotta meg.
Telefonról sem sikerül csatlakozni... :Sszóval, WTF történt ?
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Sajnos nekem nagyon nem megy ez a wifi. folyamatosan szakadozik... nincs jel. gyenge... minden baja van
Ha szeretném visszarakni a tplink eredeti firm-jét, hogyan tehetem meg a legegyszerűbben ?
Ezt letöltöm, becsatolom a LUCI felületén és felrakja és minden mehet tovább ahogy eddig ?
Vagy kell valami különlegeset csinálni ?
Köszi a választ. -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni, hogy vargalex firm-ről hogyan lehet visszaállni az eredeti TP_Link-es re ? -
ubid
senior tag
Log részlet hátha mond valakinek valamit.
31.940000] cfg80211: (5735000 KHz - 5835000 KHz @ 40000 KHz), (300 mBi, 3000 mBm)
[ 32.370000] PPP generic driver version 2.4.2
[ 32.720000] ip_tables: (C) 2000-2006 Netfilter Core Team
[ 32.890000] NET: Registered protocol family 24
[ 32.940000] nf_conntrack version 0.5.0 (1980 buckets, 7920 max)
[ 33.240000] xt_time: kernel timezone is -0000
[ 33.600000] usbcore: registered new interface driver usblp
[ 33.910000] u32 classifier
[ 33.910000] Performance counters on
[ 33.920000] input device check on
[ 33.920000] Actions configured
[ 34.080000] Mirror/redirect action on
[ 34.340000] fuse init (API version 7.20)
[ 37.700000] device eth0.1 entered promiscuous mode
[ 37.710000] device eth0 entered promiscuous mode
[ 37.990000] eth0: link up (1000Mbps/Full duplex)
[ 38.020000] br-lan: port 1(eth0.1) entered forwarding state
[ 38.020000] br-lan: port 1(eth0.1) entered forwarding state
[ 40.020000] br-lan: port 1(eth0.1) entered forwarding state
[ 46.600000] device wlan0 entered promiscuous mode
[ 47.020000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
[ 47.030000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
[ 49.030000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state
[ 50.450000] device wlan1 entered promiscuous mode
[ 50.700000] br-lan: port 3(wlan1) entered forwarding state
[ 50.700000] br-lan: port 3(wlan1) entered forwarding state
[ 52.700000] br-lan: port 3(wlan1) entered forwarding state
[ 813.180000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004!
[ 865.440000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x104!
[ 2538.460000] ath: phy0: Failed to stop TX DMA, queues=0x004! -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudna még ötletet adni Wifit mivel lehetne stabilabbá tenni ? :SWifi patch megvolt.
de nem nagyon ér sokat.
folyamatosan szakadozik a net.Esetleg van lehetőség visszarakni TP-link eredetijét ( WR3600 )
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Mi a teendő ha LUCI jelszavát elfelejtettem?
Nem annyira szeretném resetelni. Van megoldás ezen kívül ? -
ubid
senior tag
sziasztok.
Vargalex firm-en lehet konfigurálni a ledeket ?
Konkrétan, hogy ne világítson már egyáltalán... (wr3600 TP)Láttam, hogy van egy LED config menüpont... de nem vagyok biztos benne, hogy az arra való, ezért inkább megkérdeztem.
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
proxy-t hol tudok beállítani LUCIban ?
-
ubid
senior tag
válasz
vargalex #13410 üzenetére
Szia.
Köszi. Egy kicsit komplikáltabb a dolog, mert ez egy qnap- nas, ami ugye be is akarja konfigurálni magát UPNP-n keresztül.
Tehát a qnap ad egy saját dns-t, és azt ő konfigurálni a routeren. ami szerinte félig sikeres is.
viszont ha behívok ezen a dns címen, akkor a luci felülete jön vissza. (gondolom azért veszi sikeresnek , mert valami választ csak kap... de szerintem az luci)
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Olyat hogy tudok beállítani, hogy például egy no-ip.s címről a router beirányítson egy belső statikus IP címen figyelő szerverre, ami a 8080-as porton van ?no-ips cím be van konfigolva, de a luci jön be hogyha beírom.
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13148 üzenetére
Köszönöm.
Ez a megoldás már 90%-ban jónak tűnik...
Legalábbis abból a szempontból, hogy most már WIFI is van, és kábelen is van net, viszont:
A LUCI még mindig nem jön be, és az ipconfigba is marhaság van... chello.hu , meg default gateway is valami 80.98.38 . stb.Még ötlet valakinek ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13148 üzenetére
CISCO - EPC3208
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #13146 üzenetére
-
ubid
senior tag
Valahogy semmi sem jó...
Letöröltem.. két 1 perc múlva magától vissza is rakta...
Ipconfignál hülyeségeket is ír...
Connection specific dns suffix... chello.hu
..
Upc-s net egyébként.viszont most már ha nem kábellal csatlakozok, hanem wifin.. akkor nincs sárga felkiáltó jel (mert eddig volt) viszont legalább net sincs
-
ubid
senior tag
válasz
donmackó #13140 üzenetére
Mind a kettőt
Eddig ment is... de tegnap kistesóm erőteljesen megtámadta a routert. egy WPS reset lett belőle..
és azóta csak kábeles net volt.. de tegnap este még bejött a LUCI... gondolom kikapcsoltam a gépet... és azóta nem is arra a hálózatra kapcsolódik valamiért.De mégis a routeren keresztül jön... mert a kábel abba van bedugva.
-
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Az hogy lehetséges, hogy internetem van... De a LUCI az nem jön be azon a címen, amin még tegnap este bejött.... ? ? ? :@@@ping -re is timeout ...
-
ubid
senior tag
Hűha... Valamilyen furcsa módszerrel lett netem úgy, hogy a routerből kabellal megy gépbe...
( a módszer fogalmam sincs hogy működhetett... igazából a jelenlegi állapotból csináltam egy biztonsági mentést... majd ugyan ezt a mentést visszatöltöttem és valahogy lett net...)
VISZONT:
A Wifi még mindig nem jó...
Wifi menüpont alatt a kapcsolódó klienseknél az IPv4-cím helyén mindenhol "?" van.
Valaki tudna segíteni ?
Köszi! -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Wdr3600as router vargalex firm...
Kistesom megnyomta a wps reset gombot a routeren. Ennek következménye h full elment a NET... Csak a router felülete jön be. Mit kellene allitanom?
Upc net. Valaki helpHálózat /ipv4 wan állapot : nincs kapcsolódva
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11508 üzenetére
Köszi!
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
InSSider már csak fizetős verzióba érhető el ? :S
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
(Vargaley firm)
Valaki tud segíteni, hogy hogyan lehet ütemezni azt, hogy mondjuk minden reggel 9 órakor felébredjen a NAS-om ?
Kézzel indítással ez a parancs fut le : (felébresztés hálózaton keresztül menüpont)
-----------------------
WoL segédprogram elindítása:/usr/bin/etherwake -D -i "br-lan" "MACCÍM"
The target station address is MACCÍM.
Packet is MACCÍM STB....
Sendto worked ! 116. -
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11045 üzenetére
köszi a segítséget !
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11043 üzenetére
tehát akkor egyáltalán nem tudok javítani sehogy sem ? ( 5GHz-et eltekintve. sajnos nincs olyan laptopom, ami tudná ezt. )
... akkor van értelme , hogy ilyen netem van... király...
-
ubid
senior tag
7-es csatornára átállítottam, elvileg ott nem volt most senki...
sebesség inkább kevesebb mint több. :
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11040 üzenetére
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11036 üzenetére
Lehet félreértetted ezt a 120/107-et.
Itt egy kábelen mért adat. igaz most csak 94Ez pedig WIFIN:
-
ubid
senior tag
Sziasztok
120-as UPC netem van, tplink wr3600-as , vargalex firm alatta.
A gondom a wifivel van.
A upc modemből mérve jön 120/107 kb, routert alárakva szintén jön ugyan ennyi körülbelül,
Viszont Wifi-n csak 120/20 körül.
Milyen beállítási gond lehet ? Mit tudnék kezdeni vele ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9670 üzenetére
Valahol láttam egy példát, ahol nem kellett belerakni...
Bele kell ? -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Luci-ban az ütemezett feladatokhoz szeretnék beállítani egy olyat, hogy a NAS-t minden nap reggel 8 kor kapcsolja be.
Hogyha a felélesztés hálózaton keresztül opciónál próbálom ugye az egyszeri ébresztést, akkor az megy is, bekapcsol az eszköz. ez a parancs fut le:
/usr/bin/etherwake -D -i "br-lan" "NASMACCÍM"
Az ütmezett feladatokhoz ezt próbáltam beilleszteni :
0 08 * * * ether-wake -D -i "br-lan" "NASMACCÍM"
Viszont ez nem működik. Hol a hiba benne ?
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudna valami ötletet adni, hogy miért lesz nem kapok megfelelő jelet a routertől ?
Minden 10. percben LIMITED CONNECTION lesz a wifi állapota.Egyedül én lógok(nék) a wifin.
Ötlet ?
Lecsatlakozok, majd rögtön vissza, és jó is egyből.
-
ubid
senior tag
válasz
SztiviVander #8764 üzenetére
ebben az esetleg az ismeretlen lakótrásak okoznák a kellemetlenséget
Köszi megoldottam. Twonky media server tudja magától is ezt a fíícsört
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék :
Van egy NAS-om, ami média szerverként üzemel, az IPCÍM:9001 -es porton.
Azt szeretném szabályozni a routeren keresztül, hogy a mediaszerverre ki léphessen be (vagyis például csak az én gépemről lehessen filmeket nézni, valamint a TV-ről. )
Hogyan tudnám ezt beállítani ?
(TPlink N600- Vargalex FW)
-
ubid
senior tag
Az mitől lehet, hogy a wifi állapota 65% és 95% között folyamatosan ingadozik ?
Nem lehet ezt stabilizálni ? -
ubid
senior tag
Wifinél az általános beállításoknál a csatrona mehet autómatikusra ?
-
ubid
senior tag
ööö ez a router még nemrég otthon használva volt. most annyit történt, hogy felköltöztem pestre.
és itt próbálnám használni.
otthon ment hibátlanul UPC nettel.
Itt is ugyanúgy UPC net van. kábelen jön is.
meg mondom, telefonok tudnak csatlakozni.
Sőt Ipad tud 5Ghz -t és fel is megy rá szépen. ( és a másikra is felmegy. a 2.4 GHZ-ra is) -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Beüzemeltem a routerem (n600 tplink , vargalex fw)
A wifivel azonban valami gond lehet.A két telefonom simán tud rá kapcsolódni, azonban a laptopom nem
N em értem miért.Wifi beállításai:
Csatorna: 11
Adót: 27 dBm
Mod: 802.11g+n
HT 40MHz második csatorna alatta
országkód: USInterfész beállítások: Mód: Hozzáférési pont
Hálózat : LAN
WMM mód pipaValaki tudna segíteni ? Köszi !
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8709 üzenetére
Mint pl ?
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Vargalex fw telepítése után (Tplink n600)
Kettő darab Wifi hálózat is elérhető, az egyik 5GHZes a másik X
Erre az X-re lennék kíváncsi,hogy alapból az melyik csatornára van állítva ?
Az 5 GHZes nálam a következő : Csatorna: 36 (5.180 GHz)A másikat légyszi valaki írja már le, hogy mik a default beállítások.
Köszi -
ubid
senior tag
Sziasztok.
A routerre "ráaggatott" pendriveom hogy érem el ? (vargalex fw) -
ubid
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy repeater-ként hogyan tudnám bekonfigolni ezt a típusú routert ?
Köszi! -
ubid
senior tag
Sziasztok!
Hogyha a Wifi csatlakozásnál azt írja a kapcsolatnál, hogy LIMITED, az pontosan mit takar ?
Természetesen csak az én gépemnél írja eztmásik gép tud csatlakozni.
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7178 üzenetére
Egyébként ez egy céges laptop. bent a cégnél hálózatba van, kábelenc satlakozik, sose volt gond.
korábban is hoztam már haza a gépet hétvégére, akkor is wifin csatlakoztam, semmi baja nem volt sose.
csak tegnap kezdte el csinálni.windows, igen, és wifin csatlakozok.
Milyen címre kell beállítani ?
SZERK: áá lehet az volt a baj, hogy volt beállítva DNS, mert valami volt beállítani, bár nemtom hogy került be oda, gondolom központból állították.
Most kiszedtem, így megy, majd ha bemegyek esetleg visszaállítom!
Köszönöm a segítséged!
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7176 üzenetére
Azt hogy tudom megtenni ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #7173 üzenetére
De ez bejön!
tusi74: nem
-
ubid
senior tag
Sziasztok. Egy kis hiba történt a rendszerben, nem tudok rájönni miért, légyszi aki tud segítsen, vagy adjon tanácsot, mi lehet a baj, mit nezzek meg.
Az van, h internet elérhetőségem jelzés szintig van, tehát azt jelzi, hogy kapcsolódott. Belső hálót el tudom érni, pl a NAS-t.
Viszont egyetlen egy darab honlap sem jön be böngészőn keresztül, se a chormeal, se mozzilaval, sem pedig internet explorerrel.Ami érdekes, hogy TOR browserrel meg igen.
Hol lehet a hiba ?
( még egy hónapja kb spotfulox telepítettem, de az egy hónapja volt és eddig semmi baj nem volt miatta )
Ja és csak ezen az egy gépen van ez a hiba
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani valami ingyenes VPN szolgáltatást ? ami normális sebességű.
valamint olyan eszközt, amivel lehet logolni a routeren keresztül menő forgalmat.
IP - milyen oldalt nézett.
Köszi
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Vargalex féle firm-em van. UPC-s netem.
A hálózatot hogy lehet rajta bekonfigurálni ?
A protokollnál simán a DHCP ügyfelet kell bejelölni és ennyi? -
ubid
senior tag
Sziasztok!
Újabb kis router (?) problémával kapcsolatba kérdeznék.
Van egy NAS-om, ami fixen rá van kötve egy IP címre, valamint van hozzá kötve egy no-ip-s cím is.
A gondom az, hogy az IP címen valamiért nem érem el a NAS-t, viszont a no-ip s címen mindig elérem, bárhonnan bármikor.
A vicces az az, hogy a routerben sem látom a kapcsolódott kliensek között. ha pingetem az ipjét, arra is válaszol szépen.
Router volt már újraindítva, a NAS-nak szánt IP-re látszólag semmi más nem csatlakozott fel.
Még annyi, hogy a NAS-hoz kapott kis utility programmal is azt látni, hogy a NAS bizony a megfelelő fix ip-n figyel ami be lett neki állítva.Valakinek valami ötlete esetleg ?
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Ismét gondom akadt a routerrel ( vargalex firm)
Eddig hónapokon keresztül semmi de semmi baja nem volt, még csak újra se kellett indítani, most a napokba megint elkezdte azt játszani, hogy fél naponta eldobja a netet és csak nagyon nehezen hajlandó visszacsatlakozni.
Valaki tudna segíteni, hogy ez mitől lehet esetleg ? vagy mit kellene megnéznem, esetleg beállítanom ?
(nem nagyon turkáltam a router beállításaiba. utoljára annyit módosítottam, hogy egy no-ip címet beállítottam a NAS_omra a korábban műküdő dyndns mellé. )
köszönöm!
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3094 üzenetére
Még egy kis segítséget kérnék :
Odáig sikerült eljutnom, hogy beállítottam mindent, majd letöltöttem egy monitorozó programot, hogy lássam, hogy megkapja-e a csomagot
(EZT)És látni is , hogy megkapja, viszont ha kikapcsolom a gépet, akkor nagyon nem akar rá reagálni semmit sem.
Ezen keresztül küldöma csomagot : http://wakeonlan.me - és ez is kiírja , hogy sikeresen elküldte.
Valakinek valami ötlet ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #3094 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy WakeOnLan-t hogyan tudnám beállítani ? Miket kell hozzá állítani ?
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, h hogyan és mit kell beállítanom, hogy a serveremre be tudjak SSHzni a dyndns címen keresztül? -
ubid
senior tag
Sziasztok!
VPN kapcsolat kialakítása hogyan lehetséges ezen a routeren keresztül ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2387 üzenetére
Köszi!
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Van-e lehetőségem arra, hogy ha távolról belépek a routerba, azon keresztül egy scriptet lefuttassak, amely mondjuk újraindítja a NAS-on lévő Transmissiont ?
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Körülbelül másfél hónapja raktam fel vargalex buildet azért mert sokszor előfordult, hogy eldobata a netet a router.
Felraktam, idáig teljesen jó volt, hibátlanul ment, egyszer sem dobta el a netet...
Körülbelül két napja megint elkezdte dobálni a netet... Hol van internet hol nincs...
Elmegy a net... Kihúzom a routerből, visszadugom a kábelt , egyből visszajön.
Iszonyat dühítő, hogy egy ilyen drága router ezt csinálja...
Valaki tud rá valamit mondani? Beállítás esetleg ? Vagy kukába dobjam inkább???? -
ubid
senior tag
Sziasztok.
Ma LuCI ban nézegettem a forgalmat és hirtelen egy ilyen hibát kaptam. Ez mitől lehet ? ( értem mit jelent, csak a miértjére vagyok kíváncsi)
Helyreáll magától?Error :faild to create CGI process :cannot allocate memory.
-
ubid
senior tag
Vargalex statisztikába tud olyat, hogy kliensenként méri a forgalmat meg ilyeneket ?
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2099 üzenetére
Nem veszem a szívemre
Mellesleg az egyik otthoni PC-n Ubuntu van , mert muszáj vele barátkozni
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2095 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez az a hely, ahol megvitathatjuk/vagy meg kell vitatnunk, hogy melyik jó és melyik nem.
Mellesleg nem azt mondtam, hogy szar a linux, hanem azt, hogy én nem szeretem... Egyéni szociális probléma, hogy te meg igen. Amúgy szerintem neked tök mind1, hogy én mit részesítek előnyben
Használd egészséggel a linuxot, nekem is mind1 , hogy te mit használsz. -
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2093 üzenetére
Hát nem igazán vagyok oda érte
Nem csípem a linuxot sem
-
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2091 üzenetére
Felületről nem lehetséges ?
-
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2088 üzenetére
Köszi a választ!
Hol tudom átírni a samba portját ? nem találtam benne meg.
#vargalex
Köszönöm a segítséget neked is
-
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2086 üzenetére
a port forwarding már megvan, hiszen böngésző címsorába elérem dyndnsnév:portszám
csak azt szeretném, hogy sajátgépet megnyitva, címsorba beírva a megfelelő dyndns-t akkor bejöjjenek a NAS mappái.
Meg ugye, hogyha "saját nevén szólítom a gyereket, hogy \\SERVER akkor bejön normálisan, csak ugye ez saját hálóba működik, a munkahelyről meg hiába írom be hogy \\ SERVER
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Köszönet Vargalex-nek!
Hatalmasat alkotott, ezt gondolom sokszor hallotta már, hát most én is megemelem a kalapom előtte
Köszi!
Úgy néz ki, hogy ezzel nem szakad a net, sőt még a VOIP-os dolog is megoldódni látszik, bár ezt még nem kiabálom el.De ma mindenképpen kiderül ez is.
Net eddig egyszer se szakadt meg, sőt még a routert se kellett újraindítani egyetlen változtatás után sem.
Mióta felraktam a buildet, folyamatosan szépen nyugodtan megy!Tökéletesnek látszik
Még egy apró gondom van. Mint mondtam van egy NAS-om, amit szeretnék elérni úgy, hogy beírom a "számítógép" címsorába, hogy \\dyndnsnév.dyndns.info
Ezzel annyi a gond, hogy szerintem ez a routerre mászik fel, és így egy darab "mnt" nevű mappa látszik.
Hogyan tudnám megoldani, hogy erre a hívásra a a NAS mappái jöjjenek be ? port számot gondolom nem írhatok...
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2082 üzenetére
Valóban: )
Köszönöm!
-
ubid
senior tag
Közbe valahogy sikerült feléleszteni ezt a dyndns-t és most már megy
Még egy utolsó dolgot szeretnék kérdezni :
Azt hogyan tudom beállítani, hogy a routert bárhonnan el tudjam érni ?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged