- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Legújabb érdekes jelenség, bár ez most valószínű szoftveres bug lesz. Skype beszélgetést próbálok épp a feleségemmel. A régi routerrel ebből a szobából már szaggatott volt a hang, csak ha a router mellé mentem akkor javult ki. Most hogy csak a laptop, teló, és vezetéken a settopbox van rajta, megy klasszul a skype is, közben böngészés is. A telefont szoktam webkameraként üzemelni mert a laptopomban nincs, viszont most valamiért a vezetékes adb összeköttetés nem ment. Gondoltam egyet, terhelendő a hálózatot, wifin csatlakoztatom a telót a skypehoz webkameraként (programja ilyet is tud).
amint felcsatlakozott és a telóról is streamként folyamatos terhelést kapott a router, a laptopon a wifi visszajelző ikonja 95%-ról 0%-ra esettle azonnal.
Az érdekesség az, hogy közben van hálózat, és a videojel is megy folyamatosan. a feleségem lát és hall is rendesen, tehát most jó az összeköttetés az eszközök között, csak épp a jel visszajelzése szűnt meg létezni.
Ez viszont már szoftveres bug lesz az ubuntuban.Agyalok ma még meg tesztelek, de lehet hogy mégis csak felhívom én holnap az üzletet, hogy cseréljék ki, mert terhelve (még ha minimálisan is) több eszközzel nem stabil a wifije. Még benne vagyok az egy hétben, most kell lépnem. Max ha a csere darab is ugyanilyen lesz akkor megpróbálok más úton továbblépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Lexus, Toyota topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest