- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
jozsef0411 #2812 üzenetére
Nekem egyszer volt hasonló probléma a NAS-ommal. Folyamatosan felébredt meg nem akart hibernálódni... Az ébresztési beállításaival voltak bajok. Azon mondjuk Win2008 fut, és ott be lehet állítani, h minden hálózati aktivitásra ébredjen, vagy csak MAC-re küldött ébresztő csomagra. Ez volt a megoldás. Így utólag visszagondolva nekem is egyik pillanatról a másikra jelentkezett a probléma és nem kizárt, h router csere után. Annyit tudok elképzelni, h egyes eszközökben a switch másképp működik és a passzív portokon is megjelenik valami hálózati forgalom ami felébreszti ezeket az eszközöket. Azt viszont nem tudom eldönteni, h melyik a helyes működés. A NAS beállításai közt szétnéznék a helyedben.
-
krealon
veterán
válasz
jozsef0411 #2804 üzenetére
Ez a "szerver" az egy NAS.
A hutoventillator azert porog, mert a processzor homerseklete meghalad egy bizonyos hofokot.
A processzor azert melegszik, mert egy alkalmazas folyamatosan terheli.
Ha lekapcsolod a routert es megszunik a terheles (lelassul a hutoventillator), az azt jelzi, hogy halozattal kapcsolatos a dolog okozza a problemat.Legjobb esetben kikapcsolod az UPnP-t es kesz, legrosszabb esetben feltortek valamelyik szoftvert, es az forgalmaz az internet fele.
-
cimp
senior tag
válasz
jozsef0411 #2810 üzenetére
És ennek a szerinted mi köze van ehhez a topikhoz!? Nem a router pörgeti a ventillátort, hanem egy független eszköz ha jól értem! Nézd már meg, h a hűtőszekrényben nem világít -e véletlenül állandóan a lámpa, és megpróbálunk annak az okára is rájönni.
Alex nagy király, de egy hibernált gép ventilátorát szerintem ő sem tudja csak úgy 24 órában pörgetni. -
vargalex
félisten
válasz
jozsef0411 #2808 üzenetére
Szia!
Akkor most mi is a probléma? Lehet, hogy nem túl jó a felfogásom, de nem értem.
-
vargalex
félisten
válasz
jozsef0411 #2806 üzenetére
Szia!
Az előző hozzászólásban nem azt írtad, hogy nem is kapcsol be? Akkor hogy látja a WD lejátszó?
-
VeryByte
őstag
válasz
jozsef0411 #2804 üzenetére
Nincs újab fw hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest