- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
Emberek!
Standard ubuntu mint router. Wifi, dns, dhcp, minden ...
WIFIN -n wps -re lenne szükségem tehát, hogy az ubuntus routeremre amin jelenleg a dnsmasq osztja a címeket, valahogy felmásszon egy egy kliens wps-el.minden ötlet számít!
-
cimp
senior tag
Hát szokjál le róla. Gondolom az asztali gépedből sem szeded ki a vinyót amikor másik gépet használsz. Ez meg gyakorlatilag nem is PC kategória lesz innentől hanem szerver! Erre fixen kell egy vinyó ha normálisan akarod használni. A rajtalévő cuccokat hálózaton mindet eléred, tehát semmi nem indokolja a leszedését.
(Amúgy windows-hoz van több linuxos filerendszer kezelő program.) -
cimp
senior tag
-
cimp
senior tag
válasz
vargalex #8170 üzenetére
A failsafe a nyomom a resetet és bekapcsolom. Nem? Mondom próbáltam sokáig nyomni, próbáltam nyomni és indítani... és sokáig. Nem igazán lép ki ebből az állapotból.
És nem babráltam, áramtalanítottam a lakást, aztán így indult. Ha egy soros-portost megnéznél rajta azt szívesen venném. Már csak a találkozás végett is! -
cimp
senior tag
Azzal kezdtem, h lehúztam róla mindent. Másik táppal is próbáltam... Szóval az egyéb hibákat igyekeztem kizárni. Az áramszünet, vagy az utánalévő újraindulás összekuszált benne valamit. Csak ezt kicsit cikisnek tartom. Ok, hogy szét lehet babrálni ha cseszekszik vele az ember és valami olyat csinál amit nem kellene. De az, hogy a tápellátás megszakad,... hát annak nem kellene ilyet okozzon.
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #8166 üzenetére
Nem megy. Nyomkodhatok én ezen bármit. Nem kerül boot állapotba, hogy tftp-t keressen.
Számlakeresés, boltba battyogás... Csak ez elég ciki, hogy így elcsesződik. -
cimp
senior tag
Sziasztok.
Egy áramszünet után a cucc ne egészen úgy működik mint ahogy megszoktam. Power led világít, a többi pedig egyszerre villog pár másodperces ütemben. Valaki itt, vagy a 1043 -as topicjában írt egy egész hosszú és részletes helyreállítási segédletet. Nem találom.
Segítséééég!
Köszönöm.
-
cimp
senior tag
Ha a switch a router lan portjai (sárga) közül az egyikre van kötve akkor ennek működnie kell. Nekem is igy van, csak 8 portos switch-el. Régebben volt egy iratlan (vagy lehet, hogy irott) szabály, hogy a switch az első porton kapja a linket. Tehát a routerből jövő kábel a switch első lyukába legyen dugva.
-
cimp
senior tag
válasz
hramon94 #6205 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy erősítse? A második routert a lan-on keresztül kötsd rá az elsőre, LAN oldalon a protokollt állítsd DHCP-re, így az elsőtól fog ip-t kapni, és ugyanabban a hálózatban lesz. A DHCP szolgáltatást viszont értelemszerűen kapcsold ki a második routeren. A wifi-t beállítod és működnie kell. Én mondjuk más ssid-et állítanék neki mint az elsőnek, mert csak a kavarodás lesz belőle.
-
cimp
senior tag
Én nem fogok ezen tovább rugózni, mert úgy látszik szerinted akinek ilyen routere van az vegyen hozzá egy olyan lakást mint a tied akkor minden jó lesz!
Szerintem józan paraszti ésszel belátható, hogy a mérés azt igazolta, hogy a jelerősséget nem befolyásolja, hogy moddolt vagy gyári fw -van rajta. Ezek után aki gyengének találja azt, hogy a routertől 3m-re közvetlen rálátás mellett 60 dBm a jel annak bele kell törődni, hogy gyárival se lesz sokkal jobb. (mert az enyém gyakorlatilag ennyit tud!) Ezek után lakhatsz akármilyen lakásban mert ha a három méteres közvetlen rálátásnál nem hiszem jobb eredményt fog produkálni. Hacsak nem egy bazinagy fémcsőbe költözök ami már tulajdonképpen egy irányított antenna! -
cimp
senior tag
Nem a megnevezéseken kell lovagolni, hanem 3-4 különböző fw-vel, köztük gyárival is azonos pontokon gyakorlatilag azonos mérési eredmények születtek. Tehát egyformán katonásan fasza volt minden esetben.
És gyakorlatilag ebben az esetben az is mindegy, hogy hitelesített műszerrel mér vagy nem, mert ugyanazzal mért mindent és csak a mérések közti különbséget kell nézni.
-
cimp
senior tag
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5666 üzenetére
Ebben az esetben a gyári fw-t sem tudnák normálisan megcsinálni.
-
cimp
senior tag
Lényegtelen mivel ez csak egy szösszenet volt a zöld ledek és a tapasztalható működésbeli anomáliák (véletlenszerű wifi elhalások) együttes megjelenése kapcsán. Amit egyébként én is tapasztaltam mert én is több ilyen routert üzemeltem be különböző környezetekben, de a kékekkel azóta sincs gond (kivéve, hogy a jelerősség a fospermet és a szar közötti skálán mozog) míg a zöldekkel meg minddel. openwrt alatt. mielőtt elölről indulna az egész.
-
cimp
senior tag
Azt tudom, hogy az enyémnek tuti nincs belső antennája mert a dual band helyére tettem egy 2.4 -es yagi antennát hogy a másik szobába is legyen megfelelő jelerősség. Ekkor végig játszottam az antenna levevős jelmérős dolgokat amikről te is beszéltél.
Amúgy a belső antennáról szóló rémhírek forrása. -
cimp
senior tag
Én magam régen kardoskodok a mellett, hogy a probléma a használt szoftverben van és nem hardverben. [link]
Akinek ugye jó, annak ez természetes és nem fogja írni minden második hozzászólásban, hogy gyerekek ez milyen jó! képzeljétek minden jól működik. De akinek szar meg mit lát? Szoftveresen működik, hiszen ki-be tudja kapcsolni, SSID-t be tudja állítani, titkosítást is.... Csak gyenge!!! Első következtetés, hogy szar a vas. Én is erre tippelnék elsőre. Nyilván ekkor jönnek azok akik leírják, hogy de gyárival meg jó. Így alakul ki a végső álláspont.
Amit a végére írtál arra pont tegnap volt példa, az ember már felgyújtást meg kalapácsolást emlegetett. Tehát erről megint nem engem kell meggyőzni! -
cimp
senior tag
Kedves kali!
Örülünk, hogy neked gyári fw-vel jó a router, és senki nem mondta, hogy a router a hibás mert egy nem gyári szoftverrel nem teljesen fasza. De! A panaszkodók nagy része azért vett ilyen routert mert openwrt-vel szerette volna használni mindenféle olyan funkcionalitással amit a gyári fw nem tud, de a vas teljesítményét tekintetbe véve használható lenne. És ezen nem segít a tudat, hogy neked jól működik.
Csak halkan megjegyezném, hogy ha ugyanezzel az eszközzel (itt a wifi-re gondolok) szerelt más gyártó routerén panaszmentesen működik az openwrt akkor itt mégis csak érzek egy kis átb@szást a gyártó részéről. De mint feljebb írtam, hőbörgésre nem adhat okot, hiszen a saját szoftverével (a te állításodnak megfelelően) kifogástalanul működik.
Egyébként nem hiszem, hogy az lenne az üdvözítő megoldás, hogy akkor mindenki tegye fel a gyári fw-t és akkor hú de fasza lesz minden. Az nem a problémák megoldása, csak szőnyeg alá seprése! Kerüljenek elő a problémák, lelkes emberek nézzék végig, hogy ugyanabban a környezetben más-más fw-kkel, beállításokkal .... mik az eredmények, ezek alapján lehet kijavítani a hibát.Gyári FW-vel még mai napig a fa tetején ücsörögnénk és tetvésznénk egymás hátán a szőrt!
-
cimp
senior tag
válasz
mikediver #5620 üzenetére
Már hárman is leírtuk, hogy mit! Először is nem kérdeztél olvastál előtte, másodszor meg olyan gyári FW-t raktál fel ami tartalmazza a boot-loadert is. Openwrt ezt nem jól kezeli, és a loader utáni részbe írja loaderestől.
Arról nem is beszélve, hogy miért kell három egymondatos hozzászólást írni, a helyett, hogy szerkesztenéd a hsz-ed!?
-
cimp
senior tag
válasz
mikediver #5616 üzenetére
Ez úgy néz ki, hogy boot -os gyárit sikerült ráküldened. Ezzel szép téglát sikerült csinálnod belőle. Előbb kellett volna itt olvasgatnod, vagy kérdezned. Jó párszor le van itt írva, hogy gyári visszapakolásnál mire kell vigyázni. Próbálkozz Alexnél hátha soros porton meg tudja éleszteni neked.
Mellesleg magadra legyél ideges, mert te vágtad haza és nem a tp-link -esek!
-
cimp
senior tag
válasz
madarasz92 #5595 üzenetére
Ügyes vagy!
Ugyanazt kell csinálni mint eddig csak itt nem virtual server, hanem port forward.
De gondolom mire ezt leírom addigra esetleg vettél egy másik routert!? -
cimp
senior tag
válasz
madarasz92 #5584 üzenetére
Ha eléred, akkor fasza. A ddns működik! Most a virtual server beállítást csináld meg. Add meg azt a portot amin a kamera szolgáltatása bentről is elérhető, meg a belső IP-jét és akkor ezen a porton kintről is elérhető lesz.
-
cimp
senior tag
válasz
madarasz92 #5573 üzenetére
Nekem ugyan nincs ilyen kamerám, de első körben azt kellene tisztázni, hogy mit értesz az alatt, hogy nem éred el kívülről a routert a ddns-címen!? A router webes config felülete tudomásom szerint gyári FW-el csak bentről érhető el. Azt nézd meg, hogy egy külső címről megpingeled a ddns-t akkor válaszol-e. Ha igen akkor eléred kintről. Aztán a kamera címe az gyakorlatilag egy belső IP-cím amit kintről úgy láthatsz ha a routeren csinálsz egy port átirányítást. Gyári fw-ben "Virtual Servers", megadod a portot amin a kamera szolgáltatása elérhető, meg az IP-t, és akkor elvileg kintről azon a porton amit megadtál, elérhetőnek kell lenni.
-
cimp
senior tag
válasz
madarasz92 #5554 üzenetére
Hát ez alapján ne várj túl sok ötletet! Egyrészt azt sem tudjuk milyen fw-van a routereden. Gyári, avagy egyéb. Aztán ha a kamerát se tudod elérni ugyanezzel (ugyan ezzel?) a ddns címmel akkor mit jelent az, hogy csak más porton. Akkor most el lehet érni, vagy nem? A cím és a port nem kompatibilis ebből a szempontból.
-
cimp
senior tag
Én mondhatni, hogy csak Full HD-s tartalmakat töltök, de még nekem sem volt vele problémám. Még úgy sem, hogy a két tévén is néztünk róla egyszerre. Mondjuk az biztos, hogy DLNA-val én nem bohóckodok. Samba-n van felcsatolva a médialejátszókra a megosztás és úgy játszom le őket.
-
cimp
senior tag
-
cimp
senior tag
válasz
vargalex #5475 üzenetére
Ahogy írtam, PC-ről semmi nem megy. Olyan mintha csak belső háló lenne.
Na most jöttem rá!
Van egy TL-WR702N -em amit egy másik szobában beállítottam AP-nak. Valószínőleg SKYNET alapú lehet, mert valahogy öntudatra ébredt és átvette az uralmat! Ha AP akkor eleve nem is lehet állítgatni a DHCP-t benne, de Enebleden maradt valahogy, és elkezdett címeket osztogatni. Igaz, hogy jó tartományból, de a gateway-nek magát adta meg, amitől nem ment a net kifelé.
-
cimp
senior tag
Sziasztok!
Na ilyet még nem láttam! Volt egy áramszünet. Újraindult minden és nincs internet! Nézem a routert és látszólag minden rendben van. Van IP, belső hálón megy minden, bejelentkezek ssh-n és pingelek egy külső címet (pl. www.index.hu) az válaszol (tehát a DNS működik, hálózat van) Külső openvpn -es gép felcsatlakozik és be is tudok távoliasztalozni rá!
Olyan mintha a két hálózat (WAN-LAN) nem menne a fordítás, kivéve az openvpn!
Már próbáltam a teljesen alapra visszaállítást is de az sem használt. -
cimp
senior tag
Arra válaszoltam, hogy az nem volt kimondva (leírva), hogy a hw ver. és a ledek színe összefüggésben lenne. De ettől függetlenül én azt gyanítom, hogy van összefüggés!
Celtis: Az ha egy modul gyári fw-el megy, az eredetileg alkalmazott modulhoz írt openwrt-s driverrel meg bizonytalankodik, az nem a modul rossz minőségére utal (nem is zárja ki), hanem a különbségek átvezetésének hiányára. Nyilván nem egy merőben más eszközt szereltek bele, csak valami minimálisan másképp működőt amihez ugyanaz a driver kell csak más beállításokkal (feszültségszintek, meg mittudom én. amikor elindul lekéri a modul hw verzióját és annak megfelelően kalibrálja magát) kell futtatni őket. Ezeket a finomhangolásokat az ügyes mérnökök beletették a gyári fw-be. Aki meg nem azt akarja használni annak várni kell.
-
cimp
senior tag
Ki írta, hogy "aránylik a LED színe a HW verzióhoz"?
Csináltak rajta néhány módosítást (beszállító vagy akármi miatt) amit ők lekövettek az FW-ben. Ez ettől meg ugyanaz a HW verzió. Nem újratervezték az eszközt, csak apróbb változtatásokat eszközöltek. Legalábbis nekem ez a gyanúm. Volt nálam egy zöld ledes. azt is ugyanúgy vargalexeztem mint az enyémet. Ugyanaz a panasz van rá mint amit itt többen írnak. Eldobál mindent. Az enyém (kék) teljesen jó (leszámítva, h harmatgyenge). -
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5409 üzenetére
Beszéltük egyszer már a zöld ledes sorozat változásait mikor felmerült, hogy azt írják a 2.4 -es antenna belső antenna. Előtte pedig határozottan úgy tudta mindenki, hogy mindkét csatorna rajta van a rendes antennákon. Akkor is odajutottunk, hogy valszeg technikai tartalom változott, és a könnyebb felismerhetőség kedvéért a külsőn is változtattak (zöld ledek). Ezek szerint más is változhatott.
Még egy gondolat: Akiknek baja volt az eszközzel, és visszarakta a gyári fw-t többnyire azt állítják megjavult. Nem biztos, hogy "gány minőségű alkatrészt" pakoltak bele a kínai testvérek, csak az openwrt-s driverek nem kezelik rendesen a változást.
-
cimp
senior tag
válasz
vargalex #5372 üzenetére
Én azt értem, hogy máshol is szar, de attól még itt lehetne jó. Elvégre (szerintem) az openwrt-nek valószínűleg nagyobb fejlesztőgárdája van mint bármelyik gyártónak! És mint írtam csak arról van szó, hogy ha valaki szar kérést küld attól ne hasaljon meg. Végső megoldásként dobja el azt a kapcsolatot (bár szerintem ez is durva megoldás), de ne dögöljön meg.
-
cimp
senior tag
Na jó de akkor is milyen már, hogy egy eszközre felcsatlakozik egy kliens és a teljes szolgáltatást megöli! Ott valami nem faja! Mindegy, hogy ki nem követi a protokollt, a szolgáltatónak ezt le kellene kezelni és nem megdögleni.
Szerintem! -
cimp
senior tag
Van, hogy úgy elcseszed, hogy egyszerűbb egy reset és visszatöltés.
Lásd (#4869) CrazyTomcsy problémáját! -
cimp
senior tag
válasz
CrazyTomcsy #4869 üzenetére
Ha leveszed a HDD-t és újraindítod, akkor megpróbálhatod, hogy az mnt alatti dolgokat törlöd. A resetet megoldhatod úgy is ahogy írtad, meg a reset gomb 10mp-ig történő nyomva-tartásával is. Törölni legegyszerűbben mignight commenderből (mc).
-
cimp
senior tag
válasz
CrazyTomcsy #4867 üzenetére
Van rá precedens, több is! Nem átrágni kell hanem rákeresni.
Elsősorban akkor fordul elő ha (nem volt felcsatolva a HDD és elindult a transmission amivel el is kezdtél letölteni) valami telefossa a flash szabad memória területét. Így nem tudja a változtatásokat hova menteni. ssh-n belépsz, és df. Ha látsz olyat, hogy a szabad hely 0% akkor ez a baj! -
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4808 üzenetére
Igen, de akkor a login-ig se ér! Menet közben nem szokta meggondolni magát egy tűzfal. Akkor vagy felugrik a tűzfalnak valami popupja, hogy akkor mi legyen, vagy kiírja a böngésző egyszerűen, hogy a cím nem létezik...
-
cimp
senior tag
válasz
jcsinku #4800 üzenetére
Na egy biztos! Ha login incorrect-et ír akkor van mögötte szolgáltatás! És megpróbál rájelentkezni ami nem sikerül. Szarul ürítetted a böngészedet. Vargalextől nem szakadozik a net sem wifin, sem kábelen. Vagyunk páran akinek már feltűnt volna az elmúlt néhány év során!
-
cimp
senior tag
Azok a könyvtárak nem léteznek, csak a dlna szimulálja a kategorizáláshoz. A music on belül csak zenék vannak listázva, a picture alatt csak képek... és így tovább. Ez csak egy szűrés. Ha te akarsz ilyet a fájlrendszerben akkor hozd létre. Persze így a picture alatt valószínűleg lesz egy másik picture ami a tényleg létező könyvtár.
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4765 üzenetére
Hát ez érdekes, mert azt írtad a TC kapcsolathívási hibát ír. Ha simán rá ftp-zel akkor feldobja a logint? és beírod ezeket az autentikációs adatokat akkor azt kéne mondja, hogy login incorrect vagy valami hasonló.
Küld el a címet. Meg a felhasználót/jelszót privátban és rápróbálnék. -
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4763 üzenetére
Hát ha az a baj, hogy a névszolgáltatásod nem megy, akkor amennyire tudom az a wan port feléledésére aktualizálódik. Vagy tiltod és engedélyezed, vagy újraindítod a routert. Illetve meg kellene nézni, hogy működik-e egyáltalán a szolgáltatásod. a dyn.com vagy ipdns.hu.hu-n nem tudom melyiket használod.
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4761 üzenetére
Rákerestem gugliban, több helyen is azt írják, hogy a host-név feloldással van baj. Megy a dyndns-ed?
-
cimp
senior tag
Szia!
A transmission remote gui (TRG): Először engedélyezni kell LuCI-ban (szolgáltatások/transmission). Ugyanott még állíts egy felhasználói nevet és egy jelszót. Ezután a TRG-ben Torrent/csatlakozás démonhoz/új kapcsolat. Ott beállítod a Távoli host: a router címe (192.168.1.1), felhasználónév, jelszó. Ezzel működnie kell.
HDD elérése fájlműveletek: Nem kell hozzá semmit letölteni. Windows-ban felveszed meghajtónak a \\192.168.1.1\mnt megosztást. Ez egy ugyanolyan meghajtóként fog jelentkezni a rendszerben mint a "c:" meghajtód vagy mint egy rádugott usb-s háttértár. Erre azután simán lehet másolni akár windows filemanager -el akár total commanderrel, bármivel amit amúgy is használsz. Innen akár a gépen is le tudod játszani a médiafájlaidat a HDD-ről.
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4741 üzenetére
ssh-n mc -vel másold. root-ként biztos, hogy mennie kell. Ilyenkor azt szoktam, hogy a hdd-re felteszem valahova ahova engedi, és onnan teszem át mc-vel.
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4739 üzenetére
Le kell választani mielőtt formázod!
De ha úgyis elölről akarod csinálni az egész formázást akkor szerintem az is jó, ha újraindítod hdd nélkül, aztán rádugod és formázod.
A linket meg beírtam az előzőbe, de akkor megint:
ln -s /usr/lib/libminiupnpc.so.8 /usr/lib/libminiupnpc.so.9 -
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4736 üzenetére
Azt a soft-linket megcsináltad ami kell hozzá?
Ez:
ln -s /usr/lib/libminiupnpc.so.8 /usr/lib/libminiupnpc.so.9 -
cimp
senior tag
Nekem így ahogy néztem most jön 75-80 körül. De ennek mi köze a bejövő net sebességéhez? Már abban az értelemben, hogy azt írod mindenképpen kevesebb mint a bejövő. Én azt gondoltam, hogy ha már a bejövő sávszélesség átjut a routeren net oldalra akkor ott már a net sebessége és a wifi sebessége közül a kisebb elérhető! Azaz átkerül net oldalra 80M a wifi tud 75M-t akkor 75 lesz. Nyilván egy kliens esetén.
-
cimp
senior tag
válasz
spider23 #4707 üzenetére
Csak annyi a probléma veled, hogy soha nem olvasol! Csak írsz egyfolytában! Alap fórumos kultúrához hozzátartozik, hogy rákeresel amire kíváncsi vagy, ne kelljen minden oldalon háromszor leírni ugyanazt! Te még ezt is meg tudod fejelni azzal, hogy azt sem olvasod el amit neked válaszolnak! Most sem! Mert válaszoltam. Pár oldallal ezelőtt pont azt írtam le, hogy a TM-et, ezen az eszközön milyen beállításokkal használom.
Annyit tudok ajánlani:
képezd magad, olvass többet!
(Nagy Feró) -
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4697 üzenetére
Hát ez az, hogy nem te vagy a tulajdonos! A TM root-ként fut gondolom. FTP-n ftp user vagy sambán meg megint másik user. puttyban beléptem az /mnt/transmission/torrent -be ott nyomtam (a teljesség igénye nélkül) egy chmod 777 *.torrent -et. És utána sambán lejött.
Mire gúnyolódó szavaitokat klaviatúrába véstétek már rég javítottam!
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4695 üzenetére
Átállítottam rajta a jogokat és lejött. A TM root -ként fut és azt a filét ő rakja oda. Másnak nincs joga rá alapból.
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4693 üzenetére
A torrent alatt csak kis picsányi .torrent filek vannak nem? azt samba-n is lekapod pillanatok alatt.
-
cimp
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4639 üzenetére
Bocs, de most tépték ki az egyik fogamat.
Szóval az alapbeállításokon kívül én a globális partnerkorlátot állítottam át 500-ra a torrentenkéntit 100-ra, az előre lefoglalás szerintem mindenképpen maradjon gyorson mert azzal se kell később foglalkozzon, hogy a fileméretet változtatgassa, meg könyvelje..., a letöltési sor nálam 1 mert így ami a legsürgősebb az jön amivel bír, a sebességeket meg úgy állítottam be, hogy mindkettőből maradjon 10%. Nekem ezzel elég jól jöttek is a dolgok és nézni is tudtam róla közvetlenül. Nekem egy DUNE-m van meg egy HTPC-m, egyikkel sem szokott akadni a HD. Ja! 2T -s vinyó van rajta.
-
cimp
senior tag
válasz
sz.z.csicsi #4594 üzenetére
Ha a szolgáltatótól kapott címed megadod (alexnek privátban) akkor rá lehetne szakérteni távolról is!
-
cimp
senior tag
válasz
sz.z.csicsi #4579 üzenetére
Amit írtam, hogy szedd le a titkosítást és nézd meg, hogy fel tud-e csatlakozni, azt kipróbáltad?
-
cimp
senior tag
Na ez már igen! Csak kevés. Még ebben az életben lenne szükség rá!
Ironizáltam. Ha Belevágsz itt többnyire akad segítség. Nem is akármilyen. Szerintem nem nagyon van, hogy egy órát is várni kellene a válaszra. Abban nem lesz hiány. Szóval arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy kizárólag rajtad fog múlni a dolog. Ha lelkes vagy meg nem félsz csinálni akkor sikerül. Ha meg nem akkor az itteni segítség is kevés lesz hozzá.
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4527 üzenetére
Nézd reálisan a dolgot. Ez olyan távol áll tőle, hogy nagyon. Ha azt mondod, h jelentkezzen be ssh-n és írjon bele az akármelyik fájlba először is infarktust kap, aztán három napig verejtékben fürödve fog ébredni, utána beleír de akkor már abban sem biztos, hogy abba akart írni és azt amit írt, szétesik az egész élete, rámehet a házassága....
Tovább már nem is írom mert gyengébb fórumtársak már most hánynak az együttérzéstől.
Viccet félretéve, ha így indul neki az ember akkor többnyire nem is nagyon van sikerélmény, csak a csalódás. -
cimp
senior tag
válasz
punkkid0092 #4506 üzenetére
Aha!
Én mondjuk tudom ha személyesen írom a hozzászólásokat.
Egyébként eddig mindet személyesen írtam, még sosem írattam mással. -
cimp
senior tag
válasz
.:Secur:. #4468 üzenetére
Visszakapcsolna, ha lenne értelme pen esetén az idle-nek. Az lenne a lényege, hogy ne pörgesse a hdd-t. itt nem pörög semmi. A feltöltésnél is meg a letöltésnél is korlátozz annyit, hogy 10-20% maradjon a teljes sávszélből. ftp-t nem kell állítani, csak jelszót ugyanott ahol a formázást csináltad. A transmission-höz van kliens windows, android, linux... Transmission Remote Gui. Barátságos felület, jól használható, gyakorlatilag olyan mintha a pc-ről torrenteznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest