- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
válasz
Kicsirics77 #16538 üzenetére
Köszi.
Stripped , az mit takar ? -
Begi
senior tag
válasz
Kicsirics77 #16518 üzenetére
Koszi. Kicsit szkeptikus vagyok, de kiprobalom.
-
georgeh
tag
válasz
Kicsirics77 #16502 üzenetére
Köszi a tippet, én csak kikapcssolgattam, persze az nem ugyanaz... Úgy sikerült visszahoznom, hogy feltoltam egy pen drive-ot, azon aktív volt a mappa nézet beállítása lehetőség, ott beállítottam, és mindenütt jó lett. Köszi még 1*
-
woodworm
veterán
válasz
Kicsirics77 #16498 üzenetére
GO TO OpenWrt topic
-
ludnik
tag
válasz
Kicsirics77 #16491 üzenetére
Szerintem igen.
-
tzol
tag
válasz
Kicsirics77 #16462 üzenetére
Miért érdekes a telnet? Wifin elérem, kábel jó. Nehezen hozzáférhető helyen van. Nem szívesen mászok fel oda és indítom újra.
Ha menne vagy nem menne telnettel, akkor mi lenne a következő lépés a hiba feltárása és megoldása útján? -
sodreg
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #16462 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Régóta fennálló problémám a WDR 3600 routeremmel a következő:
a notebook (Win 8.1 up to date) és az androidos telók (Nexus 5x - Android. 8.1) is eldobják az wifit. Leginkább a notit használom. Nála mindegy hogy 2.4 vagy 5 GHz-es a hálózat, véletlenszerűen ledob, van hogy el is tűnik kis időre a hálózat SSID-je az elérhető hálózatok listájából. Van hogy az oldalak nem töltődnek csak áll 0 byte-on, majd kis idő elteltével betölt vagy nem és eldobja a wifit. Általában az 5 GHz-es hálózatot használom. A két hálózat SSID-je különböző. A routeren az elérhető legfrissebb DD-WRT fw van. Az alapbeállításokat nem nagyon piszkáltam.
Kicsirics77 fórumtag hasonló hibajelenségekről számolt be a C5V4-es router topikjában.
Tud valaki esetleg bármilyen megoldást javasolni? Ez az eldobósdi Tp-Link betegség vagy más márkáknál is előfordul? -
galaxys80
veterán
válasz
Kicsirics77 #16403 üzenetére
Félreértettél. Én a webrevert felületre gondoltam.
Vagy az 9093?TM nálam a nas-on fut.
-
galaxys80
veterán
válasz
Kicsirics77 #16262 üzenetére
Nas-ra külső hdd-ként.
Belső azt tudom, hogy egyből formáz. -
galaxys80
veterán
válasz
Kicsirics77 #16260 üzenetére
Külső HDD-ként lesz USB-n csatlakoztatva.
Szerinted akkor is? Mert akkor inkább marad a routeren. -
Rick4
félisten
válasz
Kicsirics77 #16076 üzenetére
Annyit a lede-ről, hogy pont ugyanannyi bekonfogolni a ddns scriptet cakli pakli, mint minden más esetben. Sima user error volt.
-
suste
veterán
válasz
Az tuti hogy be lehet jól állítani az újakat is, ez nem kérdés.
De sebességben sokkal rosszabb lesz.
Vagyis aki nas-ként is akarja használni, annak egyértelműen a régi (AA) fw-ben kell gondolkodnia.
Az újak "csak" a biztonsági rések betömésében "jobb" egy adott routernél (de nem hiszem hogy állati nagy problémák lennének az AA fw-kkel).
Én azt vallom mindig: régi routerhez régi fw. -
doberman
senior tag
válasz
Azért ez ROOter elég jól működik nekem egy 1043-on... bekapcs, usb 4g stick bedug és megy. mondjuk másra sincs használva csak adjon netet néhány órára ott ahol nincs vezetékes szolgáltatás..
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #16068 üzenetére
Te is azt hitted, hogy jobb az újabb?
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #16071 üzenetére
Felteszed a luci-app-ddns csomagot (vagy ha parancssorból elég config-olni, akkor csak a ddns-scripts csomagot) és beállítod. Ha ipdns.hu-t használsz, akkor kell még a curl is.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #16068 üzenetére
De, mehet rá, csak a config-ok megtartása nélkül érdemes.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #15322 üzenetére
Jtag<>serial interface.
-
Dryman
őstag
válasz
Kicsirics77 #15320 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Azt gondoltam elegendő egy ATEN serial to USB 232-es konverter alkalmazása is, ezek szerint mégsem....
most nézem a videókat ott valam i serial uart-ot mutogatnak....írnál bővebben erről az usb-s cuccról?
Üdv! Laci -
donmackó
addikt
válasz
Kicsirics77 #14952 üzenetére
Egy görbe tűvel próbáld meg az érintkezőket kifelé hajlítani egy picit.
-
donmackó
addikt
válasz
Kicsirics77 #14950 üzenetére
Akkor valószínű hogy a tápja haldoklik.
-
donmackó
addikt
válasz
Kicsirics77 #14946 üzenetére
És nem lehet hogy a TV nem tud magának új IP-t kérni ha lejár a DHCP Lease Time, és folyamatosan próbálkozik? Esetleg lehet hogy a fix IP orvosolná a problémád.
-
válasz
Kicsirics77 #14946 üzenetére
Szia!
Az az igazság, ha kevés áramot kap a router, akár a táp hibájából, akár a routeren belül mondjuk egy kondi kiszáradásának okán, akkor kiszámíthatatlan, hogy mikor éppen mi lesz a hiba, bár jellemzően a wifi-vel szoktak kezdődni a gondok, de simán el tudom képzelni, hogy ez is erre utal. Mennyi idős a router? Ha van már 3+ éves, akkor simán bármikor jöhet egy ilyen. Persze az is lehet - és ez lenne a rosszabb variáció -, hogy a switch része döglődik. Használod más kábeles eszközzel is, azon nem jelentkezik ez? WiFi-t nem szokta dobálni?
-
galaxys80
veterán
válasz
Kicsirics77 #12091 üzenetére
Szerencsére családi házas környezetben lakom, így nincs igazán nagy torlódás.
Konkrétan a házban csak a saját hálózatomat látom.
Az udvaron időnként meg-megjelenik valamelyik szomszédé. 1-en kettő szomszéd, 6-on egy,9-en egy, 11-en szintén egy.
Végigpróbáltam a csatornákat másolási sebesség szempontjából és ebben a 11-es volt a legstabilabb és a leggyorsabb. Így azt hagytam meg.
Talán az az egy hálózat ami szintén 11-en van és időnként az udvaron megjelenik nem fog zavart okozni. -
trance89
őstag
válasz
Kicsirics77 #12067 üzenetére
lehet hogy csak a wifi titkosításnál a TKIP/CCMP kell neki, legjobb auto-n hagyni ezesetben
bár mindig a "Force CCMP (AES)" ajánlott ha nincs vele gond, rendes n-es hálóhoz úgyis az kell -
palikamu
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #12025 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom, bár kicsit macerás lesz. Kb. 10 percenként van egy próbálkozás, ha nem sikerül, soros adapter ki - recovery - soros adapter be - putty indít - TFTP start - recovery lefut. És ezt minden sikertelen próbálkozás után el kell játszani.
-
Wajk
addikt
válasz
Kicsirics77 #11974 üzenetére
nálam is
-
Vicu21
tag
válasz
Kicsirics77 #11974 üzenetére
Wifin? az nem rossz... ext4?
-
Mocsokba
tag
válasz
Kicsirics77 #11744 üzenetére
Áttettem, köszönöm!
-
galaxys80
veterán
válasz
Kicsirics77 #11117 üzenetére
Köszönöm! De miért jobb az, hogy a HDD-t a routerre kötöm és nem a PC-re mondjuk?
A nyomtatót még értem, mert így ugye lehet wifin keresztül ráküldeni valamit. -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #11103 üzenetére
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #11100 üzenetére
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #11099 üzenetére
Várok valakitől egy megerősítésre. Ha nem erősítik meg, akkor akkor marad az 1TB-os.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #11095 üzenetére
-
doberman
senior tag
válasz
Kicsirics77 #10816 üzenetére
...talán elegánsabb-biztonságosabb lenne vpn-el csatlakoznod távolról, a portnyitás kockázat..
-
PistiSan
addikt
válasz
Akkor irány az SSH, és töröld a 80-as portos átirányításod.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Ahogy suste is írja... A külső port az mondjuk 5432. A belső port pedig 80-as.
-
suste
veterán
válasz
bejövőnek másikat állíts, ne a 80-ast!!!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77 #10815 üzenetére
Remek.
Sikerült a port továbbítást beállítani.
Így már a lucit nem érem el a 80-as port miatt -
MrSealRD
veterán
válasz
Kicsirics77 #10809 üzenetére
Elvileg a routeren egy kiválasztott portot kell forwardolni a NAS 80-as portjára. ( Már ha azon megy a felülete)
-
PistiSan
addikt
válasz
Kicsirics77 #10809 üzenetére
Portforwarding-nál nyitsz egy portot neki és kész!
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #10792 üzenetére
én szeretem látni, hogy mikor, mennyi jön/megy
ebből látszik pl, hogy kell-e nagyobb csomag majd, vagy mikor kell külön NAS,
na meg a vendég interfészek is érdekelnek
pl ha nekem NAS-om lesz, akkor tuti, hogy azt is külön interfészre teszem, hogy lássam mennyit forgalmaz a többi eszköz.... -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #10788 üzenetére
gonddoltam hogy NAS lesz, ezért is írtam, hogy a pen is felesleges lesz
esetleg ha központi forgalom statisztikát akarsz (és azt backup-olni), akkor kellhet a szükséges csomagoknak
de pl a vnstat kis helyen elfér (nálam bent van az fw-ben), és a mentés meg mehet a NAS-ra, így ehhez sem kell közvetlen adattár a routerre.... -
válasz
Kicsirics77 #10785 üzenetére
Szia!
Természetesen megoldható!
A lényeg, hogy át kell másold az összes szükséges tartalmat, kivéve az extroot partíción lévő /etc/extroot.md5sum file-t, ezt majd generálja újra a rendszer, amikor először csatolja...
szerk.:
Látom közben tárgytalan lett. -
Dadan01
senior tag
válasz
Lehetséges, de ha a hdd-t máshová szánod, akkor a pendrive formázás és extrootra telepítése azoknak a csomagoknak, amik nem fértek el a flashban, sokkal gyorsabb, szerintem.
Ha mégis másolnád, akkor clonezilla megoldja. -
suste
veterán
válasz
Ha nincsen sok extra program telepítve, meg sok extra beállítás, akkor a legegyszerűbb ha leszeded a HDD-t, és a pent meg a 8081-en megformázod.
Egyébként miért kellett az extroot?
Mert ha már nem szükséges (HDD nélkül mire használod?), akkor pen sem kell....és így a legegyszerűbb -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kicsirics77 #10722 üzenetére
130320 nem bootos de egy kis önallosagot akartam volna kicsikarni a kollegabol.
-
zex
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #10715 üzenetére
Köszi szépen a válaszod! Ez után mindenképp alaposabban utánajárok akkor. Akkor javaslatod az, hogy mondjak le az rtorrent-ről? A transmissiont nem annyira ismerem, de az rtorrent-nél nagyon megszerettem, hogy címkézni is lehet a torrenteket, időzítést is lehet beállítani, illetve egy csomó plugint lehet hozzáadni, amivel nagyon jól testre lehet szabni. De nyilván ha nagyon bonya, akkor jó lesz a transsmission is!
Ja és amúgy a HDD toknak van külső tápja, remélem azzal nem lesz gondom.
Még egy kérdés, Ha felrakom az vargalex firmware-t, hogyan lehet esetleg visszatenni rá az eredetit (esetleges gariztatás miatt kérdezem)?
-
stickermajom
addikt
válasz
Kicsirics77 #10399 üzenetére
Hmm, akkor tulgondoltam ezt egy kicsit itt a VLAN-okkal.
Guest networkot tud a router gyari szoftverrel is, vagy mokolni kell hozza?
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #10321 üzenetére
Szia!
Igen, célszerű korlátot beállítani.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #9651 üzenetére
Szia!
A Raspberry nem túl jó választás NAS funkciókra. Mégpedig:
1. Csak 100 Mbps-es LAN csatlakozó van rajta (ez nyilván a letöltési sebességben nem annyira fog jelentkezni egy lassabb net esetén, de LAN-on másolásnál már igen)
2. A 100 Mbps-es LAN is USB-n csatlakozik, amivel ráadásul gondok vannak
3. CPU-ban sem kiemelkedően erősEgyébként én raspbmc-vel használok egy B-t, fimnézésre, illetve 1-wire szenzorokkal hőmérséklet mérésre. Erre tökéletes.
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #9651 üzenetére
több helyen olvastam, hogy az újabb procival jóval gyorsabb sebességeket értek el
volt ahol pont a 3600-hoz hasonlították....de azért még mindíg nem lehet a NAS-okhoz hasonlítani
nekem szerencsére bőven elég a mostani sebesség.... -
Rocko66
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #9644 üzenetére
-
bzoley
veterán
válasz
Kicsirics77 #9456 üzenetére
Köszi. Az előműveltséghez tartozott, hogy végignéztem a fw-eket, a Suste változatig jutottam.
De azt hiszem hanyagolom a dolgot. Szétnézek még más gyártóknál, pl. Asus, hátha...
Aztán lehet, hogy marad minden így~9MB/s másolás így is megvan torrent gépről sima BR-6424-gyel, nem sok értelme van pár megáért váltani. Adapter nélkül az 1000-es lant sem tudnám használni.
Azért ha mégis vennék mellé egy 1000-es lan kártyát, gondolom a két gép közötti másoláson lehetne gyorsítani, amíg a hdd-k bírják, nem? -
poli27
veterán
válasz
Kicsirics77 #9394 üzenetére
-
Mankó
veterán
válasz
Kicsirics77 #9386 üzenetére
Most már nagyon elegem van. Suste fel van rakva, net van , wifi beállításokkal itt se megy a wifi.
Hogy lehet vissza rakni a rákos gyári firmware-t, mert ilyen már a mesébe sincs, hogy egyikkel openwrt-vbel sincs wifi, akármi t állítok?!?!! -
poli27
veterán
válasz
Kicsirics77 #9386 üzenetére
a sysupgrade kell, legalább ne vezessük félre a fórumtársat, openwrt re mindig az kell!!!
-
Mankó
veterán
válasz
Kicsirics77 #9382 üzenetére
de melyik verziót tegyem fel a 2-ből factory vagy sys upgrade? És honnan töltsem rá, melyik menüből?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9365 üzenetére
Így próbálom, de sehogyan sem akarja az igazságot
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9360 üzenetére
QSS feliratút nem látok, a napocska pedig el van sötétülve
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9357 üzenetére
Avast van fennt, de kikapcsolom akkor azt is
Sehogy sem akar sikerülni
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #9354 üzenetére
amikor sikerült a failsafe-be belépned, akkor te mit csináltál? flasheltél egy új fw-t?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9348 üzenetére
Ezt kérhetem egy kicsit részletesebben is?
Putty-ban találtam telnetes csatlakozást, de nem kapcsolódik.
Fix IP-t hogyan állítsak be?Intruder köszi, már olvasom is!
Suste: ha életre kel ez a galád router, megpróbálom újra (szeretem magam szivatni
), aztán kiderül, hogy működik-e
Telnetet a putty alól érem el? Melyik a qss gomb?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Kicsirics77 #9341 üzenetére
El kellett hoznom barátnőmet orvoshoz, ha hazaértem, megpróbálom, köszi a tippet!
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #9054 üzenetére
cron restart elég szerintem (rendszer/rendszerindítás-nál)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #8949 üzenetére
Kétlem, hogy a mobil os lenne a problémája.
Inkább a routeren nem állítottam be vmit rendesen.Most hazajöttem, megpróbáltam beállítani rendesen a telefonon lévő klienst, de kívülről továbbra sem megy, csak belső hálózatról.
Kiírja, hogy failed to connect to ddsn cím/ip címem (port 2222): connect failed: ECONNREFUSED (Connection refused)
Androidon juiceSSH nevű programot használom.
Poli27 fw-je van fent, forgalmi szabályoknál viszont csak a 22-es port van engedélyezve ssh_wan néven, 2222-es nincs.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Kicsirics77 #8949 üzenetére
mert a szifon még a tűzfalon is átmegy mi?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #8941 üzenetére
Az ssh restart nem egyenértékű a luciban való újraindítással?
Egyébként távolról hogy érem el ssh-n a routert?
Telefonon próbálom, beírtam címhez a ddns címet, de nem tud csatlakozni. -
válasz
Kicsirics77 #8911 üzenetére
ahogy írtam is, nálam az előző gyárival is működött az 5 GHz is ios 7 és 8 alatt is, a sebességen viszont javított a router friss gyári firmware verziója.
esetleg kérdezz rá az iphone off témában, többen is használnak tl-wdr3600 routert iphone 5 és 5s telefonnal is, bár arra nem emlékszem, hogy ki moddolt és ki gyári firmware verzióval. -
válasz
Kicsirics77 #8903 üzenetére
Ha jól értem, akkor ssh-n kapcsolódni kéne a routerhez, és akkor a routeren levő apró linuxon van lehetőség akár szöveges fájlt is létrehozni? Openwrt topicban találtam egy olyan lehetőséget ami a wps gombra lekapcsolja/bekapcsolja a wifit, az is jó lenne nekem. Vagy az automata, időzített. Csak a Linuxhoz nem értek, mint már párszor kiderült.
Erre a részletre gondolok:
A WPS gombra simán ráteheted a wifi kikapcsolását.
Hozz létre a /etc/hotplug.d mappában egy button nevű mappát:
mkdir /etc/hotplug.d/buttonHozz létre a mappán belül egy fájlt:
vi /etc/hotplug.d/button/10-wps
Azzal hozod létre, amivel akarod (pl. nano), csak egy példa.Ez legyen a tartalma (kimásolod a vágólapra, vi-ben insert-et nyomsz, majd jobbklikkel beilleszted):
if [ "$BUTTON" = "wps" ] && [ "$ACTION" = "pressed" ]; then
if [ -d /var/run/hostapd-phy0 -o -d /var/run/hostapd-phy1 ]; then
wifi down
else
wifi up
fi
fiHa megvan, mentsd el (vi-ben ESC, majd :wq), majd tedd futtathatóvá:
chmod a+x /etc/hotplug.d/button/10-wpsEzt követően ha megnyomod a WPS gombot, akkor kikapcsol a wifi, majd újbóli megnyomásra vissza. Épp az előbb próbáltam ki, működik.
-
sanzi89
addikt
válasz
Kicsirics77 #8296 üzenetére
Kérlek, Mester taníts!
Kliensek:
- ASUS M51VA Intel Wireless WiFi Link 5100 ABGN
- Acer E1-531 Broadcom BCM4313
- Acer E1-531 Intel Centrino Advanced-N 6205
- Nokia E52
- Lenovo A850
- Amazon KindleOtt, ahol régen az ASUS WL-500g Premium V1-el volt stabil Wifi, az új routerrel nincs vagy szakadozó a jel, bármelyik klienssel nézem.
Ha már nálad van Mester a Mindent Tudás Szent Grálja, kérlek Tanítsd az itteni "hülyéket", hogy mégis miként kell beállítani a WiFi-t, hogy legalább annyit tudjon, mint a lassan 6 éves régi router.
-
TIT
veterán
válasz
Kicsirics77 #8288 üzenetére
Nekem 2,4-en is gyengül a jel a másik szobában,sőt percenként szakadozik és csak a laptop restart segít
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Kicsirics77 #8282 üzenetére
Maximumon van : (
Routert már nem szívesen rakosgatnám, falat fúrtam, stb. mire megpihent ott ahol most van, csak furcsa hogy az előző dlink ebben a tekintetben jobb volt, persze másban nem -
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #8090 üzenetére
Szia!
OK. Ahogy gondolod. De azért olyat ne terjessz, hogy nem működik, mert többen is használjuk. Ha jön a hibás authentikációról az e-mail, akkor biztos, hogy nem jó felhasználónévvel/jelszóval próbálod.
Ez az, ami a leírásban is olvasható, de sokan figyelmen kívül hagyják:
""Username" a hostnévnél megadott azonosító név/e-mailcím (ez alapesetben megegyezik a regisztrációnál megadottal). FONTOS, hogy a azonosító e-mailcímből a @ és a pont karaktereket le kell cserélni kötőjelre."
Ebből természetesen látható, hogy ha a host-nál egyedi felhasználó nevet adtál meg, akkor azt kell használni a frissítéskor.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #8088 üzenetére
-
poli27
veterán
válasz
Kicsirics77 #8057 üzenetére
Ez tök jó hogy a IpDns használatánál Vargalex openwrt jét ajánlják
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #8072 üzenetére
Szia!
Semmi gond az ipdns.hu-val. Csak követni kell a leírást, hogy mi lesz az userneved, valamint a jelszavad, ha speciális karakterek vannak benne. Illetve nyilván nem ipdomain kell neked, hanem ipdns.
A netoffice pedig azért jöhetett be, mert nem sikerült a frissítés, és arra oldotta fel (mert egy cég, a szélessáv alapítvány is oda tartozik). -
Gyurka6
őstag
válasz
Kicsirics77 #8072 üzenetére
Ahogy gondolod, csak az első sikeres beállításra ment el a hét (nyilván az én hibámból), a többi már secperc megvolt.
-
Gyurka6
őstag
válasz
Kicsirics77 #8069 üzenetére
Nem tudhatom mit szúrtál el.... Pl. foglalt a név, vagy valami máshol már bejáródott Neked és itt nem úgy van.
Amennyiben vigasztal és "erőt ad" nekem kb egy hétbe telt míg jó lett, (igaz emaileket nem kaptam, csak nem működött), pedig egyszerű! És el lehet szúrni!
(Először a web-böngészős részt állítanám be, ha az már jó, akkor a routeren. ) -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #8069 üzenetére
Pedig tuti hogy te rontod el, mert nálam is hibátlan, több host is....
-
Gyurka6
őstag
válasz
Kicsirics77 #8064 üzenetére
Hali!
Nekem semmi ilyen bajom nincs, szerintem elszúrtad (több ip címet irányítottam oda).Intruder: Próba során lett beállítva, így maradt ( van amelyik 3napos, Tomato-s meg magától ilyen)
-
válasz
Kicsirics77 #8064 üzenetére
A no-ip nekem azért tetszik, mert lehet kötegelve frissíteni, nem kell külön-külön minden hostot, és hát van egy pár... Meg aztán régen dyndns volt, és amikor az fizetős lett, ez volt a legkézenfekvőbb! Egyetlen apró baja van, hogy amikor nem változik a címem 30 napig, akkor jön a mail a captcha-val, és lehet aktiválni a hostokat, de hát valahogyan csak kibírom ezt, amíg nincs jobb!
-
válasz
Kicsirics77 #8062 üzenetére
Az ipdns.hu? Én nem használom, no-ip címem van!
-
válasz
"továbbra is a changeip.org-al érem el"
Amíg nem változik meg ténylegesen az ip címed, addig el is fogod érni a régi dns címmel is, még ha azt már ki is vetted a routerből!
-
Gyurka6
őstag
válasz
Hali!
Én is be vagyok jelentkezve az ipdns.hu -ra, amennyiben jól csináltad működnie kellene.
Az más kérdés, hogy az előzőn is eléred. -
sanzi89
addikt
válasz
Kicsirics77 #8048 üzenetére
Nem, minden a "szokásos".
-
sanzi89
addikt
válasz
Kicsirics77 #8046 üzenetére
Köszi, akkor még próbálkozok.
Egyébként arra van valakinek ötlete, hogy miért ugrál össze-vissza a WiFi másolási sebessége a routerre kötött HDD-ről? 3 különféle gépről, 3 különféle WiFi kártyával próbáltam, földrajzi elhelyezkedés ugyanaz - router melletti szobában - a jelerősség kb 60-70dBm mindegyik gépen, a másolás sebessége 2 és 5MB/sec között ugrál. Más WiFi nincs a közelben. Borzasztóan zavaró...
-
szegto
senior tag
válasz
Kicsirics77 #8034 üzenetére
Ha igy van akkor egyenesben vagyok, este rápróbálok.
Köszi egyelőre a segítséget. -
szegto
senior tag
válasz
Kicsirics77 #8029 üzenetére
OK akkor vszin kipróbálom.
Ha felraktam az openwrt-t, van mód visszatérni a gyárira hasonló egyszerűséggel mint az upgrade? -
szvoboda
tag
válasz
Kicsirics77 #7959 üzenetére
Köszönom!
-
szvoboda
tag
válasz
Kicsirics77 #7957 üzenetére
Természetesen 2.4GHz-en.
Vmi ötlet ezen kívűl?
Ha hibás esetleg, úgyis menne vissza, de megérné 4300-ra becserélni?
Minimális a ráfizetés. -
szvoboda
tag
válasz
Kicsirics77 #7955 üzenetére
Köszi!
iStumbler-rel ellenőriztem,szabad csatornán van a hálózatom,tegnapi vétel volt,előtte 842ND-t használtam,amit még 10m-re és 3 téglafalon is látott pl. az iPadem, most meg 6-7 méterről már olyan gyenge,hogy vagy leszakad vagy nem. -
Rocko66
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7838 üzenetére
5 órája nem szakadt le.
Valószínű már nem is fog.... -
sanzi89
addikt
válasz
Kicsirics77 #7822 üzenetére
Ugyanazokkal a fájlokkal próbáltam természetesen, volt köztük különböző bitrátájúak, felbontásúak, stb. Ami PC-ről megy, routerről nem.
-
Rocko66
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7801 üzenetére
Azért kértem segítséget,hogy adjatok tippet a megoldáshoz...
-
ampulla
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7636 üzenetére
Nos akkor itt kellene kezdenem és elkezdeni olvasni?
(#7638) suste
Akkor mégis jó?
Hardware Version: WDR3600 v1 00000000
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #7636 üzenetére
Szerintem eltévedtél
!
3600as topicban vagyunk, és ebből tudtommal még nincs v2.A másik meg, hogy mint kiderült, a ledek nem pontosan határozzák meg a wifi patch szükségét. A hw verzio viszont igen....
-
ampulla
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #7631 üzenetére
Zöld, kb 2 hete vettem. Köszönöm a linket. Amúgy a DD-WRT-ről mi a véleményetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged