-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sec0nd
tag
Köszönöm, de ebbe futottam bele és nem találtam megoldást:
URL: http://susteopenwrt.ipdns.hu/Openwrt_Barrier_Breaker/TP-LINK-TL-WDR3600-V1//Openwrt_Barrier_Breaker/TP-LINK-TL-WDR3600-V1/suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.md5'>suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.md5</a></strong><br /><small>modified: Thu, 01 Dec 2016 17:31:04 GMT<br />application/octet-stream - 0.03 kbyte<br /><br /></small></li></ol><hr /></body></html>
MD5_url:http://susteopenwrt.ipdns.hu/Openwrt_Barrier_Breaker/TP-LINK-TL-WDR3600-V1//Openwrt_Barrier_Breaker/TP-LINK-TL-WDR3600-V1/suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.md5'>suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wdr3600-v1-squashfs-sysupgrade.md5</a></strong><br /><small>modified: Thu, 01 Dec 2016 17:31:04 GMT<br />application/octet-stream - 0.03 kbyte<br /><br /></small></li></ol><hr /></body></html>
Downloaded file's MD5SUM:
Original MD5SUM:MD5sum didn't match, file deleted.
Nekem úgy tűnik, mintha egy korábbit szeretett volna letölteni, csak ez van a listában.
Ezt leszedve jó lesz: 0.8.3-repair-UTF8.tar.gz majd ezután a 0.8.3.x-ek? Ehhez nem találok MD5-öt. -
sec0nd
tag
Sziasztok!
suste/headless@OpenWrt@0.8.2 Barrier Breaker 14.07 firmware van a routeremen, ami jól működik, ezúton is köszönet érte.
Érdemes a mentésként elérhető frissítéseket feltenni, vagy ezek még nem stabilak?
A beállítások megmaradnak, vagy elvesznek utána? -
sec0nd
tag
Sziasztok!
Vargalex firmware van a routeremen, Suste firmware hozna valamilyen javulást ha váltanék rá?
USB-s HDD-ről olvasás milyen gyors lenne úgy ext partícióról?Köszi!
-
sec0nd
tag
Most megformáztam újra, az sd2-t nem csinálja meg ha jól látom.
Ha a menüből próbálom újraindítani a router már nem is csinál semmit. Lehet hogy összezavartam a sok formázással? Mert Pendrive-al is próbálkoztam, először ara akartam tenni a swap-et és extroot-ot (de letettem róla).
Köszönöm a segítséget! -
sec0nd
tag
-
sec0nd
tag
Kompatibilis a router a Wintech EX-MOB-5 típusú HDD házzal?
Egy 500GB-s Toshiba HDD-t tennék bele, szerintetek elég neki egy USB csatlakozó?
Alex buildjét használom. -
sec0nd
tag
Az USB3-as külső HDD-k még mindig lassúak és magas load-ot okoznak Vargalew alatt?
-
sec0nd
tag
válasz
Intruder2k5 #5183 üzenetére
Beépített, nem tudom, de 5GHz-n megy a 2csatorna de úgy is lassú, talán a falak miatt.
-
sec0nd
tag
Akkor majd átmásolom az NTFS-re mielőtt megnézném a filmet. A router csak az ext4-re dolgozna.
Jelenleg ezt tartom a legjárhatóbb útnak, nem szeretnék médialejátszót, és ha WiFin valahogy össze is jönne a stream akkor sem tudnék nyelvet beállítani.
Ha meg a HDD-t TV-re teszem, úgy már tudok audiósávot és feliratot is váltani.
Érdemes extroot-ot tenni a Pendrivera? -
sec0nd
tag
Arra milyen mód van, hogy a transmission-nel külső HDD-re letöltött fileokat meg tudjam nyitni a TV-n úgy hogy a TV-hez csatlakoztatom a HDD-t?
Jól gondolom hogy ext4-et nem fog olvasni a TV?
Sajnos WiFI-n keresztül nem sikerült 1080p-s tartalmakat átvinni a TV-re gépről streamelve. 5GHz-n sem, pedig ha a TV mellé teszem a laptopomat, azon még menne, lehet gyenge WiFi antennát kapott az LG TV. -
sec0nd
tag
Van olyan dlna szerver Vargalex build alá, amin be lehet állítani a film nyelvét?
-
sec0nd
tag
Sajnos ez a próbálkozásom után nem lehet elindítani a vezeték nélküli részét a routernek, egyik logba sem kerül új bejegyzés a WiFi aktiválás próbájánál. Valami a telepítésnél romlott el? Mit tegyek?
-
sec0nd
tag
Ezt szerettem volna feltenni. Azonban ez nem sikerült, valószínűleg helyhiány miatt, pendrivera kéne telepíteni, hogyan tudom?
Igazából másik program is lehet, csak a statisztika lenne fontos...
Köszi! -
sec0nd
tag
-
sec0nd
tag
Feltettem én is Vargalex buildjét, hogyan tudom beállítani hogy működjön a WiFi ki/bekapcsoló gombja a routernek? Illetve időzíteni is szeretném a kapcsolását.
Köszi -
sec0nd
tag
Ha külső tápos merevlemez házat használok, akkor a router nem tudja kikapcsolni a HDD-t, ugye?
Éjszakára kikapcsolnám hogy ne menjen feleslegesen. -
sec0nd
tag
válasz
kaciokos #2326 üzenetére
De árban meg olcsóbban veszek egy WD Red-et, ami elvileg NAS-okra optimalizált, tehát bírja a kiképzést, illetve ha később NAS-om lesz, abban is tudom használni. Ezért gondoltam belsőre. Egyébként érdemes red-et venni, vagy a green is jó? Tápos házzal a router ki tudja kapcsolni a HDD-t? Mert lehet beállítanám, hogy éjszaka ne menjen feleslegesen...
Köszi!
-
sec0nd
tag
Milyen 1TB körüli merevlemezt ajánlotok hozzá?
Érdemesebb belsőt venni egy külső házzal?Köszi!
-
sec0nd
tag
Köszönöm szépen mindenkinek, FullHD streamelése mehet USB-s HDD-ről, vagy necces?
WiFi-vel mekkora rá az esély, sajnos a vezetékes összekötés nagyon nehéz lenne. -
sec0nd
tag
Sziasztok!
Ilyen routert szeretnék vásárolni, érdeklődnék hogy NAS szerepét betölti-e, illetve kevesebb torrenttel elbír-e 15Mbites nettel? Milyen gyorsan tudok LAN-ról másolni USB-s merevlemezre?
Érdemes-e 3rd party firmwaret rátenni, ha igen melyiket?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest