- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
-
cimp
senior tag
válasz
devil2k #3666 üzenetére
Nincs hátrány, egy darabig én is így használtam. De aztán úgy gondoltam azért a pár gigáért nem pocsékolok egy pent. Újraformáztam a vinyót. swap-nek nem használnám. Azt folyamatosan írosgatja és egyrészt az a pennek sem tesz jót, másrészt az lenne a lényeg, hogy minél gyorsabb legyen. És ha az usb2 a korlát azt ne korlátozzuk tovább egy esetlegesen annál is lassabb pennel.
-
nash2
tag
válasz
devil2k #2838 üzenetére
Szia,
Rendszer->Adminisztráció->SSH hozzáférés->interfész
A nincs meghatározva helyett állitsd LAN-ra, akkor csak a belső interfészen fog menni a dropbear.
Hálózat->Tűzfal->Forgalmi szabályok
Itt az SSH_Wan szabályt kell eldobásra vagy visszautasításra állítani és akkor a 2222 portot is lezártad.
Üdv :
-
-
válasz
devil2k #2373 üzenetére
Ez komoly, hogy van még olyan ember aki erről nem hallott...?!
Annak a bizonyos nCore oldalnak a szolgáltatója a felelős a problémáért, az ő hálózatukon vannak csomagveszteségek, illetőleg egyéb problémák! Az ügyben semmit nem tudsz tenni, csak várni!
Lásd még nCore fórum!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
devil2k #2259 üzenetére
Szia!
Nekem Devolo van, de a lényeg ugyanaz.
A két eszköz külön körön van, de ugyanazon a "fázison".
Ahogy csatlakoztattam a hálózathoz az eszközöket rögtön működött minden, nem kellett semmit állítani.
Az egyik ismerősömnél két szomszédos ház között működik így a rendszer.
Az alu-réz kombináció okozhat-e problémát, azt nem tudom...
Úgy tudom az feltétel, hogy több fázisú hálózatnál ugyanazon a fázison legyenek az eszközök, valamint az elosztókat nem igazán szeretik. -
brumi1024
veterán
válasz
devil2k #2255 üzenetére
A régióállítgatásból előnyöd nem származik, mert itthon elérhető 13 csatorna teljes adóteljesítményen(100mW). Az USAban a 12,13-as csatornák elvileg alacsonyabb nyereségű antennákkal, és kisebb adóteljesítménnyel használhatóak, ez nem tudom mennyire valósul meg itt, szóval szerintem maradj a magyaron. Amúgy sem lesz feltétlen jobb jeled a magasabb adóteljesítménnyel, mert az ellenoldal(a pár mW-os telefonos wifi egységek, vagy a ~30mW körüli laptopos kártyák) nem tud olyab hangosan "kiabálni" ahogy a router teszi.
Én használok powerline-t(tp-link pa411), mi a célod vele? Nem magyon vannak kompatibilitási problémák amúgy. De nagyon hely és elektromos hálózatfüggő a sebessége.
-
brumi1024
veterán
válasz
devil2k #1654 üzenetére
Igen az antenna tulajdonképp dual band, azaz ha cserélni akarod, és kell az 5ghz is, akkor dual band antennát kell keresni - ami nagyon ritka, én nem is nagyon találtam. A hatótávra: melyik hálózatra csatlakozol? A 2.4 Ghz-esnek nagyobb a hatótávolsága beltéren, mert az 5-ös nem nagyon tolerálja a falakat, akadályokat. Szerintem nem rossz egyébként a hatótávolsága, bár az 1043-ashoz nem tudom hasonlítani, azt itthon soha nem próbáltam, de jobb a 7xxnd-nél pl. Az Asus N66u-hoz képest (nyílván) rosszabb, jelentősen(azzal hasonló elhelyezéssel mindenhol használható jel van a házban, a 3600-al nincs), de nem is egy árkategória a kettő, a 3x-os szorzóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged