-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Polllen #53156 üzenetére
Mondom, hogy fogalmad sincs, hogy mi van, de te azért véleményezel itt.
Pl az se tudod, hogy fórumon ubis kérdezte tőlünk, hogy mit gondolunk milyen jutalmat tudnánk elképzelni, mivel elértük a max com scoret. Beindult az ötletparádé, de amikor vissza lett végül kérdezve, hogy mégis mire lehet számítani, akkor kiderült, hogy a nagy büdös semmire
De nyugodtan, játszd itt te is Csernust, vagytok egy jó páran itt a fórumon -
TommyS_27
senior tag
válasz
Polllen #53149 üzenetére
Na pont ezaz! Hogy adat kell! Akik az első rész melett kitartottak és sok időt bele toltak azok nyilván küldenek is visszajelzést. De aki meg szinte bele se szagolt az első részbe azok nagy százalékát nem érdekli majd az sem, hogy mi lesz a kettővel. Ez nem sértődés, csak szimplán nincs átgondolva ez sem a részükről.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Polllen #53147 üzenetére
Mivel technikai teszt, az volna a lényeg, hogy minél többet játszanak az emberek, mégis kitől lehetne leginkább elvárni, hogy sokat játsszon a teszt alatt? Aki eddig is sok időt beletolt?
Ugye, hogy lehet más szemszögből is nézni?Hadd döntsem már el, hogy miért vagyok csalódott avagy sem, köszi! Nem kértem senkitől sem a véleményezését ez ügyben!
-
arnikusz
veterán
válasz
Polllen #52684 üzenetére
A DPS nem mérvadó tessék elfelejteni
Mindig a tűzfegyver, életerő, elektronika amit nézni kell.
1.8.- után az életerő 9000 ami D3- nál alapkövetelmény 120.000 képzettség mellett
A tűzfegyver 4000, valamint a pajzshoz bal oldali módosítokként 4 db 5% sebzés ellenàllás mód
Fegyverek House Sietős-Halálos PVP-re, Ragadozó-Halálos PVE-re.
Én tűzes Seekert használok,. Adottságok egészségügyi ekg, és kereszt és a jobb oldali oszlopból a pajzs és halàlfej. -
arnikusz
veterán
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Polllen #52664 üzenetére
Ahogy Anonymus írja valamint Seeker a szétválós és fedezékben, valamint nem feledkezz meg a shotisokról ők hajlamosak lerohanni az Agentet.
De össze tudsz szedni 5 CF taktikust most az Event alatt simán.
Én 6-os taktikusban csináltam seeker és pulse turrettel az Amherstet és a Madisont unaloműzőnek. -
Anonymus23
veterán
válasz
Polllen #52664 üzenetére
Solo legendásra max a Taktikust tudom ajánlani:
Barret mellény + Leleményes hátizsák (esetleg Rendíthetetlen) + 4 taktikus.
Ezzel le lehet szólózni a legendások nagy részét.
A tulajdonságokat érdemes olyat használni (már ha tudod abból amid van) ami a CF szetthez le van írva az összefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest