- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
szatyor1972 #54152 üzenetére
Mondjuk a bétába nem az volt hogy csinálj mindent előlről 5x...
-
Madoc
veterán
[Div2-t magyarul aláírásgyűjtés] Ha neked nem is kell,másoknak jól jöhet..
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53522 üzenetére
Jó pap holtig tanul
-
Madoc
veterán
És még on-ba is teszi a gyökér...
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53257 üzenetére
Van mindegyik de én a one-x re esküszöm. Más meg majd mást mond. Látványban, erősségben az a legjobb.
-
Madoc
veterán
válasz
arnikusz #53145 üzenetére
Persze elég sokat megnéztem meg elég sok nerfet megéltem a játékba és az is igaz hogy ezek idióták de mi mással magyarázod az öreg rókák kihagyását? Más szemszögre akartam csak rávilágítani. Megértem Anonymus sértettségét mert ha valaki, akkor ő kimaxolta. Én is ugyanígy éreznék konzolon, pedig sokkal kevesebbet játszottam a játékkal. De ha bekapcsolnám most akkor ugyanúgy ráfüggnék még mindig mint amikor abbahagytam. Majdnem ráment a család.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53142 üzenetére
Komolyan gondoltam. Aki kevesebbet játszott miért hagyta abba? Mivel lehetne jobbá tenni a 2.részt? Fejlesztői aggyal szerintem így a logikus.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53137 üzenetére
Nézd az ő szemszögükből. "4000óra? ennek a sz*r is jó"
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #53119 üzenetére
Biztos olvasták hogy nincs géped és nem is tudni mikor lesz.
-
Madoc
veterán
válasz
GamerQueen #53093 üzenetére
Melyiken? Kék vagy zöld?
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #52950 üzenetére
El tudod rejteni hogy prémiumod van.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #52105 üzenetére
Tetszik a skatulyád. Ugy csinálsz mintha pc-re meg konzolra külön-külön születnének emberek. Nem lehet tanulni egyikkel sem játszani hanem születni kell rá... Grat!
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #51948 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #51889 üzenetére
Itt vagyok kezdettől. Tudom mit akartál irni.
Azt nem irtam az előzőhöz hogy tisztelet a kivételnek, vannak értékes kommentek is természetesen. -
Madoc
veterán
válasz
insidious_ #46835 üzenetére
Csak ha a gamertagod megváltoztatod. Az első ingyenes utána 2000/alkalom.
-
Madoc
veterán
Ezzel vigyáznék mert a napokba az egyik klub oldalán volt xboxon egy játékos által felvett video ahol konkrétan falonátlövős téma látható. Menekülni is próbált az emberke de sehova nem birt bujni. A metró alagutban volt valahol a dz-ben. Ha megtalálom este rád irok melyik klubba volt.
Szerk. : meg is van, ez alapján megtalálod boxon:[kép]
Xboxdvr-en nincs a fiókjába a videó. -
Madoc
veterán
Még délelőtt megkaptam le is töltődött de vicces mert 3 honapja jo ha 1 órát voltam játékba. Nagyon nem lehet játékos konzolon ha mindenki kap..
-
Madoc
veterán
Konzolosok! Kapott már valaki meghívót pts-re? Ahogy olvasom 10000-en lehetnek platformonként.
-
Madoc
veterán
Elég gusztustalan felfogás a kicsit csalonék nagyon nem szerintem. Teljesen mindegy mennyi időre és "jószándékkal" kapcsolnád be. Az mit szoljon aki kezdetektől tolja rendesen? Szerinted 1000 ora alatt hányszor nyomtak le a dz-ben? Pedig pve-zni jártam be, látszik is a 18 rugó ölésből. Engem vagy 5-600x simán lenyomtak de sokan vannak itt ugyanebben a cipőben. Még a felfogással sem tudok azonosulni.
Ez játék!
-
Madoc
veterán
válasz
sirszevenap #36387 üzenetére
A barátlistámat alapul véve olyan 70%-al esett vissza a játékosszám. Én sem játszom 2 hete.
-
-
Madoc
veterán
4 magányos 2 nomad buildhez milyen fegyveretek van?
-
Madoc
veterán
Az emult 2 nap alapján most nincs jobb loot. Szó szerint mindent kukáztam 1 éhes röfi kivételével.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #34789 üzenetére
Én is telefonrol inditottam xboxon a letöltést hogy mire hazaérek csak inditani kelljen. Most meg nyomogatom a játék inditása gombot
-
Madoc
veterán
A nevesitett cuccok lelőhelye változik? Érdemes lesz lexingtont nyomatni a mellényért?
-
-
Madoc
veterán
válasz
Snip3r_HUN #33904 üzenetére
Ott soha nem kaptam, ellenben a nevesitett bossok dobtak már ugy 10db-ot! 😀
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #33829 üzenetére
Xboxon ugyanez volt nekem egy órája! Infarktus közeli állapot mert ugye nem irta mikori adatot állit vissza és az éjjel adott a lexi egy megállitot. De megmaradt.
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter #33237 üzenetére
Valaki linkelne egy lexi videot ami 6-8 perces!? 12 alatt sose volt. Megnézném mit kéne másképp csinálni.
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter #32676 üzenetére
Hogy mennyibe kerül, került a játék az nem off.
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter #32669 üzenetére
-
Madoc
veterán
Na de a pts az public test. Előtte volt closed test ugye, és ott nem derült ki?
-
Madoc
veterán
válasz
RichieTri #32441 üzenetére
Teljesen egyetértek! Meguntam énis egy párszor már de a többiek mindig visszarántanak, mint ahogy mi is őket. De tényleg csak abbol állunk megjelenés óta hogy összekavarnak mindent mi meg probálunk gearelődni. A csapat meg a hangulat ami ennek a játéknak az erőssége és nem a tartalom. Wildlands-tol is mindenki hasonlót vár el, és őszintén remélem összejön. Előrendeltem az első lehetőségnél még kb 5 honapja. Remélem játszunk párszor ott is.
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter #32186 üzenetére
Itt is ismerünk olyat aki csalt, be is vallotta, reportolták is mégis itt van a mai napig.
-
Madoc
veterán
Árusoknál maradtak a nevesített fegyók?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: SSD cserék
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest