- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
macilaci78 #49859 üzenetére
Azért írtam a szkriptet, bár Windowsos ping kimenetét nem ismerem.
Linux alatt egy példa:
ping www.google.hu | while read asd; do echo "$(date +%F-%H:%M:%S): $asd"; done >> pinglog
Akár hogy csak azt jelezze amikor nem sikerül:
ping www.google.hu | while read asd; do echo "$(date +%F-%H:%M:%S): $asd"; done | grep unknown >> pinglog -
válasz
macilaci78 #49845 üzenetére
ha már valaki lediplomázott - tanult lett - ne szaporodjon mert az államnak nincs szüksége tanult emberekre
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #49845 üzenetére
Egy pesti cég "találmánya", gondolom azt raknak bele amit kapnak.
Amennyi baromság megy, már nem is foglalkozok ilyenekkel.Sz.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #49731 üzenetére
Neked és bitpork-nak csak azt tudom mondani, hogy iszonyú nagy b*rom kollégát foghattatok ki...én mindig törekszem a legegyszerűbb megoldásokra. Persze ez nem mentesíti a hivatal egészét (sajnos), mert ha több lenne itt az ilyen ember, mint én (és nem csak az iq harcos ismerősök, meg rokonok) akkor barátibb lehetne a nav megítélése is.
-
válasz
macilaci78 #49729 üzenetére
Szomorúbb sztorim van. A NAV miközben még Vámhivatal és Adóhatóság volt de már kezdtek összeolvadni, berendelt még a szerb cégének képviselőjeként hogy adjak neki eredeti CMR-ket. Nekem csak másolat volt mert a Vámhatóság a vámoláshoz bevonta az eredetit és csatolta az irattári papírokhoz. Elmentem, mondtam mi van. Aszonták, hogy kérjem ki. Mondom magamban mert az csak úgy megy...no mind1 elmentem paaszázsra, írtam kérelmet. Berendeltek h minek ez nekem. Mutatom a kérelmet hogy oda van írva hogy az eddigi társszervük, de most már ők maguk kérik. De hát ők nem adhatnak ki eredetit, csak hiteles másolatot lefűzve, ami ugyan olyan jó! Ok , rendben elfogadom. Becsengettem a zsét (oldalanként 100 ft, meg a hitelesítés és a fűzés ) , ami majd 100 oldalnál nem kis pénz. Viszem a NAV megfelelő osztályára, beadom. Két hét múlva jön a határozat hogy nem tettem eleget az eredeti példányok leadására felszólításnak, ezért a CMR-ken és számlákon szereplő tételek kapcsán adóhiányt állapítanak meg, ami a büntetéssel és kamatokkal együtt 74 millió forint! Konkrétan arczon röhögtek a hiteles másolatokkal...
-
_Petya_
őstag
válasz
És ha a bescannelt verziót kinyomtatod?
Petya
-
ShadowX
őstag
válasz
Akkor tényleg barmok, mert Szegeden fogadnak emailben...
-
válasz
macilaci78 #49716 üzenetére
elhiszem, hogy a szervek nem szeretik a fekete bélyegzőt ... de akkor még nem láttak színes fénymásolót
...
amúgy én alapból kéket kértem, és a szervekre nem is gondoltam
-
válasz
macilaci78 #49718 üzenetére
Én úgy tom hogy nem kötheti ki h csak kék.
-
válasz
macilaci78 #49716 üzenetére
A szerv bekaphattya! Nekem nincs bélyegzőm és nem is vagyok hajlandó tartani!
-
válasz
macilaci78 #49680 üzenetére
Úgy kéne rendelni, hogy tudja! Simán utánvéttel!
-
válasz
macilaci78 #49671 üzenetére
Ezzel az a baj hogy a rendeléskor fizetni is kell, uh azt nem úszod meg
-
válasz
macilaci78 #49671 üzenetére
Ezt a hangfalszettet javasolnám 14 napos kipróbálásra elhozni: KEF MUON
Viszont, ha összejön (másik webáruház már nem forgalmazza), akkor feltétlen szólj, kb bármikor elmegyek kipróbálni.
Kb 2 éve láttam másik webshopban, akkor olcsóbb volt kicsivel, csak 55 millió, szóval okos kereséssel, kis türelemmel ki lehet fogni!
Ha esetleg átvételnél is ott vagy, akkor oda is elmennék, hogy mit szól az eladó mikor megkérdezzük hogy ez már elég jó-e az "empéhármasomhoz". Lehet, hogy bezöldülne a feje, de megérné! -
PowerBuldog
veterán
válasz
macilaci78 #49644 üzenetére
Inkább kicseréltetem, mielőtt még a töltést sem veszi majd fel rajta.
-
válasz
macilaci78 #49644 üzenetére
Vagy valaki szakszerűen cseréli?
-
Peter M
tag
válasz
macilaci78 #49614 üzenetére
Háát mint kreatív referencia nem reklámoznám, mind1 ízlések és pofonok.
-
válasz
macilaci78 #49608 üzenetére
Mit kell nézni a képen?
-
quailstorm
félisten
válasz
macilaci78 #49586 üzenetére
Szerintem meg áldás. Az office 2003 bolhafasznyi gombjait utáltam nagyon.
-
quailstorm
félisten
válasz
macilaci78 #49584 üzenetére
Az a lényeg hogy meg van. Nekem a legrégebbi office itthon már a 2010.
-
CSorBA
őstag
válasz
macilaci78 #49556 üzenetére
Valahol biztos [link]
-
válasz
macilaci78 #49556 üzenetére
Van, a dugonics téri pont ilyen.
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #49492 üzenetére
>Elsőbbsége annak van, akinek megadják.
-
válasz
macilaci78 #49422 üzenetére
Az IE-t csak addig szoktam használni amíg letöltöm a Firefox-ot és a Crome-ot
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #49416 üzenetére
Rosszindulatú az ángyod térgyekalácsa
-
SirRasor
addikt
válasz
Telepítős exe; attól még nem rossz indulatú
Valamiért a böngészők nem nagyon merik lementeni. Firefox is rákérdez, hogy biztos-biztos? -
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #49418 üzenetére
Véletlen rosszat írtam és inkább kitöröltem, mielőtt kiesnék a szerkesztési időből.
-
tipuka
addikt
válasz
-
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #49411 üzenetére
Pesten 7-8K egy ilyen...
-
sp3rhead
tag
válasz
macilaci78 #49329 üzenetére
Amit rhino is irt. Ha mar van, hasznaljuk, igy szep az elet. De ez mar megoldodott.
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #49331 üzenetére
Ha már itt tartunk, akinek jövő hétre kell valami, bármi innen, most szóljon (vagy inkább rendelje meg), mert a napokban rendelek nagykerből.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #49331 üzenetére
+1 ez így igaz...
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #49329 üzenetére
Az Aero nem csak egy vizuális fícsör, én pl. nem igazán tudnék dolgozni nélküle.
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #49210 üzenetére
>Az alu kábeleket sodorva toldották a rézvezetékekkel.
És még nem égett le a ház? -
Rhino666
addikt
válasz
Ilyen az ha eladásra újítanak fel valamit.
-
válasz
Lehidalok... Milyen barbár munkát végzett az előző tulaj. Nem igaz, hogy ilyeneken spórolni
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #49200 üzenetére
Ha már ki lenne bontva akkor raknánk másikat a helyére, csak a lakás amit megveszünk az elég jó állapotú fürdővel rendelkezik, nemrég lehetett felújítva (attól függ mi a nemrég, mert több mint egy éve nem lakott
. Szval nem verném szét
Az olcsóbb műanyag kádak meg nagyon gagyik
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #49136 üzenetére
Optikára gondoltam. Persze ha azt kihúznák a társas-, magánházak közé, nagy bajban lennének. Errefelé sok a napsütés, az meg alaposan összezavarná az optikai kábeleket
(#49139) r0by
Mintha Rick régen ügyfelük lett volna.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #49136 üzenetére
A passage Párizsban van, Szegedre jó lesz a passzázs is.
-
r0by
addikt
válasz
macilaci78 #49129 üzenetére
Jah, hogy 3G. Azzal az a baj, hogy túl kevés az adatforgalom. Egyébként szóba jöhetne.
Netsurf viszont nem akaródzik egyenlőre az emailre válaszolni. -
r0by
addikt
válasz
macilaci78 #49127 üzenetére
Dorozsmára kellene, ott elvileg nincs DiGi. Vagy mégis?
-
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78 #49106 üzenetére
Mindegyik SMS szám és adott nap csak az egyik a nyerő, de hogy melyik az szerencse kérdése.
-
bolcsodal
addikt
válasz
macilaci78 #49102 üzenetére
Az sms szám eddig is ez volt. Akkor mi változott?
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #49026 üzenetére
Ilyen nincs: +1 hitelesített a közös helységekre (kerti vízcsap, kukatároló, felmosóvíz vételéhez csap, stb)
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #49023 üzenetére
Ezidáig is a vízmű hitelesített óráit használtuk, aminek a kötelező cseréje 5-6 évente meg is történik, a lakók pénztárcájának terhére. Azért így számol a vízmű mert nem az övé a ház vízvezeték rendszere, és ha ott van szivárgás azt nem ő akarja fizetni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #49019 üzenetére
ebben igazad van PalesztINA...
így gondolod? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #49014 üzenetére
nyilván nem te vagy az általad említett szóhasználat, ugyan is, én meg el sem olvastam a pontos címet
mert én alapból Bakay-nak olvastam és nem Bakony-nak
hiába, igaz amit mondanak az emberi agyaról és szemről
"ha egy szó első és utolsó betűje stimmel akkor a szóban szereplő betűk sorrendjét fel lehet cserélni és még is ki tudjuk olvasni a szavakat, mert az emberi agy, nem betűket, hanem szavakat olvas..."és milyen igaz, főleg rám
sorry, Urak, mindenkitől elnézést -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #49010 üzenetére
hát drága MaciLaci, pedig van ilyen utca
link
térkép linkszerk: de ha tévedek, akkor sorry
-
MaciG
addikt
válasz
macilaci78 #48894 üzenetére
Igen, a lenyeg kimaradt, mert hat hogy is mondjam, eleg fura. Egy lanynak kellene egy penisz alaku a 18. szülinapjara.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48863 üzenetére
Ahol egy ilyentől sérül a lakk, ott fejújítás kellene amúgyis..
-
válasz
macilaci78 #48855 üzenetére
BB-re lehet Android appokat rakni, nem?
-
Digital
addikt
válasz
macilaci78 #48855 üzenetére
Épp ma vettünk asszonykának egy Q5-öt...érdekes egy jószág!
(mármint a telefon) -
válasz
macilaci78 #48840 üzenetére
"hogy az igazság valahol az összes közölt infó között van"
ebben viszont könnyen lehet, hogy igazad van.
Egyébként bocs a b..ogatós stílusért, rossz napom van.
-
válasz
macilaci78 #48836 üzenetére
Látom szövegértelmezéssel gondok vannak! Gratulálok!
Amit írtam: összes híradás vs az egyik érintett rendőr elmondása. Érzed a különbséget eközött és "2 álláspont" között, vagy égeted még magad?
-
válasz
macilaci78 #48811 üzenetére
Dániában ha az utcán nálad van egy sniccer automatikusan 1 év börtön. És meg is változott a gondolkodás rögtön.
-
válasz
macilaci78 #48809 üzenetére
A büntetés mennyisége-milyensége más lapra tartozik. Lehetne emelni.
-
válasz
macilaci78 #48804 üzenetére
"egyenlőek vagyunk"
Ez itt a kiba.... oltári nagy tévedés kérem.
Nem vagyunk egyenlőek.
Egyenjogúak* vagyunk. De nem egyenlőek.Ezt az egyenlősdit korábban előszeretettel ültették el az emberekben, de oltári nagy átverés. És ferdítés. Intelligens ember vagy, tudod a különbséget.
* az elképzelt ideális esetben. A valóságban meg... Hagyjuk.
-
válasz
macilaci78 #48806 üzenetére
És abban egyet is értünk h a visszaélőket büntetni kell. De nézz át a miért vezet mindenki úgy mint az állat topikba. Ott már az összes kerekét ki akarják szúrni, a festését tönkretenni és pofánb@szni a tulaj! Holnap már szimplán gyújtsuk fel?
Értem és megértem a felháborodást, de ezt a rendőrségre kell bízni. Szvsz.
-
válasz
macilaci78 #48804 üzenetére
Bálint maga vezeti az autóját...és mindenkit börtönbe küldenék aki igaztalanul vádol meg valakit csak mert "a többség..." meg " szerintem" ! Nem tartom hülyeségnek a kormány egy kényszerintézkedését: az 50 órányi tolerancia tanulást. Itt is sokakra ráférne.
Ismered a tulajdonosát vajon? -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48743 üzenetére
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #48743 üzenetére
egy picivel kisebbet sikerült szerezni
Rick: nem, a kertben
ShadowX: azért köszönöm -
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #48701 üzenetére
Én nem utazok ingyen, de ha ezzel tudok segíteni valakinek... Magyarán nem pénzért csinálnám, nyilván ilyenkor ha valaki sört/csokit akármit ad azt elfogadja az ember, a lényeg, hogy nem üzleti alapon csinálnám.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48667 üzenetére
Este 7 körül már látom, de elvileg lesz rá megoldás, ha van valami, jelezz.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48665 üzenetére
Van vevő rá Szegeden?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48544 üzenetére
Ha utána ledarálod, nem mindegy?
-
válasz
macilaci78 #48457 üzenetére
Köszi. Ez, az egyes számú?
-
válasz
macilaci78 #48348 üzenetére
NEm kell annyira fosni, aki bátor volt az egy kicsi (cca 160 cm) cingár kislány volt, aki nem tudta felmérni a fogam és a saját erejét.
Viszont a fogklinikások kecsegek voltak. Amikor kijöttem a müttőbű , mindenki furán mosolygott rám, de utána az utcán is de nem tudtam miért...egészen amíg hazaérve a tükörbe nem néztem. Ugyanis a felrepedt számból a vérem a szakállamra folyt és rászáradt a matatás alatt, én meg így mentem hazáig. -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48320 üzenetére
Ez egy USB-s symbol (Motorola) gyártmány, nem hinném, hogy kihalt dolog lenne az alávaló hardveres- szoftveres körítés.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #48217 üzenetére
Passz, nem tudom:-) Miből gondolod hogy ismerhetjük egymást?
Dobhatsz egy PM-et is:-)
Rick4: Jó kocsi a Punto? Nagyon mélyen megvan bennem az olasz és a 3 f betűset kerüld el... Akik eddig azt mondták az ismerősi körben hogy nincs így, most kezdenek panaszkodni a 170k-nál 2.alkalommal hengerfejes Thalia-ra, vmit a rosszalkodó 206/307-re:-) Emlékszem Rád a milyen autót vegyek topicból mikor írtad hogy milyet vettél mennyiért anno:-)
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #48212 üzenetére
Szüleim Indesitje megadta magát a gar. lejárta után kb. 1 hónappal:-) Kollégám használtam vett hűtője is tönkrement, bár azt kicserélik neki. Nem tudom érdemes-e erre a 10 év garra hajtani....
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48182 üzenetére
Kábeles megoldás:
Ha a router egy másik modembe csatlakozik, ott nem szokás az egyik router wan portjába dugni a madzgaot, ehelyett a második routeren legyen kikapcsolva a DHCP szerver, és az első eszközből (speedport) a második eszköz egyik lan portjába dugd a madzagot.
Kábel nélküli megoldás: [link]Ja, a végén mindent indíts újra, első eszközt először, másodikat, majd a gépet is.
Egészségedre.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #48156 üzenetére
Mennyi kilója?
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #48115 üzenetére
Bank of England változat? Több bank is ad ki bankjegyeket. Ezt láttam [link], írnak pár ottani helyet, ami beváltja. Mondjuk lehet egy pénzváltót érdemes megkérdezni, hogy itt mihez kezdhetsz vele.
-
Digital
addikt
válasz
macilaci78 #48042 üzenetére
Ma délelőtt akartam volna vásárolni, azt hiszem benézek az Árkádba!
-
PazsitZ
addikt
válasz
macilaci78 #47938 üzenetére
Erre ellenpéldaként az jut eszembe, mikor a boszorkányszigeten volt buli és kiszálltak a rendőrök, a hangos zene miatt.
A boszorkánysziget alapból kint van a semmiben, a városrésztól egy gát is elválasztja, ráadásul fás mondhatni erdő közepén volt. -
Rick4
félisten
válasz
Hogy lusták voltak megállni megbüntetni a békésen szórakozó fiatalokat nem jelenti azt, hogy szabad csinálni.
Pedig a rtv 13.§-a egyértelműen kimondja, hogy ha szabályellenes dolgot, jogsértést észlel a rendőr, akkor hivatalból köteles eljárni, olyan nincs, hogy lusta volt... És ez nem csak nagyobb súlyú dolgokra igaz, a közrendre is.
-
lorcsi
veterán
válasz
pl. mit ?
-
válasz
macilaci78 #47936 üzenetére
Újszegedi részen van a régi vasúti hídból megmaradt rom.
Arra felmászva jót lehet sörözni/beszélgetni/romantikázni is. Én szeretem azt a helyet, általában nincs ott senki.
Tiszáig is le lehet sétálni, ott ki van irtva az erdő.
Anno még tábortüzet is raktunk ott, lent meg elment egy rendőrautó a füvészkert felé vezető úton, aztán jött visszafelé, látott is minket fent bohóckodni, de nem állt meg. Úgyhogy hátha ez még nem illegális -
válasz
macilaci78 #47778 üzenetére
Már évek óta így van ez. Ha nincs a VIESből nyomtatott vevő adószám ellenőrzésed elmentve h bizonyítani tudd a jóhiszeműségedet, akkor copóállarc.
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #47763 üzenetére
És hiába vagy Te és az adott ügylet tiszta, adott esetben mászkálhatsz a bíróságra, mert a másik fél valaki mással falsul csinált valamit
Miféle bíróság? Nem kell oda bíróság, elég pár revizor. Ismerős építési vállalkozó épp a jobb fajtából való, az egyik alvállalkozója a munkát korrekten elvégezte, ki is számlázta, ki is lett fizetve, majd ez után hetekkel történt valami olyan, ami miatt az áfát nem fizette be. A revizorok egy vizsgálat során ezt is megnézték, majd az embert 2M-ra büntették, mert hogy ő nem győződött meg kellőképpen, hogy a másik oldalon be is lesz fizetve az áfa. Erre hiába védekezett azzal, hogy nem láthat előre az időben, ha látna, akkor nem dolgozna, hanem lottózna... Nem érdekelt senkit, 2M és kész...
-
válasz
macilaci78 #47766 üzenetére
Nem ott vannak már, átköltöztek szembe egy kicsit feljebb.
-
válasz
macilaci78 #47763 üzenetére
A feketesas utcán a Pátria is jó.
-
válasz
macilaci78 #47757 üzenetére
Hát igen
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #47757 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #47755 üzenetére
Angliában meg nem ismerik a számla fogalmát
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #47701 üzenetére
Nekem biztos nem.....
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #47597 üzenetére
Árulnak használtat is?
-
sp3rhead
tag
válasz
macilaci78 #47553 üzenetére
update#
nem foglalkoznak ilyennel, sőt, az illetővel akivel beszéltem, azt mondja szegeden senki sem foglalkozik vele... :S mondjuk azt elfelejtettem leirni (
), hogy laptop akksirol van szó
-
sp3rhead
tag
válasz
macilaci78 #47553 üzenetére
köszönöm
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #47472 üzenetére
a zöld meg az (el)földelés
-
cantus
tag
válasz
macilaci78 #47384 üzenetére
Közel jársz a megoldáshoz, mert nekem egy qwerty billentyűzet szerűség van és 4 SIM-kártya. Nagyon szeretem, mert végre nem kell magammal vinnem 4 telefont. Az aksi viszont már leharcolt.
Ezek szerint Samu telefonok akksijai körül kell szétnézni. -
válasz
macilaci78 #47125 üzenetére
Pl ma?
-
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #46866 üzenetére
Ott kezdtem, sajnos ők li-iont nem csinálnak.
-
válasz
macilaci78 #46622 üzenetére
A srác a lehetőségeihez mérten korrekt! Ne bántsd. Valóban vannak helyzetek amikor nem lehet máshogy megoldani.
-
Atigepesz
csendes tag
válasz
macilaci78 #46622 üzenetére
Overmax Vertis Expi van pl okáért és ez is kínai ha jól tudom
-
Atigepesz
csendes tag
válasz
macilaci78 #46617 üzenetére
Elmés
-
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78 #46546 üzenetére
Ebben a témában a tegnapi napirajz nagyon ütött
-
Agyasima
őstag
válasz
macilaci78 #46445 üzenetére
Nos igen, ez is kérdéses.
Csak kotrok egy hálókártyát, hátha. Danke!
-
Agyasima
őstag
válasz
macilaci78 #46442 üzenetére
Ez azért esik ki, mert odavittem egy másik gépet, amin mind a 8 szál a helyén volt - nyilván másik MAC adress-szel - és azzal ment frankón a dolog. (Bár továbbgondolva az a gép már volt Digis hálózaton, lehet el van tárolva a MAC címe? A kapcsolódás mindenesetre PPPoE-s)
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #46229 üzenetére
Trének van (ha jót értek telefonos operátor alatt), a többit nem tudom.
-
válasz
macilaci78 #46229 üzenetére
1-2 éve még volt telefonos operátor cég biztosan, mert egyik barátomé volt.
Rákérdezek, hogy megvan-e még!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest