- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Atigepesz #46619 üzenetére
Ja, tudok írni 10" tabletről, és 2 kártyás okostelóról konkrét listát, de kötve hiszem, hogy kínai termékek szerepelnek azon a listán.
Összeraknék egy Thinkpad X200-at is, de a fene se tudja, hogy épp azt a konfigot megtalálod-e a listán.
Akkor egy aktuális példa: porszívót keresek, Electrolux 5410, vagy 5420. Mi a különbség? A színén kívül semmi. Ugyanez van Zanussi felirattal is. Hogyne...
5000 tételes listát szűkítsd: sokmagos okosteló 50k-tól, 100+cm LED TV FHD felbontással 100k-tól, stb... Van 30+ gigabites portos switch?
Megközelíthetem más felől: ha a kirakattól függetlenül is bemegyek egy boltba, de ott semmit sem látok, akkor sarkon fordulok és kimegyek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Atigepesz #46578 üzenetére
Oké, keresek fHD TV-t 3db USB-vel, RJ45-tel, IPS kijelzővel, 3db HDMI-vel, 102cm körüli képátlóval, VESA felfogatással, vékony kávával, levehető talppal.
Ettől jobban szűkíteni nem óhajtom, mert lusta vagyok guberálni a neten a megfelelő típusokat 5 évre visszamenőleg.Inkább hirdesd meg tombolán!
-
DarkByte
addikt
válasz
Atigepesz #46584 üzenetére
Megoldottuk magunk úgy ahogy. Mivel cső nem tört, vissza felfogattul a falra egy vastagabb dróttal illetve így már a csövet is vissza lehetett tenni, így már nincs lyuk. Hétfőn jön a szaki megcsinálni. Még szerencse hogy már nem kell fűteni így amúgy sincs használva.
#46597: Hmm, ezt elmentem. Bár nekem is volna egy kb. ekkora listám ha rászánnám magam és összeszedném mire nincs szükségem.
-
-
-
válasz
Atigepesz #45113 üzenetére
Oké felőlem mindegy, persze várhatod hogy majd a Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek topikban üt be a tuti a 7116 üveg, összesen valahova 42 és 420 millió Ft közé pozicionált borritkaságaidra, még akkor is ha ebben a topikban történelmi időkbe vesző távlatban kelt el valami sör/csoki árfolyamnál drágábban.
Gyakorlatilag ebből azt látom, hogy azt szeretnéd ha valaki megoldaná helyetted a helyzetet, de most tényleg nem azért, azt hiszed, hogy hamarabb el fog kelni a bor itt, vagy rajtunk keresztül, mintha összeütnél neki egy honlapot? Mert "Honlapot meg ne szándékozok emiatt csinálni mert nem szeretném ha olyan sokáig benne lenne a pénzem" alapon kb időben neked annyi időráfordítást se ér meg több tízmillió ft, hogy csinálj neki egy weblapot. Háááááááát... Olyan lesz ám ez mint a lottó. Annyit megtesz érte az ember, hogy kér egy két mezős gépit, de ennyi is az esély hogy bejön. Valami netes ismeretlen felhajt neked vevőt, egy telefonnal fotózott kép meg a te 3 db valaha a fórumra beírt fórumposztod kedvéért, hogy most bemondod hogy bezony neked van 7116 üveg eladó mesebeli értékű borod. Hát, aha. Optimista vagy az egyszer biztos! Mennyi ideig tartana egy honlapot összerakni neki? Nem lehet, hogy már kész lenne, mióta ezen filózol? Egy statikus weblap tök elég lenne. Elitbort megkerested? Fogadok, hogy nem. Azt gondoltad, de most tényleg, hogy ide beteszed, és pár napnál rövidebb idő alatt (egy honlap összeütésénél kevesebb idő alatt) zsebedben a zsé, bor elmegy? Komolyan???
Ha visszaolvasol biztos nagyon kevés helyzetet találsz amikor egyetértettem Rick-kel, mert valahogy úgy hozza az élet hogy mi ketten mindig mást gondolunk a dolgokról, de ez tipikusan az a helyzet, amikor értem, hogy mennyire igaz az amit az aláírásában tart, ha idézehetem: "ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben reménykedtél." Azt hiszem értem, mire gondolt, te pár netes hsz beírásán kívül, meg pár mél megírásán túl nem nagyon szeretnél ez ügyben tenni, majd valami fórumozó, netes cimbi megoldja, neked meg nem áll benne sokáig a pénzed. Hát, biztos így lesz.
De esélyesebb, ha egy kicsit rádolgoznál a dologra, és nem mindig a kifogásokat keresnéd, hogy amiket itt beírtak, az miért nem tetszik neked, akkor könnyen lehet hogy közelebb kerülnél a megoldáshoz. Ja, csak azzal tennivaló van, állati nagy pech. -
válasz
Atigepesz #45113 üzenetére
én csak azt nem szeretném hogy csak úgy elszórd mert ebből 1-2 életre simán lehet megélhetést összeszedni ... Szóval szerintem ne kapkodd el és jó áron add el...
az előbb írt kereskedői dolog nem rossz ötlet erről jut eszembe van egy-két ital nagykeres kapcsolatokkal rendelkező ismerősöm akik lehet tudnak neked segíteni. Ha dobsz elérhetőségeket akkor elküldöm nekik a sztorit (írd róla részletesen), s ha tudnak segíteni - jutalékért - biztos fognak ...
-
válasz
Atigepesz #45110 üzenetére
Csomó jó ötletet kaptál. Szerintem attól hogy itt írogatod, hogy de minél gyorsabban stb, attól nem jutsz előre. Csinálj végre valamit! Csak totyorogsz egy helyben. Nem fogja senki megoldani helyetted!
Vagy kérd szakember segítségét (jutalékért). Ennél a tételnél már megérné.Van pl egy olyan oldal, hogy elitbor.hu, rendszeresen küldik a hírlevelüket. Próbálj náluk szerencsét.
-
válasz
Atigepesz #45107 üzenetére
én ekkora borvagyonhoz biztos csinálnék egy weboldalt angol és magyar nyelven (esetleg még franciául is) és külföldi bor szaküzleteknek küldeném az infókat borokról...
7000 üveg 6000 ft-on az 42 misi de ha 60.000 átlagáron megy el akkor 420 misi
esetleg még Pesti luxus szállodákat lehetne megkeresni ilyen borokkal ...
-
-
-
válasz
Atigepesz #44049 üzenetére
Nem azért kérdeztem, közben megnéztem nem mobil nézetben is és nincs odaírva. Szerintem ez nem jó taktika, kevesebben fognak felhívni. Írd oda hogy mi van a műszakival, meg hogy hány km. Így sokan azt fogják hinni hogy valami sumák van a dologban és továbbnéznek. A km adat alapján rangsorol a vevők 95%-a, anélkül majdnem olyan mintha nem írtál volna árat.
-
Agyasima
őstag
válasz
Atigepesz #35726 üzenetére
Egyrészt köszi a tanácsokat. Másrészt ennek a Vasmetálnak van pontosabb neve vagy címe? Mert ezzel a névvel nem sok okosat dob ki a gugli.
Harmadrészt meg lehet, hogy tudok valakit, akit érdekel a meló. (Engem is érdekelne, de max hétvégente érek rá.) Mindenesetre elküldtem neki az infót.
-
fero02
nagyúr
válasz
Atigepesz #32632 üzenetére
Utólagos engedelmeddel átkopiztam az Opel topikba, hátha valakinek kell valami.
-
-
ST05
őstag
válasz
Atigepesz #27371 üzenetére
"Szeged-Bécs vonalon érte megyek"
egyesek mire nem képesek egy vinyóértmint az sejthető a 3.0 usb gyorsabb, egyébként én furcsállnám ha 3d-s filmhez elég lenne az usb 2.0 sebessége ,de ne legyen igazam.
Miért nem pcröl tolod neki a 3d-t HDMI-n? és akkor nem kellene varia : külsö vinyo-usb -vel -
válasz
Atigepesz #25284 üzenetére
Szerintem ennek például minden részét érdemes megfogadni, én is kifelejtettem még a régi astrákat. Egy barátoméknak is van ilyen és nagyon megbízható, strapabíró gép.
És ami még nagyon fontos, hogy rendesen van hozzá bontott és utángyártott alkatrész is, ez lényeges.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest