- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
#21346560 #27516 üzenetére
Nem tud olvasni, az biztos, egy hirdetésemre, amiben benne van az ár (mindjárt a legelején, hogy ne kelljen görgetni sem!) naponta négyen kérdezik meg, hogy mennyibe kerül. Ilyenkor azt válaszolom általában, hogy Igen. Igen, mennyibe. (ez sem ostobább válasz, mint a kérdés maga
)
-
ViZion
félisten
válasz
#21346560 #25788 üzenetére
AsztaQva...
Netezni sokan megvennék itthon is, amilyen gépeket látok... Lassan agyalok már, hogy az ilyen-olyan hulladékokhoz ki sem megyek. Minap is egymagos géppel, 100 éves XP-vel mérnök bácsi kihívott, hogy lassú a gép. Mondom kicsit sok a vírus, ki kell takarítani, elviszem és másnap vagy harmadnap ott is a gép. NEm, mindíg használja, ne vigyem sehova, ott rajta a munkák, etc.
Mondom OK, de nem fogok 3-4 órát este itt ülni, amíg kergeti a vírusokat (lehet alá is becsültem), egy baráti kézfogás és "mentés azé' legyen"... és leléptem, mint rossz lány a "sezlonyról"
Üregszem, vagy szimplán tele a tököm? Nem tudom. Kicsit feladtam, hogy másnak van rám szüksége és akkor még idiótaságokat talál ki. -
wolfman
veterán
válasz
#21346560 #25543 üzenetére
De a legtöbb negatív véleményt azért kapta, mert amiket vettek tőle, hibásak voltak. Na most ha kiírja, hogy teszteletlen és 50% hogy hibásak is az áruk, akkor miben tudtak csalódni? Azt kapták, amit vettek, egy darab szart. Az ilyen "teszteletlen" hirdetéseket feltevő embertől meg max fakanalat vagy üveggolyót szabad csak venni esetleg lefolyóba dugót, de ott meg nem passzolhatnak a méretek, szóval azt sem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
#21346560 #25543 üzenetére
Való igaz, kukázott szemetet árulni tényleg lehúzás.
De aki a nem tesztelt cuccot megveszi és abban reménykedik hátha egy tök jó cuccot dobott ki az osztrák sógor, az valamilyen szinten megérdemli a tanulópénzt. Nekem pl meg sem fordulna a fejemben hogy ettől az embertől bármit is vásároljak.
De van egy ellenpélda, nemrég vettem itt a vaterán szülőknek lcd monitort, az eladó értékelései alapján roppant alapos és megbízható volt, és az én vásárlásom is ezt igazolta, gondos csomagolás (LCD monitornál ez nagyon számít) és gyors lebonyolítás. És ez az eladó is Ausztriából szerzi be a monitorokat, csak nem a kukákból.
-
localhost
Közösségépítő
-
quailstorm
félisten
válasz
#21346560 #25448 üzenetére
Én ezért nem értem az egész vitát.
USB2-es pendrive sose lesz USB3-mal terhelve... -
Akybron
aktív tag
válasz
#21346560 #24768 üzenetére
1000 éves, a GigaHertzek világában használt antenna típus. Can-tenna néven futnak a homemade változatok, előszeretettel használják wifi hatótáv hosszabbításra.
Lényegében egy darab drót van a konzervdobozba dugva, onnan elvezetve koaxkábellel a wifi-hez.
Trükközni lehet, ha a darab drót helyére közvetlenül egy USB-s wifi stick-et teszel.
Parabola nélkül is működik, de a parabolával még tovább növelhető a hatótáv. Keskeny nyalábot hoz létre, cserébe nehezebb belőni.Munkahelyemen van gyári parabola nélküli változat. Két épület volt összekötve vele addig, amíg nem lett kiépítve földkábel.
-
szumo
senior tag
válasz
#21346560 #24376 üzenetére
Már linkeltem régebben, nekem a fa dobozos junoszt volt a videoton tvcomputerhez.
Az amiga már középiskola. Akkor élték fénykorukat a nyomtatott számítógépes újságok, amik kézről kézre jártak.
Akkortájt volt, hogy a számtekteremben lopkodtuk a gépekből a negyed mega ramokat, hogy hálóba nyomjuk az F29 retaliatort.
Vagy a mérőteremben a nemtudommilyen 2000 mérőpulton a tanár egy hatjegyű kóddal tudott hibát csinálni a mérőpanelen, és nekünk annak a kiderítése volt párban a feladatunk, hogy mi a hiba. -
biker
nagyúr
válasz
#21346560 #24347 üzenetére
az is megvan....
egyik adag tartalomjegyzéke
ugyanaz másképp -
Traxx
őstag
válasz
#21346560 #23827 üzenetére
Nálunk pár éve "kommandós" egerek voltak. Egy reggel látom, hogy az üveg lecsapódva, dió belül, egér nuku. Gondoltam biztos kicsúszott...hát nem. A kis aljas a kitámasztásra használt fél diót körberágta, csak egy kis csutkát hagyott, mint az almánál
De hogy ezt hogyan volt képes kivitelezni, az rejtély...És tuti nem zavarta meg semmi, se nem csapódott le idő előtt, mert nem volt félbehagyva a rágás, hanem szakszerűen végigvitte a műveletet.
BlackSoul: szintén melóhely, közel lévő agrár cég miatt akadnak jövevények. De otthon (falusi vagyok) pár nap alatt ragasztós módszerrel garázsban sikerült elkapnom egy komplett családot
-
BlacKSouL
addikt
-
Szakbarbár
aktív tag
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#21346560 #23366 üzenetére
Nem véletlenül zárnak be sorban a kisboltok. Nincsenek "Számtechboltban vásárlók"... Aki ért annyira hozzá, hogy ne az Auchan-ba vegyen egy rakás túlárazott sz*rt, az összebogarássza magának neten keresztül. Aki meg nem ért hozzá, annak úgyis akad egy "olyan ismerőse", aki igen, és az sem fog kisboltba menni.
Az is erősen túlzás, hogy ez itt pörög. Olvass vissza pár hónapot. A történetek zöme inkább céges szupport, mintsem számtechbolti eset...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
#21346560 #21536 üzenetére
BÁRMIBE lefogadom, hogy ez fizetett PR-hozzászólás
Ki tartja ? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#21346560 #21367 üzenetére
Ez ilyen dolog. Elkezdték az emberek zsebéből kihúzni a pénzt, aminek az lett a hatása, hogy az emberek kevesebbet költenek, aminek meg az a hatása, hogy az abból élők zsebébe még kevesebb pénz jut, ami miatt azok még kevesebbet költenek, ami miatt...
Öngerjesztő a folyamat és az sem segít, hogy a külföldi cégek külföldre húzzák ki a profitot a piacról. Nincs ami pótolja az így kiáramló pénzeket.
-
Beri
addikt
válasz
#21346560 #21260 üzenetére
Hiába írod be, töröltetik.
Ugyanezt kapod itt a hardveraprón is. Bárki bármekkora árat írhat, ha szólsz, hogy sok, te vagy a csúnyagonosz üzletrontó. A kedvencem a "megegyezés szerinti" ár, amikor az illető csak és kizárólag privátban hajlandó árról beszélni és még támogatják is ebben. -
ati012
őstag
válasz
#21346560 #21117 üzenetére
Virágzik a pet palack, papir, vas, réz, bodza, makk, halászat, alu doboz, üres palack, nyák kereskedelem.
A nyers anyag fogy, újrahasznosítások korát éljük.Lehetőség van. Alja lehetőség? Igen. Jobb mint az éhhalál? Igen.
Ha valaki most fent tudja tartani azt az állapotot hogy elél hónapról - hónapra az nyilván nem tud félre tenni havi X pénzeket gépre. Még inkább nem tudja egy összegbe kitenni. Elkezdi intézni a fenti lehetőségeket és megvan a pc. A kormány meg majd észba kap ha 8 millió magyar kukázik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest