- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozso
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #46227 üzenetére
BTC-k voltak, el is ajándékoztam őket
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #46222 üzenetére
-
koby11h
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #46222 üzenetére
Gonosz
-
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #46115 üzenetére
Lehet hogy trehány és nincs nyilvántartva.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45974 üzenetére
sok év után végre más is megtapasztalta amit én
bár ő könnyen megúszta, kukázta a g*cibe'.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #45974 üzenetére
Asszem van még otthon pattogatni való kukorica
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45920 üzenetére
az kizárt dolog mert nem tudom!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
A predektív szövegbevitelt meddig kellett erre tanítani?
-
tserrof77
őstag
válasz
...jaj...
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45892 üzenetére
nálam ilyen gond nincs, egyik szoba körben polcozva, gardróbszekrény polcos része és másik szoba két szekrénye tele vackokkal
és nincs ki morogjon miatta
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45894 üzenetére
Priviben megbeszéljük a lehetőségeket.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45892 üzenetére
Van kiadó tárolóm.
-
válasz
TESCO-Zsömle #45873 üzenetére
4/4=1
Ez elsős feladat.
osztandó=4
osztó= 4
hányados= 1
maradék= 0 -
tserrof77
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #45873 üzenetére
Valljuk be, ez a topik hibája
...IS...
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45866 üzenetére
akkor te most b*szódjál meg, de gyorsan, kösz!
legalább tíz éves a sztori, de csak nem tudjátok elfelejteni...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45863 üzenetére
De még hányszor!
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45863 üzenetére
mondták ma már neked, hogy b*szódjál meg?
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #45718 üzenetére
30Ft nem nagy pénz és csak a banki hozzáférésed kell megadni, a többit intézik
-
cbmfan
senior tag
válasz
ugye fizetted azonnal, több kártyával próbálva?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Én a helyedben fizetnek...ki tudja...
-
válasz
100% legit emailnek tűnik
-
thesound
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45688 üzenetére
Ahányszor megnyitom a topikot mindig ez megy. Hányszor, de hányszor láttam már.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45663 üzenetére
Integetni szoktam, ma reggel is a Budafokiról az Allee irányába kanyarodó 33-asnak. Pedig mögöttem nem jött senki.
Viszont van, akinek hiába integetsz, hiába dudálsz, csak markolja a kormányt és néz bambán, de nem érti, hogy mehetne. -
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45658 üzenetére
Igen, ma reggel is Budapesten a nagykörúton vagy 4-5 helyen is álltak vészvillogóval, a kerékpárosoknak meg nem hagytak teret kerülni a külső sávban.
Peddig többen is forgolódtak hátra, karjelzéssel jelezték az egyértelműt.
-=RelakS=-: járok eleget a világban, a kerékpárosok és a rolleresek közt látom arányaiban a legtöbb szabálytalankodót. De igen, igazad van, egyik csoport sem csak szentekből áll.
2×1 sávos utcában lakok, ahonnan 30-as övezetbe nyílnak a keresztutcák. Megyek haza robogóval, baloldalt a ház a lámpás kereszteződés után a 4. bejáró. Szemből jönnek, én indexelek, behúzok a felezővonalra és letett lábbal engedem, hogy a szemből jövő forgalom engedjen bekanyarodni. Jobbra tőlem a parkoló autóktól kitaposott fű üresen, jobbról dudálva kerül ki egy 206-os, már nem is emlékszem, mit óbégatott oda nekem.i400: az álló sorok között.
a mozgó autók között tolakodik előre
- -=RelakS=-
Én is előre szoktam gurulni, aztán ha már indul a sor, az épp induló autó mögé besorolok akár fékezve is. Van, hogy olyan szűkek a sávok és annyira közönyösek az autósok, hogy a 2-3 sávos úttesten se lehet előre menni, de legalább 4-6 lámpafordultával ér át az autós. Ekkor inkább felmegyek a kerékpárútra a robogóval. Ott viszont nem szoktam biciklist előzni, tartok egy tisztes követési távolságot, igyekszem nem zavarni. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #45658 üzenetére
Ja, imádnivaló, hogy ha kiteszed a vészvillogót, akkor autóval bárhol parkolhatsz (mobil parkoló), motorral meg mehetsz az araszolva, de folyamatosan haladó autók között (pl M3 kivezető)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45654 üzenetére
Remélem, azokkal a felvételekkel is jelentkezik a bringás, amikor például a piroson megy át, vagy az egyirányú utcában halad forgalomban szemben, ahol erre külön tábla nem ad engedélyt.
-
PROTRON
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45628 üzenetére
Ahogy klasszikusban: [link]
Ha nem hiszed, kérdezd Siri-t. -
opr
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45628 üzenetére
Azaz!
-
PROTRON
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45566 üzenetére
Naja, akkor úgy írom, nem próbáltak kekeckedni/fillérba..kodni hogy "dehát láthattad hogy a webshopban xy"...
-
PROTRON
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45554 üzenetére
Én most Zóldmanóval voltam alábbiak szerint, kellett egy "nem sajnálom ha eltörik" okostelefon, legolcsóbb amivel már nem fogok megőrülni youtube-messenger használata során, de új.
Webshopban kinéztem hogy adott készülék különböző színekben 46, de szürkében 43. Odamegyek, kiírva 39.9 szerepel.
Mutatom eladónak, le is fényképeztem, mondja fejcsóválva:
"már megint lemerült az elem az E-INK kijelzőben így nem frissült az ár, máris jelzek ügyfélszolgálatnak, hogy kiírt áron adják"....így is lett, meg is kaptam.Mondjuk következő héten leakciózták 37-re az összes színt.
De akkor ott jófej volt az üzlet. -
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45554 üzenetére
ez így van, mindkettőnél amit írtál. az egér egy pár ezer Forintos Gagyitron volt, nem bukott sokat miatta a hat számjegyű összegbe kerülő videokártyánál. utána otthagytam már nem keveset a sok év alatt.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45552 üzenetére
vettem anno vasárnap éjjel 161 helyett 116 ezerért telefont és meg is kaptam
ugyanígy VGA ajándék egérrel, hétfőn már nem volt érvényes az akció de odaadták leárazva jelképes 5 Forintért.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45526 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #45474 üzenetére
Nem tudom az öreg mire használja a gépet. Mire kell neki egy 5500.
De baccá rá egy bármilyen linuxot. A gond egy életre letudva.
Nyilván ha hibás a kártya azt nem gyógyítja meg. -
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45461 üzenetére
Triviális kérdés, de nem lehet, hogy valami régebbi win10 verzió lett telepítve?
-
Vicoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45467 üzenetére
Próbáld ki hogy manuálisan adod meg neki az infet.
Gondolom a DDU már megvolt.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #45466 üzenetére
Lefrissült a rendszer, települt a driver és pont ugyanaz a hiba, mint anno volt.
Holnap meglesem én gépemben mit mutat. -
Jazzos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #45464 üzenetére
Másik gépben működik a kártya?
-
ColdMan
tag
válasz
Az auto-detect verziót próbáltad?
-
Vicoo
senior tag
válasz
Próbáltad hogy a gyártó oldalán lévő drivert telepíted ?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #44134 üzenetére
Hallari.
Volt nekem ez a problémám még régen, amire válaszoltam és amit nem sikerült akkor megoldani. Tegnap végleg letérdelt a Windows, ezért újra lett telepítve. Az új telepítésen, mikor megpróbálok AMD-drivert telepíteni, ezt a hibakódot dobja: Error 184 - AMD Software Installer Cannot Continue Due to an Unsupported Operating System
Win10/11 driver csomagot próbálok telepíteni Win 10 Pro x64-es rendszerre. Szerencsétlen RX5500XT 3 éve megy driver nélkül. Azt hittem ,hogy ha új rendszer kerül fel, megoldódik a probléma. -
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45396 üzenetére
-
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45393 üzenetére
-
nullpoint
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #45393 üzenetére
Nem, ez a Veréb lakás...
-
PROTRON
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #45339 üzenetére
És még mindig generálja a folyamot.
Klasszikust idézve:
Mindig mindenben igazam van.
Ha egyszer igazam van, akkor igazam van, vagy nem?
Hát de, ez már 2 igazam van, naugye. -
opr
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45181 üzenetére
Linkelj konkret peldat es hinni fogok neked. Vegigneztem az osszes 80khuf alatti hazukat, amiket tenyleg lehet is kapni (rengeteg van, ami csak papiron letezik errefele valamiert) egy se felelt meg a kovetelmenyeimnek.
-
tserrof77
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #45103 üzenetére
-
opr
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #45056 üzenetére
Pontosan igy. Ezeknel a sporolos nagybonuszos fillerbaszo vandor-managereknel keves karosabb dolog letezik, valahogy megse tanul belole az ipar sose. Pedig mennyi, de mennyi pelda van...
-
Gyuri27
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #45058 üzenetére
Na itt a baj. Itthon olyanok döntenek dolgokról amit még hírből se hallottak.
Ráadásul egy ekkora IT cégnél tízszeresen égés. Minimum tízszeresen. -
Gyuri27
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #45056 üzenetére
Ott tartunk és talán nem túlzok, hogy már otthonra is kell egy jó router/tűzfal és pár haladó beállitás.
Egy cégnél meg ezen nem lehet spórolni. Nyilván cég méretéhez, bevételéhez kell igazitani. De érted mire gondolok. Az egy hét kiesés is sok veszteség. Ha meg ezért személyes, céges adatok kikerültek vagy bármi kára lesz az ott vásárlónak akkor meg azt is ki kell fizetni. -
Gyuri27
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #45054 üzenetére
Azaz az infrastruktúra egy kalap szar volt.
Az, hogy a jövőben ilyen nem lesz meg erős kijelentés. Mert ha ilyen nem is majd lesz más.
Azért arra kiváncsi lennék, hogy milyen adatok kerültek ki. Mert a céges is baj, de az ügyfelek adatai nagyobb gond. Főleg ha emiatt valami hátrány éri őket.
Persze lehet ez is csak olyan mint régen. Ha hiány volt valahol akkor volt egy tűz.
-
koby11h
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #45041 üzenetére
Ja, kicsi ügyfél cég most értette meg, hogy egy 5 hetes ciklikusan felülíródó offline backup mit jelent - novemberben/decemberben törölt mappákat kértek visszaállítani.
Mi évekkel ezelőtt jeleztük, hogy jó lenne hosszabb felülírási idő plusz néha megőrzött backup is, de nem kérték.
Most már igen. Csak hát ez ugye később lesz jó... -
F.E.K..
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45039 üzenetére
Jó, hát rongyos 72Milliárdos forgalomból kinek telne rendes security szakemberekre, meg normális (legalább offsite) mentésre? Na ugye...
-
Pötyi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #45024 üzenetére
De nálad csak mentes, meg bubis van. Lehet, hogy Cbmfan kolléga meg olyan "vizes" boltot keres, ahol másfél collos könyök elemet vehet.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #45011 üzenetére
csitt
-
válasz
TESCO-Zsömle #44979 üzenetére
Nekem 2 kollégám van, aki 40 év felett kezdett el Test Automationnel foglalkozni. Az egyik zenész volt, egy együttesben játszott, a másik a dioplomácia területén dolgozott. Mindkettő elment Java-t tanulni úgy, hogy semmi progtramozási ismeretük nem volt (meg amúgy IT-ban sem volt semmi), és most mindketten egész jól csinálják. De ehhez mindketten egy komoly tanfolyamon vettek részt, 10-12 hónapig, napi 8 órában. Persze ez nem mindenkinek sikerül, meg nem is olcsó, több százezer forint egy ilyen tanfolyam, és addig ugye nem is dolgozol. Bár a második felében ha jól tudom mindketten már gyakornokként dolgoztak, de az értelemszerűen nem jár nagy fizetéssel. Most mindketten medior szinten vannak, olyan 1-1,2 milliós bruttó fizetéssel (nem tudom pontosan, de kb ennyit kapnak a mediorok nálunk).
Összefoglalva. Igen, meg lehet csinálni, de vagy kell hozzá sok pénz tartalék, vagy pár évig minden szabadidőt a tanulásra kell fordítani.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44969 üzenetére
megoldottam máshogy. nem átmenő csavart használtam ventilátorhoz hanem rövidebbel rögzítettem radiátorhoz majd venti csavarokkal a ház tetejére. jóvanazúgy!
-
válasz
TESCO-Zsömle #44961 üzenetére
vagy legalábbis valaki. tegnap redditen még nem volt rajta.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #44889 üzenetére
Egy laptopon?
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44867 üzenetére
És mi volt az amin annyira röhigcséltetek?
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44863 üzenetére
Már bocs, de nem hánykolódik?
-
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44847 üzenetére
Kicsit nagyobb lett (7040*7040), maradhat?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #44847 üzenetére
Ha nem is 4K, de fácsén van kicsit nagyobb méretben.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44823 üzenetére
Ha csak nem ajánlás alapján hívsz szakit, akkor honnan tudod az elején, hogy kontár-e a szaki?
-
válasz
TESCO-Zsömle #44821 üzenetére
Épp most volt hír arról, hogy meghalt egy 10 éves kislány, mert a villanyszerelő fordítva kötött be 2 vezetéket, és a fűtőtestek is áram alá kerültek.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44791 üzenetére
egy pacsit megért
-
SP4C3
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #44746 üzenetére
Nem is rossz!
-
koby11h
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #44739 üzenetére
Elvileg nem, 10 éve is vásároltam tőlük, csak akkor még nem szűntek meg...
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44733 üzenetére
az lehet, de minimum még 5 évig fogom használni ezt
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44729 üzenetére
én meg nem szórakoztam AM3/4 eltéréssel és vettem i9-et
-
TaaT
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #44729 üzenetére
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44691 üzenetére
nyugi, már nincs ott semmi
se a tulaj, se a cucca.
-
válasz
TESCO-Zsömle #44648 üzenetére
-
válasz
Eladó? Kéne hóvégi mentésre.
-
cbmfan
senior tag
válasz
nincs ezzel még semmi baj, backupnak jó lesz!
-
válasz
TESCO-Zsömle #44644 üzenetére
Adott generáció teteje 15-20 évvel a megjelenése után már elkezd pénz érni, mert megtalálják a retrósok, amikor megépítik gyerekkoruk álomgépét.
Valszeg ez a cpu is ilyen. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #44619 üzenetére
-
I02S3F
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44506 üzenetére
Munka szempontjából ez mit jelent? Maradnak a kisebb szervizek és használt kereskedők? Ahol lehet munkát vállalni?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44483 üzenetére
HÁNY-at tudsz hozni?
-
I02S3F
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44434 üzenetére
Hogyan képezhetem magam support témában? Rendkívül gyengének érzem a probléma megoldó képességem! Munkahelyen csak egyszerű, nem fejtörő feladatokat kapok. Lehet okkal. Mit javasolsz?
-
válasz
TESCO-Zsömle #44434 üzenetére
Ha Mac-et lehet használni, akkor gyárilag be van építve. De hogy siri-vel tudjam le a napokat? Akkor már inkább adjon valaki egy sajtreszelőt
-
I02S3F
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44432 üzenetére
Szuper vagy! Köszönöm!
Ha telefonon van speech to text, akkor pc-re is van!
-
válasz
TESCO-Zsömle #44403 üzenetére
Biztos nincs fals riasztás, hacsak nem trehány a megvalósítás
-
válasz
TESCO-Zsömle #44278 üzenetére
amikor a upc küldött új modemet, nagyjából azt mondták a korábbi ciscora, hogy vigyem el az elektronikai hulladékba.
-
Zolás
addikt
válasz
Ma ugyanígy jártam, csak nvidiaval. Nem ment fel a driver az istenért sem, lefagyott a frissen telepített win, és elölről kellett kezdeni a telepítést. Mivel elég retkes is volt már szegény, gondoltam kipucolom, mire sikerült elgörbítenem két lábat. Most várom hogy visszajelezzen a szakember, és vihessem javítani a procit. Jó nap ez a mai...
-
Gyuri27
félisten
válasz
-
opr
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #44127 üzenetére
Ez mindig ilyen. Soha nincs baj, egészen addig, amíg egyszercsak meg van. Szerintem a világon soha senki nem tudja megmomdani, mi alapján tűnik fel valami a navnak, néha a legapróbb piti szart is észreveszik, néha meg 20 évig semmit. Aztán ebbe mindenki azt lát bele, amit akar.
Én azt, hogy nagyon jó kapcsolatok nélkül nem mernék ilyet csinálni, mert nem éri meg. -
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #44061 üzenetére
-
Krogoth
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #43834 üzenetére
Szegényt mindig piszkáljátok a hányatott sorsa miatt?
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #43763 üzenetére
ez van, akkor marad elől, maximum teszek rácsot ventikre.
-
cbmfan
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #43761 üzenetére
alsó tápos, három 3.5 és egy 5.25 helyes, legyen lap fölött bőven hely és minél olcsóbb
szín, világítás, ventilátorok száma, egyéb sallang nem érdekel. eddig csak kétszer rúgtam bele a forgó ventilátorba...
-
Armagedown
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #43625 üzenetére
Az is megérdemelne egy pofont, aki memóriakártyának nevezi a memóriamodulokat
-
thesound
addikt
válasz
Tarzan erős, új lyukat fúr!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Azért ehhez kellett egy kis erő.
-
Pötyi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #43621 üzenetére
Mit gondolsz egy APC Surge zavarszűrőről? Nagyfesz tüskék ellen is véd.
(Az ellen nem véd...)
Viszont olcsóbb, mint egy szünetmentes.
-
kigyi_23
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #43619 üzenetére
Egy 500-as BeQuiet van benne, nem egy alja táp, de már írtam nincs földelt aljzat sehol a házban mint kiderült így aztán valószínűleg egy másik fogyasztó okozza a zavarta a hálózaton, majd megoldják innentől én nem tudok mit csinálni vele.
-
solena
tag
válasz
TESCO-Zsömle #43579 üzenetére
"Mert én olyan bolttal nem találkoztam ,ahova be lehetett vinni a vasat és belepróbálni a kinézett cuccokat pár kör 3DMARK/Furmark erejéig, hogy tényleg megy-e stabilan vele a rendszer..."
Gyere le vásárhelyre, és látsz
Igaz, nálunk csak rendelésre van új alkatrész (jó, periféria, meg némi kiegészítőt, meg pár apróságot folyamatosan tartunk polcon, de komolyabb összegű holmit nem), a használtnak az árát meg úgy állapítjuk meg, hogy beletartozik a tesztelés, hogy az ügyfél gépébe belemegy-e, rendben működik-e. Ragaszkodunk hozzá, mert akkor tuti nincs hiszti abból, hogy jó-e a cucc, vagy sem.
-
MasterMark
titán
válasz
TESCO-Zsömle #43579 üzenetére
Az hagyján, hogy kipróbálni nem tudod vásárlás előtt, de általában a csomagolást sem illik kinyitni.
-
válasz
TESCO-Zsömle #43580 üzenetére
Vettél egy Gamers Nexus-os pólót?
-
azbest
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #43576 üzenetére
Amit írsz, hogy nem maratták le, az pont azt jelenti, hogy odavezették.A pcb tervezéskor nem gondoltak a lyukra. Körülveszi a 12v plane a lyukat
Csináltak folytatás videót, ahogy tovább vizsgálták egy új "javított" készlettel. Ami csak nylon csavarokat jelent. Eleve a lyukak sincsenek rézzel bevonva, ahogy szokás. [link]
Képzelt beszélgetés:
- remek, elkészültek a riserek, lehet beszerelni őket... na de bélám, hogyan lehet ezt a házban rögzíteni
- basszul elfelejtettük a lyukakat
- nem baj fúrunk bele utólag..Sőt, most nézem épp, van a cégtől reakció azóta [link] Viccelődik is a srác, hogy csak yolo, belefúrhatta a beszállító esetleg a nem tervezett lyukat.
Tán a cég tényleges visszahívást fog csinálni. De legalássib lesz újabb reviziós riser. [link]
Mondjuk, hogy itthon ebből mit tudnak a vásárlók vagy kapnak-e....#43577 macilaci78
Ha rendelős, akkor a jogszabályok szerint kell. Eleve pontatlan Vicoo kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged