- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Akybron #29821 üzenetére
Analógia old school módra: ha nem tud valamit, megnézi egy könyvben és ez jó. Ha ez a könyv egyből a megoldáskötet, az rossz. Ugyanez van az interneten kereséssel. Ha segítséget, infót keres, az jó. Ha egyből a megoldást, az nem annyira. És szerintem az utóbbit jobban előnyben részesíti a google egy matek példánál például.
-
szumo
senior tag
válasz
Akybron #28732 üzenetére
Tudom sajnos, az az Office excel baja, arra nem tudtam még megoldást.
A másiknál viszont komolyan elvárják, hogy rajtunk kívül mindenki tudja hol van egy program indító file-ja, ha asztali ikont akar készíteni?
(#28734) macilaci78
Azt a kisablakokat akkor két darab 22-24 -es monitorra akkor simán ki is tehetem
Na ilyen ötlettel már vihetném is magammal a kötelet, hogy felakasszanak -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Akybron #28732 üzenetére
Csak súgok, hogy az Excel 10+ éve egy ablakba nyit meg. A baj pont az, hogy még mindig ragaszkodnak az MDI-hez, pedig pl a Wordnél meg tudták oldani, hogy több ablakba nyithasson, ha igény van rá.
Az meg külön vicc, ha nyitsz két Excel szálat, akkor közöttük formázást pl nem tudsz másolni.Ezt most win8.1-től függetlenül mondom.
-
cbmfan
senior tag
válasz
Akybron #27997 üzenetére
jobb gomb - kép megjelenítése. de csak neked itt a link.
ha már fagyis - az év kártyajátéka
-
ViZion
félisten
válasz
Akybron #27710 üzenetére
+1
Nálunk 2 gyerek van, igyeXünk tisztán tartani a kecót. Kupi az van, mert mindenhol vannak játékaik. Por is van, azzal semmit nem lehet kezdeni. Szellőztető rendsszerre nincs pénz, ablakon meg befárad... pedig nem is út, hanem erdő mellett lakunk, de ez van. Céges takarítónővel és ismerősökkel is beszéltünk, felénk ilyen: letörlöd, egy óra múlva minden por. Gépemen gyári gagyi porszűrők, +extra szűrők éa poros belül. Nem porcicás, csak a finom por. Ahova a levegő eljut, oda jut por is, ennyi. Légmosón is agyaltam, de ott is vannak hátrányok, a jobbak meg nagyon drágák sajnos nekem. -
zetorg
senior tag
válasz
Akybron #27034 üzenetére
az AC97 front panel csatlakozóján van pár pin, ami csak egy hurokkal össze van kötve. gondolom ezt nem szerette annyira.
persze, személyesen ez megoldható, de nagyon sok lap jön-megy futárral is. gondoltam rá, hogy csak úgy veszek át futáros lapot, ha előtte küldenek a foglalatról képet, akkor legalább ránéz mielőtt elküldi...
amikor küldöm, akkor meg kb mindegy, mert ha csinálok képet, ráfogja, hogy másik lapot fényképeztem. ugye mi abból élünk, hogy szar lapokat küldünk ki és mindenkit át akarunk baszni. -
Pötyi
őstag
válasz
Akybron #25835 üzenetére
Igazándiból hülyeséget mondtak, mert nem feltétlenül a szállítás közben rögzít, hanem úgy általában rögzítette a videókártyát. Főleg a hosszúakat, hogy ne billenjenek ki az AGP slotból. Igazándiból egy műanyag gallér az AGP foglalat körül, rajta egy foggal, ami számára a videokártya csatlakozója végén ki volt alakítva egy kis fül. Oldalra hajtva lehetett kiakasztani.
De olyan is volt, hogy egybe volt fröccsöntve az aljzat egy ilyen mechanikával.
-
ViZion
félisten
válasz
Akybron #25129 üzenetére
Nah én a teszkóbótban vettem DVD írót... Dettó nem tudták mi van, asszony volt jogosult, mire előkerítették a papírokat már mennie kellett, mondom én írok alá helyette. Hűűűha azt ne. Mondom akkor pénzt vissza, mert neki ment a busz, szal. csá. Egy órát vártunk ott, nem égő nektek? Akkor írjak.
...megvolt minden, őr is ott röhögött a közel 1,5 órás bénázáson, majd mikor számlával a kezemben indultam volna, akkor rám szólt: mutasd a blokkot, műszaki termék csak lepecsételt blokkal vihető ki.A bő 1,5 óra bénázásuk, a hihetetlen balfék hozzáállásuk, az, hogy 5-en intézkedtek (azaz egymást kérdezgették és telefonáltak), közben az őr, aki kérdezett végignézte... szal. itt valami elpattant. A bejáratban a két fejjel magasabb majomnak üvöltve foglaltam össze az elmúlt 1,5 órát, majd felhívtam figyelmét, hogy itt a számla, tehát a blokkot a retard munkatársainál keresse, pecsételje vagy húzza a p*csére, nem érdekel. Valami "Balf*ß itt mindegyik?" kérdéssel elléptem mellette, köpni sem tudott, annyira megleptem... SOHA nem akarok sulinetet, a matricát látva feltörnek az emlékek és Hulk megint döngeti a kapukat bennem...
-
cbmfan
senior tag
válasz
Akybron #23163 üzenetére
ne is mondd. talán 2000 lehetett, kaptam javítani egy tucat 486-os gépet szokásos nem indul hibával. az összesben 400 Megás Maxtor volt, aminek volt egy érdekessége: fordítva kellett rádugni molexet, ergo kívül volt az 5 Voltos ág. előző nagyon hozzáértő erős ember természetesen "rendesen" próbálta rádugni, el is füstölt az összes.
-
Hequila
őstag
válasz
Akybron #20684 üzenetére
Nálam videokártyát 10 emberből 9,5 memóriaméret alapján keres. Régen, még lelkes koromban nekikezdtem magyarázni, hogy nem az a lényeg, de általában nem hittek nekem.
Ma már ha bejön valaki, hogy egygigás kártya kell neki elmondom milyen ártartományban tudok neki adni olyat, oszt válasszon.
Én jól járok, mert nem fárasztom a magyarázással magam, az ügyfél azt hiszi, hogy jól járt, mert tízezerért kapott gigás kártyát. Mindenki boldog.
Vér Istvánnak ad ez önbizalmat, mert így össze tudják hasonlítani a kártyák (vélt) teljesítményét (minél nagyobb, annál jobb), ergo ők már értenek is hozzá. -
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ford topik
- PlayStation 1 / 2
- Bundle topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest