- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melyikőtök adott el processzort az elmúlt hónapokban a prohardver kft-nek?
-
válasz
-=RelakS=- #45916 üzenetére
meg egyszerre nyílik lefelé és oldalra
-
válasz
qqcqqc #45287 üzenetére
egy toldóval oldottam meg, de ez szerintem nem tartós megoldás
ha nem jó a minősége, azt még értem, de miért ne lenne tartós?
a legolcsóbb megoldás valami ilyesmi lenne. ha minőségi igények vannak, akkor persze jöhetnek a rendes hangkártyák meg usb dacok...
a pcie hangkártyák a hardverek általános drágulásán kívül azért kerülnek többe, mert egyszerűen sokkal kisebb igény van rájuk, szerintem nem is létezik olyan alaplap, amin nincs pci slot se meg hang se. esetleg valami szervercucc. és az alaplapi hangkártyák is sokkal használhatóbbak, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.
-
válasz
PROTRON #45298 üzenetére
menne x4-essel is, mert az már mindegy, hogy a négyből három sáv az adapter egyik vagy másik végén fogy el. azt nézd meg, hogy ér véget a pcie slotod. ha nyitott a vége, akkor simán bele tudod dugni az x4 kártyát, ha nem, akkor kénytelen veszel x1-es adaptert venni.
vagy reszelőt. -
chs-t jó alaposan felnyomták, már egy hete nem bírnak feltápászkodni.
-
válasz
TESCO-Zsömle #44961 üzenetére
vagy legalábbis valaki. tegnap redditen még nem volt rajta.
-
válasz
lezso6 #44883 üzenetére
értem én, csak
leszaromnem érdekelnem kell hogy default legyen. jó dolog, hogy vannak tabok, de kényelmes tud lenni, ha két ablakra szét lehet szedni a dolgokat, hogy a három megnyitott kép között kevesebb kattintás váltani, meg hogy látom, megnyitottam-e már x dolgot a photoshopban, ilyesmi.
meg úgy általában ott van négyezer pixel szélességű terület, akár használhatnánk is valamire. -
válasz
nullpoint #44875 üzenetére
a gyárban w11 van a gépemen. egy dolog zavart rettentően, hogy a tálcát nem lehetett jól használhatóra (ablak címe kiírva, csoportosítás csak akkor, ha nem fér ki több) állítani, mint a 10-ben, így kénytelen voltam az egész tálcát kicserélni. egyébként számomra tök ugyanolyan, mint a 10.
-
-
válasz
TESCO-Zsömle #44278 üzenetére
amikor a upc küldött új modemet, nagyjából azt mondták a korábbi ciscora, hogy vigyem el az elektronikai hulladékba.
-
user error
wiki: The interface uses an LVDS signal protocol that is not compatible with DVI or HDMI. However, dual-mode DisplayPort ports are designed to transmit a single-link DVI or HDMI protocol (TMDS) across the interface through the use of an external passive adapter, enabling compatibility mode and converting the signal from 3.3 to 5 volts.
arról nem beszélve, hogy a hdmi meg dp kábeleket nem hívjuk vga-nak, az elején az hittem, hogy valaki erős volt, és belenyomta a dsub csatit a hdmi lukba
-
válasz
-=RelakS=- #44002 üzenetére
akkor most hányadán állunk a scripttel?
-
gondolkoztam, hogy adjak-e magamnak szépet, de minek bonyolítanám a saját életem?
-
válasz
FoxiestFox #43872 üzenetére
wdtv ragacsos távirányítójáról állatorvosi rendelőből származó kék fertőtlenítővel (tehát alkohollal) szedtem le a puha réteget.
-
válasz
FoxiestFox #43866 üzenetére
nekem egy fényképezőm ilyen. oké, hogy nevetséges pénzért vettem, de azért na.
-
upsz, nemide, bocs
-
nem vagyok nagy alkudozós, de x éve a media marktban egy százpárezres tévé árából simán engedtek 15e-t (bontatlan dobozú új cuccról beszélünk), és kicsit még szabadkozott is az eladó, hogy a tavalyi demó philipsekből többet is tudna engedni.
két éve a hűtőmből nem sikerült alkudni -
válasz
macilaci78 #43687 üzenetére
-
válasz
azbest #43563 üzenetére
ja, annál eggyel okosabb verzióra gondoltam, mint csak raw-ban forwardolni a kinyomnivalót
anno szereztem ingyen egy hp color laserjet 5-öt (irgalmatlan a3-as tank 1994-ből), az kapott egy hálókártyát, és talán valami ricoh gép pcl5c driverével sikerült w10 alól működésre bírnom
-
válasz
FoxiestFox #43505 üzenetére
az av1 codec hiányába pl már sikerült belefutnom.
-
-
válasz
Beba Snake #43051 üzenetére
waffle stomp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest