- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Melack #37830 üzenetére
Nem gondoltam volna h ilyen pure gold kordokumentumokat találok ebben a topicban...
Némelyik különösen üt, például a 93 márciusi szám címlapján az egyik cikk "Elektronikus posta a szankciók idején", a lap ára 60.000 dinár.
Aztán a 93 májusi szám 500.000 dinárért, amiben 40.000 _márka_ értékű 100 értékes hardver és szoftvert tartalmazó nyereményjáték. A 93 novemberi számra már csak valutában írták rá az árát (akkor durvult be igazán a szerb hiperinfláció)
A csajok engem a "Parabola" nevű néhai királyitévés műsorra emlékeztetnek, ott is mindent lenge öltözetű csajokkal "illusztráltak", csak azokon kevesebb ruha volt, lolol -
ViZion
félisten
válasz
Melack #37760 üzenetére
Volt már... lehet nem itt, de szóba került. Árral sincs baj, legalábbis nem extrém. Pent adják, telepítették, etc. Volt már, akinek 3000 Ft-ért dugták be a mosógépet, de volt itt PC szervizes, aki 5k-ért megmondta, h nem javítható a gép (én előtte ingyen megmondtam ezt, nekem nem hittek, 5k-ért már hihető volt
)
-
-
-
válasz
Melack #36950 üzenetére
Nálunk nincs angol nyelvi teszt, hanem az interjúztató dönti el, hogy elég-e a nyelvtudás a pozícióhoz. Egyébként nem nagyok a követelmények, nem kell nyelvvizsga, de persze kell tudni beszélni (a nyelvtan nem annyira fontos), és nem kell diploma sem. A programozási nyelvből van egyfajta felvételi teszt.
(#36953) wolfman: az SQL tudás persze kell, de az nem programozási nyelv. A HTML sem nyelv, egyrészt nem feltétel egy Java vagy C# fejlesztőnek, másrészt annyira röhejesen egyszerű, hogy fel sem mérjük hogy ismeri-e valaki. A PHP, CSS és Javascript meg megint csak nem kell egy fejlesztőnek, kivéve ha frontend fejlesztő, ami egy külön szakma.
-
kmisi99
addikt
válasz
Melack #36306 üzenetére
Valami compaq gép volt. Engem csak addig érdekelt míg lefotóztam a csodálatos sebtapasz vagy hasonlóból készült billentyűzet matricát. De láttam már online pókerező csávó packard bell laptopját. Beütötte a kijelzőt, mert vesztett. Maga a gép is egy fertő volt. Az hagyján volt, hogy a zsanér budiajtó módjára lötyögött. És persze a sok hülye osztálytárs megcsinálja ezeket fillérekért. Jó jövendőbeli rendszergazdák lesznek.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Melack #33994 üzenetére
Ezt mindig az adott helyzet hozza úgy is. A spontán a legjobb.
Hasonló véletlen tali este, másik pasi, "emberünk" 1,5 fejjel alacsonyabb volt nálam:
-Aha, szóval te vagy az a ittegyFiúnév. Mit akarsz pontosan a lányomtól? Aztán van-e rendes munkahelyed? A szüleid tudják, hogy ilyen későn az utcán csavarogsz?
Mindezt egyszuszra, egy felet lépve felé -
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Melack #32223 üzenetére
Én copptam egy sort vele, aztán ráuntam és megoldottam másképp...
aztán rájöttem miért nem települt a másik licenc (cégtől kapott gépen 8.1 volt mindenféle telepítő média nélkül, én meg kipróbáltam kb az összes 8.1 verziót, de nem fogadta el a kulcsot...mikor is rájöttem, hogy a kulcs 8-ashoz szól, ami frissült 8.1-re.
)
win 98/3.11 téma: én nem olyan régen androidos telóra húztam fel 3.11-et, teljesen f@xán működött
mi ezzel a baj
-
wolfman
veterán
válasz
Melack #31952 üzenetére
Azt hallottam nem is régen, hogy el akarják terjeszteni nagyobb városokban, hogy legyen pár ilyen mosoda. Nem lenne rossz, csak körültekintően kellene kivitelezni nem random, hasra ütve, ahogy itt minden szokott lenni.
(#31947) macilaci78: Helytakarékosságról: Bulágiában dolgoztunk egy időben tesómmal és pár helyen megszálltunk. Ott az a szokás, hogy a budi a zuhanyzó alatt vagy rögtön mellette van, így ha elvégezted, már zuhanyozhatsz is le. Természetesen az egész fürdőszoba egy nagy zuhanyzó.
Gazdaságosságról: Mondja egyik kolléganőm, hogy dolgozott itt régebben egy faszi, aki elmondta, hogy sokszor csinálják azt, hogy kiengedik a fürdővizet, lefürdik benne a család, majd kimossák benne a ruhákat, azzal felmosnak és utána még a budit is leöblítik ha úgy alakul!
4 in 1! Remélhetőleg már főzni nem abban főznek!
-
GoZoL
senior tag
válasz
Melack #30810 üzenetére
Nálunk is ilyen van, vagyis nem teljesen ez már a felturbózott Dell logóval ellátott 1,2 GHz-es VTOS rendszert futtató masina. Amire kell, azaz terminal server alá becsattan, tökéletesen elég. Sőt még RemoteApp-ot is szépen meg tudtam vele csinálni, igaz görcsöltem rajta 1 hónapot, de összejött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest