- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bugizozi #45958 üzenetére
Bútorösszehúzó csavar, vagy megfelelő méretű szegecsanya is mehet a lyukba és abba csavar.
Ahogy már írták, hiányzik a menetes hüvely. Nem lehetetlen, hogy gyárilag ilyen, de akkor a kártya mellett lennie kellene hüvelynek, csavarnak.
Simán átmenő csavarral megoldanám: M3-M4 csavar, meg alátét, anya. Arra ügyelnék, hogy az alátét ne okozzon zárlatot: akár egy darab nejlonfóliát tennék alá, ha más nincs kéznél. -
Mercutio_
félisten
válasz
bugizozi #39162 üzenetére
Meg is van, biker volt az.
cbmfan:
-
-
törölt tag
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
bugizozi #19663 üzenetére
Ezt ismerem, de azt kifelejtettem, hogy sokan vannak akik használhatnak pendrive-ot adatmozgatásra, így ezt nem lehet letiltani. A policy módosításhoz nincs jogosultságom. A legjobb lenne ha nem lehetne megnyitni videót vagy zenét, de azt meg megoldják portable programokkal.
-
Tomics
addikt
válasz
bugizozi #16432 üzenetére
Köszi, de már elvittem és ott azt mondták 99% hogy alaplap vagy videókártya. Bevizsgálással, javítással/cserével nem jönnék ki 30k alatt, az egész laptop meg ér kb 50-60k-t, így nem éri meg nekem, inkább veszek egy újat mert úgy is le akartam cserélni a 4 éves laptopot, de lehet hogy asztali mellett döntök mert annyira már nem vagyok rászorulva a hordozhatóságra. 90k-ért gondolom lehet venni asztalit ami nem játékra kell. Laptopban meg újra lenovo-t vennék olyan 150k-ért ami bírja megint vagy 4-5 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged