- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanyi.mTs #44824 üzenetére
Az a baj, hogy sehonnan, én alapból negatívan állok ehhez, aztán max pozitív csalódás ér. De már arra sem adok, hogy valaki ajánlja. Volt hogy ajánlottak festőt, hogy húúú de rohadt jó. Aha mint kiderült "neki jó volt", én meg maximalista vagyok és nekem a 70%-ot sem teljesítette.
-
SP4C3
veterán
válasz
Sanyi.mTs #39560 üzenetére
Egy olyan gépről amin van egy ép-kéz-láb antivírus (defender nem számít annak), rögtön karanténozni fogja a fertőzött file-t.
pycur - "Autorun nélkül nem bánt a vírusos pen." - De bizony, láttam már olyat, hogy nem kellett neki az autorun, csak simán megnyitod a pendirve-ot (file explorer) és már tenné is a dolgát.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #36647 üzenetére
REDO Backup. Mindent megeszik (UEFI stb.) Nálam tökéletesen megy. Ingyenes része is sokat tud.
-
-
Balinov
titán
válasz
Sanyi.mTs #26940 üzenetére
TV sem bolondbiztos. 3 hete anyam asztali gepere ugy 30 perc szajkarate utan sikerult beroffenteni. 2x mentem ki az erkelyre kozben egy cigire, mert mar alig birtam cernaval. A nemes cel miatt nem basztam le szegenyt (ujszulott onokarol 500+ kepet tartalmazo SDHC-t sikerult leforraznia.., Recuva rulz!)
-
wolfman
veterán
-
ViZion
félisten
válasz
Sanyi.mTs #23618 üzenetére
Nah, engem is hívtak ki házhoz, hogy a felújított gépen nem megy a játék... írott DVD-s BF3 volt -a helyszínen derült csak ki. Mondom mit csináljak? Adjak kódot vagy mi?
És a legdurvább, hogy sztem fel sem fogta, h miről van szó.Annyi akció van, ritkán veszek 3k felett játékot. Most volt a Left 4 Dead akciós, nemrég BF3 volt szinte ingyen, de volt promós Far Cry 3, Dead Space 3... meg el kell sétálni a multikba, ahol konténerbe dobva vannak pár ezresért a régi, de jó gémek... HW apróról nem is beszélve, sok klasszikust megvettem fillérekért.
-
cbmfan
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #23090 üzenetére
ugyanannyi mint bármi más. be kell csomagolni tisztességesen (nem csak egy pukizacsi és szevasz), és mehet levélként súlytól függően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest