- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
quailstorm #43742 üzenetére
-
törölt tag
válasz
quailstorm #43740 üzenetére
-
törölt tag
válasz
quailstorm #43738 üzenetére
Ez googlebol meglett nekem is, de közben többen jelezték, hogy az Asus koppintott egy csatlakozót az Appletol. Szóval elvileg nem a hagyományos mSata.
Ezekkel remélem jó lesz, említve van az adapternel az UX31 Asus...Csak kábel nélkül vettem, mert sata usbt vettem először, azt hittem az van benne.
[kép] [kép] [kép] -
Balinov
titán
válasz
quailstorm #43435 üzenetére
Ez a real deal, Srácok [link] lokál kamionos cég
-
dingdongkng
tag
válasz
quailstorm #41360 üzenetére
Nagyon kár lett volna a pokoli szomszedokert. Egy tok jó spy vs spy restomod volt...
-
wolfman
veterán
válasz
quailstorm #41339 üzenetére
Elképzelhető, hogy nagyobb a bekapcs fesz (vagy hogy mondjam), mert mikor a gépet bekapcsolom, a tévém úgy tesz mintha kapna jelet, majd 5mp után megint kiírja, hogy nincs jel.
(#41340) Gyuri27 : Másik slot-ba nem tudom betenni a kártyát, mert nem fér el alul a HDD tartótól.
-
TaaT
nagyúr
válasz
quailstorm #41284 üzenetére
Itt? [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
quailstorm #41282 üzenetére
Win10
Ez a quick boot bios-os?Hibernáció ki van kapcsolva.
-
Silεncε
őstag
válasz
quailstorm #40910 üzenetére
Az biztos, hogy ez egy végtelen pénznyelő (mint amúgy bármi az életben).
wolfman: ha hardveresen nem tudnak fejlődni. majd szoftveresen megoldják, hogy azt hidd, fejlődés van (a'la alma meg a lassítgatás)
-
wolfman
veterán
válasz
quailstorm #40910 üzenetére
Jah hát én egy kicsit nevetségesnek tartom, hogy ugye "muszáj" termelni, gyártani és ezért folyton adják ki az újabb és újabb CPU-kat, de kb 3-4 proci után van most akkora fejlődés mint régen volt kettő közt félévente. Régebben volt mindig egy 20% teljesítménybeli különbség, most meg ha 5%, akkor az már jó és nem is éri meg sose váltani csak kb. 4 generáció után hogy érdemleges legyen.
Videokártyák meg majdnem teljesen leálltak, ott sincs semmi ezen az RTX-en kívül, ami egyelőre csak parasztvakítás.
-
válasz
quailstorm #40381 üzenetére
anno (18 éve!
) a 2000-et nagyon szerettem, de lehet hogy főleg azért, mert a 98se után hihetetlen stabil volt.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Ja, enyémmel is telepítés óta van anomália, csak büdös lusta vagyok újratelepíteni.
-
DeltaPower
addikt
válasz
98FE-t egyetlen gépen használtam, azon semmiféle módon nem volt hajlandó települni az SE.
Win10-en nekem a wifi és a bluetooth működik elég rapszodikusan, de annak is örülnöm kell hogy egyáltalán működik, samsungék nem igazán hajlandóak egy 7 éves laptophoz friss drivereket kiadni. A tálcán odaragadó ablak-előnézetek, belépőképernyő nem-érzékelése, váratlan belassulások, intvga-dvga váltás anomáliái már meg se lepnek -
DeltaPower
addikt
válasz
quailstorm #40370 üzenetére
Win95 teljesen véletlenszerűen képes volt öngyilkos lenni, még a többi kiadáshoz képest aránylag stabilnak mondható osr2 is. Egy áramszünettől vagy véletlen resettől úgy meg tudott feküdni, hogy reinstall kellett.
98 már egy fokkal stabilabb volt, az SE egész tűrhető. ME egy hulladék volt, ugyanúgy magától össze tudott omlani mint a 95. 2k-t errefelé nem nagyon használtak otthon, konkrétan 2 emberről tudok összesen. Vista a baromi gépigénye miatt inkább techdemo mint oprendszer. 8.0 totál elhibázott volt az UI miatt, 8.1 egy fokkal jobb, úgyhogy azt nyúztam is bő másfél évig, de nem voltam elégedett vele.
A win10-nél aláírom hogy stabil, de a telemetria, a kényszerített frissítés, a sokáig csak világító fehérben létező UI, a felhasználói kontroll lecsökkentése stb. miatt nem tartom egy jó oprendszernek, pedig már az 5. service pack-jellegű nagyfrissítésnél tartunk. -
Silεncε
őstag
válasz
quailstorm #40378 üzenetére
Igazából én is így vagyok vele, majdnem mindegy az OS. Most éppen win10-ről írok, de az előző kommentet Ubuntu 18.04 + i3wm alól küldtem. Programozáshoz megint majdnem mindegy, Angular mindenhol van, VS Code is, meg g++ is ha azt akarnám. Java szintén (ha nagy ritkán előfordul), Python szintén. macOS-en kívül bármilyen rendszert szívesen használok (a macOS-nél idegesít, hogy agyon van csicsázva, minden izeg-mozog animált, ezt win10-nél is első dolgom volt kikapcsolni, az i3wm meg nem erről híres
)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
quailstorm #40370 üzenetére
"eszetlen management"
Eddig hányótoknak gyűlt meg a baja a Skype 8-al, és hogy csak rendszergazdai jogosultságokkal hajlandó akár egy frissítést is telepíteni Windows 10-en?
Persze, a MS fórumán a "segítség" félrebeszél, a Skype for Windows 10-ről meg majd még kiderül, hogy mennyire használhatatlan. -
válasz
quailstorm #38777 üzenetére
Nem, amit írsz, az tipikus femináci / libbant logika, azaz sose semmi sosem jó. Ha férfilaptop szerviz, akkor nem jó (mert nők nem használhatják, ez jogos), ha női laptop szerviz, akkor se jó (mert a nők hülyék, ez nem jogos). Egyébként mindkettő fasság, remélem nem sokáig tombol már a genderfasizmus, mert itt nl nagyon komoly bajok lesznek, ha folytatódik.
-
*Ropi*
félisten
válasz
quailstorm #38780 üzenetére
Inkább a vírusmarketingre tippelek.
Egyébként volt róla korábban másik női szerző tollából, másik oldalon is cikk, de az nem volt ennyire megosztó: van aki a kattintásokra koncentrál, van a ki a lényegre.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Mondhatni ismerem Tamást, mert az esküvőjét fotóztam: az alapján amit láttam belőle és beszélgettem vele, a kellő tisztelettel bánik a Hölgyekkel - ez csak egyszerű marketingfogás, semminemű degradáció a női nem irányában. Csak ugye a negatív reklám is pozitívvá válik megfelelően tálalva...
-
tserrof77
őstag
válasz
Hozzám elég sok lány / hölgy jár be, és egyre ritkábban tapasztalom a hozzáértés hiányát részükről. És ugyanez igaz az idősebb korosztályra is. Bő 18 pult mögött eltöltött évvel a hátam mögött ugyan a kisebb hozzáértésről tanúbizonyságot adókkal is meg tudom tárgyalni a problémáikat és tudok tanácsot adni nekik és ki tudom szolgálni őket úgy, hogy legközelebb is szívesen jönnek be hozzám. Ez néhány más boltra ellenben nem igaz. De ez legyen az Ő problémájuk.
-
ViZion
félisten
válasz
quailstorm #38424 üzenetére
Nem mondom, h jobb/rosszabb, egyiket sem használom. (régen volt messengerem, meg skype is, de már nem kell). Csak ami most a "trend", az a FB, átlag usernek elég.
-
azbest
félisten
válasz
quailstorm #38383 üzenetére
ezzel anyám is ki tud akasztani... viszek neki új hosszabbítókat, de a régi szarokat használja akkor is, míg egyszer agyon nem vágja.
-
Necro Phil
csendes újonc
válasz
Érintésvédelmileg (IS) nagyon ott van
Meg a dugaszolás technikája is teljesen logikus
-
F.E.K..
senior tag
válasz
-
TaaT
nagyúr
válasz
Ugyanígy nézett ki a szobai állóventilátorom amit tizenvalahány évig sütött a nap az ablak előtt, aztán tavaly kettétört mert elporladt a műanyag.
-
Speed®
titán
válasz
quailstorm #37996 üzenetére
Mai hsz. x) Sosem fogynak el
775i945GZ is volt rengeteg sajnos. -
Bazsesz
őstag
válasz
quailstorm #37819 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok szakember, lehet, hogy csak egy csavarnak álcázott valami. Nem volt egyébként benne vga, de lett volna még másik hely a hdd-nek...
-
törölt tag
válasz
quailstorm #37635 üzenetére
A phone/mic páros alapján inkább valaki hallgatni akarja a gépen folyó eseményeket.
-
Enzolord
addikt
válasz
quailstorm #37322 üzenetére
Legelső Upgrade emlékem, amikor a pesti infós rokon kicserélte a 4db 1MB-os ramot 1db 16osra, hihetetlen gyorsulás volt a C&C első részének demójában..
régi szép idők..
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #37107 üzenetére
E-mail is ugyanúgy jó nekem. Leírom neki a tényeket mailben, akár hivatkozva a személyes/telefonos beszélgetésre, és írásban kérek tőle megerősítést, megrendelést.
Ha ezen besértődik, inkább akkor tegye, amikor még nem került pénzébe, és csak köcsög legyek, mint lehúzós köcsög. -
wolfman
veterán
válasz
quailstorm #37105 üzenetére
Nem, nem akarok jóban lenni mindenkivel, csak ezt a kelletlen beszélgetést szeretném a legrövidebbre zárni. Ott fog állni, hogy vagy én leszek a hibás vagy aki megforrasztotta neki (akihez küldtem), ami téma rohadtul nem érdekel. Majd ott kell tanakodjunk, hogy hát akkor most mi lesz. Most abban bízok, hogy legutoljára mikor beszéltem vele működő laptop mellett, azt mondta, hogy azért majd akar ő újat venni, de még nem tudja mikor.
-
maláj
addikt
válasz
quailstorm #36715 üzenetére
még ezt az 1k/h-t sem fogja megfizetni mivel nincs valuta neki annyi + haver + stb.
ha 5k-t mond lehet még meg is agyaljaez az 1k/h kíméletesebb
-
Jazzos
őstag
válasz
quailstorm #36717 üzenetére
20 hetes ultrahangra kért már tőletek időpontot valaki? Ráadásul 2x hívott egymás után...
(Pedig ő biztos jó számot hívott, ezt írták fel neki. - Ok hölgyem, de ha megszakadok is, itt ülök egy boltban, nem tudok önnek ultrahangot csinálni
).
Szerk.: már szakadok! Harmadszor is hívott:
"- Bocsánat, én vagyok az megint, csak biztos akartam benne lenni, hogy hülye vagyok... vagyishogy... mindegy..."Sííííííírok
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
quailstorm #36715 üzenetére
Nekem 5k ert pasztaztak+takaritottak.
-
válasz
quailstorm #36642 üzenetére
Nekem egyszer se volt emlekeim szerint ilyen gondom. Biztos tul turelmes vagyok.
-
ViZion
félisten
válasz
quailstorm #36026 üzenetére
Laptop, ebben gondolom legolcsóbb hitachi, toshiba vagy ilyesmi van. Nem is néztem, csak az eredményt...
-
válasz
quailstorm #35785 üzenetére
De a jatek hogy megy ket helyen?
-
válasz
quailstorm #35783 üzenetére
Hogy melyik kimeneten menjenek?
Nekem a fura dolog az, hogy mindket kimeneten egyszerre megy, vagyis a laptop hangszorojan es a fulesen is a jatek, de a skype csak fulesen.. -
westcoastog
veterán
válasz
quailstorm #35553 üzenetére
Úgy valahogy.
Viszont! a Nec tartogatott egy 1gb-os kingmax ddr400-as memóriát, így azt át tudtam tenni az állóházas high end pc-be, így lett 1,5gb ram benne. -
wolfman
veterán
válasz
Előfordulhat, de sokkalta valószínűbb, hogy a két gép szinte egyik eleme sem passzol.
Tapasztalat, hogy ha engem ilyennel betalálnak, akkor ott:
- Az egyik középszintű (volt valamikor) 478-as a másik belépő 775-ös vagy AMD.
- Egyik PCIe csatis a másik AGP.
- Kibontod a házat, felbukkan a 350-es Codegen. Nagy reményekkel teli nyitod ki a másik dobozt, hogy akkor mégis annak a tápegysége legyen használva, de az meg Mercury vagy ColorSit.
- Kék sarokban DDR1, a piros sarokban DDR2, de az 1Gb-os álomhatárt egyik sem éri el.
- Egyik rendszerben egy 7200RPM-es 30Gb-os PATA Samsung HDD van a másikban meg egy 5400RPM-es 260Gb-os Maxtor SATA csücsül 80%-os kondícióval.
- Szinte biztos, hogy SulinetExpress
- Gépházak oldala opcionális, nem tudják hol van, évekkel ezelőtt elveszett. -
gozso
őstag
válasz
valahol van egy Vörös Csillag Mgtsz tápom
-
westcoastog
veterán
válasz
quailstorm #35550 üzenetére
De, netezős gép, csak a lányka annyira taccsra tette szegény windowst, hogy pár hete próbáltam meg vírusirtani, de aztán abba maradt, most meg megtaláltak azzal hogy van egy másik gép(ócskafosh) hátha az jobb lesz neki, meg rakjak össze a kettőből egy jobbat.
Ez csak egy teljesen sablon sztori, szerintem mindenki találkozott ilyennel.
De ha végre lesz másik munkahelyem, minden falubeli pc-s questet lepattintok magamról. -
westcoastog
veterán
válasz
quailstorm #35222 üzenetére
Örülök neki.
-
ViZion
félisten
válasz
quailstorm #35201 üzenetére
Erről a HP-ról van szó: [link]
Alapból linuxal van, szal. nem volt para. Belefutottam már olyan gépbe, amire win 8.1 nem ment fel. Próbáltam a win 7-et, felment, de driverek telepítésekor kékhalál volt. Nem volt hozzá, 8.1-et elfogadta, de bele is halt. -
ViZion
félisten
válasz
quailstorm #34831 üzenetére
Szerintem reggelente elszívott egy trombitát, anélkül tutira lemészárolná ezeket minden normális ember...
-
válasz
quailstorm #33843 üzenetére
De még mindig jobban szereti mint az előző gépemben levő Ati 9200-ast.
-
válasz
quailstorm #33841 üzenetére
Nekem van egy a gépemben ha kell.
-
válasz
quailstorm #32519 üzenetére
Ezek az agymenesek a leghalasabbak
-
426os
őstag
válasz
quailstorm #32351 üzenetére
Nekem tetszik a 10
-
válasz
quailstorm #32354 üzenetére
A felhasználok száma semmit se számít. Mert akkor az azt jelentené hogy a legjobb mobil az iphone és a legjobb OS a win7.
"Nagyon finom lehet a lósz@r, 1millio légy nem tévedhet"
-
válasz
quailstorm #32351 üzenetére
Linux Mint?
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #31842 üzenetére
A csajom gépében lévő Gainward GT440-en lecseréltem az engem zavaró módon süvítő gyári hűtését egy Arctic L2 Plus-ra, a hátrány az, hogy ez kb. kitakarja az összes többi slot-ot egy mATX alaplapon, így PCI-e x1 USB 3.0 nem fog játszani. VGA-t meg nem fogok cserélni jelenleg neki, ez is friss vétel (nyilván van ennél jobb, de ennek az eladója akarta eladni a cuccot árulgatás helyett).
Amúgy tapasztalatok alapján az általában beszerezhető olcsó NEC chipset-es USB 3.0 kártyák meglehetősen ingadozó minőségűek.
-
Mercutio_
félisten
válasz
quailstorm #31839 üzenetére
Gyereknek a mostani 1007u helyett pont jó lenne az az i5-nek csúfolt 3317u ha létezne emberi árban és 11.6-12.5" körüli méretben új cucc, de ez sajnos mission impossible
-
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #31839 üzenetére
Ivy-s i3-ban gondolkodom igazából neki + USB 3.0-t tudó s1155-ös mATX alaplapban. Ez már előrelépés lenne, bár ez sem túl nagy ugrás.
U-s notiprocikat kb. minden lelépi.
Baltoafarkas: az a teljesítmény bőven elég, de ami azt illeti, a kettőnél több szálnak én örülök, nem játék miatt.
-
Speed®
titán
válasz
quailstorm #31395 üzenetére
Ilyen márpedig nincs..manualod is azt írja, amit én. Ha FAT32 az USB és a gyökerében ott a file kicsomagolva, látnia kell. Esetleg ahol a boot sorrendet variálod BIOSban, állítsd be a vinyók sorrendjében elsődlegesnek az USB előtte, hátha csak azt látja a Qflash. Legacy USB meg On..és mennie kell, hisz újabb, mint a G31esek, amikkel ugyanígy ment.
-
Speed®
titán
válasz
quailstorm #31390 üzenetére
G31M-ES2L lapokba raktam L5420at idén már 2x, USBről..FAT32 legyen a pen.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #31392 üzenetére
Mindegy, megvan már, az a lényeg
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #31390 üzenetére
Van 3 rendszer a gépeden minimum, nem muszáj 8.1 alól éppen.
-
Speed®
titán
válasz
quailstorm #31384 üzenetére
Olyan nincs, hogy floppy kelljen..már a G31Mekben is ott volt a QFlash.
Windows egyébként nem szól bele semmibe ilyen téren, +dualBIOSos.. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #31384 üzenetére
Win alól nincs program rá, ne kelljen vesződni egyébbel?
-
MasterMark
titán
válasz
quailstorm #31380 üzenetére
Milyen alaplap az? Már a több mint 10 éves P4-es alaplaplapom is tudott BIOS-ból frissíteni, csak a pendrivera rakott fájlból.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
quailstorm #31380 üzenetére
Nincs valami Legacy USB storage opció? Azzal se működik? Bár igaz én ezt a módot csak pendriveről bootoláshoz használtam.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
quailstorm #31378 üzenetére
Megy mindez pendriveről modernebb BIOS-pok és UEFI alól. a BIOS frissítéshez már elég csak a BIOS állomány, nem kell DOS, AwardFlash, meg más hülyeség. Persze biztos, ami biztos, egy meghajtót tartsunk meg a szekrény mélyén. Jól jöhet az még valamikor. Nekem vagy 10 van a szekrényben
. Volt amelyikből SSD-hez lett tálca
-
törölt tag
válasz
quailstorm #31329 üzenetére
Már egy éve többszálasítottan tud futni, 4 szálra lett optimalizálva. De ha repülsz akkor még az se elég, hogy folyamatosan lásd a terepet.
-
wolfman
veterán
válasz
quailstorm #31092 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/3-0-Sata-III-SSD-HHD-High-Speed-Data-Cable-6GB-s-Straight-Right-Angle-Drive-/131402486252?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item1e9832d1ec
-
Josi
aktív tag
válasz
quailstorm #31076 üzenetére
Igen!
Sőt van egyenes és L alakú is.
Többnyire sárga színben.
Ha nem 1 HDD és DVD kell a gépbe, akkor már kell + kábel.
A kemény piros csat nélküli kábeleket kb a P4 elején adták az alaplapokhoz. (de már elfogytak)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #31083 üzenetére
Tatabányán tartanak belőle, kéket, pirosat, mindenfélét, igaz ez nagyobb bolt. A minőségi táp meg ritka, mint a fehér holló. A legminőségibb amit helyben, raktárról kapni lehet az a Chieftec iArena sorozata. HKC, anyámtyúkja megy dögivel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #31079 üzenetére
Nekem piros van, hajlik rendesen, csati része se tágult még ki, eddig ok. Nyilván ez a jobbik fajta. De jövő héten jön nekem is a csatos, mert azért mégis csak jobb.
ASUS laphoz amit kaptam, az meg túl merev volt már, ilyen fekete alapon a csatinál volt benne fehér.
-
ViZion
félisten
válasz
quailstorm #31079 üzenetére
én fekete-fehér ASRock Sata3 kapcsos kanócokat használok, szépen arra cseréltem mindet. Voltak ilyen narancs és piros rettenetesek... nem szerettem őket. Mintha ferdén állt volna némelyik a csatiban, de komolyan úgy nézett ki.
-
shteer
titán
válasz
quailstorm #31076 üzenetére
Szétszakadt?
Csak úgy magától? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
quailstorm #31042 üzenetére
Gratulálok!
-
törölt tag
válasz
quailstorm #31039 üzenetére
Az a 92 milis ventivel szerelt ugye? Kár hogy nem a 120-as. Nekem is a 92-es volt rajta, de az alu-réz. Szerettem azt a hűtőt is, az igazi PC korszak vége volt ez, nem a gyíhét meg efiksz szarok.
Aztán egy Ninja1 majd egy Ninja2 került rá később. Még azokkal is 50 fokon ment idle.Még ma is szívesen használnám, ha nem zabálna annyit mint 3 másik gép, meg hiába HT, az egy mag az egy mag marad, már netezni is gyötrelem rajta.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
quailstorm #31039 üzenetére
Zalman?
Selejteztek a múzeumban?
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
quailstorm #31036 üzenetére
"Mondjuk iskolákban meg egészségügyi intézményekben most is van szép számmal." -- Na, ez a szégyen és gyalázat.
-
válasz
quailstorm #31033 üzenetére
Jo oreg willamette, regi szep idok
-
wolfman
veterán
válasz
quailstorm #31030 üzenetére
Nem akarok vitába szállni mert úgy se lesz értelmes végkifejlet. Annyi a lényeg, hogy a nem a legújabb készüléket használó iFonosok telefonjai már messze nem mutatnak olyan sebességet mint mikor azok voltak a legújabb széria. Tudom, látom, tapasztalom. Nekem még nincs okostelefonom, nem húz a szívem egyikhez sem, nem vagyok elfogult, csak látok.
De nyílván az androidnak is megvannak a betegségei, ennek se állítottam ellenkezőjét. -
Lord Myn
senior tag
válasz
quailstorm #31017 üzenetére
Hát, ha SW render-rel akartad tolni a Quake 1-et anno DOS-ban, akkor még a Pentium I-es procik, csak 320x200/240-ben birták (486DX2-vel játszhatatlan volt, emlékszem, ami nekem volt akkor AMD 5x86-133, azzal is határeset volt, néha beesett 25 fps alá). Emlékeim szerint 5-600 MHz-es Celeron-nal már lehetett 640x480-ban nyomni DOS-ban, bár ilyen procik csak 1-2 évvel később jöttek.
#31018 snecy20: Azt azért ne felejtsük el, hogy a DOSBox egy emulátor (ráadásul, ha jól tudom csak egyes moduljai képesek a multi-thread-re, szóval a főkód csak egy szálon fut) és nem direktben indítom az i7 alatt a cuccot. De ettől függetlenül az igaz, hogy 1-2 évet várni kellett, hogy legyenek olyan CPU-k, amik magas felbontáson is tudták futtatni DOS-ban a Quake-et, az a motor a nyers számításra (CPU+FPU) volt kihegyezve, semmi komolyabb trükköt nem használt.
-
Lord Myn
senior tag
válasz
quailstorm #30982 üzenetére
Hogy a viharba' ne! Csak megfelelő vas kell alá, DOSBox-on akár 1024x768-ban is tolom SW renderrel a Quake 1-et, bár igaz a gazdagép egy Ivy i7-es mobil workstation.
-
Solad
addikt
válasz
quailstorm #30890 üzenetére
Szegény ember vizel és főz
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
quailstorm #30837 üzenetére
Kb. 15 rugóval átqrtak.
Vagy szarabb lett a forint 2008-hoz képest.
-
cbmfan
senior tag
válasz
quailstorm #30647 üzenetére
báh, inkább mégse
-
biker
nagyúr
válasz
quailstorm #30535 üzenetére
Ugy tudom, az 1.0-ban volt valami inkompatibilitás, ami miatt egyes 2.0 kártyákat nam evett meg
Pedig elvileg odavissza kompatibilis lenne -
Tim82
félisten
válasz
quailstorm #30532 üzenetére
x16 foglalatba kellene neki kártya, ami megy a PCI-e 1.0a szabványt ismerő alaplapban, nem x1 foglalatba.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
quailstorm #30532 üzenetére
Ezt most csak én nem értem, hogy hogy jön ide?
Háromszor átolvastam, 16x-os foglalatba dugna, csak jó régi szabványúba.
-
MasterMark
titán
válasz
quailstorm #30359 üzenetére
Ugyanannál a rendszernél két különböző kábelnek. És a jitter a fő oka.
De amúgy ez már nagyon más mint amiről eredetileg szó volt.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
quailstorm #30333 üzenetére
"zsizsikés 1-es, annyira zsizsikés, hogy már lehet, hogy nulla. De az is ami mellette van. Jajj nem jön ki a cheksum, találjunk ki valamit. Na és innentől fog szarul szólni a CD."
Vagy inkább közli a lejátszó, hogy nem tud vele mit kezdeni, kiírja a tv, hogy No Signal, ésatöbbi. Ha meg még küzd vele a lejátszó, nem a térérzet lesz kisebb, hanem időnként olyat reccsen a hangcucc, hogy kiugrasz a hajad alól.
Szerk: inkább áttettem off-ba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
quailstorm #30338 üzenetére
s lőn békesség és az emberekhez való jóakarat
-
DeFranco
nagyúr
válasz
quailstorm #30335 üzenetére
amíg nem mérhető (objektíven, műszerrel, si mértékegységben), addig hitkérdésként tekintek rá.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
quailstorm #30333 üzenetére
jó hát nekem mindegy, én a halat is szálkával eszem, nem vagyok attól boldogtalanabb, ha valaki abban találja meg a boldogságot, hogy szenteltkábelen hallgatja az amúgy torrentről szeletenként más usertől összeszedett flacot.
én nem hiszek benne, de ez senkit ne zavarjon meg abban, hogy attól boldog ami neki tetszik.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
quailstorm #30320 üzenetére
Ülj le és kapaszkodj!
Ez nem április 1, hanem audiofil!
Itt a prohardveren is van belőlük, és nem lehet megértetni velük a digitális jel mibenlétét
Jaigen, ha elmagyarázod nekik, trollkodsz velük. -
biker
nagyúr
válasz
quailstorm #30216 üzenetére
Köszi, de ez "normál" táp
Az sff táp (small form factor ház) az kb 6x8x20cm hosszú kis tégla -
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #30048 üzenetére
Már mutattam neki, köpni nyelni nem tudott csóri.
-
ViZion
félisten
válasz
quailstorm #29997 üzenetére
Jááájjj... elbaCCtad vele a napomat
Kihalhatna már ez a Mercury, amilyen cuccaik voltak... -
Ygg
senior tag
válasz
quailstorm #29020 üzenetére
Egyre inkább ez a trend.
Mi is megpróbáltunk Win8-ra kihegyezett lapost Win7-tel.
Sikerült rábűvölni, de driver semmi, innen-onnan összeszedettekkel meg döglassú.
Win8-vissza, user meg kénytelen-kelletlen megbarátkozott vele.
S természetesen...utólag keresett meg, amikor már megvette... -
shteer
titán
válasz
quailstorm #29020 üzenetére
Mibaj a 8.1-gyel?
-
TaaT
nagyúr
válasz
quailstorm #28806 üzenetére
Megpendítem nekik a (teljes) fejlesztés lehetőségét, ha nem lesz jó nekik akkor marad ez.
-
Speed®
titán
válasz
quailstorm #28783 üzenetére
Ültem már 144Hzes csoda előtt..inkább egy értelmes nonTN panel 60on
Maradok az Asetto Corsanal ;p -
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #28783 üzenetére
Carmageddon ehhez képest szimulátor
Mikor lesznek újra számtechboltos sztorik? Mint régen? Most tartok ~8000-nél a topik újraolvasásában.
-
Speed®
titán
válasz
quailstorm #28781 üzenetére
500kmh + valósághű?
Amúgy 60FPS szerintem is elkél, fölötte nem látok difit. Prsze ez egyéni téma..ill. játéktól is függ. Pörgős FPSnél bszámít hirtelen rántásoknál, szimezés közben különösebben nem oszt nem szoroz. Alá ne essen, hogy folyékony legyen a kanyarodások közben is a kép, más nem számít.
-
HuMarc
veterán
válasz
quailstorm #28776 üzenetére
Melyik határa?
Az "alsó" határ ~16 FPS, a felsőt nem tudom. 30-at és 60-at még meg lehet különböztetni simán, de engem egyáltalán nem zavar a 30. Mondjuk nem játszom FPS-ekkel, ahol ez igazán számítana. Rise of Nationst (RTS) 15-16 FPS-sel szoktam játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 Hours of Le Mans
- One mobilszolgáltatások
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest