- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adamis
őstag
válasz
localhost #34572 üzenetére
Ez lesz az, de közelebb nem jutottam ez alapján...
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
localhost #33345 üzenetére
Úgy beszéltek erről, mintha annak a nyavalyás háznak, ahol több üzlet is van, egyetlen postaládája lenne.
Nem kell megszámozni az üzletet, hanem megnézni a címzettet, és a PC Boltnak címzett küldeményt nem odaadni a hentesnek.Vagy valamit félreértek? Esetleg azonos nevű üzletből több is van az adott épületben?
Meg látom, az az egyik eredeti gond, hogy oda kell írni, melyik üzlet kérte.
Odahaza is névre szólóan jön a küldemény, nem pedig csak annyi, hogy
Behív-lak
Karakószörcsök
Kikérem magamnak utca 3,14
1810
, hanem Behív-lak helyett Behív Elek, vagy az asszony, Behív Amál, stb, nem? -
Syl
nagyúr
válasz
localhost #32294 üzenetére
És is pontosan ezt tettem. Szerdán frissítettem 8.1-ről, csütörtök már nyomnom kellett egy teljes törlést, friss telepítéssel. Ma reggel meg backupból ment vissza a 8.1.
Na nem a kinézet végett (a nyóas is nyócker), hanem mert egy sor problémám volt vele (dolgozni szoktam a gépen, nem játszani). Majd jövőre ismét megpróbálom, hátha addigra kinövi gyerekbetegségeit (ha már egyszer nem lesz rá SP1). -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
localhost #29549 üzenetére
Tipikus amúgy
Kérnek egy ajánlatot, az ember összerak valami értelmeset. Erre elmegy máshova, gyengébb gépet vesz jóval többért. Én már ezt megszoktam, nem nagyon bosszankodom miatta. A "legkellemesebb" viszont az, hogy hozzám akarja hozni ha valami elromlik. Na ilyenkor hajtanám el a fenébe legszívesebben. Viszont mivel nem enyém a bolt, így jó borsos órabérért, szívesen foglalkozom vele...
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
localhost #29546 üzenetére
Nem olyan régen adtam el hasonló dell gépet, egy kicsit erősebb procival, 8 giga rammal. Az egy 7010-es volt, és 3470-es i5 volt benne. Na ott a csak a gép volt bruttó 105 ezer forint... na és ott is csak 250-es vinyó volt. Oké win7 prof ahhoz is járt... Erre még egy monitor, vga, extra vinyó.... Office. Sansztalan a dolog. Még úgy is ha nem számol az ember az extra cuccokra árrést. Mert ugyebár ingyen dolgozunk
A legközelebb az igényéhez talán ez lett volna [link]
A legkisebb all in one gépem. Mondjuk ebbe aztán vga-t nem rak -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
localhost #29542 üzenetére
Alapjában a véve a géppel semmi gond nincs. Van is valami hasonlóm a boltban pillanatnyilag. Amíg nem kell bele komolyabb vga elég is a teljesítménye. Ha jól emlékszem ilyen 30-50 watt környéki tdp-s vga-kat bír ez a táp ami benne van (sacc/kb. Nem egy gamer gép na
Viszont a maradék dolog, kizárt hogy kijöjjön neki 100 ezer forintbólMár ott dől meg a dolog, hogy jogtiszta office kell neki
Talán egy első generációs i5-el, office nélkül 100 alatt lehetne maradni. Mondjuk ott se biztos a 8 giga ram, na meg a jó vga. Kicsit szoros a költségvetés.
Mondjuk amikor jön Hümérke, hogy ő 30 ezer forintból akar World of Tanks futtatásához gépet, akkor az még nagyobb kihívás...
-
törölt tag
válasz
localhost #29430 üzenetére
localhost: a webes kérdésedhez annyit, hogy két eset van:
1, tiéd a domain és a tárhely: azt teszel fel a saját domainedre és tárhelyedre, amit akarsz, kiírod, hogy tartozás miatt zárolva, és kész
2., ha nem a tiéd a domain, vagy a tárhely, akkor ezt nem írhatod ki, mert nagyonrondán beperelnek jó hírnév megsértéséért. Ebben az esetben zárolsz mindent, ne férjen hozzá senki, majd összeszedsz minden írásbeli dolgot, ami igazolja, hogy megrendelték tőled az oldalt, és fizetési meghagyással fenyegetőzöl. Ha nem fizetnek, be is adod.
-
törölt tag
válasz
localhost #29303 üzenetére
Az i3-ra még talán rá lehetne mondani hogy teljesítményben egy három magos, jobb esetekben. De amúgy lol az egész.
Bár ez még a jobbik eset ennek örülni kell, ha utána elmagyarázod és elfogadja megérti hogy ő tévedett mert nem ért hozzá, oké. Én is tudnék ilyen hülyeségeket mondani olyan dolgokban amihez alig értek, meg mindenki.
De mikor elkezd kötekedni hogy az nem úgy van, neki van igaza mert XYZ haver aki tudja jól ezeket ő mondta neki, na az a falra mászós eset. -
Drótszamár
őstag
-
TaaT
nagyúr
-
HuMarc
veterán
válasz
localhost #28761 üzenetére
Az Office árát, ha van diákigazolványa, vagy ismerőse diákigazolvánnyal, akkor ki lehet húzni a fizetős tételek közül. Mondjuk ha jól sejtem XP-t már nem könnyű találni. Amúgy a monitor, a Win7, a vírusírtó, az egér és a billlentyűzet szerintem még bele is fér ennyibe.
Nagyon nagy winchesternek ez megfelel?
-
cbmfan
senior tag
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost #27811 üzenetére
Új taktikát alkalmaztam:
Másik ember a 8000-ért hirdetett termékemre adott egy 5000-ért elvinném, ajánlatot...
Visszaírtam, hogy nem, de az általad 20-ért hirdetett mobiltelefonra 1:1-ben elcserélném.
Hozzátettem: ha állod a postaköltséget!
Nem válaszolt, szerintetek még gondolkodik ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged